Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika malenka

malenka

#5918172 Napisano: 16.09.2014 13:44:45 w Ambasadorinnowacji - Philips
marta_1234 napisał(a):

Jeszcze jedno emotka Jak dodać komentarz na blogu?

Musisz się zalogować na bloga za pomocą tych samych danych, których używasz do lodowania się na platformie. Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5918145 Napisano: 16.09.2014 13:12:48 w Ambasadorinnowacji - Philips
W platformie ambasadorów pojawiły się w końcu nowe zadania. Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5915372 Napisano: 10.09.2014 19:16:49 w Wkurza mnie...
staszek napisał(a):

malenka napisał(a):

Wkurza mnie Żabka! Po cholerę organizują konkursy z bonami skoro nie można ich zrealizować, bo personel niedoinformowany?! emotka Pustki w portfelu więc dylałam przez połowę miasta żeby wydać te bony trzymane "na czarną godzinę", a sprzedawca wielkie oczy, bo nigdy ich nie widział i nie wie co z nimi zrobić!

Napisz do nich. Siostra też miała problem ze zrealizowaniem, odpisali, że przepraszają i podali adres sklepu, w którym będzie mogła je zrealizować. Na drugim końcu miasta, ze 30 km...

Tak będę musiała zrobić. Mam nadzieję, że nie karzą mi jechać jeszcze dalej niż byłam dziś. Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5915362 Napisano: 10.09.2014 19:01:45 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie Żabka! Po cholerę organizują konkursy z bonami skoro nie można ich zrealizować, bo personel niedoinformowany?! emotka Pustki w portfelu więc dylałam przez połowę miasta żeby wydać te bony trzymane "na czarną godzinę", a sprzedawca wielkie oczy, bo nigdy ich nie widział i nie wie co z nimi zrobić! Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5915243 Napisano: 10.09.2014 15:11:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
usmiech napisał(a):

bethan napisał(a):

lid napisał(a):

A 1500 to tylko cena na papierze.

I w ich sklepie emotka

Z pewnością ustawia się już kolejka chętnych, żeby wyskoczyć z 1500zł za talerze z pięknym i dużym logo Knorra. emotka emotka

Dokładnie! Ja się napaliłam na te talerze, miały być w prezencie "na nowe mieszkanie", a tu taka niespodzianka. W moich oczach wartość tych talerzy wynosi teraz dokładnie 0 zł. Bo wychodzi na to, że miałabym zapłacić krocie za możliwość reklamowania w swojej kuchni marki Knorr. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5912793 Napisano: 04.09.2014 14:50:34 w Rossmann
nika78 napisał(a):

malenka napisał(a):

Czy ktoś może mnie poratować hasłem do krzyżówki z najnowszego Skarbu? Nie jestem w stanie rozwiązać jej przez internet.

7175 1,23 (z vat) SKARB.REGENERACJA

Bardzo dziękuję nika78 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5912784 Napisano: 04.09.2014 14:39:10 w Rossmann
Czy ktoś może mnie poratować hasłem do krzyżówki z najnowszego Skarbu? Nie jestem w stanie rozwiązać jej przez internet. Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5909661 Napisano: 28.08.2014 20:30:04 w Kaufland konkursy
Ale konkursów krzyżówkowo- dowcipnych chyba nie organizuje TQ? Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5908650 Napisano: 27.08.2014 12:46:07 w Paragony
Szukam paragonu z konkursu Gillette Race z początku promocji.

ten konkurs:
https://www.e-kon...ce.html#.U_20gsV_uZs Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5907498 Napisano: 25.08.2014 14:45:11 w Paragony
Oddam 1 paragon z konkursu Brazylia Biedronka w zamian za 1 wygrany numer. Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5907494 Napisano: 25.08.2014 14:40:56 w Paragony
Oddam 1 paragon z Biedronki Brazylijski Klimat w zamian za 1 numer z wygraną. Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5898965 Napisano: 05.08.2014 21:31:20 w Ambasadorinnowacji - Philips
aguagu napisał(a):

Dziękuję serdecznie. emotka
Z doświadczenia, dużo osób musi oddawać? Jest opcja, że np. wszystkim zostawią, czy jest zawsze określona pula?

Akurat słuchawki dostanie 8 na 10 testujących osób, w innych testach było 5 na 10. Moim zdaniem to takie średnie rozwiązanie. Podobne testy Philips urządza na innych portalach i wtedy oczywiście wszyscy testujący dostają sprzęt na własność. Ale to już o nich świadczy, że na rodzimym portalu masz gorsze zasady niż na takich nie mających z Philipsem nic wspólnego. Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5898962 Napisano: 05.08.2014 21:25:34 w Ambasadorinnowacji - Philips
aguagu napisał(a):

Zostałam wybrana do testowania słuchawek,
niedawno założyłam tam konto i nie wiem za bardzo jak to wygląda.
Może ktoś podpowiedzieć? emotka

Uzupełniasz dane, kurierem wysyłają Ci sprzęt. Kurier ma też dwa egzemplarze umowy użyczenia i należy pamiętać, że jeden należy podpisać i mu oddać. Zazwyczaj masz tydzień na testowanie, po tym czasie na Twoim koncie powinno pojawić się zadanie za wykonanie którego otrzymasz 100 punktów. Tam musisz wpisać recenzję sprzętu. Jak już przeczytają recenzje decydują komu zostawiają sprzęt, a kto musi odesłać. Odsyła się na swój koszt na adres podany w regulaminie. Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5896524 Napisano: 30.07.2014 19:20:42 w Wkurza mnie...
Kupiłam wszystkie, ona nie zdążyła zapłacić za ani jeden. Teraz mam w lodówce dokładnie 34 korzonki. Sezon na marynowanie uważam za otwarty. Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5896515 Napisano: 30.07.2014 19:06:30 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie bezczelne baby, które nie widzą poza czubek własnego nosa!!!

Byłam dziś na ryneczku i taki zasuszony dziadziuś sprzedawał chrzan. Umyty, obrany, gotowy żeby go pokroić i do słoika włożyć za 50 groszy do sztuki. Przyszła kobieta wypacykowana, dosłownie poruszająca się z prywatną chmurę perfum i mówi temu dziadkowi, że za drogo, że jej potrzeba tylko jeden korzonek i kupi go za 10 groszy. Dziadek miał dobre serce więc się ugiął. A ona na to: "A jak po 10 groszy to jeszcze dwa wezmę". Normalnie scyzoryk mi się w kieszeni otworzył i powiedziałam, że za darmo pożyczę jej łopatę żeby sobie poszła ten chrzan sama wykopać skoro uważa, że praca drugiego człowieka jest tak mało warta i kupiłam od dziadka cały chrzan. W normalnej cenie. emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5896297 Napisano: 30.07.2014 13:37:34 w Wkurza mnie...
delfinka101 napisał(a):

malenka napisał(a):

monikar napisał(a):

Wkurza mnie zachowanie pewnych osób na forum. Pisze do mnie jedna forumowiczka aby podpowiedzieć jakie hasełka wygrywają w Hochlandzie bo ona już kompletnie nie wie co pisać. Mimo że specem nie jestem, mam kilka wygranych boników na koncie więc z chęcią pomagam. Za kilka dni owa użytkowniczka pisze znowu. Po raz kolejny otrzymuje ode mnie podpowiedź. Po niedługim czasie role się odwracają-teraz to ja potrzebuję od owej forumowiczki podpowiedzi. I co? I nic. Kompletna cisza. Doprawdy nie rozumiem takiego chamsta (bo trzeba to nazwać po imieniu) i chyba nigdy nie zrozumiem. I myślę sobie, że nie ma sensu tutaj na forum nikomu pomagać bo w zamian otrzymuje się kopa w przysłowiową d***ę.

anialistopad napisał(a):

Monikar jest sens,sa osoby ktore Ci pomoga i to bezinteresownie. Znam tu na forum kilka takich osob,ja tez pomagam jesli potrafie,poczekaj moze jeszcze odpisze

Ja szukałam pomocy w tym konkursie, ale niestety u nikogo jej nie znalazłam. Widać jeszcze się nie zorientowałam kim są te pomocne osoby.

Ja jednemu pisałam hasła bo mnie prosił wygrał pralkę i do tej pory cisza...Mimo,ze obiecał zrewanżować się.Są za to osoby które sama piszą ;słuchaj tu i tu łatwo wygrać wystarczy to i to..Dlatego mimo wszystko będę pomagała ale już swoich haseł nikomu nie pokazuję, bo ten sam gosciu moje hasełko zmienił minimalnie i wygrał inną nagrodę i nikomu nie piszę już haseł. Mogę jedynie powiedizeć jak jest np w nescafe ja pisałam o kawie a w drugim wygranym wygrało bez kawy calkiem wakacyjne

No i to jest jasne. Hasła można pokazywać ludziom których albo się dobrze zna, albo co do szczerości których nie ma się wątpliwości. Ale jak któryś raz z kolei na pytanie z prośbą o wskazówkę albo nie uzyskuje się odpowiedzi, albo odpowiedź "a sama nie wiem co napisałam", to się człowiek zastanawia czy na forum w ogóle można otrzymać jakąkolwiek pomoc. To ja już wolę uczciwe "Sorry, obcym nie pomagam". Przynajmniej wtedy jest jasność. Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5896266 Napisano: 30.07.2014 13:08:59 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

też czasami szukam pomocy - w sensie już PO konkursie czasami napiszę do kogoś, kto wygrał, żeby zorientować się, jaki gust ma komisja.

Czasami ktoś odpisze, rzetelnie, prawdziwie.
A czasami niby ktoś odpisze, ale taką odpowiedź o kant tyłka potłuc, bo jestem tak samo mądra jak przed pytaniem emotka przecież nie zabiorę nikomu nagrody, tym bardziej po zakończeniu konkursu emotka emotka a nigdy nie grałam, nie gram i nie zamierzam grać na czyjeś hasła. To poniżej mojego poziomu.
Nie po to walczę z plagiatami i plagiatorami, żeby być taka sama...

Ziółko przynajmniej Ci ktoś odpisze, a nie udaje, że nie istniejesz. Ja nawet nie pytałam o hasła, tylko o ogólny trend w guście komisji. Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5896254 Napisano: 30.07.2014 12:55:08 w Wkurza mnie...
monikar napisał(a):

Wkurza mnie zachowanie pewnych osób na forum. Pisze do mnie jedna forumowiczka aby podpowiedzieć jakie hasełka wygrywają w Hochlandzie bo ona już kompletnie nie wie co pisać. Mimo że specem nie jestem, mam kilka wygranych boników na koncie więc z chęcią pomagam. Za kilka dni owa użytkowniczka pisze znowu. Po raz kolejny otrzymuje ode mnie podpowiedź. Po niedługim czasie role się odwracają-teraz to ja potrzebuję od owej forumowiczki podpowiedzi. I co? I nic. Kompletna cisza. Doprawdy nie rozumiem takiego chamsta (bo trzeba to nazwać po imieniu) i chyba nigdy nie zrozumiem. I myślę sobie, że nie ma sensu tutaj na forum nikomu pomagać bo w zamian otrzymuje się kopa w przysłowiową d***ę.

anialistopad napisał(a):

Monikar jest sens,sa osoby ktore Ci pomoga i to bezinteresownie. Znam tu na forum kilka takich osob,ja tez pomagam jesli potrafie,poczekaj moze jeszcze odpisze

Ja szukałam pomocy w tym konkursie, ale niestety u nikogo jej nie znalazłam. Widać jeszcze się nie zorientowałam kim są te pomocne osoby. Wyświetl w wątku >>
0 0

malenka

#5896158 Napisano: 30.07.2014 10:24:13 w PLAGIATY

malenka

#5895387 Napisano: 28.07.2014 16:04:02 w Hochland
Dzięki.

A tak mi się moja odpowiedź podobała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0