Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
lola.lola
Postów 818
Data rejestracji 07.11.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może ktoś nie słyszał a go zainteresuje Wyświetl w wątku >>
*Mimo najszybszych samolotów do wczoraj nie ma już powrotu*
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chcieliśmy wybrać się w weekend. Wiem, że po tej suszy może być kiepsko.. Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do tej pory podróżowałam do Hiszpanii tylko z dowodem osobistym. Czy coś sie zmieniło w tej kwestii? Ktoś był może ostatnio? Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziś rano wstąpiłam do sklepu YR żeby kupić żel pod prysznic na wyjazd. Spieszyło mi się bo byłam już spóźniona do pracy, pani prosi o kartę, mówię że nie mam (zakupy robię tam może dwa razy w roku), mówi że w takim razie założymy, ja mówię, że dziękuję, ona że będę miała zniżki, ja mówię, że dziękuję, ona że zachęca bo przy zakupie czegoś tam coś tam będzie minus ileś tam, ja mówię, że dziękuję... Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odbiór w Warszawie lub okolicach. Może możecie coś polecić?
Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kilka dni temu zamówiłam prezent dla swojej siostry. Jest to poduszka wypełniona łuską gryki - moja siostra dużo o niej mówiła, myślała nad zakupem ale koszt (200 zł) wydawał jej się za duży więc sobie odpuściła. Dlatego postanowiłam podarować jej ją pod choinkę. Ku mojemu zdziwieniu kurier dostarczył przesyłkę wczoraj (sobota) i niestety to ona ją odebrała bo mnie nie było w domu. Paczka wręczona jej do rąk wygląda dokładnie tak jak na powyższym zdjęciu.
Tym oto sposobem nie będzie miała w święta żadnej niespodzianki bo pierwsze co rzuca się w oczy to wielkie logo firmy. Wkurza mnie takie pakowanie przesyłek - każdy od razu wie co jest w środku. Ponadto bezpośrednio na pudełku są naklejone informacje o adresacie + naklejka żeby paczką nie rzucać.
Próba odklejenia skończyła się fatalnie bo połowa została. Co ciekawe na stronie producenta poduszek mamy wyraźny zapis:
Produkty umieszczamy w kartonach wykonanych w 100% z makulatury. Kartony są eleganckie i świetnie nadają się jako opakowanie na prezent bez konieczności kupna dodatkowych, ozdobnych pudełek."
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ostatnio spotkało mnie kilka przykrych rzeczy i zupełnie nie miałam na nie ochoty.
Dziś odwiedziłam sklep Flying Tiger i kupiłam dużo świątecznych papierów, wstążek, torebek itd - lubię pakować prezenty
Dodatkowo u nas na wigilijnej kolacji zawsze jest barszcz czerwony z uszkami. Tradycją jest, że gdy lepimy z mamą uszka do jednego wkładamy kawałek orzecha włoskiego i później osoba, która na niego trafi będzie miała szczęście na kolejny rok Jest przy tym dużo zabawy i emocji bo każdy chce go znaleźć na swoim talerzu
W tym roku postanowiłyśmy z mamą zrobić żart i włożyć orzecha do każdego uszka, żeby każdy miał szczęśliwy kolejny rok Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://chocoliss...Czekolada-mleczna-do
(tutaj jest dostawa na 21 grudnia a ja potrzebuję to wcześniej) Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A teraz "uczcijmy Nowy Rok minutą ciszy" Jakieś to smutne mi się wydaje...
Oczywiście wiem, że ludzie i tak będą strzelać więc ciszy nie będzie (ale wyobraźcie to sobie)
Tak sobie myślę, że raz w roku chyba nie robi nikomu aż takiej krzywdy. Sama mam suczkę, zawsze wcześniej wychodzimy z nią na bardzo długi spacer żeby się wybiegała i zmęczyła i później strzały nie robią na niej wrażenia.
Przeciwna jestem jedynie strzelaniu wcześniej - nie rozumiem co to ma na celu Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakie jest wasze zdanie w tej sprawie? Wyświetl w wątku >>
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lola.lola
Postów 818
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za to ostatnio była nagłośniona akcja, że starsza pani sprzedaje sadzonki roślinek (które sama rozsadza) na Ochocie przy pl Zawiszy.. Za dosłownie grosze. Ktoś zrobił zdjęcie, wrzucił na facebooka, po kilku godzinach miało ok tysiąca udostępnień - tak szybko wieść się rozniosła, staruszka pewnie była w szoku, że nagle tylu klientów się zjawiło Wyświetl w wątku >>