Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
stelka
Postów 451
Data rejestracji 25.07.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli masz z tym problem to najprościej zmienisz dane jak będziesz brała udział w jakimś konkursie na Rossnet. Po odpowiedzi pojawiają się okienka- wybór drogerii, a w następnym kroku adres- tam popraw sobie swój adres zamieszkania- automatycznie zapisze się on wtedy w Twoim profilu Wyświetl w wątku >>
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z Rimmela najtańsze są lakiery do paznokci 60 sec- 7,99 zł i jak masz bonik to jeszcze od tego -10% Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygrałam już kilka razy odkąd są paragony- żadnej weryfikacji nie było Wyświetl w wątku >>
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj już nie raz czytałam na tym forum teorie, że w Rossnecie losują zwycięzców Wyświetl w wątku >>
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale zobaczcie jak dużo osób wygrało z forumowiczów w konkursie Johnson's Baby. Nikt mi nie powie, że oni tych tekstów nie czytają Wyświetl w wątku >>
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wysyłają dosyć szybko. A kto wozi... różnie. Od Nestle z konku List do Mikołaja dostałam kartę pocztą, chociaż napisane było, że będzie wysłana kurierem Wyświetl w wątku >>
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma Wyświetl w wątku >>
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pozostaje nam tylko grać dalej Wyświetl w wątku >>
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki, nic nie wpadło Wyświetl w wątku >>
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zacznij Nowy Rok z Nowościami HiPP w Rossmann- wyniki 21.02 Wyświetl w wątku >>
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też miałam świetne na Bonda... wygrałam zestaw kosmetyków. Pewnie takich ze świetnymi tekstami jak my jest duuużo więcej Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też uważam, że czytają. Zobaczcie jak dużo osób wygrało karty z Bonda z forum. Jak czytałam w wątku moje dzisiejsze wygrane to ze 20 forumowiczów kartę wygrało Chyba to nie ptrzypadek? Wyświetl w wątku >>
stelka
Postów 451
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I to może za tą samą odpowiedź Raz była warta 5000 a za drugim przeczytaniem kosmetyki za 50 zł Wyświetl w wątku >>