Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika synk

synk

#6273768 Napisano: 22.10.2016 23:29:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
a to coś dojrzały artysta....
Wyświetl w wątku >>

synk

#6273761 Napisano: 22.10.2016 23:02:27 w Dyskusje o wynikach konkursu
asantesana napisał(a):

synk napisał(a):

asantesana napisał(a):

Tu nie chodzi o tematykę tylko o technikę 
(...)
Inna sprawa, że konkurs jest do lat 18, a w tym wieku można już kończyć liceum plastyczne, mieć wyćwiczoną rękę i znać techniki, czyli zasady konkursu bez kategorii wiekowych są bardzo krzywdzące dla młodszych dzieci.   

tak samo jak zasady konkursów kreatywnych są krzywdzące dla osób będących na bakier z poezją, czy prozą... emotka

Nie tak samo  emotka  Porównałabym to do boxu - wyznaczenie kategorii wiekowych dla dzieci to jak w boksie waga piórkowa, ciężka itd. Każdy bije się w swojej, inaczej ten o wadze piórkowej zawsze byłby zmiatany przez tego o wadze ciężkiej. Natomiast robienie zawodów dla tych co potrafią się bić i dla tych co są na bakier z boksem to już głupota emotka  

no to właśnie tak samo robić "zawody" dla tych co potrafią rymować i dla tych co nie potrafią jest tak samo sprawiedliwe emotka
...oczywiście moje wywody mają niewiele sensu - ponieważ "jeszcze się taki nie urodził coby wszystkim dogodził" Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6273749 Napisano: 22.10.2016 22:00:01 w Dyskusje o wynikach konkursu
asantesana napisał(a):

Tu nie chodzi o tematykę tylko o technikę 
(...)
Inna sprawa, że konkurs jest do lat 18, a w tym wieku można już kończyć liceum plastyczne, mieć wyćwiczoną rękę i znać techniki, czyli zasady konkursu bez kategorii wiekowych są bardzo krzywdzące dla młodszych dzieci.   

tak samo jak zasady konkursów kreatywnych są krzywdzące dla osób będących na bakier z poezją, czy prozą... emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 petunija1

synk

#6273725 Napisano: 22.10.2016 20:56:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
"Uczestnikiem Konkursu, zwanym dalej „Uczestnikiem”, może być tylko i wyłącznie niepełnoletnia osoba fizyczna, posiadająca zgodę rodziców lub opiekunów prawnych" - - czyli osoba w wieku do 18 lat.
Nie brałem udziału w tym konkursie (Unicef).
Dawno, dawno temu zadawałem się z uczennicami liceum plastycznego - to co one potrafiły zrobić w dziedzinie wszelakiego kolorowania papieru to było niesamowite. Sam też kiedyś bawiłem się grafiką.
Gdyby konkurs był np. dla dzieci w podstawówce - to można by oczekiwać innej jakości prac. Ale tu - nie można udowodnić że praca X czy Y jest zbyt "dojrzała" jak na "dziecko " 17-18 lat. Mam wątpliwości jedynie co do prac kreatywnych - ale tu mogła wystarczyć inspiracja rodzica. Wyświetl w wątku >>

synk

#6272095 Napisano: 19.10.2016 19:13:55 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
tak, dang21, chodzi mi o pola podczas dodawania konkursów. Gdyby tam się pokazywał kalendarz z którego by można wyklikać datę, byłoby wygodniej Wyświetl w wątku >>
1 dang21 0

synk

#6272077 Napisano: 19.10.2016 18:33:06 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
ja bym chciał aby kategorie konkursów odpowiadały rzeczywistości...i aby w kategorii "aktualne" nie było konkursów jeszcze nie rozpoczętych (no bo nie jest aktualny). I żeby nie było kategorii "aktualne" bo to totalny śmietnik.

A tak z realnych elementów może rozwijany kalendarz do wyboru dat rozpoczęcia/końca konkursu. Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6269195 Napisano: 13.10.2016 19:12:16 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

To tylko 3 konkursy w ciągu 60 dni. Bazę tworzą użytkownicy i bez dodawanych przez nich konkursów nie byłoby tego wszystkiego. Kilka wątków konkursowych jest zablokowanych m. in. po to, aby zmotywować forumowiczów do wzbogacenia bazy, dania czegoś od siebie innym. 

żeby jeszcze podział konkursów był z głową robiony...a tu jakaś kategoria zawierająca szwarc, mydło i powidło o nazwie "konkursy aktualne"... Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6265695 Napisano: 07.10.2016 13:11:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Lays bez efektu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6259787 Napisano: 26.09.2016 10:13:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
wiejskie ziemniaczki - karton śmieciowego jedzenia z konkursu pokrzyzujplanynudzie Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

synk

#6257978 Napisano: 21.09.2016 20:19:37 w Gratulacje! Dla wygranych!
foton napisał(a):

synk napisał(a):

Dziękuję za gratulacje emotka
jestem tak precyzyjny jak Ci, co podają że wygrali sms, albo Kauflanda... emotka
emotka

A ja nie gratuluję, bo nie wiem czego wszyscy gratulują. Napis "Citroen" na plastiku zrobił mi kumpel, bo akurat potrzebowałem. Czyli też wygrałem ? Brawo ja ! emotka
A kolega powinien dostać raczej punkt karny za swój post w dziale wygrane.

Foton - jeśli ja punkt karny, to pół forum również emotka
może to było auto w promocji konsumenckiej...a może kubek...może breloczek...nie powiem. Napisałem tak precyzyjnie jak i spora grupa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6257968 Napisano: 21.09.2016 19:56:01 w Gratulacje! Dla wygranych!
Dziękuję za gratulacje emotka
jestem tak precyzyjny jak Ci, co podają że wygrali sms, albo Kauflanda...emotka
emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 foton

synk

synk

#6256289 Napisano: 19.09.2016 07:52:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
giulietta napisał(a):

z tym samowyzwalaczem to poważnie myślisz, że nie wiemy o co chodzi?  emotka prześledź dyskusję, bo wszystko zostało wyjaśnione  emotka

mam prośbę, o przekazanie zdolnejbestii, bo jeszcze nie odpisała, a o 10 jadę do prokuratury aby przysłała mi lub na tego @ z pw wyjaśnienie dlaczego dała mi punkt karny, za co i dlaczego innym nie i to kolejny raz? chcę to dołączyć do pozwu, który teraz piszę, takie nieobiektywne i bezpodstawne zachowanie również mnie "oczernia" tu na forum, co widać w kilku wypowiedziach zwłaszcza nowych nicków, bo inni mnie znają od lat i wiedzą jaką jestem emotka  

giulietta - nie chce mi się czytać wszystkich tekstów, powiem jedno - przecież agencje wiedzą że są osoby które zarabiają na życie konkursami (tzw profesjonaliści) - i wiadomo że zwykły konsument nie może z nimi konkurować. Więc czemu nie zachęcić tegoż zwykłego konsumenta poprzez nagrodzenie pracy zwykłej (nie wybijającej się?) Przecież to komisji gust...
A nagradzanie ciągle tych samych konkursowiczów wcale nie poprawi sprzedaży... Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6256228 Napisano: 18.09.2016 22:16:58 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
a co z konkursami które do żadnej kategorii nie pasują? Bo ja ciągle będę monitował o zlikwidowanie bzdurnej kategorii "konkursy aktualne" a rozpisanie jej na jakieś sensowne kategorie Wyświetl w wątku >>

synk

#6256100 Napisano: 18.09.2016 16:04:55 w Zjazd e-konkursowiczów
dobrze że zlot już był - po czytając ostatnie wpisy na forum, zapewne można by się spodziewać rękoczynów z wyrywaniem włosów włącznie (nie mylić z walkami w kisielu) Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6256098 Napisano: 18.09.2016 16:02:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a ja mam takie pytanie - jeśli agencja daje mi do odesłania protokół przekazania nagrody, w którym żąda wpisania numeru dowodu osobistego - to czy powinienem taki numer podawać jeśli w regulaminie zastrzegli sobie wszystko (adres, telefon, pesel) a nie numer dowodu? Odesłać puste pole? Czy może wpisać pesel?
Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6250512 Napisano: 06.09.2016 11:23:32 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
bucik-konkursy napisał(a):

synk napisał(a):

Pytania w ankiecie dotyczyły zamknięcia wątku paragonowego a nie stosunku do nieuczciwego zjawiska. Skoro nie używam wątku paragonowego to nie mogę się wypowiedzieć na jego temat bo nie wiem o co chodzi. Tak samo było np. z aplikacją na telefony - też nie używam a nie mogłem zrezygnować z ankiety ani odpowiedzieć inaczej niż TAK/NIE.
Skoro nie potrafisz czytać pytań ze zrozumieniem  to sorry...

Ankieta o zamknięcie wątku paragonowego zrodziła się z woli ludu pracującego miast i wsi, któren to lud wyraził swe święte i czcigodne oburzenie związane z nieuczciwymi praktykami, jakim jest masowe wysyłanie zgłoszeń, czyli granie bez paragonu, połączone z późniejszą próbą uzyskania takowego w przypadku wygranej. emotka
No ale skoro masz problemy ze zrozumieniem powodów to sorry... emotka

hmm mam wrażenie że codziennie wstajesz lewą nogą...albo czegoś Ci brak...Czy wartościową w ankiecie dla kogoś jest opinia osoby nie będącej w temacie? Czy np nie oglądając telewizji będziesz się wypowiadać na temat zawartości kanałów? Więc przestań gwiazdorzyć, zjedz cokolwiek Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

synk

#6250087 Napisano: 05.09.2016 13:51:35 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
bucik-konkursy napisał(a):

synk napisał(a):

jestem za dodaniem do ankiet odpowiedzi neutralnej - bo jak nie gram np. w paragonowe to co mam kliknąć skoro mi to obojętne? A Ankieta wisi do czasu kliknięcia

Ankieta ma na celu ustalenie stosunku społeczności do pewnego nieuczciwego zjawiska.
Oczywiście można mieć stosunek obojętny do nieuczciwości jako takiej emotka co też w pewien sposób określa człowieka.
pionas - zamiast opcji neutralnej ja proponuję wprowadzenie możliwości REZYGNACJI z udziału w ankiecie, przez umożliwienie jej zamknięcia. emotka

Pytania w ankiecie dotyczyły zamknięcia wątku paragonowego a nie stosunku do nieuczciwego zjawiska. Skoro nie używam wątku paragonowego to nie mogę się wypowiedzieć na jego temat bo nie wiem o co chodzi. Tak samo było np. z aplikacją na telefony - też nie używam a nie mogłem zrezygnować z ankiety ani odpowiedzieć inaczej niż TAK/NIE.
Skoro nie potrafisz czytać pytań ze zrozumieniem  to sorry... Wyświetl w wątku >>

synk

#6249976 Napisano: 05.09.2016 10:08:17 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
jestem za dodaniem do ankiet odpowiedzi neutralnej - bo jak nie gram np. w paragonowe to co mam kliknąć skoro mi to obojętne? A Ankieta wisi do czasu kliknięcia Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6247141 Napisano: 29.08.2016 14:13:02 w WC - rozmowy o wszystkim
nkba napisał(a):

defed napisał(a):

Gdzie najdalej, a w zasadzie ile km Wasze dzieci jechały na wycieczkę przedszkolną? Ostatnio mój niespełna 4-latek był w ZOO w Opolu, ponad 60km od domu, pierwszy raz tak daleko ode mnie... Czy bywają jeszcze dalsze wyprawy przedszkolaków?

Tak, u nas około 100 km w każdą stronę do większego miasta. Dzieciaki dają radę choć dla matki stres przeogromny!!! Dużo zależy od opiekunów emotka

160km w jedną stronę (Zator) lub 150 - Bałtów. Dzieciaki dają radę ale rodzice mają możliwość jechać z nimi. Wyświetl w wątku >>
0 0