Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taalvikki

taalvikki

#6067935 Napisano: 06.09.2015 17:06:14 w Biedronka
Takie delikatne odejście od konkursowego tematu lecz mocno nawiązujące:

Kupuję Cheetos w tej Biedronce na konkurs, jest na nich napisane, że NAKLEJKA W CO DRUGIEJ PACZCE. Skonsumowałam już 6 i naklejek całe ZERO! Czy Wy też tak macie? Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6067772 Napisano: 05.09.2015 22:56:32 w Kupię...
mkrzysiek napisał(a):

Kupię lodówkę z Almy
Oferty cenowe na PW
emotka

jakże mogę sprzedać lodówkę z Almy, skoro nie dostałam info i lodówki jeszcze. nazwisko na liście
to nie wszystko. cierpliwości, ludzie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6067713 Napisano: 05.09.2015 20:01:53 w Wkurza mnie...
dotti25 napisał(a):

ja bym odpuściła, szkoda życia na takie konkursy

ja też odpuszczam. najlepszy sposób na takie rzeczy to bojkot. bo głosami można bez końca manipulować.

niedawno widziałam sytuację taką, że osoba, która uczciwie grała, została oskarżona o kupowanie dziwnych głosów, bo ktoś (zapewne konkurent liczący na dyskwalifikację) zaczął tej osobie sam nabijać głosy. jak więc widać, wszystko wolno,. jeżeli więc w regulaminie jest napisane, że liczą się głosy bez weryfikacji itd, to takie się liczą i nic nie zrobisz, więc najlepiej.. ignorować takie durne "zabawy". 

w temacie: właśnie wszelkie konkursy na głosy mnie wkurzają.
aha. wkurzają mnie też ciągi myślowe, popularne na czytelniczych stronach, typu: "wieczór z książką i ciepłą herbatą". zupełnie jakby nikt nie czytał książek z kuflem piwa. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6067673 Napisano: 05.09.2015 16:16:18 w SZUKAM....
aneciatko napisał(a):

Czy ktos moze mi pomoc o podpowiedziec, dlaczego nie dostalam linka do konkursu po zakupie na Allegro?

zależy ile "po". bo chyba wysyłają na drugi dzień po zakupie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6067656 Napisano: 05.09.2015 15:53:17 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
brylancik0 napisał(a):

jackk76 napisał(a):

To smutne, że tych, którzy nie dodają regularnie konkursów do bazy nazywacie pasożytami.
A czy Wy, którzy te konkursy dodajecie nie KORZYSTACIE z informacji od innych, np że właśnie informują z danego konkursu, czy że ktoś pochwali się wygraną itp

jestem zaskoczona nowymi zmianami na forum... Jest grono ludzi którzy faktycznie tu często zaglądają ale sa tez osoby co zaglądają raz w tygodniu i robię to najczęściej gdy jestem z młody.na spacerze korzystając z chwili ze śpi. Szkoda że forum jest dla wybranych... Pierwszy raz z czymś takim sie spotykam Bardziej byloby dla mnie juz zrozumiale zablokowanie dla ludzi którzy na forum nic nie napisali a korzystają... Powodzenia wszystkim życzę w dalszych konkursach

ludzie.. nie popieram nazywania ludzi obibokami, ale jestem przerażona argumentacją niektórych: "ja zaglądam rzadko, bo mam dziecko/pracuję itd". zrozumcie: większość ludzi, którzy korzystają z forum ma jakieś zajęcia i gdyby wszyscy zaczęli się tłumaczyć, co robią, to tutaj nie robiłby nic nikt. 

zauważam drobne minusy ograniczeń, np. to, że na raz poszedł dość niechlujny rzut różnych dziwnych konkursów tudzież promocji (aczkolwiek uważam, że miną one, gdy wszyscy przyzwyczają się do nowego systemu), ale naprawdę te 2, a później 3 konkursy na miesiąc to niewiele roboty i każdy, nawet człowiek z dzieckiem (chyba takich osób tu sporo i jakoś konkursy dodają), może takim wymaganiom sprostać. emotka

a blokowanie ludzi, którzy nic nie napisali? gdyby tak było, to lud pisałby pierdoły w skojarzeniach i tyle. 

myślę, że wszystko na ten temat zostało już napisane. ogłoszone zostały też zasady i to z uprzedzeniem. więc może rzeczywiście warto wyluzować i zacząć grać.  ;p Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6067655 Napisano: 05.09.2015 15:45:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewka656 napisał(a):

awi napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

wiesia30 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

forumowiczka napisał(a):

Witam, wczoraj wysłałam zgłoszenie z biedronki (z promocji 50 zł), kiedy mogę (przy odrobinie szczęścia) spodziewać się wyników?

Jutro, ale najprawdopodobniej beda dopiero w poniedzialek

w poniedziałek

W Regulaminie jest informacja że posiedzenia komisji odbywają się od poniedziałku do piątku. Za czwartek, piątek, sobotę i niedzielę komisja dokonuje wyboru w poniedziałek. 

Warto by dodać, że  wyniki się objawią raczej w porze popołudniowej co nie oznacza, że już o12:01

A czy jedna osoba może wygrać dwa bony?

może. tzn. można sobie codziennie wygrywać, ale zdaje się, że i jednego dnia można parę razy - co wnioskuję po przyjrzeniu się liście zwycięzców, gdzie nazwiska (tzn. imię i nazwisko i miejscowość) się powtarzają.  :) Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6067621 Napisano: 05.09.2015 13:48:05 w Czy informują/ informowali?
rettib napisał(a):

Czy Rossmann wysyłał już jakieś maile w związku z wygranymi z ostatniej serii konkursów?

ja jeszcze nie dostałam Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6067546 Napisano: 05.09.2015 00:29:36 w Biedronka
dolly napisał(a):

defed napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

synk napisał(a):

hmmm dla mnie to już przegięcie (mam na myśli próbę zwrotu) . Ale to tylko moja opinia. Nikt nie musi się z nią zgadzać

No troszkę, Czasami za błędy się płaci. poza tym Pringelsy są pyszne, co z tego że w konkursie udziału nie biorą? 

przegięciem jest to, co piszecie  emotka
pani kierowniczka sklepu powiedziała, że jako klient mam prawo zwrotu i że ten sklep zawsze przyjmuje zwroty, bo mają przyjazną klientowi politykę i gdybym przyszła bez tego maila, to także by mi przyjęli zwrot/czy też wymianę na inne chipsy, jak uczyniłam/
kultura osobista bardzo pomaga w polubownym załatwianiu spraw (wszelakich), miło jest gdy obie strony są zadowolone emotka

Buahaha, no cóż, za pięć stówek, też bym poszła oddać. emotka

no ja bym nie poszła, jeżeli to by była moja pomyłka (wczoraj na podobnej zasadzie kupiłam pizzę, która była w promocji do przedwczoraj, a ja się zagapiłam), ale, jak pisałam, to, co kto woli. z prawa korzystać można. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6067380 Napisano: 04.09.2015 20:42:04 w Czy informują/ informowali?
katrin1 napisał(a):

Czy albedo informowalo juz z lodowkami z almy? Sa wyniki na stronie ale tylko  imie i pierwsza litera nazwiska i nie wiem czy ja to ja emotka

wcześniej były pełne nazwiska, ale, z tego, co wiem, to nie informowali jeszcze ludzi osobiście. tzn. ja swoje nazwisko też znalazłam, ale żadnego info nie dostałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6067378 Napisano: 04.09.2015 20:38:38 w Biedronka
defed napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

synk napisał(a):

defed napisał(a):

Szanowna Pani
W imieniu Dyrekcji firmy JERONIMO MARTINS POLSKA S.A. pragniemy podziękować za kontakt z Biurem Obsługi Klienta sieci sklepów Biedronka.
W odpowiedzi na zgłoszenie informujemy, że w drodze wyjątku może Pani zwrócić zakupione chipsy, prosimy tylko o zabranie wszystkich paragonów.
Jeszcze raz bardzo dziękujemy za kontakt z Biurem Obsługi Klienta.
Z poważaniem
Biuro Obsługi Klienta JMP S.A.

emotka  I   emotka    BIEDRONKA  emotka

hmmm dla mnie to już przegięcie (mam na myśli próbę zwrotu) . Ale to tylko moja opinia. Nikt nie musi się z nią zgadzać

No troszkę, Czasami za błędy się płaci. poza tym Pringelsy są pyszne, co z tego że w konkursie udziału nie biorą? 

przegięciem jest to, co piszecie  emotka
pani kierowniczka sklepu powiedziała, że jako klient mam prawo zwrotu i że ten sklep zawsze przyjmuje zwroty, bo mają przyjazną klientowi politykę i gdybym przyszła bez tego maila, to także by mi przyjęli zwrot/czy też wymianę na inne chipsy, jak uczyniłam/
kultura osobista bardzo pomaga w polubownym załatwianiu spraw (wszelakich), miło jest gdy obie strony są zadowolone emotka

etam przegięcie. prawo do zwrotu oczywiście jest, ale po prostu mi by było trochę głupio się bić o parę paczek czipsów. ale jeżeli komuś to nie przeszkadza, to ok, więc nie widzę problemu w różnicy zdań. każdy niech działa tak, jak mu fajniej.  :) Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6067364 Napisano: 04.09.2015 20:23:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sam napisał(a):

magisterek napisał(a):

kajeczka napisał(a):

maa napisał(a):

magisterek napisał(a):

Czy w konkursie ALLEGRO i VISA są jakieś ograniczenia znaków? Dzisiaj dostałem linka do formularza, kiedy wpisuje odpowiedź i klikam ZAPISZ to mi wyskakuje biała strona i napis ERROR emotka dziwne. Pisałem im email i Pani kazał mi wysłać jej odpowiedź i przekaże ją organizatorom konkursu. Dziwne dość.

skróć

Za dużo znaków  emotka  lepiej skrócić niż przekazywać tej Pani, ilekroć podawała moje prace dalej....jakoś tak pecha miałam  emotka  o ile ktoś je czytał w ogóle emotka

Dziekuję za odpowiedź. Skróciłem i poprawnie odpowiedź zapisało. W regulaminie niestety informacji o długości wypowiedzi nie ma.

Czyli ile znaków - mniej więcej - można użyć?

ja tak skracałam i skracałam i zaakceptowało mi dopiero wypowiedź na 962 znaki, więc możliwe, że jest ograniczenie do 1000.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6067222 Napisano: 04.09.2015 16:56:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Co to za konkurs z lodowkami?

https://www.e-kon...ma.html#.VemwSvPtmko Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6067007 Napisano: 04.09.2015 13:32:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maa napisał(a):

magisterek napisał(a):

Czy w konkursie ALLEGRO i VISA są jakieś ograniczenia znaków? Dzisiaj dostałem linka do formularza, kiedy wpisuje odpowiedź i klikam ZAPISZ to mi wyskakuje biała strona i napis ERROR emotka dziwne. Pisałem im email i Pani kazał mi wysłać jej odpowiedź i przekaże ją organizatorom konkursu. Dziwne dość.

skróć

ech, to samo miałam. mogliby się pokusić o poinformowanie o ilości znaków. może ktoś z Was wie, ile mniej więcej przejdzie? Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6066713 Napisano: 04.09.2015 01:51:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
coś z innej beczki: próbuję zagrać na allegro ("Płać za zakupy kartą VISA"), wklepuję tekst w formularz, ale uparcie wyskakuje "error".. czy ktoś może wie, dlaczego?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6066709 Napisano: 04.09.2015 00:50:12 w Biedronka
mariolakal napisał(a):

barszcz napisał(a):

Mariola koniecznie musisz wygrać auto w Biedronce,żeby zagrać na nosie wszystkim życzliwym:-)

Dzięki Ci, dobra kobieto, ale wystarczyłby mi tysiączek... Nie chcę kusić losu...  A propos: ostatnio wygrałam na festynie osiedlowym piaskownicę dla wnusia i słyszałam tylko "szepty": "znowu ONA ???  Pewnie ze 100 losów kupiła..." emotka  A ja miałam jeden, jedyny... Skąd miałabym wziąć kasę na 100 ? Poza tym wygrywam przeważnie jednym zgłoszeniem/losem... Nie wiem, skąd tyle zawiści w ludziach, których znam i staram się być dla Nich miła informując m.inn. o różnych konkursach i oferując pomoc...  emotka

miast szeptać, niech się sami biorą za kupowanie tych 100 losów, może i im coś wpadnie  ;)

a co do dziwnych spojrzeń, to akurat mam je gdzieś, no, chyba, że kupuję 200 zestawów każdy na oddzielny paragon i blokuję kasę (ale tego raczej nie czynię). ale jak sobie codziennie kupuję to samo, to nikomu nic do tego  :) Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6066701 Napisano: 04.09.2015 00:09:28 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)

u mnie też dojechała paczka Royal Canin dla Kocięcia! i taką samą, szaleńczą reakcja na mysz zaobserwowałam!  :) Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6066699 Napisano: 04.09.2015 00:03:13 w Top dla pasożytów i obiboków ;)
barcza napisał(a):

emotka anika81 napisał(a):

Mam nadzieje ze nie cola i pepsi bo juz na ten towar nie mogę patrzeć

ja też mam taką nadzieję dobrze że mała do szkoły zabiera coca cole emotka  którą jej sama pakuje emotka

uważajmy z publikacją takich rzeczy, bo jeszcze państwo nas dopadnie za propagowanie niezdrowej żywności w szkołach ;D Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6066696 Napisano: 03.09.2015 23:59:41 w SZUKAM....
zuzola napisał(a):

kiedy informują z moc nagród?

wczoraj były maile/wyniki z 31 sierpnia, dzisiaj z 1 września, więc jutro zapewne będą z 2 września i za pewne tak dalej.. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6066695 Napisano: 03.09.2015 23:56:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

edzia21 napisał(a):

benon69 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

benon69 napisał(a):

A to Diesel beda rozsylac a nie Shandy?

Zależy co wybrałeś

Oczywiscie ze Shandy emotka Diesel jest okropny emotka

W takim razie dostaniesz Shandy emotka

Kurde... Ja nie trawię żadnego z nich, ale nie miałam wyboru... W mojej żabce był tylko diesel, a chciałam dać szansę szczęściu, gdyż nakład był niewielki za 2 piwka... Shandy zmęczyłaby synowa, ale diesel cheeeba nie... emotka
PS. Czy ktoś wie, gdzie można napisać/zadzwonić w sprawie "zamiany" wygranego piwka ?  emotka

ja to bym najchętniej na zwykłe, normalne, prawilne Lechy zamieniła.. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6066678 Napisano: 03.09.2015 23:03:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

taalvikki napisał(a):

rkvi napisał(a):

taalvikki napisał(a):

rkvi napisał(a):

Czy Lech główne już rozdał?

nie widziałam, by ktoś się chwalił, ale w sumie były tylko dwie główne, więc.. nie wiadomo emotka

A może zrobi niespodziankę, jak Karlsbad ostatnio w Intermarche. W smsie nie napisali co się wygrało... emotka  

no ja zrozumiałam, że wygrałam diesel, choć rzeczywiście wprost napisane to nie było (ale chyba wszyscy tak dostali), więc cóż.. trzeba czekać albo na to, że ktoś się pochwali albo na przesyłkę  ;)

Czy ktoś otrzymał prośbę o odesłanie paragonu ? 

na nie dostałam takiej prośby. Wyświetl w wątku >>
0 0