Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika teodozja

teodozja

#5733380 Napisano: 09.09.2013 16:00:40 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Kody do CC z Valbon Piotr i Paweł, na jednym meilu, a na drugim dziękują za dane , a kodów nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

teodozja

#5733178 Napisano: 09.09.2013 12:13:20 w GFK
ilonaxx5 napisał(a):

ja mam kosmetyki pytanie Jakie inne marki DEZODORANTÓW DLA MĘŻCZYZN zna Pan jeszcze? Proszę podać dokładne/pełne nazwy marek.

wpisuje i ciągle pisze brak odpowiedzi jak to przejsc

Trzeba dac tzw. dziubek w tym kwadraciku z lewej strony Wyświetl w wątku >>
0 0

teodozja

#5733172 Napisano: 09.09.2013 12:04:53 w Mam problem...
gtrsg napisał(a):

Czytam o tym weselu i nie rozumiem skąd ta 50% wyższa cene jeśli dzieci siedzą przy rodzicach... emotka Z tego co teraz latam i się orientuję to dużo zależy od wieku dziecka, w większości restauracji/domów weselnych jak dzieciak ma mniej niż 3 lata to się za niego nie płaci, w wieku 3-7 płaci się połowę, a dopiero wzwyż płaci się jak za dorosłego.

@teodozja, a to "prawdziwi" Niemcy byli? Czy tacy "poscy Niemcy" z emigracji kilkadziesiąt lat wstecz? Pytam z ciekawości, bo u mnie będą ci drudzy i ciekawi mnie teraz, czy będą w klapkach emotka

Co do dawanych kopert i tego ile powinno być wewnątrz - wychodzę z założenia, że u znajomych nie jem mniej na weselu niż u rodziny, więc nie rozdzielam i zawsze daję w miarę tyle samo 400-500zł, wyjątkiem było wesele dwudniowe - daliśmy o 200 więcej. Na to czy się młodym zwróci nie patrzę, bo jedni robią wesele sami, innym robią wesele rodzice więc niezależnie od tego ile będzie w kopercie i tak wszystko zgarną młodzi.

Szczerze zazdroszczę tym, co mieli na weselu 30 osób. U nas zapowiada się góra 70, ale i tak wydaje mi się to bardzo, bardzo dużo...

To byli "Niemcy''drugiego typu czyli pochodzący z Polski, więc znali nasze krajowe zwyczaje doskonale. Jak zobaczyłam ponad trzydziestoletnią kobitkę w leginsach -czarnych kabaretkach i gumowych japonkach ( w Kościele)to przeżyłam szok.Moja droga musisz się psychicznie przygotować na takie widoki. Dodatkowo widok ten kontrastował z naszymi eleganckimi paniami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

teodozja

#5732854 Napisano: 08.09.2013 13:00:59 w Mam problem...
kachakacha napisał(a):

U mnie jest tak, jak u Benasi. Teraz idziemy z narzeczonym do jego kuzynki i dajemy 400, a jego siostra z mężem i dzieckiem daje 100 euro.

Swoją drogą - przy organizacji wesela jak płaci się za dzieci? W materiałach, które dostałam z domu weselnego jest napisane, że jeżeli dzieci siedzą przy osobnych stołach płacimy 50% stawki, a jeżeli posadzimy je z rodzicami, to 100%. W ogóle mi się to nie podoba, a dopiero za miesiąc jedziemy się spotkać z organizatorką w celu ustalenia menu...

Ja byłam w sierpniu u siebie na Śląsku na weselu u kuzyna mojego faceta i daliśmy 400 zł. Ale wiadomo wesele to duży wydatek bo jeszcze nasze ubrania, fryzjer, biżuteria itp. Jedno co mnie uderzyło to to że goście, szczególnie z zagranicy, czytaj z Niemiec przyszli ubrani jak na zakupy, getry, klapki emotka W moim odczuciu to wesele to szczególna uroczystość i z samego szacunku dla państwa młodych należy ubrać coś klasycznego i eleganckiego.Drugi dzień czyli poprawiny to już przeżyłam szok. Panie w klapkach japonkach i leginsach w ogromne wzory, włosy zwichrowane po przespanej nocy w koku, normalnie szok! Wyświetl w wątku >>
0 0

teodozja

#5732061 Napisano: 06.09.2013 13:37:38 w Wkurza mnie...
ivanotta napisał(a):

wkurza mnie moja dzisiejsza porażka na teście kwalifikacyjnym do pracy w służbie cywilnej.. skupiłam się głównie na pytaniach o służbie cywilnej a zaskoczyły mnie pytania ogólne emotka . W sumie brakowały mi tylko 3 punkty ale i tak pracę dostała policjantka (nikt z zewnątrz) emotka

ostatnio mam wrażenie że nic nie wychodzi mi tak jak bym sobie tego życzyła- w konkursach tak samo.

Nie wiem czy to Cie pocieszy ale pewno ilość punktów na teście nie miały związku z twoim przyjęciem do pracy. Ja swego czasu pracowałam w Wojskowej Komendzie Uzupełnień jako członek korpusu służby cywilnej i miałam za zadanie przyjmować stażystów. Dostawałam od komendanta polecenie kogo mam przyjąć, już nie wspomnę o pracownikach. Mama kierowniczka kanclelarii tajnej, córka po studiach, bez żadnego doświadczenia zostaje specjalistą komendy na etacie. Mamusia odchodzi na emeryturę córka obejmuje jej etat. Nikogo innego niespokrewnionego nie było w tej pracy. Ja przyszłam tylko na zastępstwo z takiego konkursu, moje miejsce zajęła córka znajomego majora z sąsiedniego WKU. Życie poprostu... Wyświetl w wątku >>
0 0

teodozja

#5731901 Napisano: 06.09.2013 11:04:31 w Biedronka
słuchawki u mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

teodozja

#5731185 Napisano: 05.09.2013 11:46:07 w Paragony
Mam paragon Timotei Biedronka z 20.08 Wyświetl w wątku >>
0 0

teodozja

#5731127 Napisano: 05.09.2013 11:19:58 w Biedronka
sylwika76 napisał(a):

do mnie też nie chcą zadzwonić a tak ładnie napisałam emotka emotka emotka

u mnie też nic emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

teodozja

#5730423 Napisano: 04.09.2013 14:52:48 w GFK
ondine napisał(a):

Ponawiam pytanie: czy doładowania przychodzą na maila i jaki jest okres oczekiwania? Będę wdzięczna emotka

Tak na meila, jesli zamówisz 1-15 danego miesiaca to wysyłają pomiędzy 16 a 31, jeśli zamówisz 16-31 to dostajesz po 1-15 nastepnego miesiaca. Wyświetl w wątku >>
0 0

teodozja

#5730144 Napisano: 04.09.2013 10:26:23 w Paragony
Szukam 2 paragonów z Valbon PIP, jeden z 23.08 albo wcześniej a drugi z rana 26.08 albo wcześniejszą datą w zamian oddam jedną wygraną czyli ( dwa bilety do kina) w grę wchodzą również inne propozycje emotka
Dziękuję, już nieaktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

teodozja

#5729075 Napisano: 02.09.2013 14:36:54 w Rossmann
monikar napisał(a):

Może ktoś mi poradzi co zrobić jeśli nie otrzymałam nagrody z konkursu Colgate (wygrałam ipoda)? Na maile nie odpisują, pisałam kilka razy na różne maile Rossnetu i totalna olewka, agencja MC nie odbiera telefonów i także ma wszystko w głębokim poważaniu. Może jakieś pismo z reklamacjami powinnam im przesłać?

Sekcja Obsługi Klienta
Rossmann Supermarkety Drogeryjne Polska sp. z o.o.
ul. św. Teresy 109, 91-222 Łódź
tel.: +48 42 61 39 700 (w godz. 9 - 17)
Zadzwoń na infolinię, musisz znać nazwę konkursu, swojego meila. Podasz pani swoje dane i powiesz że chcesz złożyć reklamację ponieważ nie doręczono Ci nagrody z konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

teodozja

#5727779 Napisano: 30.08.2013 11:46:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Raffaello u mnie i u mamy emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

teodozja

#5727088 Napisano: 29.08.2013 10:10:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czyli wniosek z tego taki że są firmy , które do sprawy podchodzą uczciwie, a są i takie , które są z tym na bakier. Wyświetl w wątku >>
0 0

teodozja

#5726091 Napisano: 27.08.2013 18:53:38 w Inne mniejsze markety
anialistopad napisał(a):

ja mam 2 @ z 23 lub 24 , z wczorajszych nie wiem grałam na 1 .ale tam cisza

Dziękuję, to może to wygrana z weekendu u mnie Wyświetl w wątku >>
0 0

teodozja

#5726085 Napisano: 27.08.2013 18:43:59 w Inne mniejsze markety
tadziowa napisał(a):

czy wczorajsza pula biletów Valbon PiP też już rozdana? czy to weekendowe wygrane?

A były dziś wygrane z 26.08? Bo ja juz sama nie wiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

teodozja

#5726038 Napisano: 27.08.2013 17:18:16 w Paragony
kupię paragon valbon PiP z 23.08 albo wcześniejszy , albo oddam wygrane bilety za coś drobnego np. ksiązkę albo 5 zł doładowania Wyświetl w wątku >>
0 0

teodozja

#5725287 Napisano: 26.08.2013 14:23:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dla zainteresowanych: Raffaello napisało że dzis wieczorem kolejne wyniki będą na stronce fb. Wyświetl w wątku >>
0 0

teodozja

#5724338 Napisano: 23.08.2013 20:20:15 w Wkurza mnie...
ankasss napisał(a):

gosia16 napisał(a):

staszek napisał(a):

czy Wam też wiadomości pw się nie otwierają? Przed chwilą działało, a teraz nie...

też mam ten problem

gosia16 napisał(a):

staszek napisał(a):

czy Wam też wiadomości pw się nie otwierają? Przed chwilą działało, a teraz nie...

też mam ten problem

i u mnie również to samo

u mnie też Wyświetl w wątku >>
0 0

teodozja

#5724009 Napisano: 23.08.2013 10:17:16 w Wkurza mnie...
zwierzyniec napisał(a):

joan napisał(a):

ziolko napisał(a):

Wkurza mnie, że jemy mięso faszerowane chemią i nawet o tym nie wiemy

http://wiadomosci...&page=1#opinions

ps. ja tatara nie jem z zasady, obojętnie jakiego, po prostu nienawidzę wszelkiego mięsa surowego lub niedosmażonego

Światem rządzi pieniądz i wyprawia się rzeczy, o których się diabłu nie śniło emotka Trochę szkoda, że nie ma już czasów, gdy za kradzież ucinano ręce, a głowę mordercy nabijano na pal przy bramie wjazdowej do grodu. Ale cóż, chyba każda rzeczywistość ma swoje plusy i minusy.

Co do mięsa, to ostatnio widziałam profesjonalnie zmontowany film o "hodowli" zwierząt na żarcie, ale był dosyć drastyczny, więc nie wklejam linku (ew. mogę podać na PW).

a ja takich dylematów w zasadzie nie mam - coś mięsnego jem tylko w największe mrozy, a przez resztę roku braci mniejszych nie tykam. Bez mięsa można żyć całkiem smacznie emotka

Oj Zwierzyniec słuszne słowa, z tym że ja jem mięso tylko w gościach. Bracia mniejsi niech się cieszą życiem! Wyświetl w wątku >>
0 0

teodozja

#5723707 Napisano: 22.08.2013 15:52:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Agnes napisał(a):

nikt się tu nie wpisuje bo wszyscy oprócz mnie cos wygrywają więc sobie buknę buu
dawno tak nie było emotka

Nie jesteś sama, ja też nic Wyświetl w wątku >>
0 0