Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taalvikki

taalvikki

#6123111 Napisano: 01.12.2015 17:21:08 w Połączenia nieodebrane
zaczytana-pola napisał(a):

taalvikki napisał(a):

537 999 924? ktoś coś?

unique one

dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6123019 Napisano: 01.12.2015 14:25:03 w Połączenia nieodebrane
537 999 924? ktoś coś? Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6122710 Napisano: 30.11.2015 23:44:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
a mi piszą, że numer nie jest uruchomiony w sieci play..  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6121504 Napisano: 28.11.2015 22:14:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
widzę tutaj różne mleczne ciekawostki. więc.. jeżeli ktoś uważa mleko za truciznę, to ja chętnie to mleko przyjmę, bo jakoś lubię się tak "truć". emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6121229 Napisano: 28.11.2015 02:38:42 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

foton napisał(a):

Mnie się wydaje, że Cudaczek Ładowaczek jest mój... ale ciiiiicho  emotka  (nie znam osobiście, ale mam blisko)  emotka

Jeśli to faktycznie Ty zgłaszałeś to imię i dostałeś maila w tej sprawie to zwracam honor.Widocznie mi się tylko wydawało,że ja je pierwsza zgłosiłam,ech.

ale przecież tam, gdy się wpisywało propozycję imienia, to pokazywało, że np. takie już zostało zgłoszone, czyż nie?

tak, czy tak, ten leniwiec to totalna żałość. najpierw cudaczek ładowaczek, potem cudaczek, a potem ładowniczy i zwiszardy i inne doładujmiterarztutajalbowpie*dol. od pewnego czasu na pałę to wybierają (co nie dziwne przy takiej ilości tak głupawych zgłoszeń) i autko zgarnie ktoś, kto zwyczajnie farci.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6120263 Napisano: 26.11.2015 17:52:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
leniwiec przebił nawet 20 marzeń. SamSeDoładuj.   Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6119606 Napisano: 25.11.2015 17:52:59 w Biedronka
nie wiem, co to za filmik, nie śledziłam tych dyskusji, ale wiem, że gdy pytałam agencji, czy będą brać pod uwagę inne formy niż tekst, to odpisali mi jasno, że nie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6119194 Napisano: 25.11.2015 02:13:09 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

Wkurza mnie moja głupota.Od lat unikamy konserwantów w jedzeniu,ale kupiłam na konkurs Lays i pokusiło mnie ciut spróbować.No i mam za swoje-brzuch mnie boli,język piecze...Nie wiem jak można się tym zajadać?

zapewne kwestia przyzwyczajenia. ja kiedyś też jadałam takie cuda, później zrezygnowałam na jakiś czas i teraz, gdy tylko się na trochę skuszę, mam takie same problemy, jak Ty.. obrzydliwe to.  a najgorsze jest to, że jak już ktoś to otworzy, to człowiek się skusi. dlatego lepiej trzymać się z daleka od ludzi z paczką chipsów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6119139 Napisano: 24.11.2015 22:13:07 w Biedronka
kozuszka38 napisał(a):

bonitta napisał(a):

Nie jestem jedyną która nie otrzymała ani jednego zestawu z Luksusu mam nadzieję? emotka

Ja też nie mam emotka

i ja nie mam i mój chłopak też nie ma. spokojnie, tyle tego było, że wszystkich na jeden raz nie dali rady posłać.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6117594 Napisano: 23.11.2015 00:16:41 w Połączenia nieodebrane
rkvi napisał(a):

Do mnie ostatnio z zastrzeżonego wydzwania automat z Radia Złote Przeboje emotka

dziś słuchałam przez chwilę tego radia i mówili, że ów chamski "konkurs" kończy się jakoś za tydzień, więc jest nadzieja, że zygmunt przestanie wtedy nam spamowac. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6117581 Napisano: 22.11.2015 23:15:58 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

monikar napisał(a):

Myślę sobie, że każda osoba która wyśmiewa prace nagrodzone zgodnie z regulaminem powinna sama zaprezentować swą wypowiedź konkursową abyśmy i my mogli ocenić dla porównania także i jej radosną twórczość.

to oczywiście nie jest słuszne. ot, choćby taka pani Zapendowska - ocenia śpiewaków, choć sama śpiewać wielce nie potrafi. czy jej też zabronicie ocen, bo sama nie śpiewa lepiej? podobnie jak wielu wielkich krytyków, czy to teatralnych, czy literackich, czy muzycznych. nie mówię o obelgach, ale krytyka nie zawsze jest zła. zastanówmy się czasem, zanim coś napiszemy...

osobiście nie zamierzam się wielce litować nad czymś, co jest według mnie mało kreatywne, natomiast uwielbiam przegrywać z dobrymi tekstami. i tyle. i zawsze będę o tym pisać. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6117421 Napisano: 22.11.2015 16:52:09 w Biedronka
termitek99 napisał(a):

Wiem jedno, zgłoszeń nie było dużo, wiele osób trafiło sporo stówek - jak ja. I tak samo mogło się komuś trafić z autkami. Ktoś ładnie napisał i tyle moim zdaniem. I szczerze mu gratuluję.

a ja nie gratuluję, kiedy nie widzę, co wygrało. gdyby w whiskasach nie pokazali odpowiedzi, a ja bym w ciemno pogratulowała takim banałom, to...ekhm.. zwłaszcza, że wiem, co zazwyczaj agencje uznają za "ładne".

plagiatów nienawidzę, ale w sumie żenady i pseudolitościwości nie znoszę chyba jeszcze bardziej. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6117177 Napisano: 21.11.2015 21:42:15 w Biedronka
1Hiacynta1 napisał(a):

O ile konkurs Pedigree, a właściwie wyniki, wołają o pomstę do nieba i totalnie nie kumam czym kierowała się komisja przy wyborze co najmniej 17 zwycięskich prac, to tu nie rozumiem o co większości z was chodzi. Robiąc zadymę w agencji o to że nagrodzili hasła, które miały numery paragonów obok siebie sami sobie robimy krzywdę. Bo dlaczego ma nie wygrać Krysia Nowak, Kasia Kowalska i Zosia Iksińska skoro wszystkie napisały 3 wypasione hasła? Tylko dlatego że akurat są koleżankami i jedna z nich robiła zakupy dla wszystkich w Biedronce na ten akurat konkurs?  Uważam że przez takie szukanie dziury w całym, kilka agencji już nie nagradza dobrych haseł, ważne jest byleby tylko numery nie były koło siebie. I śmiem twierdzić ze sami do tego doprowadziliśmy. Ktoś tu pisał o tym że może paragony były kupowane od kogoś z forum kto przecież nie kursował kilkadziesiąt razy do różnych kas, tylko rozdzielił zakupy i tyle. To jest najbardziej prawdopodobna wersja. Dlatego chyba lepiej się zastanowić przed zakupem paragonów gdzie podaje się numer od osób handlujących nimi nagminnie.

Co innego filmiki, laurki w konkursach na hasło. To są zagrywki na które nie mam określenia. Osobiście jestem przeciwniczką publikowania zwycięskich haseł wybiórczo. No chyba ze robiłyby to wszystkie agencje w każdym konkursie.

dokładnie to samo bym napisała. 20 marzeń to żenada i porażka w większości, ale numer paragonu w 20 latach o niczym tak naprawdę nie świadczy, bo ktoś mógł posłać dwa wspaniałe teksty. i póki tych tekstów nie zobaczę, to nie oskarżam. i tyle. ale właśnie dlatego, by nie oskarżać, jestem za tym, by wszyscy publikowali wygrane odpowiedzi. pytanie tylko, czy to wykonalne, skoro każda agencja robi jak chce.. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6116949 Napisano: 21.11.2015 01:53:26 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Serio mnie dziś wkurza, że wygrywają analfabeci. To tak jakby w maratonie wygrał ten co nie związał sznurówek i wy... Koleił się zaraz na starcie. Bo przecież szkoda biedaka.... Co z tego, że inni trenowali, trzymali dietę, inwestowali? Nagrodzimy kalekę, bo to poprawne politycznie! 

To nie jestem osamotniona w swoich odczuciach

ja następnym razem wyślę odpowiedzi po hebrajsku, a jak mnie nie nagrodzą, to pójdę do mediów i powiem, że to antysemityzm. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6116609 Napisano: 20.11.2015 18:58:22 w Biedronka
"Przyznam Ci racje, że KOMISJA KONKURSOWA miała brać pod uwagę niebanalność, niepowtarzalność i poprawność językową. Widać nie wszyscy skończyli tam FILOLOGIĘ POLSKĄ - wyselekcjonowali marzenia te dla nich unikatowe, niepowtarzalne - w sensie niezdublowane pomysły - bo chyba nikt nie pisał wiecej o protezie dla sąsiada czy ulach dla pszczół - no i z tych unikatowych wybierali. "

unikatowe? jakieś dzieciaki, ckliwości i pełno podróży po świecie? albo po prostu opisane nieciekawym językiem własne zainteresowania. no nie żartuj. przypuszczam, że wiele osób tak pisało, tylko, że zamiast uli był kurs węgierskiego, a zamiast przedszkola czy kina - własny salon tatuażu czy psiego fryzjerstwa.

osobiście nie znalazłam w tych zgłoszeniach ani jednej rzeczywiście unikatowej i intrygującej rzeczy. ale cóż - każdy ma swój próg kreatywności Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6116582 Napisano: 20.11.2015 18:38:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asante napisał(a):

Mam wrażenie, ze wszystkie agencje oszalały. Dziś 30 zł w Leniwcu zgarnął "Doładowany"... 

nie, nie oszalały. dla niektórych szaleństwem byłby wybór czegoś ciekawego. banały i głupoty to dla wielu norma. 
dziś chyba poślę imię: leniwiec. ale to też będzie dla nich zbyt kreatywne.  ;p Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6116572 Napisano: 20.11.2015 18:31:44 w Biedronka
miałam nie wchodzić w te wyniki, ale mnie zachęciliście i w sumie... najbardziej żenujący jest brak kreatywności. ileż można marzyć o podróżach dookoła świata czy o prezencie dla teściowej albo wyprawie rowerowej. przeraża mnie ludzki banał. no i oczywiście ukochane litościwości i wierszyki. 

a pani oldze, która napisała o tak: "Moim marzeniem jest aby ludzie żyli szcześliwie a nie darli ze sobą koty, zęby jak koty" przesłałabym nie 20 tysięcy, tylko zaproszenie na kurs polskiego.

o pracowni dla dzieci nie wspomnę. nie dość, że banał, to jeszcze jedno zdanie bez najmniejszego polotu. ech. mogłam napisać po prostu, że marzę o pokoju na świecie. i tyle.

tak, czy tak, jest jedno śmieszne marzenie: o zabraniu żony do paryża. ciekawe, czy już zostało spełnione? ;>

aha. zwycięzcom wyjątkowo nie gratuluję, bo twórczością się wielką nie wykazali. mogę im tylko podziękować za to, że nakierowali mnie na to, by w najbliższym konkursie mocno hamować kreatywność.  ;p Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6115857 Napisano: 20.11.2015 02:28:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asante napisał(a):

trebor1 napisał(a):

asante napisał(a):

joan napisał(a):

Alle napisał(a):

Myślałem, że didoleń był idiotyczny ale pipołek rozwalił system. Czekam na mocniejsze tytuły emotka

Etam, diLdoleń to by dopiero był hit! emotka

Nie ma DiLdolenia, ale jest Julek Małorychliwy emotka emotka emotka

on jeszcze was zaskoczy!
może i wydawać się trochę nieporadny jak tak wisi,
ale jakby tak rozpalić ten konar którego się trzyma...
mówię wam przyczajony Tygrys, ukryty Smok!

Tonący konara się chwyta powiadasz? emotka  

mi wystarczył bob ładowniczy i już miałam na tyle sugestywne wizualizacje, by zakończyć grę. emotka
teraz z dystansu obserwuję wyniki i czekam na zwykłe DobrzeMiZrób. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6115856 Napisano: 20.11.2015 02:13:47 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

joan napisał(a):

mn112 napisał(a):

(...) ale FB zarejestrował mnie z imieniem i nazwiskiem, które podałam. Konto mam dość długo. (...) Nie widzę sprzeczności. (...)

Nie widzisz sprzeczności? Ale inni widzą i dlatego są niemili na FB. I będą niemili, jak matki, które się wkurzają, że ktoś wygrał w konkursie foto z dzieckiem, chociaż dziecka nie posiada. Jak ludzie, którzy musieli odmówić sobie kupna czegoś, żeby zakupić produkty na konkurs, a ktoś gra od lat bez paragonu. Jak ktoś, kto nie dostał nagrody w konkursie opisowym, bo nagrodzono film. Mówiąc wprost: nie lubią Cię, bo Twojego zgłoszenia nie powinno być w puli, nie miałaś prawa go wysłać. I teraz warto to przetrawić/przemyśleć, nie ma się co przejmować, ale też nie zamiataj tematu pod dywan. Nie wyobrażasz sobie, jak zażarci są ludzie; de facto Twoje konto jest fikcyjne, bo osoba o Twoich danych nie istnieje.

Już wiem, czemu Cię Joan pokochałem od pierwszego wejrzenia emotka emotka

i ja i ja też kocham! Ciebie, tomniewkurza, też! Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6115467 Napisano: 19.11.2015 16:41:04 w Wkurza mnie...
snowflake napisał(a):

taalvikki napisał(a):

hmm. rozumiem oburzenie, ale też poniekąd rozumiem zamysł. spójrzmy na przyczyny. pewnie człowiekowi chodzi o to, że ludzie w danej kulturze biją się o prawa zwierząt, jednocześnie zajadając się schabowymi. nie wiem.. może chodziło o to, by pokazać ten problem.. myślę, że jest to fanpage, który ma szokować nie po to, by pokazać rzeczywiste upodobania autora, ale po to, by pokazać niekonsekwencję. aczkolwiek jest rzeczywiście niesmaczny i momentami odrażający.

tak, czy tak zgłaszam, ale chciałam też nakierować na pewien trop..

Serio? Bo wg mnie bardziej prawdopodobne jest, że takie fp ( ten i np seksowne 2 latki) są tworzone przez psycholi i/lub rozwydrzonych nastolatków, którzy chcą zabłysnąć w Internecie za wszelką cenę..

seksowne 2 latki to trochę coś innego jednak, gdyż używają tam czyichś wizerunków bez zgody itp.

a co do omawianej strony, to w sumie nie wiadomo. może być też i tak, jak piszesz, dlatego jednak zgłosiłam tę stronę. jednak przy każdej takiej sprawie staram się szukać jakichś motywacji, by spróbować pojąć to, co niektórzy czynią.. może niepotrzebnie.  Wyświetl w wątku >>
0 0