Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
taalvikki
Postów 1165
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki Wyświetl w wątku >>
we must suffer to free our pain
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale przecież tam, gdy się wpisywało propozycję imienia, to pokazywało, że np. takie już zostało zgłoszone, czyż nie?
tak, czy tak, ten leniwiec to totalna żałość. najpierw cudaczek ładowaczek, potem cudaczek, a potem ładowniczy i zwiszardy i inne doładujmiterarztutajalbowpie*dol. od pewnego czasu na pałę to wybierają (co nie dziwne przy takiej ilości tak głupawych zgłoszeń) i autko zgarnie ktoś, kto zwyczajnie farci. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zapewne kwestia przyzwyczajenia. ja kiedyś też jadałam takie cuda, później zrezygnowałam na jakiś czas i teraz, gdy tylko się na trochę skuszę, mam takie same problemy, jak Ty.. obrzydliwe to. a najgorsze jest to, że jak już ktoś to otworzy, to człowiek się skusi. dlatego lepiej trzymać się z daleka od ludzi z paczką chipsów Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja nie mam i mój chłopak też nie ma. spokojnie, tyle tego było, że wszystkich na jeden raz nie dali rady posłać. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziś słuchałam przez chwilę tego radia i mówili, że ów chamski "konkurs" kończy się jakoś za tydzień, więc jest nadzieja, że zygmunt przestanie wtedy nam spamowac. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to oczywiście nie jest słuszne. ot, choćby taka pani Zapendowska - ocenia śpiewaków, choć sama śpiewać wielce nie potrafi. czy jej też zabronicie ocen, bo sama nie śpiewa lepiej? podobnie jak wielu wielkich krytyków, czy to teatralnych, czy literackich, czy muzycznych. nie mówię o obelgach, ale krytyka nie zawsze jest zła. zastanówmy się czasem, zanim coś napiszemy...
osobiście nie zamierzam się wielce litować nad czymś, co jest według mnie mało kreatywne, natomiast uwielbiam przegrywać z dobrymi tekstami. i tyle. i zawsze będę o tym pisać. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja nie gratuluję, kiedy nie widzę, co wygrało. gdyby w whiskasach nie pokazali odpowiedzi, a ja bym w ciemno pogratulowała takim banałom, to...ekhm.. zwłaszcza, że wiem, co zazwyczaj agencje uznają za "ładne".
plagiatów nienawidzę, ale w sumie żenady i pseudolitościwości nie znoszę chyba jeszcze bardziej. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie to samo bym napisała. 20 marzeń to żenada i porażka w większości, ale numer paragonu w 20 latach o niczym tak naprawdę nie świadczy, bo ktoś mógł posłać dwa wspaniałe teksty. i póki tych tekstów nie zobaczę, to nie oskarżam. i tyle. ale właśnie dlatego, by nie oskarżać, jestem za tym, by wszyscy publikowali wygrane odpowiedzi. pytanie tylko, czy to wykonalne, skoro każda agencja robi jak chce.. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja następnym razem wyślę odpowiedzi po hebrajsku, a jak mnie nie nagrodzą, to pójdę do mediów i powiem, że to antysemityzm. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
unikatowe? jakieś dzieciaki, ckliwości i pełno podróży po świecie? albo po prostu opisane nieciekawym językiem własne zainteresowania. no nie żartuj. przypuszczam, że wiele osób tak pisało, tylko, że zamiast uli był kurs węgierskiego, a zamiast przedszkola czy kina - własny salon tatuażu czy psiego fryzjerstwa.
osobiście nie znalazłam w tych zgłoszeniach ani jednej rzeczywiście unikatowej i intrygującej rzeczy. ale cóż - każdy ma swój próg kreatywności Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie, nie oszalały. dla niektórych szaleństwem byłby wybór czegoś ciekawego. banały i głupoty to dla wielu norma.
dziś chyba poślę imię: leniwiec. ale to też będzie dla nich zbyt kreatywne. ;p Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a pani oldze, która napisała o tak: "Moim marzeniem jest aby ludzie żyli szcześliwie a nie darli ze sobą koty, zęby jak koty" przesłałabym nie 20 tysięcy, tylko zaproszenie na kurs polskiego.
o pracowni dla dzieci nie wspomnę. nie dość, że banał, to jeszcze jedno zdanie bez najmniejszego polotu. ech. mogłam napisać po prostu, że marzę o pokoju na świecie. i tyle.
tak, czy tak, jest jedno śmieszne marzenie: o zabraniu żony do paryża. ciekawe, czy już zostało spełnione? ;>
aha. zwycięzcom wyjątkowo nie gratuluję, bo twórczością się wielką nie wykazali. mogę im tylko podziękować za to, że nakierowali mnie na to, by w najbliższym konkursie mocno hamować kreatywność. ;p Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi wystarczył bob ładowniczy i już miałam na tyle sugestywne wizualizacje, by zakończyć grę.
teraz z dystansu obserwuję wyniki i czekam na zwykłe DobrzeMiZrób. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja i ja też kocham! Ciebie, tomniewkurza, też! Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
seksowne 2 latki to trochę coś innego jednak, gdyż używają tam czyichś wizerunków bez zgody itp.
a co do omawianej strony, to w sumie nie wiadomo. może być też i tak, jak piszesz, dlatego jednak zgłosiłam tę stronę. jednak przy każdej takiej sprawie staram się szukać jakichś motywacji, by spróbować pojąć to, co niektórzy czynią.. może niepotrzebnie. Wyświetl w wątku >>