Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika inter81

inter81

#6430658 Napisano: 20.11.2017 17:17:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
umiecie wysyłać życzenia w heineken? bo mi wyskakuje za każdym razem "twoja sesja wygasła" Wyświetl w wątku >>
0 0

inter81

#6429531 Napisano: 17.11.2017 06:18:00 w Lay's
ja czekam na NFS z około 4-5 etap przełom sierpień/wrzesień Wyświetl w wątku >>
0 0

inter81

#6427009 Napisano: 11.11.2017 05:19:03 w Oddam za darmo
kod na 10% zniżki na zakupy w sklepie z suplementami, odżywkami i co tam ino ważny do 13.11.2017 www.odzywki-tanio.pl (małe i duże litery kodu) Y9mZ Wyświetl w wątku >>
0 0

inter81

#6416993 Napisano: 16.10.2017 20:37:02 w Lay's
przyszedł już wam Need for Speed?(wygrana za ostatni tydzień sierpnia) Wyświetl w wątku >>
0 0

inter81

#6414662 Napisano: 10.10.2017 20:19:24 w Smolar
Powiedzcie rezerwiści z liptona jak wbijacie wyniki na strone to sie wam świeci że wygraliśta? to poświece czas na sprawdzanie Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

inter81

#6411115 Napisano: 04.10.2017 06:50:59 w SZUKAM....
visserarthur napisał(a):

inter81 napisał(a):

SZUKAM konkurs "poczuj wakacyjną świeżość " w kaufland. napisali mi sms że jakiegoś podpisu brakuje  czy ktoś mógłby i podesłać pdf z oświadczeniem na maila guardia2015@o2.pl ? z góry dziękuję takiej osobie(na stronie jun wygasło)

Tam nie było oświadczenia, musiałaś sama z regulaminu skopiować i nie podpisać każdego osobno

jak NIE podpisać każdego osobno chyba własnie każde osobno było podpisać i tak zrobiłem mi sie zdało Wyświetl w wątku >>

inter81

#6410881 Napisano: 03.10.2017 15:35:14 w SZUKAM....
SZUKAM konkurs "poczuj wakacyjną świeżość " w kaufland. napisali mi sms że jakiegoś podpisu brakuje  czy ktoś mógłby i podesłać pdf z oświadczeniem na maila guardia2015@o2.pl ? z góry dziękuję takiej osobie(na stronie jun wygasło) Wyświetl w wątku >>
0 0

inter81

#6409642 Napisano: 30.09.2017 16:09:41 w Smolar
mayteq napisał(a):

mrmax napisał(a):

ja za wzór podam AVANTI - zawsze wszystko na czas, listy wyników oficjalne zarówno z imienia jak i nazwiska oraz miejscowości, wysyłka nagród też zgodnie z regulaminem, eliminacja dubli paragonów na etapie formularza zgłoszeniowego (a jeszcze lepsze zabezpieczenie przed naciągaczami przez kody z wewnątrz opakowań)

Co do imienia, nazwiska i miejscowości to jestem przeciwny. Potem każdy każdego wylicza na forum. Lepiej byłoby nr. tel i numer paragonu wg. mnie.

Lidko pozwól żyć.. Wyświetl w wątku >>
0 0

inter81

#6407594 Napisano: 26.09.2017 02:44:21 w Smolar
jeśli ktoś się chwali że wygrywa na duble i na oszustwa to chyba jest idiotą bo niepotrzebnie robi sobie konkurencje, nie pijcie tyle Wyświetl w wątku >>
1 ongis 0

inter81

#6405639 Napisano: 20.09.2017 15:34:08 w Lay's
mia napisał(a):

luko922 napisał(a):

-Violka- napisał(a):

do chestera z żabki taki @"W celu odbioru nagrody prosimy w ciągu 5 dni roboczych od dnia otrzymania e-maila (liczy się data wpływu przesyłki do Organizatora) dostarczyć osobiście lub przesłać listem poleconym ...  " niech to poczcie wytłumaczą, jak nieraz polecony priorytet idzie 4 dni  emotka  o cenie nie wspomnę! Mogli do nagrody poniżej 100zł zrobić wysyłkę @. 

Wow, nigdy tego nie czytam, ale wydawało mi się, że zawsze liczy się data stempla.  emotka

To zależy od organizatora. Często jest zastrzeżenie oprócz daty stempla, że list musi dotrzeć w ciągu iluś tam dni.Choć tu chyba lekko przesadzili. emotka
Dla mnie przekaz jest jasny: "Nie oszczędzajta ludziska, ino ślijta priorytetem, bo my kurna chcemy mieć z tym spokój raz dwa". emotka

powiem tam sprzedawałem różną drobnice na allegro 2-3-4 lata temu polecony ekonomiczny nadany przed południem mógł być na drugi dzień u adresata najdalej na pojutru a teraz to minimum 5 dni kalendarzowych idzie chyba specjalne zagranie poczty polskiej bo jak inaczje to wytłumaczyć Wyświetl w wątku >>
0 0

inter81

#6402158 Napisano: 11.09.2017 18:43:54 w Informują
specjal legenda północy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

inter81

#6400959 Napisano: 08.09.2017 12:53:14 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

shell napisał(a):

Dzień Dobry! (oby lepszy od poranka)Mój mega wqrw na paragony z Żabki, gdzie nie widać dwóch cyfr numeru paragonu W OGÓLE!!! emotka Produktów nie kupowałam osobiście inaczej od razu bym zareagowała.
Co robić ludzie?  emotka   Kasa wydana na świństwa emotka , a paragon ma iść do kosza?! emotka

U mnie też wnerwienia Ropuchą emotka

Zasada tam panuje taka, żeby broń boże całej sprzedaży na kasę nie nabijać i - o ile klient nie będzie żądał paragonu i od razu po zakupach wyjdzie ze sklepu - anulować sprzedaż, a pijondze schować. W związku z tym został mi wydany pełen anulacji dot. poprzednich klientów... totalnie g*wniany paragon emotka

a ja sie zastanawiałem czemu na paragonie miałem 4 warki i anulowano 4 warki ale może koles po prostu kasy zapomniał bo te 4 warki miała na ladzie jak mnie obsługiwała Wyświetl w wątku >>
0 0

inter81

#6400822 Napisano: 08.09.2017 09:16:14 w Wkurza mnie...
Niebieska Laguna to że umorzyli nie znaczy że nie wyskoczy im w systemie myślisz że oni ten monitoring oglądali? monitoring jest żeby chronić sklep a nie klientów, tak nas kochaja markety. może ten ktoś uznał że lepiej będzie go wyrzucić i się już nie wczytał do sieci, może na części poszedł. Wyświetl w wątku >>
0 0

inter81

#6400768 Napisano: 07.09.2017 23:08:58 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Byłam dziś w Kauflandzie na zakupach.Po odejściu od kasy,ukucnęłam ,żeby poukładać sobie w torbie zakupy,(a miałam ich sporo),więc położyłam parasol obok.Zapomniałam go zabrać,uszłam,może z 10m i skojarzyłam ,że nie mam parasola.Cofnęłam do kasy i pytam kasjerkę,czy nie został parasol? Kasjerka i klienci powiedzieli, że jakaś starsza pani podniosła go , więc kasjerka mówi mi, że mam iść zobaczyć do informacji, może pani zostawiła.Oczywiście, poszłam i co?baba nie zostawiła,tylko sobie zabrała.Jeżeli ja cofnęłam się ,to ona musiała mnie mijać !!! Złodziejstwo w biały dzień emotka Parasol kupiłam tydzień temu, fajny składany, taki podręczny.Całe szczęście,że nie padało, jak wracałam,bo jeszcze więcej bym była wkurzona emotka

Ja tak w ubiegłym roku straciłam telefon... nie zdążyłam wyjść ze sklepu, trwało to minuty, dzwonię z drugiego telefonu i już wyłączony. Musiał zabrać go ktoś kto stał tuż za mną w kolejce... Masakra. Żeby to jeszcze był jakiś iPhone za 3 tysiaki, a to był badziew kupiony 3 lata wcześniej za 300 zł i jeszcze całą szybkę miał stłuczoną.... ludzie są okropni. 

teraz to pikuś, wystarczy miec spisane IMEI telefonu i zgłosić na policję, nie muszą nic robić więc wykrywalność bez problemu jeśli się ktoś zaloguje wiadomo kto(teraz wszystkie nr zarejestrowane) kilka lat temu kolega kupił tel z szemranego źródła ale spadł mu z klatki schodowej 4 piętro na sam dół za 2 godziny byli u niego panowie z wizytą powiedział że kupił od cyganów na dworcu i nie jest w stanie wskazać kto mu go sprzedał Wyświetl w wątku >>
0 0

inter81

#6400765 Napisano: 07.09.2017 23:04:42 w Wkurza mnie...
mio napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Pojechałam na zakupy, rozdzieliłam je na 2 paragony, sprawdziłam czy dobrze wszystko podzieliłam i co... W domu zorientowałam się, że kupujac Almette, wzięłam te bez kodu  emotka

ja na odwrót kupiłam Almette z kodem a nie wziełam paragonu  emotka emotka

zagrajcie na dwie/dwoje wspólnie, może to znak od losu? Wyświetl w wątku >>
0 0

inter81

#6400764 Napisano: 07.09.2017 23:01:58 w Wkurza mnie...
1mariusz napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Byłam dziś w Kauflandzie na zakupach.Po odejściu od kasy,ukucnęłam ,żeby poukładać sobie w torbie zakupy,(a miałam ich sporo),więc położyłam parasol obok.Zapomniałam go zabrać,uszłam,może z 10m i skojarzyłam ,że nie mam parasola.Cofnęłam do kasy i pytam kasjerkę,czy nie został parasol? Kasjerka i klienci powiedzieli, że jakaś starsza pani podniosła go , więc kasjerka mówi mi, że mam iść zobaczyć do informacji, może pani zostawiła.Oczywiście, poszłam i co?baba nie zostawiła,tylko sobie zabrała.Jeżeli ja cofnęłam się ,to ona musiała mnie mijać !!! Złodziejstwo w biały dzień emotka Parasol kupiłam tydzień temu, fajny składany, taki podręczny.Całe szczęście,że nie padało, jak wracałam,bo jeszcze więcej bym była wkurzona emotka

Ja tak w ubiegłym roku straciłam telefon... nie zdążyłam wyjść ze sklepu, trwało to minuty, dzwonię z drugiego telefonu i już wyłączony. Musiał zabrać go ktoś kto stał tuż za mną w kolejce... Masakra. Żeby to jeszcze był jakiś iPhone za 3 tysiaki, a to był badziew kupiony 3 lata wcześniej za 300 zł i jeszcze całą szybkę miał stłuczoną.... ludzie są okropni. 

A ja pół roku temu,właśnie w Kauflandzie w toalecie znalazłam nowiutkiego IPhone i poszłam zanieść do informacji.Przyszła po niego dziewczyna.Należę do uczciwych ludzi i nie popieram kradzieży emotka

W zeszłym tygodniu pojechaliśmy wreszcie do Cetniewa .Poszliśmy na basen ,była z nami tylko grupa emerytów na aerobiku.Przy wyjściu okazało się ,że mężowskie klapeczki wcięło...No cóż ,mogę tylko pochwalić męża za dobry gust! emotka emotka

co do basenu to u nas na basenie kilka razy w tym roku (Rybnik) była kupa ludzi... co do parasola kiedys jak robiłem jako listonosz znalazłem jeden powiesiłem na płocie za 2 minuty podjeżdża auto gdzie jest parasol który ktoś z nich zgubił że mam oddawać ale im było głupio jak powiedziałem że na płocie powiesiłem żeby nie zniszczyło. ogólnie kilka rzeczy jak znalazłem i oddałem to tylko kłopoty później przez to miałem lepiej popatrzeć czy nikt nie widzi brać i citaka Wyświetl w wątku >>
0 0

inter81

#6400730 Napisano: 07.09.2017 21:53:25 w Lay's
a zwrotki dalej odsyłają w lays maxx? Wyświetl w wątku >>
0 0

inter81

#6400302 Napisano: 07.09.2017 08:34:32 w Mam problem...
paragon będzie taki sam na cały kraj więc nie bójta Wyświetl w wątku >>
0 0

inter81

#6400301 Napisano: 07.09.2017 08:31:52 w Wkurza mnie...
kinzao napisał(a):

Wkurza mnie tłumaczenie Panią w marketach po co mi pieczątka na do d... opisanym paragonie! emotka Dzisiaj miałem całą przeprawę z Panią z Intermarche, która zaczęła mi rzucać tekstami, że takie przybijanie pieczątek jest nielegalne O.o emotka Długo musiałem jej tłumaczyć, że opis żelu pod prysznic w żaden sposób nie sugeruje produktu Palmolive i tylko dlatego proszę o potwierdzenie tego co kupiłem... ostatecznie pieczątkę dała, ale 5 minut walenia głową w mur bo w moim zapyziałym mieście chyba jestem jedynym, które gra w konkursach i śmie prosić o takie rzeczy...

opis jest ten sam na cały kraj fakt faktem intermasze ma beznadziejnie opisane produkty,  jedynie to chyba piwo pisze konkretnie jaka marka Wyświetl w wątku >>
0 0

inter81

#6400298 Napisano: 07.09.2017 08:26:16 w Wkurza mnie...
superloser napisał(a):

Wkurza mnie ilosc konkursów na Carex, Luksja, Palmolive, NIVEA .... z 15 butelek pod zlewem a ZERO płynu do naczyń. emotka  bez konkursu głupio kupić.

myj mydłem w płynie, skoro ja myje ręce płynem do mycia naczyń i cifem żeby doszorować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0