Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
lola.lola
Postów 818
Data rejestracji 07.11.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kuurcze, ja wysłałam jedno, żeby nie było że zupełnie sobie odpuściłam... Ale za to pierwszego dnia, więc może jeszcze wtedy mniej ludzi brało udział Wyświetl w wątku >>
*Mimo najszybszych samolotów do wczoraj nie ma już powrotu*
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ile już wysłaliście zgłoszeń na Ferrero? Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hehe no coś strasznego, za 10 tysięcy to chyba nie jest aż taki problem Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe ile zgłoszeń napływa do nich dziennie w konkursie Ferrero.. bo czekoladki do najtańszych nie należą Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam takie pytanie:
dziś zauważyłam, że wygrałam 100 zł w konkursie Lays, a nie mogę znaleźć paragonu
konkurs już się zakończył i może ktoś ma niepotrzebny paragon i jest na tyle życzliwy, że mógłby mi go wysłać
Prosiłabym o wiadomość, jeśli istnieje taka możliwość. Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja mam jeszcze takie orientacyjne pytanie odnośnie konkursu Activii... jaką macie mniej więcej liczbę uzyskanych punktów Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znacie może jakiś konkurs w którym można wygrać wakacje
Nivea i Activia - tyle wiem, szukam innych ale mam z tym problem, może Wy coś wiecie.... Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chętne osoby zapraszam na priv. Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konkurs Romet Wicher: zgłoszenie numer 30 - ciekawostka, że dziecko mające zaledwie 4 latka zapamiętało tak wiele szczegółów Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ŁOOŁ szkoda, że dopiero teraz mówicie, że tyle zgłoszeń wysyłaliście na te Hallsy, tak to już dawno bym sobie odpuściła... nie wiem na co komuś tyle ipodów, chyba tylko na sprzedaż, nie dziwie się teraz, że dla innych nie starczy.. szkoda.. Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba nie mam szczęścia z tymi Hallsami..
codziennie wysyłam po kilka zgłoszeń i ciągle nic..
może dziś z okazji imienin los się do mnie uśmiechnie Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nieźle ale z moim szczęściem i tak niczego to nie zmieni Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jesteście pewni z tymi Hallsami, że jeśli jednego dnia zgłoszę przykładowo 5 papierków, następnego kolejne 5 i wygram to muszę wysłać tylko 5 a nie 10 ? bo szczerze mówiąc do tej pory myślałam, że to się sumuje.. Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak Wy to robicie? wysyłacie zgłoszenia z różnych maili ? Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kuuurcze znowu nie udało się wygrać ipoda w Hallsach...
niektórzy mają już po kilka a u mnie ciągle nic.... Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jeszcze odnośnie konkursu Halls - brał ktoś z was udział w "Wyzwaniu" ? Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niedługo wreszcie losowanie Halls.. mam nadzieję, że w końcu ipod wpadnie Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to nie mam szans Wyświetl w wątku >>
lola.lola