Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
arya
Postów 952
Data rejestracji 19.09.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
arya
Postów 952
Punkty karne 0
Konkursy dodane
arya
Postów 952
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekam niecierpliwie, choć bez zbytnich nadziei Mój stary odkurzacz, Philips zresztą, błaga o emeryturę Wyświetl w wątku >>
arya
Postów 952
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też uważam, że promocja była tragicznie przygotowana. Sami są sobie winni, a ja nie cierpię, jak posądza się mnie za nieuczciwość. Wyświetl w wątku >>
arya
Postów 952
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki Wyświetl w wątku >>
arya
Postów 952
Punkty karne 0
Konkursy dodane
arya
Postów 952
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za pierwszym razem kasjerka wzięła ode mnie kupon, starą maskarę-z uśmiechem. Jak po kilku dniach mąż poszedł odebrać "swoją" maskarę (oczywiście z własnoręcznie wygranym kuponem),inna kasjerka zachowywała się jakbyśmy byli złodziejami i wszystko robiła z łaską Zażądała, żeby pokazał kartę SuperPharm, a na odpowiedź, że nie posiada zrobiła taką minę, jakby się..... Dziwi mnie, że od początku nie żądali maila i pewnie sporo ludzi kombinowało. Wyświetl w wątku >>
arya
Postów 952
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki. Kupiłam bloki i kredki bambino. Jak poszłam drugi raz do sklepu powiesili wcześniej zaginiona ulotkę z cena i bloki tez niby mogą być U mnie blok 1,39... Wyświetl w wątku >>
arya
Postów 952
Punkty karne 0
Konkursy dodane
arya
Postów 952
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podłączam się do pytania... Wyświetl w wątku >>
arya
Postów 952
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki Wyświetl w wątku >>
arya
Postów 952
Punkty karne 0
Konkursy dodane
arya
Postów 952
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj,oj nie zgodzę się Kobiety też mają koleżanki i koleżanki koleżanek, a potrafią się bawić równie "wytwornie" jak mężczyźni Wyświetl w wątku >>
arya
Postów 952
Punkty karne 0
Konkursy dodane
arya
Postów 952
Punkty karne 0
Konkursy dodane
arya
Postów 952
Punkty karne 0
Konkursy dodane
arya
Postów 952
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W żadnym z moich wygranych hasełek, nie zachwalałam towarów ani Kauflandu Wyświetl w wątku >>
arya
Postów 952
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I widzę, że są różne wzorki. Ja dostałam zastawę z SERdecznymi buziakami Wyświetl w wątku >>
arya
Postów 952
Punkty karne 0
Konkursy dodane
arya
Postów 952
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzisiaj odbieralam. Kasjerka wziela kupon i stara masakre. O nic wiecej nie pytala. Wyświetl w wątku >>