Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika synk

synk

#6282778 Napisano: 10.11.2016 14:21:39 w Lay's
defed napisał(a):

bethan - aha, a masz jakąś teorię?  emotka  bo u mnie na 15 przypadków wskoczyły 3 weryfikacje akurat w dublach adresowych, jedynych dublach jakie "mam na koncie"

joan - może chodzi o autentyczność dokumentu, ale w sumie nie wiem jak i gdzie można to sprawdzić (legalnie)

Zamazywałem numer dokumentu i przechodziło poprawną werkę (o piłki) Wyświetl w wątku >>
2 joan, defed 0

synk

#6282314 Napisano: 09.11.2016 16:55:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
właśnie wrzucili właściciela pierwszego BMW w zakupybezgotówki. To jakaś Małgorzata K Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6281815 Napisano: 09.11.2016 08:16:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
giulietta napisał(a):

jaromon napisał(a):

giulietta napisał(a):

synk napisał(a):

giulietta napisał(a):

idea była świetna, ale społeczeństwo jeszcze żyje jedną nogą w komunie, gdzie każdy musiął kombinować żeby żyć.

nie wiem ile masz lat, ale napisz tu publicznie jak to jest nie mieć nic do jedzenia, dosłownie, nic..... wiesz punkt widzenia zależy od punktu siedzenia  emotka  masz już dobry staż na forum, więc powinieneś wiedzieć do czego niektórzy są zdolni.... w tym lubiący Twój post.... a więc, czy chyba, nawet z minimalną wiedzą o marketingu i obecnym stanie gospodarczym zorganizowałbyś taką akcję? bo ja nigdy... (ok, okroiłabym reg.) a wracając do komuny to... tam nikt nie kombinował żeby żyć emotka  a i ludzie byli "normalni" emotka  http://demotywato...2444/7-cudow-PRL-u 

dokładnie, masz rację, że właśnie biedny się do czegoś takiego nie posunie, tak samo można poczytać w necie kto przychodzi po takie paczki z fundacji na święta, nawet fotki są w necie.... albo z wydawaniem grosika w sklepie są nawet kawały, że to bogaty nie odda emotka  mi cały czas chodzi o Organizatorów, bo jak tłumaczyć tak nagłe zakończenie akcji, jak może w sobotę bym skoczyła po te kapsułki do prania  emotka  a wystarczyłoby, tak jak robią inne agencje ograniczenie kwotowe lub ilościowe na gospodarstwo i ok  emotka  

Firma popełniła błąd źle precyzując regulamin akcji w nowatorskiej akcji - to wszystko. Pewnie głowy polecą.
A co do komuny - byłem wtedy nastolatkiem a potem młodym pracownikiem, pamiętam co nieco odnośnie kombinowania. Taka anegdota (z życia wzięta, kolega przeżył): Kolega był elektrykiem w dużej państwowej firmie. Miał "dostęp" do wielu rzeczy. W jego parafii budowano kościół - więc on, "przedsiębiorczy" sporo rzeczy na budowę wyniósł. I potem skruszony poszedł do spowiedzi. Mówi księdzu "kradłem w pracy" . Ksiądz na to "to musisz wyrównać szkody i oddać". A on odpowiada księdzu:" ale te rzeczy są tu, w kościele zamontowane". Ksiądz na to: "A to na chwałę Bożą, to inna sprawa". Takie było życie wtedy. Pamiętam też akcję z darami (odzież). Przywieźli ciężarówkę odzieży do mnie na plebanię. Najbogatsza babka we wsi poszła sobie coś poszukać (no bo nie była jeszcze wystarczająco bogata). Położyła sobie na boku futro aby mieć jak mierzyć (zima była). I ktoś potrzebujący to futro jej wziął z myślą że z darów było.
Jarmon słusznie zauważył - biedny nie posunie się do takiej bezczelności, ja (już) biedny nie jestem (choć bogaty też nie) - ale ze wstydu bym się spalił jadąc do kasy z koszem pustych opakowań. Wyświetl w wątku >>

synk

#6281757 Napisano: 08.11.2016 22:51:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
giulietta napisał(a):

ja takiego zachowania klientów absolutnie nie popieram  emotka  czytałam w necie, że niektórzy wydawali i po 1000, a potem jedli na parkingu lub wrzucali do bagażnika..., myślisz, ze jakikolwiek sąd uznałby to za złodziejstwo czy okradanie? NIE, bo regulamin zezwala.... mi chodzi o to dlaczego Organizator nie ponosi konsekwencji tylko "niewinny" klient, dlaczego nagle Organizator zamyka akację.... w dodatku chodzi o marki własne, jest też takie powiedzenie, nie mogę teraz znaleźć autora "że ten, kto jeździ mercedesem (marka przypadkowa) nie zna prawdziwego życia ludzi... dodam, że mam obsesję na puncie higieny, jestem mega wrażliwa i widząc ociekające opakowanie po kurczaku na taśmie na milion % bym zwymiotowała jak ostatnio w C4..... poważnie.... więc kto na TAKIE COŚ w dzisiejszych czasach wpadł?     

idea była świetna, ale społeczeństwo jeszcze żyje jedną nogą w komunie, gdzie każdy musiął kombinować żeby żyć. Wyświetl w wątku >>
2 slonko365, ace 0

synk

#6281750 Napisano: 08.11.2016 22:33:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
giulietta napisał(a):

harnas napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

harnas napisał(a):

Dokładnie - zobaczcie co się dzieje na fb Lidla jak ludzie piszą jaki to smród jest w sklepach jak opakowania po mięsach leżały caly dzień w cieple, a później lądują na taśmie sklepowej gdzie ja miałem później kłaść bułki. 
Pytanie tylko, gdzie zaczyna się bieda, a gdzie cebulactwo. Bo i jego i drugie w tym przypadku występuję.

A tak ciekawostka z ich profilu - w kilku sklepach kloszardzi się dowiedzieli o akcji i chodzą do Lidla po kilka razy dziennie po rzeczy i zwroty za nie, podobno nie jest za ciekawie emotka

mieszkam blisko Lidla, zakupy robię tam jakieś 3-5 razy w roku, nie korzystam z takich akcji, ale dziwi mnie, a bardziej przeraża ten cały flejm w necie jacy to są Polacy? a czy jakikolwiek klient teraz tak "obrażany" zrobił cokolwiek wbrew regulaminowi?, który jak wiemy jest dla nas najważniejszy emotka   spójrzmy obiektywnie, nie mam czasu szukać, ale kto w dzisiejszych czasach zorganizował taką akację? emotka  i dlaczego nagle ją zamyka?... a może jakieś konsekwencje? oj w stanach to by zapłacił jeszcze odszkodowanie za zamknięcie akcji, a tym bardziej za wszystkie "epitety" w necie... dlaczego teraz nie mogę skorzystać z akcji 28 listopada? przeczytałam kilka artykułów w necie, wszędzie winni klienci... (w żaden sposób nie łamiący regulaminu), o organizatorach cisza...... 

hmmm  Czy q**a jest możliwe aby kupić towaru za 450, zeżreć i powiedzieć że wszystko było do d**y?
Dla mnie to złodziejstwo.
Okradanie w bezczelny sposób.
Jeszcze mi sie nie zdarzyło abym kupił więcej jak za 300-400 (dla mnie to tygodniowe zakupy dla rodziny) i żebym to w tygodniu zjadł...a moi synowie potrafią zjeść. Wyświetl w wątku >>

synk

#6281691 Napisano: 08.11.2016 20:33:02 w Biedronka
ace napisał(a):

u mnie odlicza tylko pare produktów które leżą na specjalnej "wystawie" przy plakacie z tą promocją... Kupiłam olej sezamowy to mi odliczyło. Jak wzięłam Kamisa to mi już nie odliczyło mimo, że jest na liście...

A tak w ogóle w Biedronce są jeszcze te akcje ze zwrotami czy tak jak Lidl zrezygnowali z tego?
http://polki.pl/m...ign=Newsletter-Polki
Szkoda, że właśnie przez takie zachowanie u nas nigdy nie będzie jak w US, gdzie zawsze można zwrócić czy to otwarty krem który uczulił czy podkład który okazuje się że jednak kolorystycznie nie pasuje... Jedna z niwielu rzeczy których zazdroszczę amerykanom emotka

może dlatego nie mamy wiz do USA emotka Wyświetl w wątku >>

synk

#6281666 Napisano: 08.11.2016 20:09:06 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Mysia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że jakoś tak się zakręciłam i w ogóle nie kupiłam Calgonu na konkurs z pralkami i nie wzięłam w nim udziału emotka W przyszłym roku muszę się tak jakoś bardziej konkursowo zorganizować. Wkurza mnie jeszcze bardziej fakt,że moja mama oczekuje,że w wieku 32 lat będę jej się tłumaczyła z każdego kroku, gdzie i z kim się spotykam i dlaczego prosto po pracy nie wracam grzecznie do domu,wrr.

Może najwyższy czas się wyprowadzić od rodziców? Nie będziesz się musiała nikomu tłumaczyć emotka

Nie znasz mojej mamy, i tak by codziennie podjeżdżała pod moje mieszkanie i sprawdzała, czy tam jestem i co robię.Jej ingerencja w moje prywatne sprawy już dawno przekroczyła wszelkie granice i ja naprawdę nie wiem, ile czasu jestem w stanie to jeszcze wytrzymać,ech.

zmień miasto...kraj...to jej utrudni ingerencję w Twoje życie. Albo po prostu porozmawiaj. Powiedz żeby się od** emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

synk

#6281653 Napisano: 08.11.2016 19:54:35 w WC - rozmowy o wszystkim
nataszka napisał(a):

szukam osób z Warszawy ,które polecą parking w okolicach lotniska lub przygarną moją bryczkę do siebie na 2 tygodnie emotka

kiedyś się orientowałem w temacie - koło lotniska są parkingi gdzie za niewielką (stosunkowo) kasę masz przechowanie auta wraz z transportem pasażerów na i z lotniska.
http://www.parkvi...ie/parking-24-okecie
masz wyszukiwarkę, za okołó 100zł zostawisz furę na 2 tygodnie Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6281640 Napisano: 08.11.2016 19:34:53 w WC - rozmowy o wszystkim
Mysia napisał(a):

http://warszawa.n...,artgal,t,id,tm.html

Ręce opadają. Brak słów aby to komentować. A śmiano się kiedyś z jednego dziennikarza że zwracał coś tam w Wallmarcie...a to pospolite
Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6280231 Napisano: 06.11.2016 10:52:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Akurat nie pisałam tego bezpośrednio do Ciebie, drogi synk emotka
Już wczoraj pojawiło się tutaj kilka zapytań/sygnałów o tej zacnej akcji. 

hehe poczułem się jak mugol emotka   bo w sumie stażu mam niewiele...  a powinienem był zacząć od przeszukania forum. Kawa jeszcze nie działa. Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6280227 Napisano: 06.11.2016 10:39:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

rutka napisał(a):

pioge7 napisał(a):

synk napisał(a):

a co to za konkurs?
Wydaje mi się że oszustwo bo Biedronka nie ma nawet konta na fejsie:
https://www.faceb...ny-1540994179247804/

tak to jest wielkie oszustwo!!!

smutne jest to ze polubiło 4000 tys osob

Smutne to jest to, że konkursowicze "po fachu" pytają o ten "konkurs" na forum  emotka  Mugolom nie ma się co dziwić...

pytam bo często zgłaszacie takie sprawy do odpowiednich "organów" - ja się w biedronkę generalnie nie bawię i kontaktu z nimi nie mam. No ale wysłałem do nich powiadomienie przez formularz, niech się procesują z gościem
Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6280220 Napisano: 06.11.2016 10:19:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a co to za konkurs?
Wydaje mi się że oszustwo bo Biedronka nie ma nawet konta na fejsie:
https://www.faceb...ny-1540994179247804/ Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6279816 Napisano: 04.11.2016 17:59:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
zestaw noży z konkursu wiejskich ziemniaczków Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6278655 Napisano: 02.11.2016 19:52:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madlette napisał(a):

synk napisał(a):

pojawiają się zwycięzcy w loterii visa - zakupybezgotowki - czy ktoś coś z forum trafił?

coś mi tu śmierdzi, sami faceci emotka  dyskryminacja kobiet emotka

pewnie to są sponsorzy emotka , płacili za kwiaty dla swoich kobiet, za kosmetyki, za kolacje..... Wyświetl w wątku >>

synk

#6278650 Napisano: 02.11.2016 19:47:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pojawiają się zwycięzcy w loterii visa - zakupybezgotowki - czy ktoś coś z forum trafił? Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6275738 Napisano: 27.10.2016 09:05:26 w SZUKAM....
wg mnie to "kawalerja"...tylko czemu przez "ja"? Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

synk

#6275283 Napisano: 26.10.2016 12:16:41 w Lay's
agniehaha89 napisał(a):

nataszka napisał(a):

A  kiedy info o głównych za I ETAP ?

na dniach 

Zgodnie z regulaminem:
"W ciągu 3 dni roboczych po zakończeniu każdego etapu trwania Konkursu"
etap zakończył się 23.10, czyli dziś powinny być wyniki etapowe Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6275194 Napisano: 26.10.2016 10:14:06 w Lay's
  Laskowski
To na razie jedyny przypadek  wystąpienia nazwiska 3x (2 razy męskie i raz żeńskie) Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6275081 Napisano: 25.10.2016 21:22:01 w Lay's
Regulamin mówi wyraźnie co mogą żądać - akceptujemy postanowienia regulaminu, a w nim jest napisane że zgadzamy się na podanie im numeru i serii dowodu osobistego.
Ciekawe co na to ustawa o ochronie danych osobowych, czy są uprawnieni do kolekcjonowania takich danych i czy forma dostarczania (wymagana przez agencję) jest na tyle bezpieczna że nie grozi utratą tychże danych (np. na poczet nieuczciwego listonosza)? Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6274016 Napisano: 24.10.2016 09:20:14 w moje dzisiejsze wygrane :)
piłka w Lays  - 1/1 Wyświetl w wątku >>
0 0