Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
taalvikki
Postów 1165
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
powyższe rzekłam, by sparafrazować coś i nawiązać do tutejszych, niedawnych dyskusji o niestosowności, które o mdłości mnie przyprawiły:
O rany, myślę, że nietaktem jest wpisywać w tym topie "żegnamy zmarłych" obcego człowieka, z którym zapewne nie spędziliśmy razem nawet jednego dnia. Śmierć znanych mieszacie ze śmiercią bliskich. nie tu, nie tu!
----------------------------------
ale ok, też jestem nieidealna i dziś mam w głowie pewną śmierć - ale tę sprzed 13 lat. Wyświetl w wątku >>
we must suffer to free our pain
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
--------
wkurza mnie też (który to już raz..) wrzucanie konkursów z datą zakończenia, która jest tożsama z datą zakończenia akcji testującej.
--------
wkurza mnie byt. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o. oburzamy się na żegnanie przyjaciela, którzy nam towarzyszył, choć był psem, a epitafia na cześć zupełnie nieznanych nam, ale popularnych osób publicznych przyjmujemy tak naturalnie.. o losie, co za czasy. takie, że rzeczywiście w końcu stwierdza się, że zwierzęta są tak naprawdę dużo mądrzejsze i dużo bardziej kochające niż ludzie..
..........
współczucia, polarniczko, z kilkukrotnych doświadczeń wiem, że strata najbliższego zwierzęcego przyjaciela jest naprawdę trudna.. trzymaj się.. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
otóż to. sprawiedliwość to nie "równy podział", tylko podział ze względu na to, kto stworzył lepszą odpowiedź. a w loteriach ze względu na to, kto wysyłał więcej zgłoszeń (czyli zainwestował) w połączeniu z fartem.
zamiast narzekać w ten sposób, trzeba wyszukać konkursy, w których samemu będzie się najlepszym. ale to wymaga wysiłku. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no nieco się rozbuchała ta nienawiść. wg mnie trochę za bardzo.
i: na takie rzeczy trzeba mieć dowody. poza tym nie bardzo łapię, dlaczego lud się oburza, że nie wygrywa w loteriach, w których wiadomo, że większe szanse ma ktoś, kto wysyła więcej zgłoszeń.
ale może o czymś nie wiem. może mam za mało danych. tak się tylko zastanawiam, skąd to wszystko..
Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fetish fartuch dotarł i do mnie.
jak dla mnie nosi się go głównie do zdjęć. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
myślę, że w tych imprezowych godzinach jest akurat sporo chętnych na tego typu żarcie. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie. brukowce przynajmniej na tym zarabiają. a, jak wiadomo, bez popytu nie ma podaży, dlatego też tak naprawdę to nie brukowce są najbardziej wkurzające, ale ludzkie pseudozainteresowanie takim śmierciami, po których lud popada w totalny obłęd i przestaje myśleć.
a fb? już miliony poinformowały mnie o tym, o czym każdy wie. miliony płaczą. to samo dzieje się z resztą po sukcesach sportowych. nagle wszyscy zajmują się jedną kwestią i zapominają o rzeczywistości. tymczasem podczas gdy oni wrzucają gratulacje albo znicze, ich bliscy siedzą sami pod ścianą albo leżą samotnie w pustych łóżkach.
tłum. ludzie głupieją w tłumie. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już dawno było trochę takich podejrzanych. w odpowiedzi na nie powstał nawet konkurs, w którym wygrać można było parówki bez folijek
Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
myślę, że bardziej rymowanki słodzące. jak próbowałam coś w stylu reklam ichnich czy porównań, to nic nie wpadło. a rymowanka tak.
Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pomijając plagiaty i półplagiaty, które są masowe, zwłaszcza w tak "kreatywnych" odpowiedziach... i pomijając to, że zacytowana rymowanka to nie "hasło", tylko.. rymowanka, to..
to żart z tą "świetnością"?
ten tekst dla mnie jest wcieleniem wtórnego banału, więc nie dziwota, że podobnych byłą już masa od początku świata. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jednak zadzwonili jeszcze raz i już było dużo lepiej
ale współczuję Człowiekowi Dzwoniącemu, który cały dzień recytuje paragrafy regulaminu.. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też nie odebrałam i też czekam.. i też nie mogę oddzwonić, bo mówią, że nr nie istnieje Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
myślicie, że będą jeszcze dzwonić?
miałam telefon, który tak się zaczyna, ale nie zdążyłam odebrać.. Wyświetl w wątku >>