Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
malenka
Postów 441
Data rejestracji 20.01.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja w tym konkursie też nie brałam udziału i zawsze mi się buźka cieszy jak główne nagrody wpadają u nas na forum, ale wkurza mnie jedno. Skomentuj coś negatywnie, a zaraz Cię zarzucą hasłami żeś zazdrosny i zawistny! Nie jestem zazdrosna i chylę głowę przed lepszymi od siebie, ale chciałabym żeby wygrywały prace nowatorskie od początku do końca wymyślone samodzielnie. Wyświetl w wątku >>
malenka
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Klaka, nie wiem, chyba nie zrozumiałaś mojej wypowiedzi, albo ja nie zrozumiałam Twojej... Przecież nigdzie nie napisałam, że popieram taki sposób wygrywania konkursu. A słowa "plagiat" nie użyłam z tego względu, że nie potrafię udowodnić czy że autor zdjęcia znał pracę Cruchips, czy jej nie znał. Wyświetl w wątku >>
malenka
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
malenka
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym na Twoim miejscu okularów nie odbierała, tylko zażądała natychmiastowego zwrotu pieniędzy i recepty. A jak baba będzie dalej próbowała być cwana, postrasz rzecznikiem, bo dalej będzie kiwać nieświadomych. Wyświetl w wątku >>
malenka
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coś mało prawdopodobne mi się to wydaje. Gdyby to było refundowane to ok, rozumiem, ale skoro mąż za wszystko płacił to jakim prawem ktoś miał mu narzucać gdzie i kiedy ma receptę realizować? Siostra była co prawda w grudniu na wizycie, ale powiedzieli jej, że na zrealizowanie recepty ma 3 m-ce. Wyświetl w wątku >>
malenka
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O mamo jak mnie wkurza takie żebranie o "drobny upominek"! Ja się zastanawiam czy Ci ludzie w realu też tak robią? Stoją po sklepem, liczą klientów, a później wchodzą do środka, pędzą do kierownika, mówią, że są 1 000 osoba w sklepie i w związku z tym chcą nagrodę? To jest tak żałosne... ale widzę, że na niektórych fanpage działa, co dodatkowo mnie wkurza. Bo wygląda na to, że fan nr np. 1000 jest bardziej wartościowy niż taki fan nr 780. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
malenka
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czuję się troszkę zdezorientowana. Myślałam, że zdjęcia mają być z perspektywy kubka herbaty. Teraz już sama nie wiem jak mam interpretować regulamin i jakie zdjęcia wysłać w tej turze. Wyświetl w wątku >>
malenka
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale teraz wszedł nowy regulamin:
Uczestnicy zobowiązani są do zachowania paragonów potwierdzających zakup
Produktów, będących podstawą do udziału w Loterii. Uczestnicy zobowiązani są
również do zachowania oryginalnych opakowań Produktów z widoczną treścią
unikalnych kodów alfanumerycznych, tożsamych z tymi, które zgłosili do Loterii
(dla każdego zgłoszonego do Loterii kodu).
Wyświetl w wątku >>
malenka
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...dy.html#.UvknGWJ5OZs Wyświetl w wątku >>
malenka
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możesz napisać oficjalną reklamację i zacytować konkretne punkty regulaminu. Nie brałam udziału w tym konkursie, ale moim zdaniem kobieta złamała jeden z ważniejszych punktów regulaminu. I skoro raz jej się udało to w kolejnym konkursie zagra na połowę swojej rodziny. W najlepszym wypadku odbiorą jej nagrodę, w najgorszym będą na przyszłość uczuleni na tego typu rzeczy. Wyświetl w wątku >>
malenka
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli masz pewność to oczywiście zgłoś. Wyświetl w wątku >>
malenka
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Faktycznie! Sorry za wprowadzanie zamieszania, kamera mi się za bardzo na mózg rzuciła Wyświetl w wątku >>
malenka
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzwonią i zapraszają do rozmowy na antenie nagrody główne. Pozostałych nie informują w żaden sposób. No chyba, że do głównej się nie dodzwonią, albo główna nie wyrazi chęci na rozmowę na antenie. Odnoszę wrażenie, że w takiej sytuacji zapraszają na antenę kogoś z dodatkowych zwycięzców. Wyświetl w wątku >>
malenka
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli jednak potrzebujesz
Jakoś tak mnie to boli, że u kogoś (kto gra dla sportu) coś zostanie rzucone w kąt (bo wygrywa dużo cenniejsze rzeczy), gdzie ktoś inny byłby mega szczęśliwy z takiego drobiazgu. Wyświetl w wątku >>
malenka
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I pewnie jeszcze powiedzieli Ci, że wysłali zwykłym listem więc nie ma jak sprawdzić co się stało z przesyłką? Jeżeli sytuacja powtórzyła się kilka razy to jest to więcej niż podejrzane.
A mnie wkurzają ludzie, którzy grają dosłownie o wszystko, wcale nie dlatego, że potrzebują, ale tylko dla dreszczyku emocji przy odczytywaniu wyników. Dla nich to setny kubek lub tysięczna smycz, które pewnie i tak wylądują w jakimś pudle, a dla kogoś innego byłaby to super niespodzianka. Wyświetl w wątku >>
malenka
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane