Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taalvikki

taalvikki

#6099495 Napisano: 23.10.2015 01:36:44 w Biedronka
visserarthur napisał(a):

konkurs14 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Jakie to szczęście, że Moc Nagród za tydzień się kończy emotka

a może nieszczęście, że pomysły się kończą ? emotka

Sił już brak, a odpuścić przecież nie można emotka

dla mnie to wielkie nieszczęście. osobiście optowałabym za tym, by taki konkurs trwał nieustannie, ewentualnie produkty promocyjne mogłyby się zmieniać. choć w sumie i te same mogę zachwalać codziennie inaczej, wielki problem to nie jest. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6098441 Napisano: 21.10.2015 18:22:09 w Biedronka
poprostuanette napisał(a):

magnus napisał(a):

joan napisał(a):

magnus - mnie nie interesują polskie miasta, tylko statystyki własne. Gdybym miała patrzeć na miejscowości, dawno temu bym się pochlastała, bo taki tłok u mnie, że dosłownie konkursowa nadpodaż ludzka.

Wysłałam ponad 100 zgłoszeń i w swoim przypadku nie widzę żadnej "ingerencji" sił boskich, nadprzyrodzonych czy też agencyjnych emotka

Ja piszę o "swoim" wygląda cienko na tle innych, statystyka dotyczy też mnie, bo XXX paragonów ad koszemotka
Hasło codziennie inne i nie 4 wyrazowe

Mam to samo wrazenie. Lepiej mieszkac na zadupiu niz w Warszawie

a może lepiej pisać lepsze hasła albo wysyłać ich więcej, zamiast węszyć wiejskie spiski? ;> Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6097744 Napisano: 21.10.2015 02:31:34 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

dolly napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Że każdy z osobna musi pisać, że wygrał w Luksusie w MDW ...

mnie to wkurza z mocą, codziennie to samo...

mnie to w ogole wkurza, po co sie wpisuja chwalipięty!  emotka

A tak serio, to irytuje mnie, takie wpisywanie 5,10, 15 osoby w "informują" i"dziś dotarła nagroda". Jezeli organizator dzwoni, to rozumiem wpis za godzine "nadal dzwonia" ale nie jedno za drugimemotka

Naprawdę cieszę się z wygranych nas wszystkich, ale wydaje mi się, że idea MDW jest inna, a w tym momencie trzeba się przebijać przez 10 stron "u mnie też luksus" żeby znaleźć coś poza luksusem... To samo dotyczy pisania, że dziś dotarła jakaś nagroda, ale już ciężko jest napisać kto wozi. Oczywiście nie zawsze każdy wie, ale... 

ja dzisiaj weszlam w informuja, aby dostac sie do wynikow z luksusu a tam info--- cos w stylu-" luksus wyniki- na stronie akon" - jezeli komus taka informacje sie przydala, to super, mnie nie dala nic, bo komus bylo ciezko wkleic link do strony z wynikami.

ja też weszłam na "informują" i gdy zobaczyłam wpis o luksusie i o tym, że informacja na stornie akon, to sobie weszłam w "wyniki konkursów" i raz dwa miałam link. już nie przesadzajmy, od linków są wyniki, a nie informacje o tym, że wyniki się pojawiają. 

a odnoście MDW to od dawna irytuje mnie zapełnianie kilkunastu stron wpisami typu "ja też", "i u mnie", "i na ciotkę też parę wpadło". nie taka jest bowiem idea tego tematu, przynajmniej według mnie.. 

jeżeli chodzi o to, kto wozi, to nie każdy zawsze wie, kto wozi, a niektórzy najzwyczajniej nie zwracają na to uwagi. mnie i tak - gdy zaglądam w ten temat - najczęściej interesuje to, co może dziś, czy niedługo przybyć, a nie to, kto mi to przywiezie. aczkolwiek, gdy ktoś wie, to może pisać, nie zaszkodzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6097341 Napisano: 20.10.2015 18:07:10 w Biedronka
benasia napisał(a):

i weź się szukaj jak nawet nr tel nie ma...

nie mam zapisanego smsa, więc po treści nie znajdę. koszmar.

skądinąd, po przeczytaniu kilkunastu tych zgłoszeń, zrozumiałam, jak ciężką pracę mają ludzie, którzy muszą całymi dniami czytać taki bełkot  :D Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6096678 Napisano: 20.10.2015 00:21:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dede napisał(a):

Jeśli to ktoś z forum, to bardzo dziękuję ,,życzliwej osobie,, za zgłoszenie nagrodzonej pracy w konkursie bambino Biedronka jako skopiowanej choć to bzdura. Pierwsza wygrana w konkursie szkolnym Biedronki po latach wysyłania prac na konkursy Kiory a tu taka ,,niespodzianka,, emotka

nie mam pojęcia o jaki konkurs chodzi, ale.. jeżeli piszesz, że jakieś oskarżenie to bzdura, to po co takie wpisy i smutek? przecież skoro wszystko jest ok, to sprawdzą i odpowiedzą, że wszystko jest ok.. chyba, że to jakoś inaczej działa i za każdą, nawet bezpodstawną, skargę odbierają nagrodę - w co wątpię. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6095746 Napisano: 17.10.2015 19:26:12 w Wkurza mnie...
delvitto napisał(a):

a mnie wkurzają osoby, które na zakupach wkładają swoje duże, 7-8 letnie dzieci do wózków zakupowych emotka  dzieciak taki buciorami szoruje po wózku, wcześniej może wdepnął przypadkiem w coś, a taka mamcia lub babcia nawet nie pomyśli;( tylko w jednym z większych sklepów są u nas wywieszki proszące, by tego zaniechać, lecz wiele osób tego i tak nie respektuje. Taki wózek po odstawieniu może trafić do osoby, której coś się wysypie, może zwykłe bułeczki, jesli torebka się rozerwie, albo cokolwiek, gdy człowiek pakuje potem zakupy do toreb, to nawet nie wie, ile syfu mu zostaje na rękach;( czasem mniejsze dzieci są też tak wrzucane, również mnie to wkurza, ale jakoś staram się zrozumieć, bo dzieciak, chociaż chodzący, to jednak mały, no ale jeśli widzę takiego wyrostka, najstarsze, które widziałam, miało chyba ze 12 lat (!), to mam ochotę wołać ochronę. Kilka razy zwracałam opiekunom uwagę, tylko w jednym przypadku pani się zdziwiła, ale wyjęła dzieciaka, a najczęściej słyszę bluzgi i prośby bym się nie wtrącała:( jak uważacie, może jestem przeczulona na tym punkcie?

nie. nie jesteś przeczulona. takie nastały czasy, że mamuśki myślą, że mogą wszystko. ja też, niestety, na jakiekolwiek upomnienia czy pytania, dostaję w odpowiedzi bluzgi. jednakże mnie to wcale nie zniechęca do zwracania uwagi - robię to uparcie i będę, bo miejsce publiczne to nie własny pokój..

w temacie: wkurzają mnie też mamuśki z dziećmi w sklepie, które swym "pociechom" pozwalają na zwyczajne darcie ryja w niebogłosy, a same w tym czasie, kiedy dzieciak śpiewa, klepią coś w telefonie swym... a na upomnienia reagują oczywiście jak święte krowy: "o ty ku**o, odpie*dol się od dziecka, ja tu mięso kupuję, a ty spie*dalaj!". jak ma być dobrze w tym kraju, skoro tacy ludzie rodzą dzieci?  :( Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6095712 Napisano: 17.10.2015 17:47:16 w Rossmann
mczarna napisał(a):

Czy za każdym razem dostajecie kod z konkursu? Kupowałam wczoraj pewien produkt, okazało się potem,że obecnie jest z nim konkurs. Wcześniej widziałam to ale w momencie robienia zakupów kompletnie mi wyleciało z głowy. Przy wydruku paragonu kasjerka wyjęła kolejny wydruk i po prostu go podarła, wtedy mi w głowie coś zaświtało.Po powrocie do domu oczywiście sprawdziłam stronę i konkurs jest. No żesz!!!Oczywiście wyslałam zdjęcie paragonu do obsługi rossnet po kod. Kiedyś mi tak przesłali. To już moja 2 taka sytuacja. Nie wspomnę, że jak świadomie coś na konkurs kupuję to jak czekam na kod to kasjerki patrzą na mnie jak na debila... Też tak miewacie?

kiedyś chyba zdarzyło mi się, że kasjerka zwyczajnie nie dała mi tego paragonu z konkursem, ale to było jakiś czas temu. teraz zauważyłam, że nie tylko ładnie podają, ale też mówią, jak wziąć udział. ale to pewnie zależy od danej osoby. myślę, że one mają przykazane informowanie, ale nie każdej się chce. w takiej sytuacji pisałabym do obsługi, upomniała się o kod i podała numer kasy i datę (może wtedy jeszcze raz przekażą danej kasjerce, żeby nie odwalała takich akcji). Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6095711 Napisano: 17.10.2015 17:42:19 w Inne mniejsze markety
slonko365 napisał(a):

Scenka rodzajowa.
Miejsce: kolejka do kasy w Polomarkecie.
Występują:
-Kasjerka,
-Kobita w kolejce przede mną, która zrobiła zakupy za ponad 20 zł, co upoważnia ją do udziału w loterii urodzinowej,
-Ja
Akcja:
Kasjerka do Kobity: "Czy chce Pani wziąć udział w loterii?"
Kobita: "Nie, dziękuję"
Ja: emotka
Kurtyna.

jakoś mnie to nie dziwi. osobiście też tak zraziłam się do loterii, że wolę sobie nie robić zbędnej nadziei.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6095562 Napisano: 17.10.2015 01:14:07 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

noisy0000 napisał(a):

Jadąc dziś autobusem usłyszałam (ciężko było nie usłyszeć; nie podsłuchiwałam) jak dwie panie rozmawiały o takim przypadku, że dwie dziewczyny nałykały się tabletek na kaszel, który powoduje jakieś dziwne stany, że obie skończyły w szpitalu  emotka  trochę poszperałam na ten temat w internecie i rzeczywiście takich przypadków jest pełno! Chodzi o Acodin - tabletki na kaszel dostępne bez recepty.. Jestem w szoku, że pomimo takich sytuacji to ustrojstwo jest dostępne dla każdego  emotka

obawiam się, że dla chcącego nic trudnego - jak nie było Acodinu, to dzieciaki wąchały klej, i naprawdę ciężko byłoby zakazać wszystkiego co ktoś może wykorzystać w sposób zdecydowanie do tego nie przeznaczony. Inna sprawa, że może powinno być jakieś ograniczenie wiekowe na kupno leków, szczególnie tych bez recepty, bo teraz jeśli się nie mylę, dzieciak może pójść do apteki i nakupić sobie dowolnego świństwa (zamiast się po ludzku piwa napić, bo tego sam sobie nie kupi ;) )

zakazy nic nie dadzą. jeżeli ktoś chce, to może ćpać cokolwiek i zabić się workiem foliowym. głupoty się ustawą nie usunie.

ograniczenie wieku też by nic nie dało, podobnie jak niewiele daje ograniczenie co do alkoholu. jeden zakaz napędza drugi, a wszystko kończy się kombinowaniem.. nie wiem też, dlaczego nieletni, którzy uczciwie kupują leki dla chorych rodziców, mieliby być karani tylko dlatego, że ktoś tam ćpa. jeżeli chce ćpać, to i tak znajdzie sposób, by ćpać, albo zmieni substancję, bo wszelkiego zła zakazać się nie da. to, że zdarzają się takie przypadki, jak opisany, to problem ludzkiej głupoty, a nie dostępności.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6094766 Napisano: 16.10.2015 03:42:54 w Udane wymiany - polecane nicki:)
polecam i dziękuję nouvelle :) Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6094765 Napisano: 16.10.2015 03:39:56 w Dziś cieszę się z.....
dziś (i codziennie) cieszę się z tego, że w domu mym jest ciepły kot  :) Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6094650 Napisano: 15.10.2015 20:19:57 w Wkurza mnie...
giulietta napisał(a):

Ronja napisał(a):

Mnie wkurzają wszelkie wypowiedzi, które już na początku zdania mówią o całym narodzie - Polakach , a potem następuje przypisywanie jakiejś negatywnej cechy. Zwłaszcza, że w 99,99% dotyczy to banalnych spraw, na forach i FB.   Dlaczego całość ma obrywać za garstkę idiotów? Skąd się to wzięło?

mnie nie wkurza, ale przeraża skąd przy praktycznie nieograniczonym dostępie do wiedzy, wartości itp. w ogóle biorą się idioci? w dodatku obserwując rzeczywistość, czytając tylko nagłówki artykułów, a zwłaszcza komentarze pod nimi widzę, że to zjawisko się nasila.... 

wiedza sobie jest, ale jeszcze trzeba po nią sięgnąć, rozpatrzyć, a następnie zinterpretować. a każdy interpretuje po swojemu, co prowadzi do tego, że jedni drugich nazywają idiotami choćby dlatego, że mają inne zdanie. jest to dość skomplikowana kwestia, bo trzeba mieć jeszcze definicję idioty.

a dostęp do wartości? według mnie jest coraz mniejszy, gdyż tradycyjne wartości są raczej w społeczeństwie wyśmiewane.

tak, czy tak, zjawisko samo w sobie niekoniecznie się nasila, gdyż tzw. "idioci" byli zawsze. nasila się za to marketing, który wie, że na idiotach łatwo zarobić - a zrobi się to, gdy zaproponuje się owym idiotom to, czego oni pragną. zauważmy, że w konkursach sami nieraz piszemy idiotyczne wierszyki, które niekoniecznie uważamy za ambitne, ale o których wiemy, że spodobają się organizatorom. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6094642 Napisano: 15.10.2015 19:58:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

madziulka2434 napisał(a):

spytałam organizatorów odnośnie wysylania tych samych haseł w Mocy -odpowiedzieli "Dziękujemy za kontakt i zainteresowanie Konkursem. Uprzejmie informujemy, iż wybrane przez Komisję raz hasło, nie będzie rozpatrywane ponownie."-ciekawe jak to będzie w praktyceemotka

A po co w ogóle o to zapytałaś? emotka

a po to, żeby uzyskać informację na temat konkursu. może ktoś chciał sam wysłać to samo hasło, ale wcześniej pomyślał i zapytał. nie rozumiem, dlaczego rzucacie się na człowieka, który po prostu zapytał, by sprawa była jasna, a nie dyskutowana przez dwadzieścia stron na forum...  :o

nie jest to żadne kopanie dołków, tylko zwykła informacja. osobiście w niektórych konkursach też zamierzam pytać organizatorów, czy np. będą uwzględniać linki do filmów wrzucane w pole na tekst, bo niestety konkursowicze coraz mniej się bawią i wykazują kreatywnością, a coraz częściej przeliczają i kombinują.. 

@up
to nie była podpowiedź, tylko pytanie. o wspomnianą kwestię też chyba ktoś pytał i też się ludzie zastanawiali, czy może być tak czy tak. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6094111 Napisano: 15.10.2015 01:22:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dolly napisał(a):

Bezaczek7, no ale do szkoly chyba chodzilas? To sorry, ale, ze jest dzien nauczyciela wiedziec powinnaś. 
Na temat nagrod sie nie wypowiadam.

to nie jest żadna powinność. równie dobrze można powiedzieć, że jak ktoś chodzi po tym forum, to wiedzieć powinien, że od chwalenia się ciekawostkami nie jest "mdw", tylko "dziś cieszę się z". osobiście dla mnie tragedia się nie stała po tym, że ktoś wrzucił nagrody dyrektora
(sama się z tego zaśmiałam, bo w sumie fajna nazwa na konkurs emotka ), ale jednak na przyszłość wolę być ścisłym, bo ludzie nie wiedzą, googlują, a na koniec, gdy spytają, co to za konkurs, to jest wielki śmiech, że nie wiedza, kiedy jakiś dzień.  

a to, że ktoś o tym tutaj dyskutuje (zgodnie z nazwą wątku), nie znaczy, że się wielce żre, jak to ktoś określił. ot, opinie. głównie na temat tego, jaka wiedza jest "powinnością", a jaka nie. ale wszystko chyba idzie w miarę spokojnie. tam, gdzie jest różnica zdań, nie zawsze musi iść wrogość i każdy mądry człowiek o tym "wiedzieć powinien".  :) Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6093957 Napisano: 14.10.2015 19:33:22 w Wkurza mnie...
ale po cóż tak wyczekiwać? wrzucą, to wrzucą, odliczanie wiele w wynikach nie zmieni  :)

mnie wkurzają niektóre wpisy w mdw, takie jak: nagroda dyrektora czy też narodzenie dziecięcia. takie rzeczy, jak ktoś chce, niech wpisuje w innych wątkach, chociażby w "dziś cieszę się z..", a nie tam, gdzie ludzie szukają konkretnych informacji. jeszcze później zdziwienie, że ktoś się pyta, z jakiego to konkursu.. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6093951 Napisano: 14.10.2015 19:22:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
benasia napisał(a):

migi napisał(a):

trampek. napisał(a):

Z jakiego konkursu wygrywaliście jaieś nagrody dyrektora co to jest ? emotka

mogę się mylić, ale dziś dzień nauczyciela emotka

dokładnie, jak można tego nie wiedzieć co to jest i z jakiej okazji   emotka

otóż można nie wiedzieć. jutro mamy np. światowy dzień mycia rąk i mało kto o tym wie. o dniu nauczyciela nauczyciele i uczniowie może wiedzą, ale kto z przypadkowych przechodniów wie, kiedy jest święto policji albo kto z podatników wie, kiedy jest dzień poborców podatkowych..?

poza tym takich konkursów nie ma w bazie, więc chwalenie się wygranymi może wywoływać pytania.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6091885 Napisano: 12.10.2015 02:34:01 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, a raczej dziwi sam powyżej dyskutowany fakt: że są w ogóle na świecie mężowie, którzy wolą piwo z kolegami niż ze swą żoną. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6091392 Napisano: 10.10.2015 14:05:33 w Biedronka
chochliczka napisał(a):

luko922 napisał(a):

akaska napisał(a):

Wysyłacie jedno hasło kilka razy? A ja głupia każdego dnia wymyślam inne .... Mam 4 kartki w zeszycie spisane. Po co ja się tak męczyłam:( Dzięki za oświecenie.

A po co się wysilać, jak i tak nikt tego nie czyta. A nawet jak czyta, to przecież nie pamięta kilkudziesięciu tysięcy haseł emotka

No tak jacy to biedni niektorzy sa,zmuszaja Was do wziecia udzialu w konkursie i dlatego ciagle te samo haslo dajecie.Obciach totalny,nie dziwie sie juz, dlaczego uwazaja Polakow za cwaniakow i oszustow.Mam nadzieje,ze zdublowane hasla wyrzuca i naucza niektorych w ten sposoh uczciwosci.
P.S.Zawsze wysylam nowe hasla. Pozdrowienia dla grajacych fair.

no lud kombinuje, jak się da. co chwilę się dowiaduję o nowych sposobach na przechytrzenie czegoś czy kogoś emotka .. niby nikt nie zabrania wysyłania w kółko tego samego, ale nawet by mi to do głowy nie przyszło w tym konkursie. grałam już kilkanaście razy i zawsze sobie wymyślam na poczekaniu nowe i mam z tego także zabawę, a nie odwalanie koniecznej roboty  :)

zdziwiło mnie też, że ktoś się dziwi, że któryś tam raz to samo hasło nie wygrało - przecież każdego dnia jest inna konkurencja.

aha - gdybym była agencją zdublowane hasła bym odrzucała, tzn nagrodziłabym jedno hasło tylko raz. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6091180 Napisano: 09.10.2015 20:25:28 w Wkurza mnie...
iwonciaaa napisał(a):

monikar napisał(a):

Wkurza mnie jad sączący się na forum. Konkursowicz wygrywa wymarzone nagrody, zgodnie z regulaminem, jest uradowany co zresztą oczywiste a inni zamiast pogratulować zasłużonej nagrody zaczynają sączyć swój jad...Doprawdy dochodzę do wniosku, że nie warto się chwalić wygranymi na tym forum...

Ja już z tego zrezygnowałam totalnie emotka wystarczy hejt przy wynikach konkursów na stronie.

Wkurza mnie brak motywacji do walki z magisterką.

z magisterką się nie walczy, magisterkę się tworzy i wychowuje jak dziecko  :)

wkurza mnie.. głód i w ogóle poczucie cielesności.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6090373 Napisano: 08.10.2015 19:35:48 w Wkurza mnie...
laurette napisał(a):

konkurs Prince Polo - z bonów dzisiejszych do Media chyba aż 7 na 20 podanych jest z Aleksandrowa Łódzkiego, poprzednio też sporo, chyba jakaś ściemaemotka

to ktoś tam jeszcze gra?  :p

wkurza mnie.. wszechobecność pana lewandowskiego, którego twarz wybitnie źle mi się kojarzy. Wyświetl w wątku >>
0 0