Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
malenka
Postów 441
Data rejestracji 20.01.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jaki robot kuchenny polecacie?
Mój mikser właśnie dogorywa i zaczynam się rozglądać za dobrym robotem. Szczególnie zależy mi na tym żeby robot dobrze wyrabiał ciasto drożdżowe, żeby miał dużą misę i był w stanie "uciągnąć" bez zarzynania się ciasto z 1,5 kg mąki. Co polecacie? Początkowo myślałam o którymś modelu KITCHENAIDa, ale zastanawiam się czy jest wart swojej ceny. Jeżeli możecie coś doradzić to bardzo proszę o wiadomość tutaj albo na priv. Wyświetl w wątku >>
malenka
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Skoro uważa Pan, że to koleżanka Pana oszukała, to dlaczego krzyczy Pan na mnie? Przecież ja nie jestem niczemu winna i nie odpowiadam za ewentualne błędy innych osób.
Na to odezwała się kobieta, która stała za tym facetem w kolejce:
- No przecież KTOŚ jest winny, na kimś musimy się wyżyć!
To było tak przykre i szokujące jednocześnie. KTOŚ jest winien (na pewno nie klient), KTOŚ musi ponieść karę, dziś wypadło na ciebie. I wiecie czym ta sytuacja poskutkowała? Zmieniła o 180 stopni moje podejście do klientów. Jak do tej pory zawsze chętnie pomagałam i robiłam więcej niż to do czego zobowiązywało mnie moje stanowisko, tak po tej sytuacji wykonywałam wyłącznie swoje obowiązki, a kiedy klienci potrzebowali "ekstra pomocy" to odsyłałam ich do ludzi, którzy świadczą taką pomoc odpłatnie. Przestałam robić te wszystkie drobne przysługi, które nie kosztowały klientów nic, a mnie nic prócz odrobiny czasu. Wyświetl w wątku >>
malenka
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Druga kwestia to ubezpieczenie. Czy ktoś zna ubezpieczyciela, który na Sri Lance oferuje bezgotówkową pomoc w razie problemów? Mam propozycję ubezpieczenia na zasadzie zwrotu poniesionych kosztów, ale taka forma jest dla mnie zbyt kłopotliwa. Pięknie proszę o pomoc Wyświetl w wątku >>
malenka
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Jaka piękna złota jesień, liście już są złoto- czerwone, aż miło zerknąć za okno.
- A mój Michałek wczoraj zbierał liście i zrobił z nich dla mnie bukiet.
- Super, jutro zapowiadają deszcze więc okazji na spacery będzie coraz mniej.
- A ja kupiłam Michałkowi kaloszki, popatrz jakie fajne, jak słodko w nich wygląda (tutaj pokaz sesji zdjęciowej w telefonie).
- Bardzo ładne. Masz ochotę na ciastko do kawy?
- No nałóż mi. A mój Michałek wczoraj jak jadł czekoladę to cały się umorusał, popatrz zrobiłam mu zdjęcia (tutaj zdjęcia Michałka umazanego czekoladą)
- Widzę, że świetnie się przy tym bawił. Masz może cukier? Zapomniałam kupić.
- Tak, proszę. Jak wczoraj byliśmy z Michałkiem na zakupach to powiedział mi "Mamusi, nie zapomnij kupić chleba".
- Jak jeszcze raz usłyszę "Michałek" to umrę...
- A Michałek ostatnio wrócił ze szkoły i powiedział, ze ludzie nie umierają tylko idą do nieba. Wyświetl w wątku >>
malenka
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka
Postów 441
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka
Postów 441