Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika synk

synk

#6176167 Napisano: 23.03.2016 16:57:53 w moje dzisiejsze wygrane :)
0 0

synk

#6175543 Napisano: 21.03.2016 21:22:25 w Wkurza mnie...
buncia88 napisał(a):

donia7 napisał(a):

buncia88 napisał(a):

mia napisał(a):

Jak się ktoś umawia, nie przychodzi i ani be ani me (akcja: "klienci" z Olx). emotka
Plus cała masa innych rzeczy.

I Ja wkurzona z tego powodu. nie dość, ze za darmo paka ubrań dla dziecka to juz mi trzecia osoba po to nie przyszła. Nic mnie tak nie wkurza jak "Będę na pewno!" emotka

nie dawaj!!!!!!!!! schowaj do piwnicy albo na strych emotka  może znajdzie się jakaś osoba naprawdę potrzebująca...

Godzinkę temu przyszła kobieta z dwójką dzieci za rękę. Bardzo dziękowała. Zadzwoniła i przyszła o umówionej godzinie. Tak być powinno. No, ale niestety byli i tacy co np."za darmo" to za mało. Dostałam sms o treści: za darmo aktualne? odpisałam, że tak. W odpowiedzi dostałam (oprócz kilku emotikonek) taki tekst: To superancko! podrzucisz (nie znam-nie jesteśmy na Ty) mi to na ulicę taką i nr takim? Tylko tak do 14tej bo potem wychodzę. Ludzie!!!! Nóż mi się w kieszeni otwiera emotka

jak mam coś za darmo do oddania to wrzucam do kontenera Caritas. On zawsze jest na czas, zawsze dostępny... Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6174278 Napisano: 17.03.2016 18:25:22 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Wczoraj złoto z Poszukiwaczy Złota (GLS), a dziś blender Amica. Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6174261 Napisano: 17.03.2016 17:53:54 w Gratulacje! Dla wygranych!
Nieprzytomna, gratuluję przytomności umysłu i fajnych rymów. Wycieczka do Kenii to niesamowita wygrana. 2 tygodnie na spakowanie walizek. Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6174225 Napisano: 17.03.2016 16:23:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś wygrał w Biedronka pierze. Więcej informacji nie będzie (ani co, ani jakim czasem coby nie było dyskusji). emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6173392 Napisano: 15.03.2016 19:53:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
po usunięciu wątku o paragonach pojawią się zakamuflowane wpisy w wątku "kupię", w stylu "kupię kawę z Biedronki z terminem ważności..." Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6171837 Napisano: 11.03.2016 17:10:40 w Informują

synk

#6161326 Napisano: 17.02.2016 16:11:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Aneta G ma 2 auta w loterii vizowej? Przypadek czy błąd na stronie? Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6159900 Napisano: 14.02.2016 13:40:21 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

sztućce były rok temu, szklanki dwa lata temu (mniejsze prezenty na nie równe rocznice,  teraz 35 a nie już 34, wiec chcielibyśmy coś dać fajnego) emotka co do garnka na ciepłe powietrze mamy podobny emotka siostra proponuje kupić nowy kibelek (WC, sedes, czy jak się to nazywa) ale nie wiem czy mądre emotka

Moja teściowa dostała zestaw obiadowy...nawet z pudła go nie wyjęła. A jak od syna na imieniny dostała tablet, to przepisy sobie w nim szuka, wiadomości czyta. Może czytnik e-booków jeśli lubią czytać. A może misiaa bujany? Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6159895 Napisano: 14.02.2016 13:29:54 w Wkurza mnie...
milax88 napisał(a):

Wkurza mnie, że Opla Inignię z Loterii Paragonowej wygrała koleżanka byłej minister finansów. emotka
Nie wierzę w takie przypadki.

równie mało prawdopodobne było to że kiedyś jedna osoba, w odstępie 2 tygodni trafiła 2 razy szóstkę w Lotto. Ale jednak się udało. Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6158204 Napisano: 10.02.2016 09:54:11 w Połączenia nieodebrane

synk

#6156717 Napisano: 07.02.2016 09:58:07 w SZUKAM....
estrelitta napisał(a):

leoniu napisał(a):

ankasss napisał(a):

może ktoś doradzi mi odnośnie zakupu zmywarki, jakie marki polecacie? czy warto zainwestować w boscha i w 5-letnią gwarancję?

Ostatnio czytałam, że w gwarancje generalnie nie warto inwestować, ale to pewnie kwestia gustu  emotka  Ale Boscha polecam bo mam i mama też ma i to od paru lat (mama chyba od 6. ja od 2) i są ok. Za to nie polecam Amici, którą też miałam.  

mam zmywarkę BOSCH już z 7 lat  - polecam jak najbardziej. Żaden serwisant jej jeszcze nie widział. (aczkolwiek nie wypowiem się na temat nowej generacji sprzętów - ponieważ zazwyczaj żywotność spada - tzw życie produktu) Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6156114 Napisano: 05.02.2016 17:49:55 w Dziś cieszę się z.....
dolly napisał(a):

defed napisał(a):

dolly napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Ja mam dwójkę dzieci 17 i 14 lat -ok wezmę na jednego 500 zł ( bo zarobki nam  przekraczają , by brać na dwóch ), ale tylko do następnego roku, bo starszy synek kończy 18 lat i na młodszego już nie mogę brać ...całkowicie inaczej to rozumiałam -myślałam że będę brała na drugiego synka- do 18-tego roku życia . a tu  .. zonk

nie rozumiem za bardzo, nie wczytywalam sie w zasady, ale dlaczego masz brać na17- latka a nie 14latka? Przeciez to On jest "drugi"

jak jedno z dwójki dzieci osiągnie pełnoletność, to już jest tylko 1 dziecko, a na 1 dziecko 500 ni ma

Aaaaaa buahahhaha taki myk emotka

taki myk wyborczy emotka - podobno w programie wyborczym było wyraźnie napisane że to na drugie i kolejne dziecko...a że się nie czyta programów partii na którą się głosuje a tylko wierzy na słowo....ale co tam - bezcenna była mina mojego znajomego (zażartego zwolennika partii rządzącej)  , który liczył na 1000zł - i nie mógł uwierzyć że tylko 500 dostanie...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6151713 Napisano: 28.01.2016 20:34:06 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
pionas napisał(a):

tomniewkurza jeśli nie internetowe to jaką masz propozycję? emotka

aktualnym konkursem może być lotto, moze być konkurs w TV czy w radio. A internetowy...to internetowy. Wymagający łącza. Nie wysłania sms, zadzwonienia, wysłania laurki czy dokonania zakupu i wrzucenia kuponu. Te wszystko można uznać za aktualne i zarazem szukać dla nich innej z dostępnych kategorii.

Aktualnym  (w pewnym okresie czasu) będzie też konkurs na najwyższą palmę wielkanocną ogłoszony przez proboszcza, a nie będzie on internetowy. Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6151599 Napisano: 28.01.2016 17:04:22 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
czy ktoś mnie oświeci - co to za kategoria konkursów "aktualne"?
Czy jak konkurs jest aktualny, i jest na facebooku, to nie jest "Aktualny" tylko "na facebooku"? Przecież jest aktualny.  Każdy konkurs który właśnie trwa jest aktualny.
konkurs w bazie : 'Dobre praktyki w dobrych rękach' 
jest w kategorii 'aktualne' a wcale nie jest aktualny bo się jeszcze nie zaczął.
Co autor miał na myśli wybierając taką kategorię, a np. nie dając kategorii: gra? Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6151013 Napisano: 27.01.2016 17:34:17 w WC - rozmowy o wszystkim
gdyby ktoś był zainteresowany, potrzebował pomocy - fundacja zajmuje się pomocą w organizowaniu stażu.
https://www.faceb.../fundacjaproaktywni/ Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6150844 Napisano: 27.01.2016 13:29:56 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że organizator narzuca termin realizacji nagrody (szkolenie) pomimo braku zapisu w regulaminie o jakimkolwiek terminie. Ba - nawet napisali że nagrodę dostarczą kurierem co sugerowało jej "materialność" w postaci bonu prezentowego. A tu ZONK. Nagroda-widmo Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6150127 Napisano: 25.01.2016 22:11:53 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

synk napisał(a):

chyba jednak nie do końca z tym ładowaniem masz rację. Tu zwykła arytmetyka nie działa.  Bo w tej skali bierze jeszcze udział rura (kabel) która ma ograniczoną przepustowość. Omy swoje robią w każdym drucie.

PRZEKOMBINOWAŁEŚ, synku emotka

jestę inżenierę Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6150113 Napisano: 25.01.2016 21:44:55 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

joan napisał(a):

zara będą odkurzacze solarne w sklepach i co zrobisz? emotka

Zasilanie energią słoneczną to zupełnie inna bajka emotka
Ogniwa solarne z reguły ładują akumulatory, a nie służą do zasilania bezpośredniego.
To sprawa SKALI. Ładowanie akumulatora w MAŁYM prądem w DŁUGIM czasie daje podobny efekt, jak zasilanie DUŻYM prądem w krótkim czasie. Zwykła arytmetyka emotka
Sześć razy pięć da w wyniku trzydzieści, tak samo jak trzydzieści razy jeden.
(gdzie sześć i trzydzieści to wartość prądu, a pięć i jeden to jednostka czasu.
emotka

chyba jednak nie do końca z tym ładowaniem masz rację. Tu zwykła arytmetyka nie działa.  Bo w tej skali bierze jeszcze udział rura (kabel) która ma ograniczoną przepustowość. Omy swoje robią w każdym drucie.
Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6148696 Napisano: 21.01.2016 19:19:16 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
słodycze z konkursu Zozoli, paczka48 Wyświetl w wątku >>
0 0