Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
taalvikki
Postów 1165
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam bilety, ale nie wiem, czy nie wolałabym ich nie wygrać. one są teraz dla mnie niczym szyderczy śmiech w twarz. ;p
podsumowując: nic i nic Wyświetl w wątku >>
we must suffer to free our pain
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobry boże, co tu się dzieje?
ilość wiadomości świadczy o człowieku, a ludzie polecają sobie kombinowanie w celu "załatwienia" 100 paragonów.. chyba pójdę spać, bo pewne rzeczy są.. niedorzeczne i strasznie smutne.. chyba rzeczywiście cwaniaków nie brakuje, w związku z tym mam pytanie: czy ktoś wie, czy z wedlu wygrywały tylko teksty, czy może ktoś zechce się pochwalić tym, że pokombinował z linkami do filmików? Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurzyłaś się, bo oddałaś dziecko na wychowanie swojej mamie? wybacz, ale to trochę śmieszne oddać dziecko komuś innemu, z całymi trudami, a potem mieć pretensje, że źle wychowane.. mogłaś przecież wychowywać TY SWOJE DZIECKO i uczyć je innych, lepszych zasad. ludzie mnie przerażają niekiedy swoją nieodpowiedzialnością.. :o
a Mama powinna odpowiedzieć, że tak, pójdzie do dentysty, ale na spacer też i w ogóle chętnie przejmie Twoje prawa rodzicielskie. o. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
według mnie trzeba czekać z wysyłką aż do potwierdzenia.
aczkolwiek ostatnio na allegro niesamowity cenzuranik i wpłaty same się anulują, potem wracają i nie wiadomo, co się dzieje. tak więc myślę, że to allegro tutaj mąci albo się gubi. u nich bym więc pytała najpierw, co to za "anulacje", bo jest możliwe, że człowiek kupujący nic sam nie anulował. no, chyba, że rozmawiałaś z czlowiekiem i ten powiedział, że wpłaty nie zrobił, ale towar chce. wtedy trzeba już liczyć na ludzką uczciwość i przyzwoitość.. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
według mnie poszło info o wysyłce z konkursu w abc. no, chyba, że z żabki też. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moim zdaniem to nie jest kwestia tylko wirusów, ale przyzwoitości.. w usta całuje się partnera, a nie dziecko, tym bardziej czyjeś... osobiście doradzam właśnie zwracanie uwagi wprost - na początku może być bunt, ale później powinna przyjść akceptacja danego stanu rzeczy.
--------------------------------------------------------------
a mnie wkurza, gdy na jakiś krytyczny argument ludzie odpowiadają "a, bo zazdrościsz". Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a cóż to za różnica. podadzą, to podadzą, jeden dzień raczej nikogo nie zbawi. po co się denerwować czymś, na co nie ma się wpływu? spokojnie, ludzie :) Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
naprawdę? do kosza? :(
jeżeli kupujecie hurtowo, a nie jecie, to można przecież te pudła z chrupkami wystawić jakoś na gumtree czy innym olx jako "oddam za darmo" i zapewne znajdą się chętni. ech. nie znoszę marnotrawienia żarcia.. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co niby było źle opisane? w zgłoszeniu był nr paragonu, a że jest to stwierdzenie niejednoznaczne, należy zajrzeć do regulaminu, by wiedzieć, co oznacza w danym przypadku "numer paragonu". przeraża mnie to obwinianie wszystkich, tylko nie siebie.. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na ostatnim (z Gibraltarem) miałam nadrukowane nazwisko i pesel chyba też, ale nikt tego nie sprawdzał. przy wejściu kazali mi tylko odkręcić butelkę z napojem i wyrzucić korek (jeżeli ktoś wie, dlaczego, niech mnie oświeci, bo do tej pory tego nie pojmuję ) i tyle. przez bramkę przeszłam bez problemu i bez dowodu.
na meczu z Gruzją nie miałam nadrukowanych danych i sama je wpisywałam (też nikt nie sprawdzał) - ale to chyba zależy od konkursu, w którym się wygrało.. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co mnie dziś wkurza? masowe gardzenie kuflami. ojej, ojej, taki smutek, taka kara. nie podobają się nagrody - nie graj! :) Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czasami złapałam się na tym, że żarłocznie zerkam na paragony kasowych poprzedników, ale zawsze stopuje mnie poczucie, że czyhanie na to to jednak trochę chamstwo, a jeżeli nie, to na pewno jakaś forma chciwości, która mi osobiście kojarzy się trochę ze zbieraniem zwrotnych butelek spod płotów.
przypuszczam, że gdybym na taki zawinięty paragon coś wygrała, to czułabym się nieco nieswojo. ale oczywiście, co kto lubi.. tyle, że doszukiwanie się jeszcze konkursu tam, gdzie jasno widoczna jest promocja i gdzie widać, że zakup nie był na regulaminową kwotę, to już, według mnie, niezdrowa obsesja.. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie - to z tego, że kupią źle? jeżeli tak kupią, to ICH BŁĄD. nie mnie odpowiadać za to, że ktoś nie czyta.
a co do tego, że agencja jest nieścisła, to już napisałam: można do owej agencji pisać/dzwonić, by to wyjaśnili i ujednolicili.
ale nad ludźmi, którzy nie wiedzą od czego jest regulamin, płakać nie zamierzam. będą zgrzytać, to będą, nie mój problem. jeżeli ja się mylę i kupię coś źle, to nie płaczę na forum, tylko siebie biję po głowie za to, ze nie doczytałam regulaminu.
Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i co z tego? jeżeli ktoś nie wie, od czego jest regulamin, to trudno.. aczkolwiek i tak myślę, że idzie tutaj o unilever, czyli o rexonę też. choć sama wolę działać, opierając się na regulaminie. można też dowiedzieć się u agencji, jak to jest i czy regulamin ewentualnie może zostać zmieniony (uściślony). Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oczywiście, że to wina babci. kiedy nie jest ubezwłasnowolniona, może podpisywać umowy i nie może być tak, że babci później to darują, a dwudziestolatce nie. takie ustępstwa powodują bowiem lawinę innych chętnych, którzy nagle zmienili zdanie albo raczyli zajrzeć do regulaminu.
błędy każdy popełnia, ale nie może być tak, że za MOJE błędy odpowiadać ma KTOŚ INNY.
regulamin jest wiążący, a gdy ja się pomylę, to grzecznie sama sobie puszczam wiązankę i albo rezygnuję albo biegnę po drugi zestaw konkursowy.
ewentualnie jeżeli agencja czy regulamin czy brak rezerwy mi się nie podobają, to jest jedno, bardzo proste wyjście - nie grać tam. ja tak robię, gdy widzę konkurs na lajki albo fotograficzny (nie podobają mi się takie zasady, to mogę wyrazić na fb swoje myśli, ale sama się nie bawię i już). nikt przecież nikogo do graniA nie zmusza... Wyświetl w wątku >>