Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
teodozja
Postów 1041
Data rejestracji 11.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
teodozja
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba dac tzw. dziubek w tym kwadraciku z lewej strony Wyświetl w wątku >>
teodozja
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To byli "Niemcy''drugiego typu czyli pochodzący z Polski, więc znali nasze krajowe zwyczaje doskonale. Jak zobaczyłam ponad trzydziestoletnią kobitkę w leginsach -czarnych kabaretkach i gumowych japonkach ( w Kościele)to przeżyłam szok.Moja droga musisz się psychicznie przygotować na takie widoki. Dodatkowo widok ten kontrastował z naszymi eleganckimi paniami Wyświetl w wątku >>
teodozja
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja byłam w sierpniu u siebie na Śląsku na weselu u kuzyna mojego faceta i daliśmy 400 zł. Ale wiadomo wesele to duży wydatek bo jeszcze nasze ubrania, fryzjer, biżuteria itp. Jedno co mnie uderzyło to to że goście, szczególnie z zagranicy, czytaj z Niemiec przyszli ubrani jak na zakupy, getry, klapki W moim odczuciu to wesele to szczególna uroczystość i z samego szacunku dla państwa młodych należy ubrać coś klasycznego i eleganckiego.Drugi dzień czyli poprawiny to już przeżyłam szok. Panie w klapkach japonkach i leginsach w ogromne wzory, włosy zwichrowane po przespanej nocy w koku, normalnie szok! Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
teodozja
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem czy to Cie pocieszy ale pewno ilość punktów na teście nie miały związku z twoim przyjęciem do pracy. Ja swego czasu pracowałam w Wojskowej Komendzie Uzupełnień jako członek korpusu służby cywilnej i miałam za zadanie przyjmować stażystów. Dostawałam od komendanta polecenie kogo mam przyjąć, już nie wspomnę o pracownikach. Mama kierowniczka kanclelarii tajnej, córka po studiach, bez żadnego doświadczenia zostaje specjalistą komendy na etacie. Mamusia odchodzi na emeryturę córka obejmuje jej etat. Nikogo innego niespokrewnionego nie było w tej pracy. Ja przyszłam tylko na zastępstwo z takiego konkursu, moje miejsce zajęła córka znajomego majora z sąsiedniego WKU. Życie poprostu... Wyświetl w wątku >>
teodozja
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teodozja
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teodozja
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też nic Wyświetl w wątku >>
teodozja
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak na meila, jesli zamówisz 1-15 danego miesiaca to wysyłają pomiędzy 16 a 31, jeśli zamówisz 16-31 to dostajesz po 1-15 nastepnego miesiaca. Wyświetl w wątku >>
teodozja
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję, już nieaktualne Wyświetl w wątku >>
teodozja
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sekcja Obsługi Klienta
Rossmann Supermarkety Drogeryjne Polska sp. z o.o.
ul. św. Teresy 109, 91-222 Łódź
tel.: +48 42 61 39 700 (w godz. 9 - 17)
Zadzwoń na infolinię, musisz znać nazwę konkursu, swojego meila. Podasz pani swoje dane i powiesz że chcesz złożyć reklamację ponieważ nie doręczono Ci nagrody z konkursu. Wyświetl w wątku >>
teodozja
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teodozja
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teodozja
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję, to może to wygrana z weekendu u mnie Wyświetl w wątku >>
teodozja
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A były dziś wygrane z 26.08? Bo ja juz sama nie wiem Wyświetl w wątku >>
teodozja
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teodozja
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teodozja
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też Wyświetl w wątku >>
teodozja
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj Zwierzyniec słuszne słowa, z tym że ja jem mięso tylko w gościach. Bracia mniejsi niech się cieszą życiem! Wyświetl w wątku >>
teodozja
Postów 1041
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie jesteś sama, ja też nic Wyświetl w wątku >>