Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
taalvikki
Postów 1165
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kupuję Cheetos w tej Biedronce na konkurs, jest na nich napisane, że NAKLEJKA W CO DRUGIEJ PACZCE. Skonsumowałam już 6 i naklejek całe ZERO! Czy Wy też tak macie? Wyświetl w wątku >>
we must suffer to free our pain
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakże mogę sprzedać lodówkę z Almy, skoro nie dostałam info i lodówki jeszcze. nazwisko na liście
to nie wszystko. cierpliwości, ludzie. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też odpuszczam. najlepszy sposób na takie rzeczy to bojkot. bo głosami można bez końca manipulować.
niedawno widziałam sytuację taką, że osoba, która uczciwie grała, została oskarżona o kupowanie dziwnych głosów, bo ktoś (zapewne konkurent liczący na dyskwalifikację) zaczął tej osobie sam nabijać głosy. jak więc widać, wszystko wolno,. jeżeli więc w regulaminie jest napisane, że liczą się głosy bez weryfikacji itd, to takie się liczą i nic nie zrobisz, więc najlepiej.. ignorować takie durne "zabawy".
w temacie: właśnie wszelkie konkursy na głosy mnie wkurzają.
aha. wkurzają mnie też ciągi myślowe, popularne na czytelniczych stronach, typu: "wieczór z książką i ciepłą herbatą". zupełnie jakby nikt nie czytał książek z kuflem piwa. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zależy ile "po". bo chyba wysyłają na drugi dzień po zakupie. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ludzie.. nie popieram nazywania ludzi obibokami, ale jestem przerażona argumentacją niektórych: "ja zaglądam rzadko, bo mam dziecko/pracuję itd". zrozumcie: większość ludzi, którzy korzystają z forum ma jakieś zajęcia i gdyby wszyscy zaczęli się tłumaczyć, co robią, to tutaj nie robiłby nic nikt.
zauważam drobne minusy ograniczeń, np. to, że na raz poszedł dość niechlujny rzut różnych dziwnych konkursów tudzież promocji (aczkolwiek uważam, że miną one, gdy wszyscy przyzwyczają się do nowego systemu), ale naprawdę te 2, a później 3 konkursy na miesiąc to niewiele roboty i każdy, nawet człowiek z dzieckiem (chyba takich osób tu sporo i jakoś konkursy dodają), może takim wymaganiom sprostać.
a blokowanie ludzi, którzy nic nie napisali? gdyby tak było, to lud pisałby pierdoły w skojarzeniach i tyle.
myślę, że wszystko na ten temat zostało już napisane. ogłoszone zostały też zasady i to z uprzedzeniem. więc może rzeczywiście warto wyluzować i zacząć grać. ;p Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może. tzn. można sobie codziennie wygrywać, ale zdaje się, że i jednego dnia można parę razy - co wnioskuję po przyjrzeniu się liście zwycięzców, gdzie nazwiska (tzn. imię i nazwisko i miejscowość) się powtarzają. :) Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja jeszcze nie dostałam Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ja bym nie poszła, jeżeli to by była moja pomyłka (wczoraj na podobnej zasadzie kupiłam pizzę, która była w promocji do przedwczoraj, a ja się zagapiłam), ale, jak pisałam, to, co kto woli. z prawa korzystać można. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wcześniej były pełne nazwiska, ale, z tego, co wiem, to nie informowali jeszcze ludzi osobiście. tzn. ja swoje nazwisko też znalazłam, ale żadnego info nie dostałam. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
etam przegięcie. prawo do zwrotu oczywiście jest, ale po prostu mi by było trochę głupio się bić o parę paczek czipsów. ale jeżeli komuś to nie przeszkadza, to ok, więc nie widzę problemu w różnicy zdań. każdy niech działa tak, jak mu fajniej. :) Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tak skracałam i skracałam i zaakceptowało mi dopiero wypowiedź na 962 znaki, więc możliwe, że jest ograniczenie do 1000. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ech, to samo miałam. mogliby się pokusić o poinformowanie o ilości znaków. może ktoś z Was wie, ile mniej więcej przejdzie? Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miast szeptać, niech się sami biorą za kupowanie tych 100 losów, może i im coś wpadnie ;)
a co do dziwnych spojrzeń, to akurat mam je gdzieś, no, chyba, że kupuję 200 zestawów każdy na oddzielny paragon i blokuję kasę (ale tego raczej nie czynię). ale jak sobie codziennie kupuję to samo, to nikomu nic do tego :) Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też dojechała paczka Royal Canin dla Kocięcia! i taką samą, szaleńczą reakcja na mysz zaobserwowałam! :) Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uważajmy z publikacją takich rzeczy, bo jeszcze państwo nas dopadnie za propagowanie niezdrowej żywności w szkołach ;D Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wczoraj były maile/wyniki z 31 sierpnia, dzisiaj z 1 września, więc jutro zapewne będą z 2 września i za pewne tak dalej.. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja to bym najchętniej na zwykłe, normalne, prawilne Lechy zamieniła.. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na nie dostałam takiej prośby. Wyświetl w wątku >>