Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
taalvikki
Postów 1165
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w regulaminie trzy zdania, ale tutaj nie umieją liczyć.
już nie wspomnę o banalnych rymowankach.
w sumie nie ma o czym dyskutować.
oraz... recenzji i opinii. Wyświetl w wątku >>
we must suffer to free our pain
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mężczyźni to niekoniecznie "lenie". to po prostu inny podrodzaj człowieka i jeżeli coś się chce od nich uzyskać, to trzeba ich podejść umiejętnie.
nie ma co delikatnie wspominać. facet chce konkretów, a nie gadania. więc albo polecenie (najlepiej poprzedzone pochwałą za coś tam innego), albo samemuzrobienie.
inna sprawa, że odnowione mieszkanie rzeczywiście kiedyś się zabrudzi na powrót. no i.. każdy ma swoje priorytety - dla jednego ważny jest wystrój domu, dla drugiego jest on tylko tłem do innych działań.
-----------------------------
wkurzają mnie drugie miejsca..
Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi się nie chce iść, bo wolę obejrzeć mecz, więc jakby ktoś chciał najeść się za darmo, to niech pisze. mam też kod na grycana do manufaktury (też do dziś). Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
05-300 oraz 94-035
Chętnych zapraszam na prywatną wiadomość. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w każdym razie chamstwo i zaprzaństwo. za takie rzeczy powinny być jakieś kary-niespodzianki zamiast nagród.
Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ojoj. uwielbiam tworzenie takich starych, ekskluzywnych grup na forach, które to głoszą, że tylko ich, wybranych, może coś wkurzać.
ja rozumiem dawne tradycje itd, ale to nie znaczy, że one muszą się wszystkim podobać. dla mnie akurat te wpisy o wygranej w zdrapce albo wygranej w postaci zajścia w ciążę są 'srednio-obojętne ze wskazaniem na niepotrzebne', ale w temacie "wkurza mnie" chyba każdy użytkownik, bez względu na staż, może napisać, co mu się nie widzi. można mieć inne zdanie na ten temat, ale, na boga, nie 'argumentujmy'go jakimś pseudosekciarstwem.
a teraz, odwieczny głosie oburzenia, narzekający na narzekających na rzeczy, na które Ty nie narzekasz, zmieć i mnie. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie dostałam w ogóle żadnej wiadomości na skrzynkę, choć już parę dni minęło od ogłoszenia wyników. i nie bardzo wiedziałam, czy tak jest zawsze /tzn że tyle się czeka/, czy coś jest nie tak.
spróbuję też napisać i zobaczę..
ale jak się czegoś dowiesz, to daj znać, ok? Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeżeli dobrze płacą, to czemu nie Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja myślę, że to może mieć obiektywne podstawy. nie ma co ukrywać, jakichś rewelacyjnych konkursów, żądnych prawdziwej kreatywności /i taką nagradzających/ teraz brak. jak dobra nagroda, to pytania z serii "jak dbasz o skórę wiosną", a jak świetne pytanie, to nagroda jednoksiążkowa.
w każdym razie u mnie zastój podobny, głównie ze względu na małą motywację zewnętrzną. patrzę, co się dziś kończy i po kolei wykreślam..
--------------------
ilonar2301, nie, nie chodzi o Twoje wpisy i nie o to, że mam coś do konkretnej osoby. chodziło mi raczej o sam fakt tego, że to, że ktoś ma gorzej mi np pogarsza samopoczucie (bo niefajności jest więcej, nie tylko u mnie, ale i u kogoś). ale może inni inaczej reagują, wtedy ok Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a bardziej w temacie, to wydaje mi się, że nie ma co siać paniki, bo idzie udowodnić, że w regulaminie były zmiany. ale od jutra kupować już 3. jeżeli jakoś się liczy, że się wygra.. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie pocieszanie typu "inni mają gorzej".
czy to zmienia położenie pocieszanego? czy to nie jest, w pewnym sensie, symetryczne do zawiści (inni mają lepiej)? w ogóle jak można być pocieszonym wiedząc, że nie tylko ja mam ch**owo, ale inni także? przecież wtedy jest jeszcze mniej miło..
wkurza (o ile wiem jeszcze, co to rzeczywiste wkurzenie) mnie też pustka, która rozrasta się w mojej głowie. nie pustka myślowo-konkursowa. raczej emocjonalna. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i w ogóle mała liczba ciekawych zadań ostatnio.
ale możliwe, że to ja nie potrafię dobrze szukać. jeżeli tak, to to też mnie wku..
--------------------------
a co do wcześniej wspomnianych fejsbukowych ignorantów, którzy własnych regulaminów nie potrafią czytać i przestrzegać, mam to, co najlepsze, czyli bojkot
Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tam prac nie widziałam, bo i w konkursie udziału nie brałam. Po części jednak dlatego, że zazwyczaj, gdy jest niby-dowolność, to prace przestrzenne są oczywiście z miejsca wyżej oceniane, nawet bez patrzenia na wartość "artefaktu", i dopiero z tychże prac coś się wybiera. Po prostu u niektórych "inne niż tekst= kreatywne, lepsze z założenia". co dla mnie jest dziwne, ale w pewnym sensie zrozumiałe. w każdym razie, jak zawsze, rzeknę, że można by też pójść i hasło zaśpiewać - taka podpowiedź, co do konkursów, w których i tak udziału nie biorę.
takie ot, luźne spostrzeżenie na temat ogólny pt. "prace przestrzenne", bez gratulacji, bo nie widziałam i bez hejterstwa, bo nie grałam. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane