Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taalvikki

taalvikki

#6049669 Napisano: 27.07.2015 23:01:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

rogaliczek napisał(a):

magnus napisał(a):

rogaliczek napisał(a):

magnus napisał(a):

Dowolne paragony z Żabki wymienię na TOPAZ- Lipton

Topaz konkurs tylko dla posiadaczy karty stałego klienta

Z czego to wynika ?

W gazetce reklamowej jest napisane że aby wziąsc udział trzeba posiadac kartę topaz

W Regulaminie nie ma takiego zapisu emotka

za to jest zapis o odbiorze osobistym ewentualnej nagrody.. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6049661 Napisano: 27.07.2015 22:37:10 w Biedronka
aerdna napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na voucher eventim z Biedronki ?

dziś przyszedł jeden, na który czekałam. parę dni wcześniej dostałam od nich maila, w którym pisali, by się nie denerwować, bo zamykają konkurs i że wszyscy nagrody dostaną. i myślę, że dostaną rzeczywiście, tylko trzeba poczekać, bo rzeczywiście tam mają lekki cenzuranik emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6049166 Napisano: 26.07.2015 18:38:41 w Wkurza mnie...
rosik93 napisał(a):

Wkurzają mnie żenujące stawki za 1 godzinę pracy emotka

a mnie bardziej wkurza to, że ludzie się na takie stawki sami zgadzają, czyli po części kreują całą sytuację. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6049007 Napisano: 25.07.2015 19:46:25 w WC - rozmowy o wszystkim
asante napisał(a):

Było już wałkowane kilka razy, ale teraz ja stanęłam przed dylematem co kupić dziecku na chrzest (będę Matką Chrzestną). Wiem, ze były propozycje sesji zdjęciowej, ale to odpada w tym przypadku. Zależy mi na czymś bardzo oryginalnym, takiej pamiątce na długo, a nie bardzo drogim  emotka  A! To jest chłopczyk, czyli trudniej. Ratunku emotka  

zamiast kupować rzeczy, albo książki, sama napisz opowiadanie. najlepiej związane z tematem chrztu (chrztu, a nie imprezy chrzcielnej).  zostanie przeczytane po czasie, ale będzie pamiątką. niedrogą, ale intrygującą. prezent niekoniecznie trzeba "kupować". Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6048408 Napisano: 23.07.2015 22:33:07 w Smolar
danaaa napisał(a):

Do kiedy trzeba odesłać dane i paragony na ostatni etap Kolastyny? 

koki napisał(a):

na jaki adres trzeba wysłać paragon i oświadczenie z kolastyny ? 
tan, czy jakiś inny?
ul. Inżynierska 15
93-569 Łódź

w terminie 3 dni roboczych od otrzymania wiadomości o wygranej, na powyższy adres. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6048406 Napisano: 23.07.2015 22:27:10 w Czy informują/ informowali?
nina54 napisał(a):

Czy z tego konkursu już informowali? Bo ani wyników, ani nic. Czeka ktoś?
http://funduszeue.wp.pl/konkurs

zgadnij jezu..  grałam tam, ale nic nie wiem, prócz tego, że BĘDĄ informować 21 lipca. choć po dodaniu zgłoszenia wyskoczyło mi info, że zwycięzców poznamy bodajże 21 czerwca 2015 (a pisałam już po tym dniu i konkurs nadal trwał). emotka
cóż, widocznie konkurs ten jest równie "wspaniały", jak sama UE.  :D Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6046873 Napisano: 21.07.2015 01:40:17 w Żegnamy zmarłych
staszek napisał(a):

Niewyobrażalny cios to musi być dla rodziców... Współczujemy tutaj młodemu Chajzerowi, bo jest znany. A matka chłopca? Nie dość, że straciła syna, to jeszcze stało się to przez jej ojca, podwójny cios. Bardzo żal mi też dziadka, ciężko mu będzie udźwignąć to wszystko.

o. w końcu ktoś mądrze napisał. współczujemy, bo znany, tymczasem to matka (z tego, co czytam) przeżyje najwięcej i  "dostanie" najbardziej. według mnie tutaj bardziej straszna niż konkretna śmierć, jest wizja totalnego rozpadu rodziny. z resztą wpis Filipa na fb już to zapowiada. możliwe, że się mylę, ale rzadko się mylę. Wyświetl w wątku >>
[*] 0

taalvikki

#6046870 Napisano: 21.07.2015 01:00:12 w WC - rozmowy o wszystkim
kalinea napisał(a):

Pytanie do kobiet:

Co według Was jest gorsze-jednorazowy skok w bok partnera czy regularne zdradzanie z tą samą kochanką?

Czy wybaczyłybyście zdradę?

to zależy od wielu okoliczności i nie pokuszę się o ocenę tego, co jest gorsze, a co lepsze. musiałabym znać szczegóły i konkretnych ludzi. niby wydaje się, że jednorazowy skok jest "lepszy", bo to niby natura, ale niektórzy mają też taką naturę, że normalnie, długotrwale i "po równo" kochają dwie kobiety, jednakże w naszym społeczeństwie jest to niedopuszczalne kulturowo, wobec czego musza oszukiwać. tymczasem w takim wypadku może być tak, że "zdrada" wcale nie oznacza umniejszenia uczuć do rzekomo "zdradzanej" partnerki.. 

czy wybaczyłabym zdradę? tutaj też muszę odpowiedzieć jak powyżej: to wszystko zależy od okoliczności, od motywacji, od sytuacji, od konkretnego człowieka. aczkolwiek myślę, że tak, że wybaczyłabym. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6046311 Napisano: 19.07.2015 23:53:56 w Pomocy!!!!
ewikewik napisał(a):

Potrzebuję pomocy rodziców chłopców w wieku 14 lat. Chodzi o poradę dotyczącą prezentu -
chłopiec w tym wieku byłby moim "ekspertem". 
Chciałabym wiedzieć, czy figurki Avengersów, takie ok. 25 cm są w tym wieku atrakcyjne czy już nie.
Jedno info już mam ale muszę mieć pewnosć emotka

:o
Ależ to zależy od człowieka. Jeżeli komuś konkretnemu daje się prezent, to powinno się wiedzieć, co mniej więcej będzie pasować. A jeżeli człowieka się nie zna, to się prezentu nie daje. Nie da się tego dobrać tylko wiekowo, bo dzieci są bardzo różne. Prezenty dobiera się do osobowości, a nie do wieku - ale to tylko moje zdanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6046131 Napisano: 18.07.2015 23:26:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Mam takie przemyślenia... Zastanawiam się czy agencje przechowują sobie gdzieś te wszystkie hasła, które dostają w konkursach? Czasem jest tak, że po jakimś czasie pojawia się takie samo pytanie w konkursie organizowanym przez dokładnie tę samą agencję, dlatego jestem ciekaw czy wysyłanie tego samego ma sens emotka

pewnie zależy od agencji. ale wiem, że w jednej agencji na s czasami ma to sens. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6044495 Napisano: 14.07.2015 22:16:14 w Wkurza mnie...
malutka456 napisał(a):

wkurza mnie, że mama nie może pojechać do z uzdrowiska w związku z konkursem Muszyna, bo jak się dowiedziałam, dystrybutor musi wyrazić zgodę na zmianę osoby, bo vouchery są imienne......a Muszyna mówi "NIE"!

z tego, co wiem, to od początku było wiadomo, że vouchery będa imienne, więc nie rozumiem, w czym problem. Muszyna jak najbardziej może mowić "nie", bo od poczatku mówiła o tym, jakie są zasady i każdy, kto grał, je akceptował. Muszyna może mówić "nie" także dlatego, że chce zapobiec handlowaniu wygranymi - ich prawo. emotka

aha. wkurzają mnie ludzie, którzy grają bez czytania regulaminów, na całą rodzinę, w później płacz, że ktoś dla nich regulaminu nie zmienia..  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6044494 Napisano: 14.07.2015 22:14:05 w Wkurza mnie...
pola731, doskonale to rozumiem i sama tak mam. jakże mnie wku**a, gdy ktoś zamęcza, dzwoni z pierdołami, albo zwyczajnie co pięć minut pyta "gdzie jestes, co robisz?". wrrrr! to, że się z kimś jest, nie znaczy, że trzeba wszystko inne zostawić.

to nie jest żaden "ciężki charakter", tylko rzetelne podchodzenie do obowiązków, a to się ceni. i to inni ludzie, zwłaszcza kochający, powinni docenić i zrozumieć.

a dzieci za oknem - jakże ich piski mnie wkurzają, nawet kiedy nic nie piszę. choć w sumie nie tyle ich piski, co ich rodzice, którzy nie potrafią dzieciątek swych nauczyć, że na świecie żyją też inni ludzie.. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6043076 Napisano: 10.07.2015 22:42:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taalvikki napisał(a):

marzanna napisał(a):

taalvikki napisał(a):

sandeerka napisał(a):

Udało się komuś zrealizować Muszę z biedronki na osobę trzecią ??

nie wiem, ale, według mnie, to byłoby nie w porządku, gdyż od początku było tam ogłaszane, że będą to pobyty imienne, a przy zgłoszeniu, zdaje się, podawało się imię i nazwisko. 

edit. choć nie, to była żabka, w biedronce to nie wiem, jak bylo emotka

Autorka pytania nie prosiła o ocenę moralną, czy to w porządku, lecz zadała konkretne pytanie bo mimo tego, że vouchery są imienne, to na forum były osoby skłonne zarówno do kupna, jak i sprzedaży  emotka   Ja również mam taki voucher, który wygrałam dla mamy, ale ona twierdzi, że to za daleko.... Więc również mnie interesuje odpowiedź na pytanie, czy komuś udało się załatwić zmianę osoby, na którą voucher jest wystawiony.

temat brzmi "dyskusje". dyskusje o konkursach. ocena, według mnie, też się w to wlicza, jeżeli dotyczy danego konkursu. swoje zdanie podtrzymuję i będę je wyrażać. sprzedawać można rzeczy nieimienne. kombinować z imiennymi to już trochę shame. a jeżeli ktoś wygrywa celowo dla kogoś, to w takim konkursie powinien wiedzieć to wcześniej i wpisać odpowiednie dane. a jeżeli nie dopilnował tego wcześniej, albo zmieniły się plany - trudno, wypada to odpuścić, ewentualnie zgłosić organizatorowi, by przekazała nagrodę jakiejś osobie z ewentualnej rezerwy. takie moje zdanie. wypowiedź moja oczywiście dotyczy tez konkursu, czyli jest na temat, gdyż odwołuje się do regulaminu konkursu owego.

nie dziw się więc, proszę, mojej reakcji, bo nieco zniesmacza mnie nie tylko to, że lud kręci, ale to, że jeszcze się tym chwali i chce otrzymać w tym pomoc. zniesmaczenie swe wyrażam, gdy widzę takie wpisy i wyrażać będę. dobrej nocy emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6043073 Napisano: 10.07.2015 22:33:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzanna napisał(a):

taalvikki napisał(a):

sandeerka napisał(a):

nie wiem, ale, według mnie, to byłoby nie w porządku, gdyż od początku było tam ogłaszane, że będą to pobyty imienne, a przy zgłoszeniu, zdaje się, podawało się imię i nazwisko. 

edit. choć nie, to była żabka, w biedronce to nie wiem, jak bylo emotka

Autorka pytania nie prosiła o ocenę moralną, czy to w porządku, lecz zadała konkretne pytanie bo mimo tego, że vouchery są imienne, to na forum były osoby skłonne zarówno do kupna, jak i sprzedaży  emotka   Ja również mam taki voucher, który wygrałam dla mamy, ale ona twierdzi, że to za daleko.... Więc również mnie interesuje odpowiedź na pytanie, czy komuś udało się załatwić zmianę osoby, na którą voucher jest wystawiony.

temat brzmi "dyskusje". dyskusje o konkursach. ocena, według mnie, też się w to wlicza, jeżeli dotyczy danego konkursu. swoje zdanie podtrzymuję i będę je wyrażać. sprzedawać można rzeczy nieimienne. kombinować z imiennymi to już trochę shame. a jeżeli ktoś wygrywa celowo dla kogoś, to w takim konkursie powinien wiedzieć to wcześniej i wpisać odpowiednie dane. 

nie dziw się więc, proszę, mojej reakcji, bo nieco zniesmacza mnie nie tylko to, że lud kręci, ale to, że jeszcze się tym chwali i chce otrzymać w tym pomoc. zniesmaczenie swe wyrażam, gdy widzę takie wpisy i wyrażać będę. dobrej nocy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6042916 Napisano: 10.07.2015 16:00:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sandeerka napisał(a):

edit. choć nie, to była żabka, w biedronce to nie wiem, jak bylo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6042912 Napisano: 10.07.2015 15:52:40 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

ino1975 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

ino1975 Sam/a napisałaś/eś, że Twoi synowie nie są zainteresowani taką formą wypoczynku- więc nie dziw się, że inni którzy grali dla swoich pociech są teraz zbulwersowani. Ich tak samo jak być może Ciebie nie stać na wykupienie koloni dla swoich dzieci.
Wiadomo, każdy gra jak sobie chce i z nagrodą też robic co chce, ale taki wpis jaki Ty dałaś/eś w MDW działa jak płachta na byka. Drugim razem proponuję wpisać się w "Wygrane na sprzedaż" i nie tłumaczyć się dlaczego chcesz się "pozbyć" nagrody.

W ogóle nie warto chyba nic pisać w temacie MDW.

Nie warto, nie warto emotka   debili nie brakuje. 

Zezowata- jak Cie lubie, tak tutaj przesadzilas. Kazdy ma prawo do wlasnej opinii i do jej wyrazenia ale zeby w ten sposob kogos podsumowac, za to jak "czuje".... ?  a gwarantuje Ci, ze osob myslacych jak osoby, ktore zapoczatkowaly te dyskusje jest wiecej, tylko nie ma sensu na wypowiedz, bo z konkursow ludzie zrobili nie zabawe, a dochod. I ok. Mnie nie obchodzi z jakich powodow, kto gra i co robi dalej z nagrodami, ale faktycznie czasami warto sie zastanowic nad wzieciem udzialu w danym konkursie.  A co do chwalenia sie nagrodami.... tak co raz mniej osob sie chwali, ja sama jak sie wpisze to glownie z drobnostkami, wieksze i glowne zostawiam dla siebie i dla kilku ' bliskich' forumowiczow.

według mnie to bardziej jest widoczne w hurtowym kupowaniu produktów na konkursy promocyjne, gdzie trzeba albo napisać głupi dwuwers albo, w przypadku loterii, nie zrobić nic. w innych.. bywa różnie. mi samej czasem zdarzało się zagrać w konkursie, w którym nagroda wcale nie była jakoś specjalnie upragniona przeze mnie, ale za to pytanie było intrygujące i pisałam referaty dla przyjemności - i jeżeli zdarzyło mi się wygrać np wyjazd, z którego i tak bym nie skorzystała tudzież smarfona (nienawidzę ich, wolę stare telefony), to normalnie bez krępacji sprzedawałam nagrody bez straty zabawy, którą miałam w trakcie pisania odpowiedzi.

trzeba rozróżnić granie na dochód normalne i granie obsesyjne. to drugie nieraz nie ma nic wspólnego z dochodem - niektórzy chcą po prostu wygrać wszędzie i wszystko. taki rodzaj uzależnienia.

natomiast myśleć warto. ja np nie gram o jakieś wydarzenia typu "wygraj wejściówkę na dzisiejszy film", kiedy wiem, że wieczór mam już zaplanowany inaczej. natomiast o wydarzenia bardziej oddalone w czasie - gram, czemu nie? w końcu jak ja nie skorzystam, to ktoś kupi ode mnie wejściówkę po niższej cenie niż normalnie i wszyscy są zadowoleni emotka
ale to już kwestia osobistego wyczucia, a nie tego, czy to dochód, czy nie. 

wkurza mnie natomiast niezmiernie, jak lud zaczyna gadać, że jak coś jest dla dzieci, to jak nie masz dzieci to nie graj, "bo moje dziecko tak chciało tej nagrody". skoro chciało, to mogło zagrać, postarać się bardziej, zmieść mnie jako konkurencję i wygrać po walce. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6042652 Napisano: 10.07.2015 01:18:39 w Wkurza mnie...
ino1975 napisał(a):

katrin22 napisał(a):

ino1975 Sam/a napisałaś/eś, że Twoi synowie nie są zainteresowani taką formą wypoczynku- więc nie dziw się, że inni którzy grali dla swoich pociech są teraz zbulwersowani. Ich tak samo jak być może Ciebie nie stać na wykupienie koloni dla swoich dzieci.
Wiadomo, każdy gra jak sobie chce i z nagrodą też robic co chce, ale taki wpis jaki Ty dałaś/eś w MDW działa jak płachta na byka. Drugim razem proponuję wpisać się w "Wygrane na sprzedaż" i nie tłumaczyć się dlaczego chcesz się "pozbyć" nagrody.

W ogóle nie warto chyba nic pisać w temacie MDW.

A prawda jest taka, że jak wysyłałem zgłoszenie to myślałem, że sprawię chłopakom w razie wygranej frajdę. Pomyliłem się. A wszystkowiedzący besserwisserzy od razu dopisali sobie w głowach, że od początku wiedziałem, że nie pojadą. Cóż...

ino1975, zawsze ci, co mają najmniej danych, więcej ich sobie muszą dośpiewywać.. a jak już w grę wchodzą "dzieci", to niektórzy doznają pomieszania zmysłów. szkoda, że tego samego nie widzą, gdy owe dzieci wykorzystują jako element zarobkowy fotek konkursowych. emotka  

poza tym co to za argument, że "kogoś może nie stać". czy to znaczy, że trzeba dać mu wygrać? ludzie.. mnie też nie stać na wiele rzeczy i tez mam prawo do szcześcia emotka czy to znaczy, że macie wszyscy zrezygnować z robienia mi konkursowej konkurencji? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6042388 Napisano: 09.07.2015 15:46:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
ewikewik napisał(a):

Jak Wam się podobają hasła z Belianiego? Niektóre nie bardzo pasują do mebli ogrodowych. drogich mebli emotka

Od razu zastrzegam, że sama nie brałam udziału - oceniam jako ktoś, kto uważa, że trochę się zna na reklamie. I muszę rzec, że.. nie podobają mi się szczególnie.
Większość bez intrygującego pomysłu, a niektóre wręcz absurdalne i podchodzące raczej pod antyreklamę ("piękno i wygoda, aż pokazać innym szkoda"  emotka  ).  O wierszykach kilkuwersowych szkoda wspominać, bo to w ogóle nie są HASŁA. W ogóle rymowanki są, według mnie kiepskie (jakby nie spojrzeć, mało która szanująca się firma opiera marketing na częstochowie).
Poza tym większość haseł wcale nie naprowadza na to, że reklamuje meble ogrodowe. W niektórych widzę półplagiaty, kopiujące za bardzo od innych powszechnie znanych ("moje meble, mój styl" jak nic wywołuje skojarzenie z "twój dzień, twoja woda"). No i oczywiście, jak się rzekło, tanie rymowanki o tanich meblach nijak nie pasują mi do mebli kojarzących się z klasą, dobrym gustem, nieco luksusowym stylem.

Niektóre jednak się jakoś tam bronią, np "Twoje inwestycja w wypoczynek", "Na lato, na lata. Najlepsze." itp.  Ale to wyjątki. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6042367 Napisano: 09.07.2015 15:09:43 w Pomocy!!!!
haz0r napisał(a):

magdalena-1989 napisał(a):

Pomocy! Co piszecie, że wygrywacie leżaczki Łomży? Zależy mi, aby wygrać jeden... emotka jakaś mała podpowiedź? Proszę emotka

Nic, to jest losowanie emotka

losowanie to to nie jest, bo trzeba napisać o idealnym leżakowaniu (oczywiście z Łomżą w łapce  ;) ) Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6042318 Napisano: 09.07.2015 13:53:37 w NA CO CZEKAMY?
xena napisał(a):

aerdna napisał(a):

Skopiowany był tylko opis z ich strony. Regulamin był dobrze zrobiony. A wysyłając prefiks LOTOS chyba powinno dać Ci do myślenia ? Nie uznają Ci tego...

tak czy siak -wprowadzili ludzi w błąd!! ja kupiłam w dobrej wierze, co do stacji benzynowych nie znam się -dzisiaj koncerny łącza się, przejmują inne, nie wnikałam w szczegóły

oczywiście, że organizatorzy (a nie osoba wrzucająca konkurs do bazy) wprowadzili w błąd, nie ma co do tego wątpliwości. mnie prefiks zastanowił, więc nabyłam na LOTOS, ale do końca wcale nie wiedziałam, co i jak i czy przypadkiem obie stacje nie podlegają pod to samo - różnie z tym bywa. tyle, że teraz pewnie niewiele da się z tym zrobić.. Wyświetl w wątku >>
0 0