Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taalvikki

taalvikki

#6089056 Napisano: 07.10.2015 03:16:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
agachrab napisał(a):

Ja również nawet biletów z Wedla nie wygrałam. Wysłałam kilka zgłoszeń i wielkie NIC- na tyle tysięcy nagródemotka

ja mam bilety, ale nie wiem, czy nie wolałabym ich nie wygrać. one są teraz dla mnie niczym szyderczy śmiech w twarz.  ;p

podsumowując: nic i nic Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6088306 Napisano: 05.10.2015 22:52:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karola-00 napisał(a):

konkurs14 napisał(a):

Kolejny etap loterii Biedronki i Persila za nami i kolejny raz tryumfują hurtownicy - tym razem nienasycony jest właściciel numerów 735 xxx xxx. Tak wiem, wiele osób może mieć taki prefiks, ale jak trzy ostatnie cyfry są przybliżone numerycznie, to jedynie może jeszcze utwierdzać mnie w tym przekonaniu. Teraz rozumiem zasadność stosowania numerów systemowych (np. nr kas), a nie nr paragonów. Loteryjność w loteriach powoli staje się loteryjna dla przeciętnego gracza, pewna - dla hurtowni i innych nieregulaminowych cwaniaków.

przez rok napisałeś 3 wiadomości  i masz jeden ptk karny emotka  Czy tylko potrafisz narzekać i szukać sensacji ;]
Weż sie w garść i pomyśl jak załatwić w tydzień 100 paragonów może coś wygrasz ;] Jak masz jaja i łeb to kombinuj! Ja mam tylko łeb na karku i daje rade emotka

dobry boże, co tu się dzieje? emotka

ilość wiadomości świadczy o człowieku, a ludzie polecają sobie kombinowanie w celu "załatwienia" 100 paragonów..  chyba pójdę spać, bo pewne rzeczy są.. niedorzeczne i strasznie smutne.. chyba rzeczywiście cwaniaków nie brakuje, w związku z tym mam pytanie: czy ktoś wie, czy z wedlu wygrywały tylko teksty, czy może ktoś zechce się pochwalić tym, że pokombinował z linkami do filmików?   Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6088162 Napisano: 05.10.2015 20:08:09 w Dziś cieszę się z.....
dziś cieszę się z tego, że wyniki wedla skutecznie obrzydziły mi czekoladę. działa to dosłownie fizycznie - jak często z rana lubiłam sobie zapodać mały kawałek, tak dziś na widok czekolady odezwały się mdłości. taki plus tej całej szopki.  :) Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6088090 Napisano: 05.10.2015 19:02:52 w Wkurza mnie...
wkurza mnie fakt, że ktoś kiedyś w ogóle wymyślił loterie Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6087077 Napisano: 05.10.2015 03:36:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
a, wpiszę się i ja, co tam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6086451 Napisano: 04.10.2015 00:12:59 w Wkurza mnie...
misiamisiam napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

lusienka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

wqrzyla mnie tesciowa - dziecko ledwo sniadanie zjadlo i umylo ząbki a tu juz tesciowa daje jej miske slonych precelkow. Noz kurde gdzie logika?? Musialam nakrzyczec po corce i tesciowej echh ladny poczatek dnia emotka

to ja z kolei mam tak z moją mamą,tylko ona wpycha w moje dzieci słodyczeemotka
 i nie ważne o której godzinie...a potem to ja mam problem,bo dzieci obiadu jeść nie chcą,na zabawę ochoty nie mają....grrrrrrr
i nieważne ile razy  można jej powtarzać to i tak robi swoje. Takie babcie chyba się już nie zmieniają emotka

U mnie to samo. Gotuję obiad, syn mówi, że głodny. To ja zadowolona, bo zje ze smakiem za 15 minut zupkę. Ale co? Ale nie tym razem, bo już Kapitan Emeryta spieszy podnieść wnuczkowi poziom cukru pączkiem albo ptasim mleczkiem. A za pół godziny przyjdzie mi jęczeć, że dziecko zupy nie je, że jej dzieci to wszystko jadły, że to moja wina, bo rozpieściłam i grymasi. I nie przyjdzie jej do głowy dlaczego grymasi i że zapchany jest pączusiem i ciastkami.

Mój ma 3 latka i dotychczas wychowywała go moja mama - żelki, cukierki i inne były na porządku dziennym. Skutek? - przy ostatnim szczotkowaniu ząbków zauważyłam już małe dziurki. Wkurzyłam się tak, że powiedziałam mamie, że to ona pójdzie z Małym do dentysty emotka

wkurzyłaś się, bo oddałaś dziecko na wychowanie swojej mamie? wybacz, ale to trochę śmieszne oddać dziecko komuś innemu, z całymi trudami, a potem mieć pretensje, że źle wychowane..  mogłaś przecież wychowywać TY SWOJE DZIECKO i uczyć je innych, lepszych zasad. ludzie mnie przerażają niekiedy swoją nieodpowiedzialnością..  :o

a Mama powinna odpowiedzieć, że tak, pójdzie do dentysty, ale na spacer też i w ogóle chętnie przejmie Twoje prawa rodzicielskie. o.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6086440 Napisano: 03.10.2015 23:59:23 w Wkurza mnie...
myszania napisał(a):

Nie niestety, przez własną głupotę straciłam tak 150 zł.
Byłam z córką w szpitalu, zobaczyłam "rozpoczecie wpłaty" i kazałam mężowi wysłac przesyłkę.
No a potem dostałam anulacje, kasy brak, a paczka w wysyladrodze.
Straszyłam, pisałam, poszłam na policję.
Gość z policji powiedział, ze to przestępstwo i mialam coś donieść, jakiegos maila jeszcze, ale po drodze stanęły mi ważniejsze sprawy..no i tak o to nigdy wiecej nie wysyłam paczki dopoki nie bedzie potwierdzenia z PayU o dokonaniu wpłaty.

według mnie trzeba czekać z wysyłką aż do potwierdzenia.

aczkolwiek ostatnio na allegro niesamowity cenzuranik i wpłaty same się anulują, potem wracają i nie wiadomo, co się dzieje.  tak więc myślę, że to allegro tutaj mąci albo się gubi. u nich bym więc pytała najpierw, co to za "anulacje", bo jest możliwe, że człowiek kupujący nic sam nie anulował. no, chyba, że rozmawiałaś z czlowiekiem i ten powiedział, że wpłaty nie zrobił, ale towar chce. wtedy trzeba już liczyć na ludzką uczciwość i przyzwoitość.. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6086197 Napisano: 03.10.2015 03:44:03 w Czy informują/ informowali?
majonez napisał(a):

Te dzisiejsze smsy o wysyłce biletów na POL-IRL firmą DPD od Smolara to z ŻABKI a nie DC czy ABC emotka

według mnie poszło info o wysyłce z konkursu w abc. no, chyba, że z żabki też.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6086196 Napisano: 03.10.2015 03:36:27 w Wkurza mnie...
benasia napisał(a):

Mnie czasem teściowa irytuje - ale generalnie dobra z niej kobieta choć też ma czasem wstawki z jakimś "niezdrowym" jedzeniem - choć tu jest już duża poprawa i pyta mnie czy dać coś   emotka
No i może mnie nie wkurza,ale ciut właśnie irytuje jak na "dzień dobry" czy "do widzenia" chce od mojego syna buzi - a on mały to dziubek nastawia,no ale przecież dzieci w usta nie powinno się całować (no może poza rodzicami co mogą dać buziaka) bo wiadomo bakterie i wirusy krążą... Mam nadzieję,że na przyszłośc będzie wiedzieć bo delikatnie zwróciłam jej uwagę.

moim zdaniem to nie jest kwestia tylko wirusów, ale przyzwoitości.. w usta całuje się partnera, a nie dziecko, tym bardziej czyjeś... osobiście doradzam właśnie zwracanie uwagi wprost - na początku może być bunt, ale później powinna przyjść akceptacja danego stanu rzeczy.
--------------------------------------------------------------
a mnie wkurza, gdy na jakiś krytyczny argument ludzie odpowiadają "a, bo zazdrościsz".  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6085396 Napisano: 01.10.2015 22:55:05 w Biedronka
dotusia napisał(a):

czy myślicie, że oni naprawdę podadzą już za trzy dni te wyniki z Wedla?
czuję jakiś wewnętrzny dyskomfort związany z tym konkursem... emotka

a cóż to za różnica. podadzą, to podadzą, jeden dzień raczej nikogo nie zbawi. po co się denerwować czymś, na co nie ma się wpływu?  spokojnie, ludzie  :) Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6085238 Napisano: 01.10.2015 19:11:23 w Biedronka
koper napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

No ja jakoś na te same dane mam prawie dzień w dzień emotka

To super, ja też tak miałam. Od początku konkursu nie wygrało tylko jedno moje zgłoszenie (z "nr" przed numerem paragonu). Wszystkie hasła mniej więcej w tym samym stylu i na tym samym poziomie, aż od kilku dni ZERO. W związku z tym odpuszczam, ale nawet się cieszę, bo tropicany mam już dość, a głupio się czułam wywalając codziennie cheetosy do kosza pod sklepem emotka

naprawdę? do kosza?  :(
jeżeli kupujecie hurtowo, a nie jecie, to można przecież te pudła z chrupkami wystawić jakoś na gumtree czy innym olx jako "oddam za darmo" i zapewne znajdą się chętni. ech. nie znoszę marnotrawienia żarcia..  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6084783 Napisano: 01.10.2015 01:29:09 w Biedronka
martaxxx73 napisał(a):

Agnes napisał(a):

fryteczka napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

fryteczka napisał(a):

dzis powinni informowac z tyskiego - 4 etap ? 

Wg regulaminu mają czas do poniedziałku emotka . 5 dni roboczych+ 3 dni robocze.

w pon wedel ma podac wyniki...wolałabym się nie zalamać 1 dnia 2 porażkami emotka

ja mam nadzieje ze nic nie wygram bo wtedy się załamię wysłałam numer paragonu a nie systemowy

ja też mam nadzieję, że nic nie wygram, bo wysłałam jedno zgłoszenie z numerem paragonu a nie systemowym-i tak uważam, że wedel żle opisał w regulaminie-o systemowym niżej

co niby było źle opisane? w zgłoszeniu był nr paragonu, a że jest to stwierdzenie niejednoznaczne, należy zajrzeć do regulaminu, by wiedzieć, co oznacza w danym przypadku "numer paragonu". przeraża mnie to obwinianie wszystkich, tylko nie siebie.. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6084728 Napisano: 30.09.2015 22:51:57 w Pomocy!!!!
edzia21 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

maximus napisał(a):

czy ktoś pamięta czy na  wygranych biletach z tego roku na mecze reprezentacji Polski w piłce nożnej są wpisane Pesele?

emotka

tak są emotka  ba, nawet ostatnio na bramce sprawdzali mi jego poprawność z peselem w moim dowodzie osobistym emotka

na ostatnim (z Gibraltarem) miałam nadrukowane nazwisko i pesel chyba też, ale nikt tego nie sprawdzał. przy wejściu kazali mi tylko odkręcić butelkę z napojem i wyrzucić korek  (jeżeli ktoś wie, dlaczego, niech mnie oświeci, bo do tej pory tego nie pojmuję emotka ) i tyle. przez bramkę przeszłam bez problemu i bez dowodu.

na meczu z Gruzją nie miałam nadrukowanych danych i sama je wpisywałam (też nikt nie sprawdzał) - ale to chyba zależy od konkursu, w którym się wygrało.. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6084686 Napisano: 30.09.2015 21:48:31 w Wkurza mnie...
co do loterii - nie gram. a po tym, co ostatnio się dzieje (tzn po tym, co tu czytam), nabrałam ochoty na wafle konkurencji, która może konkursu nie robi, ale przy okazji się nie błaźni. emotka

co mnie dziś wkurza? masowe gardzenie kuflami. ojej, ojej, taki smutek, taka kara. nie podobają się nagrody - nie graj!  :) Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6083239 Napisano: 29.09.2015 00:53:51 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
lodówka alma  - plus pomoc przy wniesieniu na piętro (K-ex)  :) Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6083227 Napisano: 29.09.2015 00:02:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
co do myśli, że ktoś "marnuje" paragon to też tak czasem mam, aczkolwiek.. jego paragon, jego sprawa. może wczoraj wygrał w lotto i goowna mu już niepotrzebne. nie moja sprawa.

czasami złapałam się na tym, że żarłocznie zerkam na paragony kasowych poprzedników, ale zawsze stopuje mnie poczucie, że czyhanie na to to jednak trochę chamstwo, a jeżeli nie, to na pewno jakaś forma chciwości, która mi osobiście kojarzy się trochę ze zbieraniem zwrotnych butelek spod płotów. emotka

przypuszczam, że gdybym na taki zawinięty paragon coś wygrała, to czułabym się nieco nieswojo. ale oczywiście, co kto lubi.. tyle, że doszukiwanie się jeszcze konkursu tam, gdzie jasno widoczna jest promocja i gdzie widać, że zakup nie był na regulaminową kwotę, to już, według mnie, niezdrowa obsesja.. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6083172 Napisano: 28.09.2015 22:01:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
przeraża mnie, że ludzie zbierają czyjeś paragony i jeszcze na farcie chcą na nie grać i kombinować... tak trudno samemu zrobić zakupy zgodne z regulaminem? a zgodne z regulaminem jest wydanie 20 złotych. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6082484 Napisano: 27.09.2015 22:21:34 w Biedronka

taalvikki napisał(a):

asante napisał(a):

Biedronka z Seatami

Sprzedażą promocyjną objęte są produkty marek: Knorr, Lipton, Delma, Cif, Axe (zwane dalej „Produktami Promocyjnymi”) należące
do Unilever Polska Sp. z o.o.

Na informacji o konkursie:
Knorr, Lipton, Delma, Rexona.
emotka

No to ładnie - cif też jest na stronie głównej, ale z tą Rexoną/Axe trzeba uważać, póki organizator się nie określi. Chociaż regulamin jest wiążący emotka  

Pewnie, że jest, ale znając życie 50% paragonów będzie z jakąś Rexoną emotka

no i co z tego? jeżeli ktoś nie wie, od czego jest regulamin, to trudno.. aczkolwiek i tak myślę, że idzie tutaj o unilever, czyli o rexonę też. choć sama wolę działać, opierając się na regulaminie. można też dowiedzieć się u agencji, jak to jest i czy regulamin ewentualnie może zostać zmieniony (uściślony).

Jak to co z tego? Powałkujemy kilka stron o tym, co w regulaminie, a część i tak kupi nie to, co potrzeba. I znów będzie żal i zębów
zgrzytanie, bo przecież nie wiedzieli emotka
A tak w gruncie rzeczy zwróciłam uwagę na to ze względu na fakt nieścisłości. Agencja powinna jednak nieco lepiej dopracować materiały reklamowe tak, żeby współgrały z regulaminem. To troszkę świadczy o kompetencjach emotka

no właśnie - to z tego, że kupią źle? jeżeli tak kupią, to ICH BŁĄD. nie mnie odpowiadać za to, że ktoś nie czyta.
a co do tego, że agencja jest nieścisła, to już napisałam: można do owej agencji pisać/dzwonić, by to wyjaśnili i ujednolicili.

ale nad ludźmi, którzy nie wiedzą od czego jest regulamin, płakać nie zamierzam. będą zgrzytać, to będą, nie mój problem. jeżeli ja się mylę i kupię coś źle, to nie płaczę na forum, tylko siebie biję po głowie za to, ze nie doczytałam regulaminu. 
Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6082458 Napisano: 27.09.2015 21:13:12 w Biedronka

asante napisał(a):

Biedronka z Seatami

Sprzedażą promocyjną objęte są produkty marek: Knorr, Lipton, Delma, Cif, Axe (zwane dalej „Produktami Promocyjnymi”) należące
do Unilever Polska Sp. z o.o.

Na informacji o konkursie:
Knorr, Lipton, Delma, Rexona.
emotka

No to ładnie - cif też jest na stronie głównej, ale z tą Rexoną/Axe trzeba uważać, póki organizator się nie określi. Chociaż regulamin jest wiążący emotka  

Pewnie, że jest, ale znając życie 50% paragonów będzie z jakąś Rexoną emotka

no i co z tego? jeżeli ktoś nie wie, od czego jest regulamin, to trudno.. aczkolwiek i tak myślę, że idzie tutaj o unilever, czyli o rexonę też. choć sama wolę działać, opierając się na regulaminie. można też dowiedzieć się u agencji, jak to jest i czy regulamin ewentualnie może zostać zmieniony (uściślony). Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6082211 Napisano: 27.09.2015 01:02:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
polarniczka napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

mmagd napisał(a):

Regulamin jest wiążący. Zawsze przed wzięciem udziału w jakimkolwiek konkursie najpierw sama go czytam...
Ale skoro ludzie nie czytają umów, regulaminów to sami są sobie winni. A potem lament i zgrzytanie zębami. 
I wcale takich osób mi nie żal.
I mam nadzieję, że Organizatorzy uczciwie podejdą do sprawy i błędnie wpisane nr nie będą brane pod uwagę.

emotka

czyli jak do 80 letniej babci przyjdą osoby, które sprzedadzą jej gary za 6 tys i podpisze z nimi umowę nie czytając jej, ani regulaminu to babcia jest sama sobie winna i nie będzie ci jej żal jak jej renta to 500 zł...widzę, że jeszcze was życie nie pokopało po tyłkach żeby tak pisać, nie popełniliście żadnego błędu i zawsze pierwsi rzucacie kamieniem...

oczywiście, że to wina babci. kiedy nie jest ubezwłasnowolniona, może podpisywać umowy i nie może być tak, że babci później to darują, a dwudziestolatce nie. takie ustępstwa powodują bowiem lawinę innych chętnych, którzy nagle zmienili zdanie albo raczyli zajrzeć do regulaminu. 

błędy każdy popełnia, ale nie może być tak, że za MOJE błędy odpowiadać ma KTOŚ INNY.

regulamin jest wiążący, a gdy ja się pomylę, to grzecznie sama sobie puszczam wiązankę i albo rezygnuję albo biegnę po drugi zestaw konkursowy. 
ewentualnie jeżeli agencja czy regulamin czy brak rezerwy mi się nie podobają, to jest jedno, bardzo proste wyjście - nie grać tam. ja tak robię, gdy widzę konkurs na lajki albo fotograficzny (nie podobają mi się takie zasady, to mogę wyrazić na fb swoje myśli, ale sama się nie bawię i już). nikt przecież nikogo do graniA nie zmusza...   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0