Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
taalvikki
Postów 1165
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też to mam. myślałam, że tylko mi odbiło, ale wychodzi na to, że nie. rzadko kiedy natykam się na prawdziwie smaczne słodycze. większość zapycha po pierwszym ugryzieniu. Wyświetl w wątku >>
we must suffer to free our pain
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jedno, tzn. do tej pory dwa, każdego z dni po jednym. domyślam się, że jestem w mniejszości i że ludzie grają na całe powiaty. dlatego na wygraną nie liczę. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
otóż sponsorujesz, skoro grasz. jest zgłoszenie, jest akcja, więc walimy dalej z takimi konkursami. skądinąd, nie rozumiem takiego podejścia - nie podoba mi się firma, ale wygrzebię jej paragon ze śmieci, bo może coś wpadnie. i jeszcze się wkurzam, jak nie wpada. słodki jezu.
/wkurza mnie hipokryzja konkursowa. jak kupujesz paragon na zakończony konkurs to "łojezu, grzech", ale jak grzebiesz w śmieciach albo grasz na cały powiat, to wspaniałości, tylko chamy wygrać nie dają. no jaja Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkurs: kawa za marzenie
pytanie: czy są/wyskakują - po wysłaniu zgłoszenia - jakieś informacje o tym, że owo zostało zapisane/przyjęte? Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak nie przepadam za świętami, tak ten wpis sprawił, że jakoś przychylniej na nie spojrzałam i z tego się cieszę
i ten barszcz z orzechami! Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to, że ktoś sobie kpi, nie znaczy, że takie są ceny. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jezusie, jak mnie wkurza, że ludzie w związkach - miast ze sobą rozmawiać i jak ludzie rozwiązywać konflikty - żalą się w internetach na to, za jakiego cenzuraa to one nie wyszły, przy okazji oczywiście nie dając drugiej stronie żadej szansy na obronę. tak więc w sumie prawda jest w jednym zdaniu: "Czuję się jak dziecko, któremu ojciec nie przywiózł ulubionych zabawek". tyle, że dzieci nie wychodzą za mąż.
-------------------------------------------------------------------------------
a poza tym wkurza mnie swędząca powieka. i narastające osłabienie. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mnie bawi, bo jest śmieszna i chcę wygrać im mniej osób więc będzie narzekać i w ostateczności nie zagra, tym dla mnie lepiej.
ja rozumiem, że ostatnio konkursy są słabe (a raczej jest ich mało w ogóle), ale już nie przesadzajmy i nie wyliczajmy tak wszystkiego. przecież dezodorant czy szampon i tak się (chyba ) zużywa. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kurła, kiedyś to było!
to jeden z podstawowych błędów (psycho)logicznych - kiedyś było lepiej, sprawiedliwie będzie po śmierci, a najfajniej to tam, gdzie nas nie ma.
tymczasem wytłumaczenie jest zupełnie inne: to nie ludzie nagle sali się źli, tylko forum się rozrosło. im więcej zaś w kupie ludzi, tym większe prawdopodobieństwo, że będzie różnorodniej, co nie znaczy proporcjonalnie gorzej.
a Dominiki nie znałam, więc mogę tylko zapalić świeczkę dla Niej. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja jestem ciekawa, dlaczego to nie można na parę chwil wyjść z mokrymi włosami (albo owiniętymi w ręcznik) chcemy, by inni szanowali nasz czas, to i my to róbmy. naprawdę, nieraz wychodzę z mokrą głową i żyję, a pan kurier nie musi się smetłać, czekać itp.
w ogóle twierdzę, że ktoś, kto chce, by domownik wyszedł po paczkę, nie jest żadnym "narwańcem", tylko rzetelnym pracownikiem, który niejedną paczkę jeszcze dziś ma dowieźć. proszę więc, szanujmy tych ludzi i ich kolejnych klientów (którzy może nie chcą czekać na paczkę dłużej przez to, że jakaś panna nie ma łazienkowego turbanu na głowie). Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i tak ponarzekamy i polajkujemy sobie posty, a potem pobiegniemy po kolgejt na konkurs i zagramy i na czterysta paragonów poprosimy (i się nie martwimy, że może to kasjerkę wk...ekhm, irytować).
tak, czy tak, jeżeli nie pasuje nam dana osoba czy dany sklep, to mamy mnóstwo możliwości, by to poprawić. sama jakiś czas temu zostałam w tesco (a to przecież nie żadne delik^tasy, tylko jeszcze bardziej dyskont niż biedra) "obsłużona" przez pannę która nic nie ogarniała (w tym karty podarunkowej), więc napisałam do nich piękne pismo - opinię (w sumie pewnie nie tylko ja) i za tydzień panna już nie pracowała, zastąpiona przez bardziej ogarniętą. więc polecam działać, a nie tylko jęczeć. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przecież w wielu sklepach są kasy samoobsługowe - jak nie pasuje Biedronka, to po co tam się bździć o jakieś cuda? a 20 lat temu to akurat nie było takich pierdół w sklepach i spokojniej się te zakupy robiło - zaś teraz wszędzie punkty, słodziaki, świeżaki i cenzuraniki. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niekoniecznie nerwy. mnie np. często smuci, że ktoś się nie potrafi opanować i gra na cały powiat (samo takie podejście: a, zgarnę se wszystko!) albo to, że komisja nagradza tylko jeden styl podejścia do tematu.
natomiast co do cieszenia się z czyjejś wygranej, to cieszę się, gdy wygrywają rzeczy kreatywne (takie naprawdę), niebanalne, a niekoniecznie piękne i ładne. jak ktoś (w tym ja sama!) wygrywa tzw. banałem, to nie wiem, z czego się cieszyć. oczywiście to uwaga ogólna o wszelkich konkursach, bo tego konkretnego nie widziałam i udziału nie brałam.
ps. to, że komuś nie gratuluję, nie oznacza, że czerwienię się z zazdrości. jednak ludzie mają trochę większy wachlarz opinii niż tylko: "ale zazdroszczę" czy "ale cudne". przynajmniej ja mam.
poza tym: skoro wszyscy by się tak bardzo cieszyli cudzymi wygranymi to sami w ogóle by nie musieli grać, bo przecież nie ma to jak pocieszyć się z tego, że ktoś inny se wygrał, ja nie muszę. ach, tacy jesteśmy wspaniałomyślni w teorii, a potem, tup tup, proszę mi rozdzielić na osiem paragonów, bo chcę mieć większe szansę na to, by pokonać innych w tym konkursie Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie znam konkursu, ale jeżeli ewidentnie widać, że zgłoszenia są podobne i w tej samej stylistyce, to jednak to jest dość dziwne. idzie mi o to, że bardziej cenię konkursy, gdzie nagradzane się RÓŻNE podejścia, a nie wszystko na jedno kopyto. i wtedy mam w doopie czy to rodzinka, czy nie. ale jeżeli jedna osoba odwala robotę i gra na cały powiat, to to jest nie tyle wkurzające, co po prostu trochę słabe. i tyle. ale niech se majO. ja już dawno stwierdziłam, że konkursy foto lepiej bojkotować, podobnie jak loterie. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oczywiście, że się czasami udaje. uwaga! nigdy nie piszę wierszyków i co jakiś czas coś wpada do testowania. ostatnie shine na przykład Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaraz obok aktualnych kryła się zakładka "zakończone". ale sama jej wcześniej nie wypatrzyłam Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
spróbowałam przez stronę kerfura i nawinęło się takie coś:
regulamin Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki za info, bo właśnie nie wiedziałam, czy nie działa w ogóle, czy to ja nie umiem go otworzyć no cóż, może jakaś dobra dusza z zapisanym regulaminem się znajdzie Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane