Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika malenka

malenka

#5895378 Napisano: 28.07.2014 15:53:55 w Hochland
bethan napisał(a):

Hochland puścił sms'y emotka

Można wiedzieć z których dni? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5895079 Napisano: 27.07.2014 20:23:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
deva napisał(a):

w loterii danio miałam info, ze mam gloda, a na moim koncie pisze, że jeszcze nic nie wygrałam i maila brak, miał ktos tak?

Szukaj maila w spamie. Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5894163 Napisano: 25.07.2014 09:47:04 w Kaufland konkursy
ejulek59 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

oswieci mnie ktos kto to krolowa Bona? Historie znam,ale to nie o tej mowa

http://www.smolar.pl/historia-i-zespol trzeba najechać myszką na foto

To znaczy, że tylko i wyłącznie ona decyduje o tym kto dostanie "bona" w konkursie w którym nagrodą są bony zakupowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5893976 Napisano: 24.07.2014 20:37:59 w Ambasadorinnowacji - Philips
marta_1234 napisał(a):

asiad2 napisał(a):

Witam. JA też dostałam wiadomość o zaliczeniu zadania ze szczoteczką, ale myślę, że wiadomość powinna zawierać wiadomość, iż zostało się testerem.

Racja powinno byc cos takiego. Choćby mail na poczcie, ktorego nie ma. Zobaczy sie jak sytuacja rozwinie się dalej.

W przypadku zakwalifikowania się do testów dostaje się wiadomość na maila. Punkty przyznali bo po prostu zaakceptowali odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5889509 Napisano: 15.07.2014 18:45:57 w Paragony
Szukam paragonu Kaufland 38-500 Sanok, konkurs "majówkowy". Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5889397 Napisano: 15.07.2014 16:20:17 w Paragony
Szukam paragonu Kaufland 38-500 Sanok, konkurs "majówkowy". Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5886834 Napisano: 10.07.2014 17:45:33 w Leclerc
Czy w konkursie „Od E.Leclerc dla Twojego dziecka”
trzeba wysłać jakiś konkretny załącznik ze zgodną na przetwarzanie danych, czy trzeba sklecić coś samodzielnie? Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5886703 Napisano: 10.07.2014 15:31:43 w Wkurza mnie...
Zazwyczaj w umowach najmu jest taki punkt:

Wynajmujący może rozwiązać Umowę bez zachowania okresu wypowiedzenia ze skutkiem natychmiastowym w przypadku naruszenia przez Najemcą istotnych postanowień umowy.

Spowodowanie zniszczeń oraz strat finansowych jest naruszeniem umowy najmu. Wszystko zależy od tego jak była sformułowana umowa i czy w ogóle była tam mowa o okresie wypowiedzenia, odpowiedzialności finansowej najmującego itp. Niech znajoma pójdzie po poradę prawną. Jeśli w grę wchodzą narkotyki może też zgłosić się na policję. Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5883071 Napisano: 02.07.2014 14:51:42 w Ambasadorinnowacji - Philips
agusia610 nie ma stałej daty dla aukcji i też nie ma stałej liczby dni pomiędzy jedną aukcją, a drugą. Dwie ostatnie aukcje odbyły się o godzinie 14 jeśli Ci to pomoże. Ostatnio filipsy mają kiepski przelicznik na złotówki więc ciułaj ciułaj punkty bo mając 400 świata nie zwojujesz. Chciałabym żeby znów 1 filips= 1 złotówka emotka

Odznaki są dla zabawy, ale jak uzbierasz ileś tam punktów to możesz sobie rabat na sprzęt odebrać. Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5882978 Napisano: 02.07.2014 12:46:21 w Ambasadorinnowacji - Philips
Czy jakaś kobieta może mi potwierdzić, że otrzymała punkty za zadanie "Zostać testerem trymera"? Odrzucili zadanie i mnie i koleżance. Nie wiem czy to wynika z jakiegoś błędu, czy po prostu nie zaliczają kobietom? Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5881710 Napisano: 29.06.2014 17:09:44 w SZUKAM....
rwas napisał(a):

malenka napisał(a):

Szukam czy są obecnie jakieś konkursy na które trzeba kupić szczoteczki lub pasty do zębów?

https://www.e-kon...ur.html#.U6_xVPl_uAU

Dzięki. Mój Carrefour jak zwykle nie bierze udziału emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5881660 Napisano: 29.06.2014 12:19:31 w SZUKAM....
Szukam czy są obecnie jakieś konkursy na które trzeba kupić szczoteczki lub pasty do zębów? Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5875498 Napisano: 15.06.2014 13:15:34 w Wkurza mnie...
poprostuanette napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

Pani Monika Czaplicka która wykorzystała moje dane na blogu nagrodziła w konkrusie którym prowadzi (HImalaya) swoją partnerkę życiową... bardzo sprawiedliwie emotka

Przydałoby się teraz o niej napisać artykuł emotka

dziwne, że postępuje w ten sposób sama prowadząc bloga o dobrym marketingu i uczciwości

A to ciekawe, zwykle w regulaminach jest zapis, że rodzina organizatora nie może brać udziału emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5872399 Napisano: 09.06.2014 14:17:12 w Ambasadorinnowacji - Philips
isiulka napisał(a):

Mieliście na aukcji sokowirówkę i prostownice?

Nie miałam! A chętnie bym przygarnęła prostownicę. Ktoś wie ile philipsów kosztowała? Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5871963 Napisano: 08.06.2014 12:53:48 w Wkurza mnie...
Ona podała w swoim blogu linka do profilu facebookowego Pani Anety:

"Na pewno zasta­na­wiasz się skąd gdzie szu­kać takich grup kon­kur­so­wych. Wystar­czy, że wpi­szesz odpo­wied­nie słowo do wyszu­ki­warki Face­bo­oka, ale uła­twię Ci zada­nie — wystar­czy, że zaj­rzysz na pro­fil tej pani i od razu masz listę kil­ku­na­stu pro­po­zy­cji. Kon­kur­so­wi­cze gro­ma­dzą się na nich jak psz­czoły do miodu."

Nie wiem za kogo uważa się autorka bloga, skoro myśli, że bezkarnie może wytykać ludzi palcami i rzucać ich na pożarcie tłumu. Nie ma w tym ani krzty profesjonalizmu. Na miejscu Pani Anety podjęłabym stosowne kroki. Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5853421 Napisano: 23.04.2014 16:21:33 w TESCO konkursy
ladyinred napisał(a):

moniab napisał(a):

hej
pierwszy raz wygrałam z magazynu TESCO gdzie nie trzeba było odsyłać paragonu
mam pytanie - czy wystarczy odesłać sms-em dane zg. z formułką w info o wygranej czy tak jak w regulaminie trzeba listem odesłać dane osobowe, oświadczenie o pełnoletności oraz zgodę na przetwarzanie danych osobowych

. Mam dokladnie ta sama sytuacje z nescafe trzeba sms i poczta?

Mam ten sam problem. Odesłałam dane SMSem i dostała zwrotkę, że nagrody wyślą pocztą. Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5852214 Napisano: 19.04.2014 11:04:26 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

malenka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

To jest mój ulubiony wątek, ale nie wiem czy takie negatywne emocje konkursowe mi kiedyś towarzyszyły... Dół do samej ziemi emotka Już ochłonęłam po wczorajszym incydencie z "koleżanką", a dziś zajrzałam na galerię konkursową, gdzie gram. I co? I widzę jak ktoś na bezczela zerżnął MÓJ pomysł - pomysł na tematykę, na ustawienie, na wygląd, na wszystko. I nie jest to na zasadzie, że ktoś mógł wpaść na to samo, to jest charakterystyczny konkurs i myślę, że moja fota była charakterystyczna, nikt wcześniej nie kombinował w tę stronę. Dlatego roszczę sobie prawa do tego motywu, na który wcześniej nikt nie wpadł. A kilka dni po moim zgłoszeniu pojawia się prawie identyczna praca emotka Ręce mi opadły, nie przypuszczałam, że ktoś może tak bezczelnie skopiować pomysł i to w jednym konkursie, w jednym etapie... Odechciało mi się konkursowania emotka

Napisz do organizatora żeby miał całą sprawę na uwadze podczas ogłaszania wyników. Jeżeli Twoje zgłoszenie było pierwsza i jest tak jak mówisz (tzn. wszystko zerżnięte na bezczela) to uczciwy organizator nie nagrodzi plagiatu. Zwłaszcza jeśli od razu dasz mu do zrozumienia, że monitorujesz sprawę.

Odechciało mi się angażować w ten konkurs, zupełnie. Nie będę wypraszać sobie nagród, ani nie roszczę sobie praw do nich. Organizator widzi, przecież choćby akceptując zgłoszenia (jest moderacja) musiał widzieć, że moje było zgłoszone kilka dni temu a ta pojawiła się dziś. Co nie zmienia faktu, że zrobiło mi się... źle. emotka

Słuchaj, to nie jest dobre podejście. W ten sposób dajesz wolną rękę plagiatorom. Weź pod uwagę, że moderator akceptuje ileś tam zgłoszeń, nie ma obowiązku pamiętać kto co zgłasza. A jeśli moderatorów jest kilku? Brałaś to pod uwagę? Twoją pracę zaakceptował jeden, a ten plagiat drugi. Nie reagując dajesz wszystkim kombinatorom przyzwolenie na podobne praktyki. Tutaj nie chodzi o "wypraszanie sobie nagród", tutaj chodzi o walkę o swoje. Napracowałaś się przy wymyślaniu zgłoszenia i przy jego realizacji? Dlaczego ktoś inny ma zgarniać nagrody z tego tytułu? Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5852210 Napisano: 19.04.2014 10:56:30 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

To jest mój ulubiony wątek, ale nie wiem czy takie negatywne emocje konkursowe mi kiedyś towarzyszyły... Dół do samej ziemi emotka Już ochłonęłam po wczorajszym incydencie z "koleżanką", a dziś zajrzałam na galerię konkursową, gdzie gram. I co? I widzę jak ktoś na bezczela zerżnął MÓJ pomysł - pomysł na tematykę, na ustawienie, na wygląd, na wszystko. I nie jest to na zasadzie, że ktoś mógł wpaść na to samo, to jest charakterystyczny konkurs i myślę, że moja fota była charakterystyczna, nikt wcześniej nie kombinował w tę stronę. Dlatego roszczę sobie prawa do tego motywu, na który wcześniej nikt nie wpadł. A kilka dni po moim zgłoszeniu pojawia się prawie identyczna praca emotka Ręce mi opadły, nie przypuszczałam, że ktoś może tak bezczelnie skopiować pomysł i to w jednym konkursie, w jednym etapie... Odechciało mi się konkursowania emotka

Napisz do organizatora żeby miał całą sprawę na uwadze podczas ogłaszania wyników. Jeżeli Twoje zgłoszenie było pierwsza i jest tak jak mówisz (tzn. wszystko zerżnięte na bezczela) to uczciwy organizator nie nagrodzi plagiatu. Zwłaszcza jeśli od razu dasz mu do zrozumienia, że monitorujesz sprawę. Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5852104 Napisano: 18.04.2014 20:43:31 w Paragony
Szukam paragonu 38-500 Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5851948 Napisano: 18.04.2014 15:36:16 w Kaufland konkursy
isiulka napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Od razu wysyłamy skany dowodu , czy tylko dane ?

od razu skan i dane emotka

No chyba nie. Skan paragonu owszem, ale nie skan dowodu. Wyświetl w wątku >>
0 0