Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
royaldragon
Postów 16
Data rejestracji 10.11.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy organizatorzy konkursów dzwonią czasami z numerów prywatnych/zastrzeżonych?? Wyświetl w wątku >>
royaldragon
Postów 16
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hej, dzięki za odpowiedź. I co z tym zrobić? Wyświetl w wątku >>
royaldragon
Postów 16
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam pytanie, czy zdarzyło się Wam kiedyś dostać sms od agencji Smolar z informacja o wygranej i prośbą o wysłanie paragonu... którego nie zgłaszaliście??
Nie wiem co zrobić w tej sytuacji... Zadzwonić i powiedzieć im o tym? Bo może komuś innemu przepadnie nagroda (kosz z produktami Bakalland)... Wyświetl w wątku >>
royaldragon
Postów 16
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najbardziej w cenie byłyby numery dwucyfrowe inne niż 26, 52 i 78, ale nikt się tu jeszcze takimi nie chwalił...
Ja mam:
26
130
260
386
451
464
503
520
581
650
750 Wyświetl w wątku >>
royaldragon
Postów 16
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Doświadczenie pokazuje, że niektórzy organizatorzy nie zwracają jednak na to uwagi, choć tacy powazniejsi jak np. www.millionyou.pl wymagają już podania źródła muzyki.
pozdrawiam Wyświetl w wątku >>
royaldragon
Postów 16
Punkty karne 0
Konkursy dodane
royaldragon
Postów 16
Punkty karne 0
Konkursy dodane
royaldragon
Postów 16
Punkty karne 0
Konkursy dodane
royaldragon
Postów 16
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo ja trafiłem 3 x kosmetyki a nagroda wygląda jakby to był tylko jeden zestaw (tj. 6 różnych rzeczy). I nie wiem o co chodzi? czy powinienem im wysłać 3 oświadczenia? do kazdego paragonu osobno czy jedna osoba mogla wygrać tylko jedną nagrodę?
Ktoś coś pomoże? : ) Wyświetl w wątku >>
royaldragon
Postów 16
Punkty karne 0
Konkursy dodane
royaldragon
Postów 16
Punkty karne 0
Konkursy dodane
royaldragon
Postów 16
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na ich stronie konkurs jest już zakończony, ale nie ma listy zwycięzców... wg regulaminu mają jeszcze czas, ale może już kogoś informowali? Wyświetl w wątku >>
royaldragon
Postów 16
Punkty karne 0
Konkursy dodane
royaldragon
Postów 16
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie koniecznie, nie pisali, że chcą nr tel. więc ja np. nie podawałem i kontaktowaliśmy się tylko mailowo. Wyświetl w wątku >>
royaldragon
Postów 16
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo mi się wydaje, że to takie bony, które otrzymają osoby, które wygrały nagrody główne (te po 1000 zł) i nie wydaje mi się, że mogą być nieaktywne. Wyświetl w wątku >>
royaldragon
Postów 16
Punkty karne 0
Konkursy dodane