Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taalvikki

taalvikki

#6074264 Napisano: 16.09.2015 01:12:28 w Wkurza mnie...
jackk76 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Nowa konsola+ 3 gry, wiadomość na olx.pl:
moge zaporponowac 200 pln

Nie wiem już, czy się śmiać, czy płakać emotka . Wkurza mnie to.

He He emotka
Ja kiedyś jak sprzedawałem konsolę na OLX to otrzymałem wiadomośc łamaną polszczyzną coś w tym stylu - Ja interesować się konsola. Proponować dobra cena itp..... Podpis Ahmed

Jako konkursowicz odpisałem bez namysłu szybko: O Ahmedzie  ..... CHu.a z tego bedzie!

lepiej uważaj z takimi "nazistowskimi" wpisami, bo jutro Cię obudzą smutni panowie  ;p

a co do takich propozycji to też je znam. ostatnio człowiek najpierw proponował mi na olx jakąś kwotę, a inną proponował na konto na allegro, bo nie wiedział, że to ja. tak kombinował, że w końcu sprzedałam bilet konkretnej osobie, a jemu z radością odpisałam, że już sprzedane (i mam nadzieję, że został  z niczym emotka ).  kiedyś też człowiek pisał do mnie nachalne wiadomości, że "ej, dawaj za tyle, ile chcę, bo za tyle, ile ty chcesz, to nikt nie kupi" (oczywiście ktoś kupił). ludzi nie ogarniesz.  :D Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6074085 Napisano: 15.09.2015 21:04:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
monikar napisał(a):

ultrixx napisał(a):

barszcz napisał(a):

Kalisto,joan,ilonar zgadzam się z Wami w 100%emotka

I ja się zgadzam, a daleko mi do Poznania emotka

I ja się z Tobą zgodzę, nie rozumiem jednak wykorzystywania dzieci w konkursach fotograficznych. Uważam że powinno to być zabronione dopóki dziecko nie skończy 18 lat bo mam wrażenie że one jeszcze nie do końca są świadome czy na prawdę tego chcą.

nie wiem, o co chodzi z Poznaniem, ale cieszę się, gdy widzę takie opinie na temat dzieci w konkursach. mam już bowiem dosyć wygrywania "na dziecko". nieraz nieważne, jaki temat, jakie pytanie, ale dziecko być musi, bo wzruszy jakieś jury.. dlaczego tego nie popieram? po pierwsze dlatego, że dziecko nie jest świadome (starzy rodzice też niekoniecznie chcieli by być wykorzystywani konkursowo przez dzieci, które wrzucałyby ich foty, np. w pieluchach), a po drugie dlatego, że jest to coś w rodzaju szantażu emocjonalnego: nieważne, jaki temat, ważne, że mam słodkie dzieciątko, dawać nagrodę. i, niestety, wiele osób te nagrody daje. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6074033 Napisano: 15.09.2015 19:53:01 w Rossmann
stelka napisał(a):

Widzieliście to? Coś strasznego.... I to ma byc zdjęcie 

http://www.rossne...6e4b63552f3,10087379

emotka

jeszcze powinni zacząć wywijać tym dzieckiem niczym szalikiem na meczu. ech, czasem gdy patrzę na to, kto ma dzieci i jak jeszcze na udzielaniu im takich "atrakcji" chce się dorobić, to kiepsko widzę przyszłość naszego świata..  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6074017 Napisano: 15.09.2015 19:33:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

Tesco miażdży promocjami emotka 

niedawno widziałam w tesco "przecenę" z bodajże 6 PLN na 5,99 (możliwe, że cena była inna, ale różnica wynosiła cały 1 grosz), a obok napis: oszczędzasz 0%  przyznaję, że ma to swój przewrotny, komediowy urok. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6073114 Napisano: 14.09.2015 18:34:20 w Rossmann
ino1975 napisał(a):

Czy dostał już ktoś maile o wygranej z DIH i Gynomed? Udanego tygodnia dla wszystkich emotka

dziś dostałam maila z gynomed (info o odbiorze - od 21 września - nagrody drugiego stopnia) Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6072425 Napisano: 13.09.2015 23:41:17 w Biedronka
mia napisał(a):

Moja wizyta w Biedronce.

Pierwsza myśl: "O kur...,znów ta sama kasjerka..". Druga: "Ludzi brak, trzeba szybko działać." W oczach kasjerki w momencie, gdy ciskam na taśmę sześć paczek Cheetosów pojawia się błysk rozpoznania i zniechęcenia. "Dzień dobry (szeroki wyszczerz). Pani już wie co i jak prawda? (drugi wyszczerz) To ja tylko skoczę po Liptony i już może pani kasować." Walczę z cholerną zgrzewką i kątem oka widzę, że przy kasie zaczyna się ustawiać ogonek. A kij tam, w sumie wszystko jedno, Lemon czy Green. Zgarniam w podołek 6 butelek, ciskam na ladę i z porozumiewawczym uśmiechem rozkładam kasjerce na taśmie parkami. No to lecimy. Wysypuję cały bilon na kasę, żeby kasjerka sobie mogła sama szybko brać i sobie wydawać, i tak dalej. Mąż odsuwa się na trzy metry ode mnie i z ogromnym zainteresowaniem ogląda jakieś sadzonki. Kolejka przygląda się z niejaką ciekawością. "X, chodźże tu pomóż mi pakować!" drę się do męża. Mąż zbliża z miną, jakby przeżuwał szczura i rzuca dowcipem w kierunku kasjerki:"No, a miałem się zamiar do niej nie przyznawać!". Niestety pani nie reaguje perlistym chichotem, mierzy nas zimnym spojrzeniem, i zamaszyście wyrywa z kasy ostatni, szósty paragon. "Dziękuję, do widzenia (wyszczerz)".
W domyśle... "Do jutra".

Kto się pod tym podpisze? emotka

na pewno nie ja. ja idę do kasy z normalnymi produktami, wśród których czasem kryją się te konkursowe. jeżeli dzielę się z drugą osobą, to czuję się co najmniej głupio, a przy rozdziale "dwie osoby - trzy paragony", już czuję się całkiem dziwnie. i chyba nie potrafię podołać aż takiej bezczelności, która każe kłaść dziesięć zestawów na jedną taśmę z prośbą (a raczej domaganiem się) o oddzielne paragony, a następnie chwalić się tymi zagraniami z uśmiechem sięgającym od biedronki krakowskiej do warszawskiej. ale, co kto lubi.. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6071925 Napisano: 11.09.2015 23:40:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek napisał(a):

Mam pytanie ile się czeka na tablet z shella? pytanie do osób ktore już mają go w domu?

maila o wygranej miałam 21.08, a nagroda przyszła na początku tego tygodnia.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6071870 Napisano: 11.09.2015 21:05:13 w Dyskusje o wynikach konkursu
http://blog.paczk...do-paczkomatu-z.html

drugie miejsce totalnie bez sensu, bo nie wiem, kto o zdrowych zmysłach chciałby dziecko wsadzić do paczkomatu. ale przeboleję, za, powiedzmy, absurdalny pomysł. ale to pierwsze, to... mój boże. chyba wylosowane na przysłowiową pałę.   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6071839 Napisano: 11.09.2015 19:59:32 w Rossmann
migi napisał(a):

arya napisał(a):

Wysyłali już maile z Gynomed i O.B. o odbiorze nagrody ?

ja czekam na Gynomed - jeszcze nie dostałam

ja też jeszcze czekam, ale chyba niedługo sama do nich napiszę. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6070519 Napisano: 09.09.2015 21:52:22 w Biedronka
ladyinred napisał(a):

taak sie zapytamodnosnie mocy nagród

wpisalam nr konta na taka strone i wyszedł mi adres banku, ktory prowadzi moje konto w moim mmiescie

a tak sie zastanawiam, czy nie chodzi im o adres centrali banku w  W-wie?

wiecie moze? bede wdzieczna za pomoc

możliwe, że będą robić przelewy z niepolskiego konta i po to im potrzebny adres banku. ja wpisałam adres centrali. aczkolwiek myślę, że jakkolwiek się nie wpisze (czy adres lokalny czy centralę), to i tak wyślą kasę. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6069740 Napisano: 09.09.2015 03:02:30 w Czy informują/ informowali?
karolinamat napisał(a):

emotka O kurcze co to za wpis mi się zrobił

dobra psychodelia  :D Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6069658 Napisano: 08.09.2015 22:31:13 w Wkurza mnie...
bezaczek7 napisał(a):

chłop. zarysował samochód, z blacharzem wycenione na 1000zł. nie idzie mu nic powiedzieć, ani się na niego powkurzać, bo chodzi taki zły, tak klnie i tak przeżywa, że trzeba koło niego chodzić na paluszkach  emotka  z drugiej strony cieszę się, że to on pierwszy zarysował to nowe dla nas auto, bo jakbym ja to zrobiła, to nie wiem co by się działo emotka

miej trochę litości  ;) po co wkurzać się na człowieka, skoro ten już i tak jest wkurzony? (zwłaszcza, że "dobro" jest wspólne). lepiej dać mu się jakoś wyładować i potem mieć spokój. gdybyś teraz się jeszcze nań dodatkowo wkurzała, to zapewne następnym razem, gdyby Tobie się coś przytrafiło (czego nie życzę), facet miałby poczucie, że też może się na Ciebie powkurzać. lepiej wprowadzać spokój, niż powiększać chaos - takie moje zdanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6069649 Napisano: 08.09.2015 22:19:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jestem przerażona tym, co się dzieje.. najpierw podpowiadanie, żeby numery paragonu wysyłać dwa razy i kompletne niezrozumienie nieuczciwości takiego działania, a teraz... uwaga! "KONKURS" pt. kup bryzę, napisz dlaczego jest ch...owym proszkiem i żądaj zwrotu kasy, uprzednio upewniając się, który ich produkt jest najdroższy... emotka

czy Wy rzeczywiście kupujecie te proszki i piszecie później wierszyki o tym, jakie są kiepskie? Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6069584 Napisano: 08.09.2015 20:19:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
staszek napisał(a):

kunlunija napisał(a):

https://www.faceb.../?type=3&theater

to zdjęcie, które wygrało głowna nagrodę w konkursie Sferis - trzeba było przedstawić zdjęcie, z najdziwniejszym miejscem, gdzie się kkorzysta z laptopa.

Mpoim zdaniem zdjęcie zwycięskie jest dość słabe - tj. bez polotu, strzelone tosterem. 

Ciekawa jestem, jalk wyglądały pozostałe prace

mi się podoba emotka pytanie jak na tle pozostałych wypada.

mi też się podoba. fajny pomysł, brak dzieciątka, uśmiech szczery, no i naturalność, a nie wygrywanie sprzętem czy fotoszopem. 
pozostałych miejsc nie sprawdzałam, ale z galerii bardzo podobało mi się też zmywanie w wannie - po prostu mnie rozśmieszyło, choć nie wiem, czy był tam laptop czy tablet. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6069339 Napisano: 08.09.2015 15:23:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lena5_1985 napisał(a):

madziulka2434 napisał(a):

czy paragony które nie wygrały w mocy nagród można rejestrowac jeszcze raz?

W sumie dobre pytanie... emotka  Myślę że tak emotka

emotka

a później zdziwienie, że paragony się powtarzają, że oszustwa, że dużo ludzi itd. czy naprawdę tak trudno nabyć ten zestaw za niecałe 4 PLN i sobie uczciwie zagrać, zamiast szukać na siłę jakichś dziur w regulaminach?
ech, całe szczęście, że tak się "grać" nie da - bo mam nadzieję, że się nie da. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6068549 Napisano: 07.09.2015 15:48:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lager napisał(a):

coś mi nie pasuje w tej biedronce... chodzi mi o ten konkurs co dzień 50złx500osób. bardzo dużo starych imion, czyżby ludzie w podeszłym wieku mieli lepsze hasła reklamowe? emotka czy Wy piszecie rymami, czy prozą?

'stare imiona'  :D  
wieku w imieniu zapisanego niby nie ma, ale rozumiem, mniej więcej, o co Ci chodzi. 

myślę, że możliwe jest, że ludzie po prostu grają całymi rodzinami, czyli rodziców/dziadków też zapraszają do gry i podpowiadają im hasła. aczkolwiek starsi ludzie też przecież mogę świetne hasło stworzyć.  ;)

Angeliki? Angelika to już tradycyjne imię. gdzie są Brajanki, ja się pytam!  :D Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6068182 Napisano: 07.09.2015 04:29:46 w SZUKAM....
onmyown napisał(a):

Dzięki taalvikki, skrócenie rzeczywiście pomogło. Szkoda tylko, że nie raczyli wspomnieć o ograniczeniu w regulaminie (albo ja jestem ślepa) oszczędziłabym sporo czasu i nerwów

nie, nie jesteś ślepa, sama sporo czasu nad tym spędziłam, by się domyślić, co i jak. po prostu mieli tam jakiś chu..ekhm.. kiepski formularz, na którym ilość znaków nie była określona.  ;p

a co do tysiąca znaków, to mi akurat łatwo idzie długie pisanie, a na dobry temat to mogę i całe referaty walić, ale, jak wiadomo, co kto lubi. dobrą, krótką, zwięzłą pracę w sumie trudno napisać.  :)  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6068163 Napisano: 06.09.2015 23:28:59 w SZUKAM....
onmyown napisał(a):

Też mam problem z tym konkursem Allegro, wpisuję odpowiedz, daję zapisz i wyskakuje mi error, miał ktoś tak?

musisz skrócić. mi też tak wyskakiwało, skróciłam do 936 znaków chyba i przeszło, więc możliwe, że jest ograniczenie do 1000 znaków.. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6068089 Napisano: 06.09.2015 21:23:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lena5_1985 napisał(a):

holala napisał(a):

mam 1 paragon a chce uzyc go do 2 konkursow z biedronki (coca cola i haslo reklamowe), jak to rozegrac, w przypadku wygranej w obydwu?

Przecież w konkursie Moc nagród coca-cola nie jest produktem objętym promocją.

ech, ech. przecież można mieć na jednym paragonie coca-colę i zestaw (pepsi+lays) i chcieć zagrać w obu konkursach. i tego dotyczy pytanie: co, jeżeli wygra się i w coca - cola i w mocnagrod. 

a co w takiej sytuacji robić? trzeba zapewne sprawdzić w regulaminach obu konkursów, czy trzeba, w wypadku wygranej, odsyłać oryginał. bo jak nie trzeba i wystarczy skan, to problem rozwiązany. w mocnagrod chcą odsyłania oryginału, ale nie wiem, jak jest w coca - coli. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6068027 Napisano: 06.09.2015 20:13:00 w Biedronka
lena5_1985 napisał(a):

karkocka napisał(a):

u mnie też na kilka paczek ani jednej naklejki

To kto te naklejki ma? u  mnie też w żadnej paczce nie było, ale mnie akurat niepotrzebne  emotka

w sumie to mnie też niepotrzebne (jak znajdę i ktoś będzie chciał, to mogę oddać), ale zapytałam, by sprawdzić, czy to po prostu tylko ja mam taki niefart nie tylko do loterii, ale i do naklejek.. ale, jak widać, to nie tylko o mnie chodzi. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0