Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
stelka
Postów 451
Data rejestracji 25.07.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A piszesz przez stronę Rossmanna czy ze swojego maila bezpośrednio? Ja zawszę piszę ze swojego @ i wielkimi literami wpisuję w tytule np. KONKURS BOBINI- zawsze to przyspiesza odpowiedź Jak pisałam ze strony Rossnetu to czasami i miesiąc czekałam, a teraz odpowiedź miałam o dziwo po kilku godinach Wyświetl w wątku >>
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Daj znać, czy udało Ci się odebrać Wyświetl w wątku >>
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nikt kart jeszcze nie odebrał. Ci co odebrali nagrody z Bobini to ewentualnie kosmetyki. Dzisiaj byłam w moim Rossmannie zapytać się o te karty i ekspedientki powiedziały mi, że wiedzą o co chodzi, ale akurat moja karta jeszcze nie dotarła, bo nie było dostawy. Możesz iść śmiało się zapytać do swojego Rossmanna, bez żadnego numeru prezentu bo i tak takiego numeru nie dostaniesz Wyświetl w wątku >>
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na kosmetyki chyba nie wysylali wcześniej @. Wyniki pewnie będą tradycyjnie. Z tymi kartami Rossmann zaszalał... wyniki jeszcze chyba nigdy nie były tak szybko Wyświetl w wątku >>
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ehhh... U mnie maila też brak A miałam takie dobre teksty konkursowe. No cóż... może na Opelka się załapałam Wyświetl w wątku >>
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uprzejmie informujemy, że karty podarunkowe można odbierać we wskazanych podczas rejestracji do konkursu drogeriach Rossmann od 12 lutego
Z tego wynika, że warto zajrzeć do swojego Rossmanna w poszukiwaniu kart Chyba jakiś błąd mają. Wyświetl w wątku >>
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie też. A z Bobini nie dostałam żadnego maila i napisałam do nich. Dostałam następującą odpowiedź
"Szanowni Państwo,
Uprzejmie informujemy, że karty podarunkowe będące nagrodą w konkursie Bobini można odbierać we wskazanych podczas rejestracji do konkursu drogeriach Rossmann od 12 lutego"
Czyli od jutra można karty odbierać... tyle, że nie mam żadnego kodu do odbioru.
Wyświetl w wątku >>
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Z radością informujemy, że należysz do grona zwycięzców w konkursie Tablet z blend-a-med
Gratulujemy wygranej!
Twoja nagroda szczoteczka elektryczna Oral-B Triumph 5000 zostanie wysłana kurierem na adres domowy w ciągu 3 tygodni od daty otrzymania niniejszej wiadomości.
Szczegółowa lista laureatów konkursu na http://www.rossne...konkursy/wyniki.aspx
Poniższy mail został wygenerowany automatycznie. Prosimy na niego nie odpowiadać.
e-mail kontaktowy: redakcja@rossnet.pl"
Zawsze można do nich napisać... Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A te nagrody, które odebrałyście to karty podarunkowe, czy zestawy kosmetyków? Ja wygrałam kartę, ale nawet nie dostalam jeszcze @ z potwierdzeniem. Wyświetl w wątku >>
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taki wpis mają chyba te osoby, do których nagroda ma być wysłana kurierem. Wyświetl w wątku >>
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzisiaj doszły maile z Blend-a-med oraz z 4 pór roku Wyświetl w wątku >>
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To fakt, czasem jest tak, że dostaje się maila z potwierdzeniem wygranej (tak jest najczęściej), ale zdarzyło mi sie też że nie dostałam żadnej wiadomości z Rossnetu, a kurier przyjechał z paczką. Wyświetl w wątku >>
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wg regulaminu mają to być produkty Dax Perfecta do pielęgnacji ciała.
Na kosmetykach musi być dosłownie napisane "do ciała". Przykładowe produkty ze stronki:
http://www.rossne...adowo-kokosowe,98677
http://www.rossne...mowany-200-ml,326786
Wyświetl w wątku >>
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Musisz mieć dwa niefiskalne- te z kodem do odblokowania konkursu na Rossnet, natomiast fiskalny możesz mieć jeden. Jednym słowem możesz kupować wszystko na jeden rachunek Wyświetl w wątku >>
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tego konku jeszcze nie było maili Wyświetl w wątku >>
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
stelka