Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika noisy0000

noisy0000

#6173584 Napisano: 16.03.2016 10:44:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Zdjęcie z 14 marca to nie selfie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

noisy0000

#6173338 Napisano: 15.03.2016 18:35:06 w SZUKAM....
ika1 napisał(a):

ja dostałam dziś blender z Amica chciałam wypróbować i zaraz się popsuł miał koś coś takiego

emotka emotka emotka

NIE STRASZ! A ktoś pisał, że pewnie wadliwa partia... Wyświetl w wątku >>
0 0

noisy0000

#6173325 Napisano: 15.03.2016 18:25:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czytałam na forum milki, że niektórzy grają nawet na zmarłe osoby z rodziny emotka  ciekawe skąd to wiadomo emotka
Ja czasem gram na mamę, przyznaję... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

noisy0000

#6173291 Napisano: 15.03.2016 17:54:27 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

o której mieliście ESKI z amici?
Siostra się żali że nie ma grałem zaraz na nią po sobie a ja mam

Jesteś mężczyzną i wygrałeś? Wyświetl w wątku >>
0 0

noisy0000

#6173289 Napisano: 15.03.2016 17:52:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brudny napisał(a):

joan napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Ktoś kiedyś bardzo trafnie temat posiadania paragonu porównał do gotowania zupy: żeby ugotować barszcz musisz najpierw kupić buraki. Żeby wziąć udział w konkursie musisz najpierw zaopatrzyć się w paragon. Proste? Proste. Bardzo mi się to porównanie spodobało.(...)

To ja wymyśliłam emotka

a niektórzy wolą kupić barszcz czerwony w proszku - na pewno wyjdzie i taniej, niż kupować buraki emotka
Stąd mamy wielu takich "buraczanych" graczy bez paragonu emotka

Można też komuś zajumać buraki z pola, za free emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

noisy0000

#6173282 Napisano: 15.03.2016 17:46:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Ktoś kiedyś bardzo trafnie temat posiadania paragonu porównał do gotowania zupy: żeby ugotować barszcz musisz najpierw kupić buraki. Żeby wziąć udział w konkursie musisz najpierw zaopatrzyć się w paragon. Proste? Proste. Bardzo mi się to porównanie spodobało.(...)

To ja wymyśliłam emotka

Brawo emotka  Prosty przekaz, który zapada w pamięć  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

noisy0000

#6173276 Napisano: 15.03.2016 17:42:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś kiedyś bardzo trafnie temat posiadania paragonu porównał do gotowania zupy: żeby ugotować barszcz musisz najpierw kupić buraki. Żeby wziąć udział w konkursie musisz najpierw zaopatrzyć się w paragon. Proste? Proste. Bardzo mi się to porównanie spodobało.

MartaZey chciałabym poznać Twoje podejście do tego tematu w sytuacji gdy brałabyś udział w konkursie, w którym trzeba posiadać paragon, stworzyć kreatywną pracę a do wygrania byłby samochód. Namęczyłaś się, tydzień dziubałaś coś kreatywnego a w dniu wyników w wątku MDW czytasz " WOW, SAMOCHÓD z XXX konkursu, super! Ma ktoś do oddania paragon?"  Wyświetl w wątku >>
0 0

noisy0000

#6172922 Napisano: 15.03.2016 11:24:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w ciachnijselfie ktoś próbował zrobić kolaż ze zdjęć? Wyświetl w wątku >>
0 0

noisy0000

#6172919 Napisano: 15.03.2016 11:19:07 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

magnus napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

a z ciekawości, czy ktoś mi wyjaśni pojęcie "przewodnik kieszonkowy" ? emotka

Przewodnik kieszonkowy to taka niedużą a przydatna książeczka

najpierw pomyślałam, że chodzi o przewodnika-człowieka dlatego "kieszonkowy" psuł mi koncepcję emotka

Przewodnik kieszonkowy w wersji ludzkiej to musi być Chińczyk i w dodatku karzeł emotka emotka emotka

Wiem, wiem... trochę wtopa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

noisy0000

#6172908 Napisano: 15.03.2016 11:06:17 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Ooooj to by było coś wspaniałego opisać "babski wieczór" i wygrać nagrodę w postaci wyjazdu dla siebie i koleżanek na luksusowe zakupy emotka :D emotka :D  ale  pewnie "baby" nie będą za bardzo brane pod uwagę w zgłoszeniach konkursowych emotka

a z ciekawości, czy ktoś mi wyjaśni pojęcie "przewodnik kieszonkowy" ? emotka

Przewodnik kieszonkowy to taka niedużą a przydatna książeczka emotka , produkuje je najczęściej PASCAL-są to mapy, najważniejsze miejsca do zwiedzenia, komunikacja i rozmówki w danym języku (wybierasz taki jaki jest Ci potrzebny (Paryż, Mediolan emotka , Lonyn etc).
Przydatna książeczka, dostępna w EMPIKu  emotka  

Wkurza mnie przecią emotka gające się przeziebienie emotka

No właśnie już sobie wygooglowałam emotka  bo najpierw pomyślałam, że chodzi o przewodnika-człowieka dlatego "kieszonkowy" psuł mi koncepcję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

noisy0000

#6172904 Napisano: 15.03.2016 10:57:45 w Wkurza mnie...
Ooooj to by było coś wspaniałego opisać "babski wieczór" i wygrać nagrodę w postaci wyjazdu dla siebie i koleżanek na luksusowe zakupy emotka :D emotka :D  ale  pewnie "baby" nie będą za bardzo brane pod uwagę w zgłoszeniach konkursowych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

noisy0000

#6172702 Napisano: 14.03.2016 18:35:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elotta napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Ale dziewczyny, co wy wiecie o kreatywności i poświęceniu jak tu Pan się żali, że specjalnie przejechał 300 km W JEDNĄ STRONĘ, żeby zrobić selfie w jacuzzi a Milka i tak go nie doceniła emotka :D emotka  

a w komentarzu widzę słynne włosy chyba emotka

Takich klasyków nie mogłoby zabraknąć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

noisy0000

#6172699 Napisano: 14.03.2016 18:32:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karolkas napisał(a):

lola.lola napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

dede napisał(a):

Dzisiaj na ciachnijselfie zrobiłam z siebie wariata emotka  Mam nadzieję, że  się opłaci emotka

Ja już mam teorię taką, że jak widzą kolejny raz tą samą gębę to nawet jeśli zdjęcie jest mega kreatywne to i tak nie wygra....
Wiem. O gustach się nie dyskutuje... może nie trafiam w gust jury (raczej napewno), a może moich zgłoszeń już poprostu noe biorą pod uwagę? Może spróbuję zagrać na siostrę emotka

z drugiej strony mogą pomyśleć "Boże, tyle zdjęć już wysłała - dajmy jej nagrodę za wytrwałość" i na to liczę emotka

na moją facjatę też już chyba patrzeć nie mogą emotka

Ale dziewczyny, co wy wiecie o kreatywności i poświęceniu jak tu Pan się żali, że specjalnie przejechał 300 km W JEDNĄ STRONĘ, żeby zrobić selfie w jacuzzi a Milka i tak go nie doceniła emotka :D emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

noisy0000

#6172568 Napisano: 14.03.2016 14:41:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Moim zdaniem w ciachnijselfie oni niezebyt lubią kreatywne zdjęcia...  Wyświetl w wątku >>
0 0

noisy0000

#6172509 Napisano: 14.03.2016 12:56:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

jokan napisał(a):

podziwiam osoby, które cykają fajne i ladne zdjęcia:), i wiem, ze to jest ciezka praca zrobić fajne zdjecie i dobra aranzacja - powodzenia!

Nie ma co się dziwić, druga połówka mdepfs jest fotografem więc zrobienie pięknego zdjęcia to pestka emotka

reasech był ale niekompletny emotka  nie jest fotografem, a robi w drewnie emotka  a fotografia to czysta pasja - nie zarabia na tym

To nie reasarch, ciachnijselfie ma ustawione na profilowe a natknęłam się na niego na fp Liptona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

noisy0000

#6172423 Napisano: 14.03.2016 10:30:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

mdepfs napisał(a):

hej emotka  potwierdzam. Wpadł mi rower, a zgłoszenie wysyłałm przez insta. Kontaktują się wiadomością priv na insta i proszą o maila. po jakimś czasie odsyłają wiadomość z formularzem do wygranej, gdzie dowiadujemy się dopiero wtedy co nam wpadło. tak samo na fb. Priv i prośba o maila.

PS: Walczę od paru dni z Milką i ciągle mnie odrzucali  emotka Z racji, że moja druga połówka wygrała za 1 strzałem , moje ambicje wzrosły.. więc jutro liczę na nagrodę emotka  bo chyba w końcu mam to 'coś' emotka   

podziwiam osoby, które cykają fajne i ladne zdjęcia:), i wiem, ze to jest ciezka praca zrobić fajne zdjecie i dobra aranzacja - powodzenia!

Nie ma co się dziwić, druga połówka mdepfs jest fotografem więc zrobienie pięknego zdjęcia to pestka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

noisy0000

#6166607 Napisano: 29.02.2016 17:31:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asante sana - to gratuluję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

noisy0000

#6166600 Napisano: 29.02.2016 17:23:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@asante napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

noisy0000, czekam kiedy Ty wygrasz. Też się przyczepię do czegokolwiek emotka . Po co? A tak sobie, żeby się przyczepić emotka . I nie myśl sobie, że tego nie zrobię. Zrobię. Sprawdzę, czy kreska na powiece równo narysowana, czy tusz się nie rozmazał. Nawet plamki na koszuli poszukam. A jak zobaczę, że Ci gdzieś włos spadł z głowy, to z pewnością o tym napiszę emotka . I pamiętaj, żeby brudne dresy z tła usunąć emotka .

E, ilonar, nie dorównasz noisy, bo tylko on jest w stanie zauważyć, że te dresy na zdjęciu są brudne, a nie ściągnięte właśnie ze sznurka po praniu, ale przypatrz się uważnie, może zauważyć np. zepsute żelazko, albo dziurę w tylnej kieszeni spodni, plama na koszuli jest zbyt oczywista  emotka  

No nie dorównasz, nie dorównasz emotka  No ale cóż, na zdjęciu Ilony widać, że żelazko jest zepsute emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

noisy0000

#6166595 Napisano: 29.02.2016 17:20:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

noisy0000 napisał(a):

noisy0000, czekam kiedy Ty wygrasz. Też się przyczepię do czegokolwiek emotka . Po co? A tak sobie, żeby się przyczepić emotka . I nie myśl sobie, że tego nie zrobię. Zrobię. Sprawdzę, czy kreska na powiece równo narysowana, czy tusz się nie rozmazał. Nawet plamki na koszuli poszukam. A jak zobaczę, że Ci gdzieś włos spadł z głowy, to z pewnością o tym napiszę emotka . I pamiętaj, żeby brudne dresy z tła usunąć emotka .

Proszę bardzo, mnie nie ruszają takie złośliwości więc możesz się popisać na tym polu emotka  

Ja nie lubię się na tym polu popisywać, ale cieszę się, że przyznałaś, że są to złośliwości emotka

Dla mnie informowanie kogoś, że się go skrytykuje od stóp do głów jak tylko uda mu się wygrać jest 100% złośliwością ale tak jak pisałam, możesz oczywiście to zrobić emotka  Choć przyznam, że nie rozumiem Twojego podejścia, na tym forum naprawdę nie można mieć własnego zdania ani złego słowa powiedzieć bo od razu robi się afera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

noisy0000

#6166575 Napisano: 29.02.2016 17:03:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

ziomal102 napisał(a):

Mia, nie trzeba mieć wytrzeszczonych oczu, ale czy to zdjęcie z książką wyraża jakieś emocje? Bo ja ich nie dostrzegam. Oświeć, proszę

A jakie emocje wyraża polski mistrz selfi Dawid Woliński i jego piedyliard samojebek w windzie.
Selfi to jest właśnie takie zdjęcie,co ma na celu nie mieć nic na celu,czyli ooo jadę windą,ooo zjem ciastko itd ...

Ale tematem konkursu jest pokazanie jakie emocje wywołują w Tobie produkty Milka a nie zrobienie zdjęcia z ciastkiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0