Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taalvikki

taalvikki

#5883313 Napisano: 03.07.2014 00:07:14 w Dyskusje o wynikach konkursu
http://www.papilot.pl/zdrowie/26718/Rozwiazanie-konkursu-ALWAYS-Oto-lista-laureatek.html#comment2588972

w regulaminie trzy zdania, ale tutaj nie umieją liczyć.
już nie wspomnę o banalnych rymowankach. emotka

w sumie nie ma o czym dyskutować.

zaczytana-pola napisał(a):

Jak to dobrze czasami oderwać się od szarej codzienności i zajrzeć na forum do wątku " Dyskusje...". Ileż tu podejrzeń, teorii spiskowych i innych takich. Jak w dobrej książce o tematyce szpiegowskiej emotka . Zazdroszczę wyobraźni, a laureatkom gratuluję emotka

oraz... recenzji i opinii. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5883085 Napisano: 02.07.2014 15:22:13 w Wkurza mnie...
wszystkie panie narzekają, ale... przecież jeżeli tak bym pragnęła odmalowania mieszkania, to mogłabym sama tego dokonać albo zamówić odpowiednią ekipę. to nie jest tak, że facet MUSI się interesować i pasjonować naprawianiem kranów - tak samo, jak pani nie musi uwielbiać cerować skarpet.

mężczyźni to niekoniecznie "lenie". to po prostu inny podrodzaj człowieka i jeżeli coś się chce od nich uzyskać, to trzeba ich podejść umiejętnie. emotka

frodo napisał(a):

joan masz racje, chyba mi się w (....) poprzewracało emotka
P.S. Chciałam być delikatna, dlatego wspomniałam tylko o odmalowaniu ale najwyraźniej i to go przerosło emotka

nie ma co delikatnie wspominać. facet chce konkretów, a nie gadania. więc albo polecenie (najlepiej poprzedzone pochwałą za coś tam innego), albo samemuzrobienie.

inna sprawa, że odnowione mieszkanie rzeczywiście kiedyś się zabrudzi na powrót. no i.. każdy ma swoje priorytety - dla jednego ważny jest wystrój domu, dla drugiego jest on tylko tłem do innych działań. emotka

-----------------------------

wkurzają mnie drugie miejsca..
Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5882097 Napisano: 30.06.2014 17:12:31 w Oddam za darmo
mam do oddania bilet na pizzę do pizza hut(wygrany na polkach). bilet jest ważny do dziś i przebywa w centrum Łodzi.
mi się nie chce iść, bo wolę obejrzeć mecz, więc jakby ktoś chciał najeść się za darmo, to niech pisze. mam też kod na grycana do manufaktury (też do dziś). emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5881105 Napisano: 27.06.2014 14:43:37 w Paragony
Mam paragony do Kaufland:
05-300 oraz 94-035

Chętnych zapraszam na prywatną wiadomość. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5876679 Napisano: 17.06.2014 17:15:19 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
tak dawno nic fajnego nie wygrałam, że wygrana drobnica miast choćby lekko cieszyć, jeszcze bardziej pod*urwia. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5868279 Napisano: 30.05.2014 13:00:55 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
od jakiegoś czasu zauważyłam masę źle dodawanych konkursów. konkretnie chodzi o błędnie podawaną do bazy datę zakończenia, która często jest niczym innym jak datę ogłoszenia wyników /a nie ostatnim dniem wysyłania zgłoszeń/. nie wiem, czy są to niedopatrzenia i niedokładność, czy celowe wprowadzanie w błąd, ale proponuję jakieś karniaki dla tych, który nagminnie źle dodają /bo sobie nabijają szybko dodawane konkursy, a innych trochę ignorują/. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5861107 Napisano: 13.05.2014 00:47:23 w PLAGIATY
ciekawe, czy plagiatująca pani miała świadomość tego, że prace zostaną opublikowane emotka

w każdym razie chamstwo i zaprzaństwo. za takie rzeczy powinny być jakieś kary-niespodzianki zamiast nagród.

Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5855900 Napisano: 29.04.2014 11:37:21 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

black_cat napisał(a):

To mnie wkurzają wpisy typu wygrałam 10 zł w zdrapkach albo tzw. metodą rachelową. Konkursów typu zdrapka lotto, nie ma w bazie, a jak każdy będzie się chwalił kupioną lodówka, pralką, samochodem, to ten wątek straci całkowicie sens.

Pojęcie "metoda rachelowa" powstało, gdy forum stanowiła grupa zgranych osób, które nie skakały sobie do gardeł i nie miały ciągle o coś pretensji. To swoista tradycja i koloryt tego miejsca.

Jak pojawiam się w nowym miejscu, nie rzucam od progu, że gary źle umyte, zasłony krzywo wiszą, a na półkach stoją śmieszne bibeloty... może okazać się, że dla bywalców tego miejsca właśnie owe bibeloty mają szczególne znaczenie.

ojoj. uwielbiam tworzenie takich starych, ekskluzywnych grup na forach, które to głoszą, że tylko ich, wybranych, może coś wkurzać. emotka

ja rozumiem dawne tradycje itd, ale to nie znaczy, że one muszą się wszystkim podobać. dla mnie akurat te wpisy o wygranej w zdrapce albo wygranej w postaci zajścia w ciążę są 'srednio-obojętne ze wskazaniem na niepotrzebne', ale w temacie "wkurza mnie" chyba każdy użytkownik, bez względu na staż, może napisać, co mu się nie widzi. można mieć inne zdanie na ten temat, ale, na boga, nie 'argumentujmy'go jakimś pseudosekciarstwem.

a teraz, odwieczny głosie oburzenia, narzekający na narzekających na rzeczy, na które Ty nie narzekasz, zmieć i mnie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5855074 Napisano: 27.04.2014 14:49:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
z depilatorami philips. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5855065 Napisano: 27.04.2014 14:31:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
memos napisał(a):

ankasss napisał(a):

taalvikki napisał(a):

jestem zdumionym i zbłąkanym człowiekiem, który pierwszy raz w życiu wygrał na polki.pl. w związku z tym mam pytanie: gdzie i kiedy i w jaki sposób podaje się tam dane do wysyłki?

z tego co kojarzę wysyłają wiadomość na skrzynkę na konto założone na portalu

Ja też u nich wygrałam, wysłałam swoje dane, ale wyświetla mi, że wiadomość nie przeczytana. Jutro chyba zadzwonię bo nigdzie do nich maila nie mogę znaleść.

ja nie dostałam w ogóle żadnej wiadomości na skrzynkę, choć już parę dni minęło od ogłoszenia wyników. i nie bardzo wiedziałam, czy tak jest zawsze /tzn że tyle się czeka/, czy coś jest nie tak.
spróbuję też napisać i zobaczę..

ale jak się czegoś dowiesz, to daj znać, ok? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5854910 Napisano: 26.04.2014 16:07:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jestem zdumionym i zbłąkanym człowiekiem, który pierwszy raz w życiu wygrał na polki.pl. w związku z tym mam pytanie: gdzie i kiedy i w jaki sposób podaje się tam dane do wysyłki? Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5854655 Napisano: 25.04.2014 18:43:27 w WC - rozmowy o wszystkim
pionas napisał(a):

Hej,

napisała do mnie Pani Patrycja Nawrot (Pytanie na Śniadanie).
Pani Patrycja poszukuje bohaterów do programu Pytanie na śniadanie - osób które wygrywają w różnego rodzaju konkursach. Chciałaby porozmawiać, że jest to nie tylko rozrywka, ale również dobry pomysł na życie.

Jeśli ktoś jest zainteresowany proszę o PW emotka

jeżeli dobrze płacą, to czemu nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5854559 Napisano: 25.04.2014 17:06:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rettib napisał(a):

taalvikki napisał(a):

ludu, gdzie do wygrania były/są 20-paki Żywca, którymi się chwaliły bodajże dwie osoby w 'moich wygranych'?

Na stronie Żywca - trzeba napisać hasło reklamowe o jednym z trzech rodzajów piwa.
Na facebookowej ich stronie czasem są też szybkie konkursy z 20-pakami emotka

dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5854394 Napisano: 25.04.2014 13:17:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ludu, gdzie do wygrania były/są 20-paki Żywca, którymi się chwaliły bodajże dwie osoby w 'moich wygranych'? Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5853626 Napisano: 23.04.2014 22:10:42 w Wkurza mnie...
miliep napisał(a):

polarniczka napisał(a):

czuję totalne konkursowe wypalenie, tyle rozwiązań konkursów tyle porażek, nie potrafię się skupić i skreślić na konkurs chociażby zdania...zaczynam mieć depresję konkursową emotka

Ja cierpię na jakieś konkursowe przesilenie-jak zaczynałam grać (w sumie nie dawno),to do każdego podchodziłam z prawdziwą kreatywnością, a teraz zwyczajnie mi się nie chce. A to nagrody nie takie, a to szanse małe, a to trzeba kupić niepotrzebne kosmetyki... no i odrzucam jeden po drugim, a potem dziwię się że nie wygrywam. Nie wiem, może na jakiś czas dam na wstrzymanie. Tylko do Korala życzenia sobie powymyślam i do Visy transakcje, a resztę olewam emotka

ja myślę, że to może mieć obiektywne podstawy. nie ma co ukrywać, jakichś rewelacyjnych konkursów, żądnych prawdziwej kreatywności /i taką nagradzających/ teraz brak. jak dobra nagroda, to pytania z serii "jak dbasz o skórę wiosną", a jak świetne pytanie, to nagroda jednoksiążkowa.

w każdym razie u mnie zastój podobny, głównie ze względu na małą motywację zewnętrzną. patrzę, co się dziś kończy i po kolei wykreślam..

--------------------

ilonar2301, nie, nie chodzi o Twoje wpisy i nie o to, że mam coś do konkretnej osoby. chodziło mi raczej o sam fakt tego, że to, że ktoś ma gorzej mi np pogarsza samopoczucie (bo niefajności jest więcej, nie tylko u mnie, ale i u kogoś). ale może inni inaczej reagują, wtedy ok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5853577 Napisano: 23.04.2014 20:54:17 w Inne mniejsze markety
kupować po 3 i więcej! w końcu konkurs, gdzie nie trzeba wydawać pieniędzy na coś, czego się i tak nie zużyje emotka

a bardziej w temacie, to wydaje mi się, że nie ma co siać paniki, bo idzie udowodnić, że w regulaminie były zmiany. ale od jutra kupować już 3. jeżeli jakoś się liczy, że się wygra.. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5852594 Napisano: 21.04.2014 22:15:11 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

anialistopad napisał(a):

A sama w święta siedzę z małym to mnie wkurza emotka

A ja siedzę z małym w szpitalu, więc pomyśl sobie, że mam gorzej emotka

wkurza mnie pocieszanie typu "inni mają gorzej".
czy to zmienia położenie pocieszanego? czy to nie jest, w pewnym sensie, symetryczne do zawiści (inni mają lepiej)? w ogóle jak można być pocieszonym wiedząc, że nie tylko ja mam ch**owo, ale inni także? przecież wtedy jest jeszcze mniej miło..

wkurza (o ile wiem jeszcze, co to rzeczywiste wkurzenie) mnie też pustka, która rozrasta się w mojej głowie. nie pustka myślowo-konkursowa. raczej emocjonalna. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5851515 Napisano: 17.04.2014 13:57:19 w Wkurza mnie...
dysproporcja między konkursami dla mam/dzieciątek/ tudzież nowoczesnych kobiet, o których traktują zastępy takich samych portali, a konkursami dla pozostałych ludzi, na pozostałe tematy.

i w ogóle mała liczba ciekawych zadań ostatnio.
ale możliwe, że to ja nie potrafię dobrze szukać. jeżeli tak, to to też mnie wku..

--------------------------

a co do wcześniej wspomnianych fejsbukowych ignorantów, którzy własnych regulaminów nie potrafią czytać i przestrzegać, mam to, co najlepsze, czyli bojkot emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5850929 Napisano: 16.04.2014 00:15:26 w Dyskusje o wynikach konkursu
turli napisał(a):

Bonduelle Polska Drodzy Fani, nagrodzone w konkursie "Moje wymarzone wakacje" prace, zostały wybrane podczas długich i burzliwych obrad, w których uczestniczyło 40 osób. Każda z tych prac spełniła wszystkie wymagania konkursowe. Żaden z punktów regulaminu nie zabraniał stworzenia pracy plastycznej, której częścią będzie hasło. Jedyny warunek był taki, aby hasło rozpoczynało się od słów "Moje wymarzone wakacje", forma zaprezentowania hasła oraz jego długość była dowolna.
Komisja Konkursowa doceniła ogromny wkład pracy włożony w przygotowanie poszczególnych zgłoszeń oraz kreatywność ich twórców.

Ja tam prac nie widziałam, bo i w konkursie udziału nie brałam. Po części jednak dlatego, że zazwyczaj, gdy jest niby-dowolność, to prace przestrzenne są oczywiście z miejsca wyżej oceniane, nawet bez patrzenia na wartość "artefaktu", i dopiero z tychże prac coś się wybiera. Po prostu u niektórych "inne niż tekst= kreatywne, lepsze z założenia". co dla mnie jest dziwne, ale w pewnym sensie zrozumiałe. w każdym razie, jak zawsze, rzeknę, że można by też pójść i hasło zaśpiewać - taka podpowiedź, co do konkursów, w których i tak udziału nie biorę.

takie ot, luźne spostrzeżenie na temat ogólny pt. "prace przestrzenne", bez gratulacji, bo nie widziałam i bez hejterstwa, bo nie grałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5847977 Napisano: 09.04.2014 18:54:00 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
zniechęcenie. porażki mnie zniechęcają. w tym tygodniu jest mi pusto, aż muszę tę pustkę tu wypluć. Wyświetl w wątku >>
0 0