Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika synk

synk

#6501787 Napisano: 24.06.2018 21:34:53 w Sport
Claudia77 napisał(a):

synk napisał(a):

buuuuuuuu

jakie buuuuuuuuuuuuu, to ja  emotka emotka emotka emotka emotka

buu bo 2:0........i 3:0 ............ale leci Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6501782 Napisano: 24.06.2018 21:30:25 w Sport

synk

#6501739 Napisano: 24.06.2018 20:00:34 w Sport
kasiaj110 napisał(a):

no to gramy emotka . Tzn ja nie oglądam tylko "podsłuchuje" z drugiego pokoju emotka . Ktoś chętny ja rowerek? 
Dzisiejszy wynik obstawiam 2:0 dla Kolumbii emotka

a w co grają? w szachy? Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

synk

#6501228 Napisano: 22.06.2018 16:22:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
LejziDejzi napisał(a):

Kolejne nagrody od Kiciusia: Dziś ręcznik,bluza i słuchawki  emotka jak na razie bezbłędnie emotka  

słali już maile? jeśli wiesz to z rankingu - to w temacie...potencjalne 2 ręczniki

edit: są 2 maile, czyli mam 2/3 Wyświetl w wątku >>

synk

#6497541 Napisano: 13.06.2018 15:54:06 w Lay's
yreks napisał(a):

Czy ktoś z Was wie czy w jednym losowaniu ten sam uczestnik może zdobyć 2 różne nagrody - np I i II stopnia ?

tak, były takie przypadki Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6497056 Napisano: 12.06.2018 17:51:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nie chce mi się dodawać do bazy, loteria:

http://www.point-s.pl/ Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6491373 Napisano: 22.05.2018 15:38:13 w moje dzisiejsze wygrane :)

synk

#6488893 Napisano: 12.05.2018 21:22:38 w Lay's
Nawet jeśli ktoś jest w winnerach parę razy, to i tak wg regulaminu nie dostanie ani jednej koszulki więcej jak 1 sztuka. Jeśli jest mało zgłoszeń to prawdopodobieństwo trafienia koszulki, zestawu...czy nawet kina ponownie w kolejnych dniach będzie większe on zera, czyli możliwe. I wówczas AVANTI zostanie ze stertą nie wylosowanych koszulek. Bo przecież wg regulaminu nagrody wylosowane na uczestnika już wygrywającego nie wracają do puli. Zostają do dyspozycji AVANTI. Kina również. Tylko spotkanie z piłkarzem przechodzi na rezerwową Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6488633 Napisano: 11.05.2018 16:06:31 w moje dzisiejsze wygrane :)
koszulka z Lays Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6483718 Napisano: 21.04.2018 19:51:13 w Lay's
marzanna napisał(a):

agata6 napisał(a):

Prad napisał(a):

dromader napisał(a):

Czy Avanti zawsze tak długo zwleka z wysyłką nagród?
Mam wylosowany bonik z końca II etapu i jeszcze nie dotarł. Z którego dnia w tej chwili wysyłają?

Podpinam się pod pytanie z którego etapu aktualnie dochodzą nagrody?

W poniedziałek dotarł bon z 13.03.2018 II etap

Wczoraj dotarł bon Sephora, ty chyba trzeci etap.

Jakim kurierem? I czy miałyście maile z powiadomieniem o dostawie? Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6482136 Napisano: 16.04.2018 10:28:11 w Wkurza mnie...
shell napisał(a):

joasiunia napisał(a):

shell napisał(a):

Czy ja jestem jakaś dziwna, że wkurza mnie to, że kobieta od organizacji konkursu nie podaje mi nazwy hotelu, w którym mam nocować? Pisze do mnie, że będziemy tam przewiezieni... emotka

Co prawda to ma być jedna noc, ale w kwestiach organizacyjnych, ta wiadomość, bardzo by mi się przydała... emotka
I w ogóle dziwnie tak jechać w ciemno...

Może w zawoalowany sposób próbuje Ci powiedzieć, że jeszcze nie wiedzą, gdzie będziecie nocować emotka

Też tak obstawiam, choć to i tak dziwne, że nie można tego powiedzieć wprost... emotka

może nie zaszkodzi zabrać namiot?
Ja też wygrałem w jednym konkursie nocleg -  po powiadomieniu mnie że wygrałem kontakt z organizatorem się urwał... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

synk

#6475726 Napisano: 22.03.2018 13:01:26 w Lay's
Lays - wysłali nagrody z pierwszych dni konkursu Wyświetl w wątku >>
1 maverick 0

synk

#6475672 Napisano: 22.03.2018 12:00:32 w Lay's
ja puściłem całe 3 i trafiłem...ale turę wcześniej puściłem kilkadziesiąt i pudło Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6472841 Napisano: 14.03.2018 11:24:23 w Wkurza mnie...
moskala22 napisał(a):

assal napisał(a):

Moskala22: To ma związek z brakiem pracowników. Wróciły na pocztę przesyłki sądowe i, niestety, w wielu miejscach bałagan. Byłam w zeszłym tygodniu po moją paczkę - po pół godzinie się poddali. Nie znaleźli jej u siebie  emotka
Na szczęście dwa dni później sami mi ją dostarczyli  emotka  

mam nadzieję że wszystko w końcu do mnie dotrze. Ale wkurza mnie to bo pierwszy raz mam taką sytuację a czekam na rzeczy któe sa mi potrzebne w tym tygodniu

a może ktoś wpadł na taki pomysł?
https://niebezpiecznik.pl/post/jak-przejac-cudze-listy-wystarczy-skorzystac-z-tej-nie-do-konca-przemyslanej-uslugi-poczty-polskiej/ Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6472695 Napisano: 13.03.2018 18:25:45 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

Cieszę się z oznak nieuchronnie nadchodzącej wiosny. Pierwszych pięć kluczy do sejfu, gdzie ukrywa się nowa pora roku, już się pokazało... emotka emotka

ptaszyska raczej uciekają przed nadchodzącymi mrozami. Wschód Polski będzie mieć nawet -15 w nocy. Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6472099 Napisano: 12.03.2018 10:49:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

synk napisał(a):

jokan napisał(a):

synk napisał(a):

jak to możliwe że w Heinekenie, przy ograniczeniu 5 zgłoszeń na dzień, gość trafia 3 piłki?

znajomy królika

na to wygląda - bo właśnie mi odpisali że wygranie 3 piłek w ciągu dnia jest możliwe. Absurd totalny

Ale nie ma ograniczenia na osobę tylko na maila tak? No to co za problem emotka

faktycznie - można mieć bazę maili. W sumie do du*y ten regulamin. Nawet telefon może być ten sam na każdym mailu. Dobrze że nie grywam w takie loterie, tylko przypadkiem wszedłem w posiadanie kilkunastu kapsli. Ale przy takim działaniu to nie ma co liczyć na wygranie czegokolwiek. Ponoć te loterie to dobry dochód dla obrotnych właścicieli knajp. Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6472090 Napisano: 12.03.2018 10:28:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

synk napisał(a):

jak to możliwe że w Heinekenie, przy ograniczeniu 5 zgłoszeń na dzień, gość trafia 3 piłki?

znajomy królika

na to wygląda - bo właśnie mi odpisali że wygranie 3 piłek w ciągu dnia jest możliwe. Absurd totalny Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

synk

#6472066 Napisano: 12.03.2018 09:28:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jak to możliwe że w Heinekenie, przy ograniczeniu 5 zgłoszeń na dzień, gość trafia 3 piłki? Wyświetl w wątku >>
0 0

synk

#6471808 Napisano: 10.03.2018 21:36:43 w Wkurza mnie...
stamp2 napisał(a):

każdemu komu nie podoba sie zakaz handlu,proponuje isć choć raz w Niedziele do pracy najlepiej dłużej niż na 8 godzin i najlepiej wiosną,albo latem.I Jeśli bedzie mozliwość to zerknijcie co robią inni,którzy nie pracują
i nie porównujcie lekarza,czy policjanta z kasjerką-bo nawet 2 letnie dzieci widzą różnice emotka emotka emotka

ja kiedyś pracowałem w tzw 4-brygadówce (fabryka o ruchu ciągłym), czyli i nocki, i drugie zmiany, a w weekendy to i druga zmiana, i nocka się trafiała. Ale widziałem plusy takiego systemu - żeby załatwić dowolną sprawę w urzędzie,  teraz muszę brać urlop. Wtedy...miałem w tygodniu wolne. Na wiosnę rowerkiem można pojeździć bez tłoku, w lecie jeździło się nad wodę w tygodniu (gdzie opłaty były mniejsze za wstępy), a wyjazd np. do Zakopanego w środku tygodnia to luksus - bo jest gdzie zaparkować.

a co mnie wkurza?Auto mnie wkurza. Od tygodnia szwankuje turbo, co chwilę coś mechanik poprawia. Dziś padło ponad 100km od domu. Cud że do domu dojechałem. Zamiast zwiedzać galerię sztuki leżałem pod autem w pięknym mieście Kraków. A na koniec palec od prawego klawisza myszy przytrzasnąłem sobie maską silnika. Dobrze że dzień się kończy...czas na lampkę martini Wyświetl w wątku >>
2 mia, mama2006 0

synk

#6469655 Napisano: 04.03.2018 21:32:40 w Lay's
dwaburekoty napisał(a):

Czy ktoś z Was wykorzystał kody w celu subskrypcji do showmax? Dostałam kod do vouchera, klikam "wykorzystaj voucher", a przenosi mnie do ekranu, gdzie mam wybrać rodzaj płatności.... Nie wierzę w moje szczęście loteryjne, więc kupiłam chipsy tylko w tym celu, a i tak coś mi nie idzie... Pomocy.....

wymierasz tam tą promocję kodem showmax, ale i tak potem musisz połączyć to konto z paypal, kartą kredytową lub dodać do rachunku np. orange. Po wklepaniu kodu jest komunikat, że konto będzie aktywne po wskazaniu metody płatności za abonament. Dlaczego? Bo w regulaminie jest napisane że - jeśli nie wyłączy się subskrypcji, to showmax będzie automatycznie pobierał kasę za kolejne miesiące. Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0