Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
evita
Postów 185
Data rejestracji 18.03.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla mnie spoko, ale mam jeszcze jeden cud. Przed 5. minutami zaczęłam dodawać konkurs a na stanie miałam 2. Dodałam kolejny, patrzę, czy poprzednie są a tu - niespodzianka - mam jeden dodany. Czyli jeden się rozmył przez 5 minut. A nie przez miesiąc
Coś nam tutaj nie działa dobrze. Kij w mrowisko był, komentarze są, mrówki uciekają, szukają schronienia, nasz kochany admin bije się o złotą patelnię a ja szukam zguuuby ...
Wyświetl w wątku >>
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgłoś sprawę oficjalnie, nie ma na co czekać:
- najpierw wychowawczyni
- potem dyrektor placówki
Oficjalnie. Powiedz, że obawiasz się się o zdrowie dziecka.
One mają ruch.
Myślę, że rozmowa z rodzicami dziecka nic nie przyniesie - będzie gorzej.
To trudna sytuacja, warta dobrego pedagoga szkolnego - nie wiem czy takiego macie, ale uczyńcie profilaktyczne kroki.
Młody "chuligan" powinien być wzięty pod opiekę.
Wyświetl w wątku >>
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
By nie robic szumu dodatkowego. Ale to tylko moja teoria, choc fajnie by bylo, gdyby znalazla potwierdzenie w rzeczywistosci. Wyświetl w wątku >>
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie możecie napisać/skontaktować się z kimś "wyżej" z tego ugrupowania? Albo przynajmniej do zaciętego wroga tamtej Pani? Już on się postara o zamieszanie . Postraszyć kimś tam... Bo póki co wygląda na to, że chcą odbić piłeczkę, i to w wyjątkowo nieelegancki sposób...
Co do prośby: Wyświetl w wątku >>
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję bardzo Wyświetl w wątku >>
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety w płynie, nie kapsułkach, jak się okazuje...
No cóż, gąbki w dłoń Wyświetl w wątku >>
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skończyli już? Wyświetl w wątku >>
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może mają limity i o to chodziło. I teraz nie wiem czy czy Wyświetl w wątku >>
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To samo mogło zdarzyć się w domu, w sklepie (wózek na nodze).
Nie wiem ile Twoja Babcia ma lat, ale próbowałabym Ją do tego lekarza jednak przekonać. Możecie spróbować jeszcze maści ichtiolowej, jednak myślę, ze to doraźnie.
Organizm starszej osoby regeneruje się wolniej, jeśli Babcia cierpi na inne schorzenia np. cukrzycę, tym bardziej.
Moja rada: Babunia porwana, dostarczona chirurgowi na okazanie kończyny
Nie zwlekajcie z tym, to może być nic a może okazać się potem gorsze w leczeniu i dodatkowo z powikłaniami.
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
BEZPIECZNIEJ i chyba najrozsądniej udać się do lekarza jeszcze raz. Ktoś z fachowców powinien zobaczyć to i ocenić, czy nie doszło albo do zapalenia albo innego paskudztwa (ropowica to chyba się zwie).
Wyświetl w wątku >>
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Będzie...? Przyjemniej? Wyświetl w wątku >>
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie, moje mocne "wakacyjne" paragony umarły w torebce.
Przestraszyłam się regulaminu. Jeśli mowa o zakupach za 1000.
Ci co nie wygrają niech się cieszą Wyświetl w wątku >>
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
evita
Postów 185
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jasne, a światło w tunelu wskazał nam nasz konkursowo-edycyjny guru-srulu. Trochę z milionera, trochę z Indiana JOnes, trochę z drutu i srutu-tutu.
A my tu nic nie widzimy, naiwnie tkwimy w nieświadomości, wciskamy to i owo, by przelać bezczelną łzę radosnej konkursowej naiwności.
Ale nastał dzisiejszy dzień i już wiemy co robić.
Danke spłyń... Wyświetl w wątku >>