Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
taalvikki
Postów 1165
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lepiej uważaj z takimi "nazistowskimi" wpisami, bo jutro Cię obudzą smutni panowie ;p
a co do takich propozycji to też je znam. ostatnio człowiek najpierw proponował mi na olx jakąś kwotę, a inną proponował na konto na allegro, bo nie wiedział, że to ja. tak kombinował, że w końcu sprzedałam bilet konkretnej osobie, a jemu z radością odpisałam, że już sprzedane (i mam nadzieję, że został z niczym ). kiedyś też człowiek pisał do mnie nachalne wiadomości, że "ej, dawaj za tyle, ile chcę, bo za tyle, ile ty chcesz, to nikt nie kupi" (oczywiście ktoś kupił). ludzi nie ogarniesz. :D Wyświetl w wątku >>
we must suffer to free our pain
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wiem, o co chodzi z Poznaniem, ale cieszę się, gdy widzę takie opinie na temat dzieci w konkursach. mam już bowiem dosyć wygrywania "na dziecko". nieraz nieważne, jaki temat, jakie pytanie, ale dziecko być musi, bo wzruszy jakieś jury.. dlaczego tego nie popieram? po pierwsze dlatego, że dziecko nie jest świadome (starzy rodzice też niekoniecznie chcieli by być wykorzystywani konkursowo przez dzieci, które wrzucałyby ich foty, np. w pieluchach), a po drugie dlatego, że jest to coś w rodzaju szantażu emocjonalnego: nieważne, jaki temat, ważne, że mam słodkie dzieciątko, dawać nagrodę. i, niestety, wiele osób te nagrody daje. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeszcze powinni zacząć wywijać tym dzieckiem niczym szalikiem na meczu. ech, czasem gdy patrzę na to, kto ma dzieci i jak jeszcze na udzielaniu im takich "atrakcji" chce się dorobić, to kiepsko widzę przyszłość naszego świata.. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niedawno widziałam w tesco "przecenę" z bodajże 6 PLN na 5,99 (możliwe, że cena była inna, ale różnica wynosiła cały 1 grosz), a obok napis: oszczędzasz 0% przyznaję, że ma to swój przewrotny, komediowy urok. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziś dostałam maila z gynomed (info o odbiorze - od 21 września - nagrody drugiego stopnia) Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na pewno nie ja. ja idę do kasy z normalnymi produktami, wśród których czasem kryją się te konkursowe. jeżeli dzielę się z drugą osobą, to czuję się co najmniej głupio, a przy rozdziale "dwie osoby - trzy paragony", już czuję się całkiem dziwnie. i chyba nie potrafię podołać aż takiej bezczelności, która każe kłaść dziesięć zestawów na jedną taśmę z prośbą (a raczej domaganiem się) o oddzielne paragony, a następnie chwalić się tymi zagraniami z uśmiechem sięgającym od biedronki krakowskiej do warszawskiej. ale, co kto lubi.. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maila o wygranej miałam 21.08, a nagroda przyszła na początku tego tygodnia. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
drugie miejsce totalnie bez sensu, bo nie wiem, kto o zdrowych zmysłach chciałby dziecko wsadzić do paczkomatu. ale przeboleję, za, powiedzmy, absurdalny pomysł. ale to pierwsze, to... mój boże. chyba wylosowane na przysłowiową pałę. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też jeszcze czekam, ale chyba niedługo sama do nich napiszę. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
możliwe, że będą robić przelewy z niepolskiego konta i po to im potrzebny adres banku. ja wpisałam adres centrali. aczkolwiek myślę, że jakkolwiek się nie wpisze (czy adres lokalny czy centralę), to i tak wyślą kasę. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobra psychodelia :D Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miej trochę litości ;) po co wkurzać się na człowieka, skoro ten już i tak jest wkurzony? (zwłaszcza, że "dobro" jest wspólne). lepiej dać mu się jakoś wyładować i potem mieć spokój. gdybyś teraz się jeszcze nań dodatkowo wkurzała, to zapewne następnym razem, gdyby Tobie się coś przytrafiło (czego nie życzę), facet miałby poczucie, że też może się na Ciebie powkurzać. lepiej wprowadzać spokój, niż powiększać chaos - takie moje zdanie Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy Wy rzeczywiście kupujecie te proszki i piszecie później wierszyki o tym, jakie są kiepskie? Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi też się podoba. fajny pomysł, brak dzieciątka, uśmiech szczery, no i naturalność, a nie wygrywanie sprzętem czy fotoszopem.
pozostałych miejsc nie sprawdzałam, ale z galerii bardzo podobało mi się też zmywanie w wannie - po prostu mnie rozśmieszyło, choć nie wiem, czy był tam laptop czy tablet. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a później zdziwienie, że paragony się powtarzają, że oszustwa, że dużo ludzi itd. czy naprawdę tak trudno nabyć ten zestaw za niecałe 4 PLN i sobie uczciwie zagrać, zamiast szukać na siłę jakichś dziur w regulaminach?
ech, całe szczęście, że tak się "grać" nie da - bo mam nadzieję, że się nie da. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
'stare imiona' :D
wieku w imieniu zapisanego niby nie ma, ale rozumiem, mniej więcej, o co Ci chodzi.
myślę, że możliwe jest, że ludzie po prostu grają całymi rodzinami, czyli rodziców/dziadków też zapraszają do gry i podpowiadają im hasła. aczkolwiek starsi ludzie też przecież mogę świetne hasło stworzyć. ;)
Angeliki? Angelika to już tradycyjne imię. gdzie są Brajanki, ja się pytam! :D Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie, nie jesteś ślepa, sama sporo czasu nad tym spędziłam, by się domyślić, co i jak. po prostu mieli tam jakiś chu..ekhm.. kiepski formularz, na którym ilość znaków nie była określona. ;p
a co do tysiąca znaków, to mi akurat łatwo idzie długie pisanie, a na dobry temat to mogę i całe referaty walić, ale, jak wiadomo, co kto lubi. dobrą, krótką, zwięzłą pracę w sumie trudno napisać. :) Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
musisz skrócić. mi też tak wyskakiwało, skróciłam do 936 znaków chyba i przeszło, więc możliwe, że jest ograniczenie do 1000 znaków.. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ech, ech. przecież można mieć na jednym paragonie coca-colę i zestaw (pepsi+lays) i chcieć zagrać w obu konkursach. i tego dotyczy pytanie: co, jeżeli wygra się i w coca - cola i w mocnagrod.
a co w takiej sytuacji robić? trzeba zapewne sprawdzić w regulaminach obu konkursów, czy trzeba, w wypadku wygranej, odsyłać oryginał. bo jak nie trzeba i wystarczy skan, to problem rozwiązany. w mocnagrod chcą odsyłania oryginału, ale nie wiem, jak jest w coca - coli. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w sumie to mnie też niepotrzebne (jak znajdę i ktoś będzie chciał, to mogę oddać), ale zapytałam, by sprawdzić, czy to po prostu tylko ja mam taki niefart nie tylko do loterii, ale i do naklejek.. ale, jak widać, to nie tylko o mnie chodzi. Wyświetl w wątku >>