Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taalvikki

taalvikki

#5959354 Napisano: 22.12.2014 21:32:15 w Żegnamy zmarłych
nie ujmując bólowi, który może komuś przypadł w udziale, to niestety... mamy kolejny przykład, że zazwyczaj ważna jest znana facjata, a nie bliskość.

powyższe rzekłam, by sparafrazować coś i nawiązać do tutejszych, niedawnych dyskusji o niestosowności, które o mdłości mnie przyprawiły:
O rany, myślę, że nietaktem jest wpisywać w tym topie "żegnamy zmarłych" obcego człowieka, z którym zapewne nie spędziliśmy razem nawet jednego dnia. Śmierć znanych mieszacie ze śmiercią bliskich. nie tu, nie tu!

----------------------------------

ale ok, też jestem nieidealna i dziś mam w głowie pewną śmierć - ale tę sprzed 13 lat. Wyświetl w wątku >>
[*] 0

taalvikki

#5956172 Napisano: 16.12.2014 03:18:06 w Wkurza mnie...
poza tym, że wkurza mnie polska, PAŃSTWOWA służba zdrowia, wkurzają mnie ludzie (społeczeństwo), którzy, choć narzekają, owej państwowej służby się natrętnie trzymają. i głosują, jak głosują.

--------

wkurza mnie też (który to już raz..) wrzucanie konkursów z datą zakończenia, która jest tożsama z datą zakończenia akcji testującej.

--------

wkurza mnie byt. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5955556 Napisano: 14.12.2014 20:35:15 w co chcielibyście wygrać?
ja bym chciała wygrać konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5946731 Napisano: 23.11.2014 18:23:54 w Wkurza mnie...

taalvikki

#5946730 Napisano: 23.11.2014 18:19:49 w Żegnamy zmarłych
koniczynka123 napisał(a):

O rany, myślę, że nietaktem jest wpisywać w tym topie "żegnamy zmarłych" psa-zwłaszcza, że to było uśpienie. Kilka dni temu zmarła siostra forumowiczki, niedawno moi rodzice-jak czytam kogo się tu żegna to aż płakać się chce emotka Śmierć ludzi mieszacie ze śmiercią zwierząt -a ja się zastanawiałam czy pisać tu o śmierci przyjaciela -człowieka- emotka Taki wpis do Wc ...

o. oburzamy się na żegnanie przyjaciela, którzy nam towarzyszył, choć był psem, a epitafia na cześć zupełnie nieznanych nam, ale popularnych osób publicznych przyjmujemy tak naturalnie.. o losie, co za czasy. takie, że rzeczywiście w końcu stwierdza się, że zwierzęta są tak naprawdę dużo mądrzejsze i dużo bardziej kochające niż ludzie..

..........

współczucia, polarniczko, z kilkukrotnych doświadczeń wiem, że strata najbliższego zwierzęcego przyjaciela jest naprawdę trudna.. trzymaj się.. Wyświetl w wątku >>
[*] 0

taalvikki

#5930560 Napisano: 14.10.2014 12:40:12 w Dyskusje o wynikach konkursu
selenes napisał(a):

strzalka88 napisał(a):

Najgorsze w tym wszystkim jest to, że organizatorom zależy tylko i wyłącznie na zysku... Ma to gdzieś, że jedna osoba wygrywa wszystkie główne nagrody... Rozumiem frustrację graczy, bo sama też chciałabym choć raz wygrać jakąś porządną nagrodę, a nie zbierać do kolekcji szampony... Życie nigdy nie było i nie będzie sprawiedliwe... Ale czytając ten temat można skutecznie zniechęcić się do jakichkolwiek konkursów emotka

To zamiast gadać, weź się za robotę. Bądź bardziej kreatywna, orientuj się w agencjach, więcej wydawaj na paragony. Co w tym złego, że jakiś krąg wygrywa często główne? Jak ktoś jest lepszy to wygrywa. Czas się z tym pogodzić albo ruszyć szanowny tyłek do bardziej wzmożonej pracy. Wstydziłabym się pisać takie bzdury na twoim miejscu. Najlepiej napisz petycje do agencji reklamowych, żeby wybierali słabe teksty wreszcie i dali szanse innym

emotka

otóż to. sprawiedliwość to nie "równy podział", tylko podział ze względu na to, kto stworzył lepszą odpowiedź. a w loteriach ze względu na to, kto wysyłał więcej zgłoszeń (czyli zainwestował) w połączeniu z fartem.

zamiast narzekać w ten sposób, trzeba wyszukać konkursy, w których samemu będzie się najlepszym. ale to wymaga wysiłku. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5929121 Napisano: 10.10.2014 18:30:24 w Paragony
Kupię po taniości paragon na maszynki Wilkinson z C4. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5928523 Napisano: 09.10.2014 17:36:06 w Dyskusje o wynikach konkursu
zaczytana-pola napisał(a):

Nie przesadzacie troszkę? emotka

no nieco się rozbuchała ta nienawiść. wg mnie trochę za bardzo.

i: na takie rzeczy trzeba mieć dowody. poza tym nie bardzo łapię, dlaczego lud się oburza, że nie wygrywa w loteriach, w których wiadomo, że większe szanse ma ktoś, kto wysyła więcej zgłoszeń.

ale może o czymś nie wiem. może mam za mało danych. tak się tylko zastanawiam, skąd to wszystko..
Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5928438 Napisano: 09.10.2014 14:13:31 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
ktosiu napisał(a):

Fartuch z cukru. Jak dla mnie rewelacja emotka Tylko kiedy ja go mam nosić, bo przecież nie na co dzień do smażenia kotletów?? emotka

fetish fartuch dotarł i do mnie.
jak dla mnie nosi się go głównie do zdjęć. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5927599 Napisano: 07.10.2014 20:40:57 w Najdurniejsza rzecz jaką dostaleś...
joan napisał(a):

Pucu, pucu i oto znalazłam dziś "Nagrodę gwarantowaną w loterii Shell", którą jest pseudozniżka do McDonald'sa na 2x McZestaw, przy czym kupon można zrealizować w godzinach 00:00-05:00 emotka

myślę, że w tych imprezowych godzinach jest akurat sporo chętnych na tego typu żarcie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5927149 Napisano: 06.10.2014 19:30:04 w Wkurza mnie...
monikar napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

W związku ze śmiercią Ani Przybylskiej wkurza mnie zidiocenie ludzi na fb. Wchodzę, a tam co drugi znajomy wrzuca jakieś e-znicze i e-łzy, ponieważ odeszła znana aktorka. Wszystko okraszone jest linkami do jej zdjęć i masowym polubianiem fan page. Paradoksalnie takie zachowanie świadczy nie o empatii a o znieczulicy. Bo kiedy odchodzą bliscy, mąż, ojciec, brat - to ludzie nie wrzucają sobie e-zniczy, przeżywają to raczej w ciszy, bo faktyczny smutek wiąże się z wyciszeniem, brakiem ochoty żeby w ogóle odpalać fb. To nie tak, że mnie nie poruszyła ta śmierć. Poruszyła, ale dlatego, że odeszła żona i matka, że jej rodzina przeżywa dramat. Te wszystkie e-znicze to jest zbezczeszczenie jej pamięci. Takie smucenie się na pokaz. Fb wymaga. A już jutro pójdzie wianuszek do oznaczania znajomych i ktoś będzie chciał się dorabiać na fan page. emotka emotka

mnie bardziej wkurzają te wszystkie brukowce które wypuściły już dziś z samego świtu informację o śmierci Ani z ogromnym zdjęciem na pierwszej stronie...Zarabianie na ludzkiej śmierci i cudzym nieszczęściu to dla mnie coś na prawdę potwornego...

no właśnie. brukowce przynajmniej na tym zarabiają. a, jak wiadomo, bez popytu nie ma podaży, dlatego też tak naprawdę to nie brukowce są najbardziej wkurzające, ale ludzkie pseudozainteresowanie takim śmierciami, po których lud popada w totalny obłęd i przestaje myśleć.

a fb? już miliony poinformowały mnie o tym, o czym każdy wie. miliony płaczą. to samo dzieje się z resztą po sukcesach sportowych. nagle wszyscy zajmują się jedną kwestią i zapominają o rzeczywistości. tymczasem podczas gdy oni wrzucają gratulacje albo znicze, ich bliscy siedzą sami pod ścianą albo leżą samotnie w pustych łóżkach.

tłum. ludzie głupieją w tłumie. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5926598 Napisano: 05.10.2014 01:09:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maggie napisał(a):

https://www.faceb.../szukamlosia?fref=nf

Wielki konkurs na otwarcie!!!!

Znajdź i napisz w komentarzu dwie różnice między obrazkami.
Wszyscy, którzy prawidłowo zgadną, dostaną iPhony6+, mamy 200 sztuk bez folii i nie możemy ich sprzedać.

Podejrzany konkurs...

już dawno było trochę takich podejrzanych. w odpowiedzi na nie powstał nawet konkurs, w którym wygrać można było parówki bez folijek emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5889269 Napisano: 15.07.2014 13:49:22 w Biedronka
luko922 napisał(a):

Co mniej więcej wygrywało w Żubrze? Rymowanki? Ktoś coś powie? emotka

myślę, że bardziej rymowanki słodzące. jak próbowałam coś w stylu reklam ichnich czy porównań, to nic nie wpadło. a rymowanka tak.
Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5888255 Napisano: 13.07.2014 19:58:27 w Biedronka
a ja wiem, co robić. grać normalnie jak się da i czekać na oficjalne wyniki. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5887963 Napisano: 12.07.2014 15:05:32 w PLAGIATY
boom30 napisał(a):

marta85 napisał(a):

Konkurs PLUSA

Na wakacje marzen, chce poleciec do :

buszu,aby pociagnac tygrysa za wasy,z anakonda pojsc w plasy,krokodylowi zeby policzyc,z gorylem zapasy cwiczyc i w lesnej altanie uslyszec od zony:MOJ TARZANIE

na ladujesie.pl

czy tylko mi sie wydaje ze to haslo bylo juz wykorzystywane w innych konkursach emotka

Świetne hasło emotka

pomijając plagiaty i półplagiaty, które są masowe, zwłaszcza w tak "kreatywnych" odpowiedziach... i pomijając to, że zacytowana rymowanka to nie "hasło", tylko.. rymowanka, to..

to żart z tą "świetnością"?
ten tekst dla mnie jest wcieleniem wtórnego banału, więc nie dziwota, że podobnych byłą już masa od początku świata. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5886673 Napisano: 10.07.2014 15:03:22 w Carrefour konkursy
monikar napisał(a):

taalvikki napisał(a):

czy tylko ja nic nie słyszę (albo słyszę hałasy rodem z najlepszego noise industrialu) w rozmowie z tyskim (z której nie dowiedziałam się nic)? emotka

to prawda, straszne huki i trzaski w oddali, dużo osób chyba dzwoni jednocześnie

jednak zadzwonili jeszcze raz i już było dużo lepiej emotka

ale współczuję Człowiekowi Dzwoniącemu, który cały dzień recytuje paragrafy regulaminu.. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5886636 Napisano: 10.07.2014 14:26:16 w Carrefour konkursy
czy tylko ja nic nie słyszę (albo słyszę hałasy rodem z najlepszego noise industrialu) w rozmowie z tyskim (z której nie dowiedziałam się nic)? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5886028 Napisano: 09.07.2014 16:13:52 w Informują
tak, przed chwilą sprawdziłam regulamin i tam głoszą, że będą dzwonić trzy razy - każda próba innego dnia między 9-16. więc trzeba czekać do jutra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5886023 Napisano: 09.07.2014 16:08:53 w Połączenia nieodebrane
magnus napisał(a):

Kurde nieodebrane 225885520 (tyskie ?)
dzwonią więcej razy ? , nie da się oddzwonić emotka

też nie odebrałam i też czekam.. i też nie mogę oddzwonić, bo mówią, że nr nie istnieje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#5886022 Napisano: 09.07.2014 16:06:55 w Informują
tadziowa napisał(a):

taktyka kibicowania carrefour tyskie - telefon 22588...

myślicie, że będą jeszcze dzwonić?
miałam telefon, który tak się zaczyna, ale nie zdążyłam odebrać.. Wyświetl w wątku >>
0 0