Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taalvikki

taalvikki

#6200367 Napisano: 21.05.2016 02:12:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Jak dla mnie lays sobie zamiast reklamę robić konkursem robi sobie antyreklamę... Nie dość że wkurza mnie bo pufy mi nie chcą dac... To jeszcze już patrzeć na nie nie mogę.... Jak lubiłem laysy tak jem je teraz z przymusu, a jak widze jeszcze Półki z tym to mnie na wymioty zbiera emotka  

ej, ale przecież nie musisz brać udziału i jeść laysów, jest masa innych konkursów. jak ja widzę konkurs z wódką, której nie piję, to sobie odpuszczam, a nie wlewam w siebie pod przymusem. ale jak już masz przymus grania, to laysy możesz oddać komuś, kto je zje bez odruchów wymiotnych...

a reklamę to sobie laysy robią na zwykłych konsumentach, którzy widzą plakat konkursowy i może z raz kupią, nawet nie grając, ale widzą, że lays coś rozdaje, więc jest fajną, proludzką marką. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6200366 Napisano: 21.05.2016 01:57:16 w Wkurza mnie...
ludzie, którzy kupują masowo tony najmniejszych produktów konkursowych, a potem w płacz, że jakichś kodów nie widać. kupujta jeszcze mniejsze rozmiary dla myszy, by było więcej zgłoszeń, to wtedy wszystko odczytacie. w ogóle przeraża mnie takie masowe granie na produkty, których się nie używa i które później lądują w śmiechach. pazerność ludzka granic nie za. nie lepiej sobie kupić większą paczkę tych nieszczęsnych laysów, zobaczyć widoczny kod i NAPISAĆ DOBRE ZGŁOSZENIE? a chipsy oddać komuś, kto je lubi i je? o losie...  :/ Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6199387 Napisano: 19.05.2016 13:12:58 w Smolar
barcza napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Sami sobie podcinacie gałąź na której siedzicie tymi ciągłymi spekulacjami, teoriami spisków donosami do agencji i sponsorów itd., oni i tak to wyrzucają do kosza. Może niech niektórzy z was wezmą się do roboty, zaczną inwestować więcej kasy i pracy w konkursy a przestaną liczyć na wygraną - bo przecież wysłałem(am) 2 - 3 zgłoszenia i nie wygrałam(em) (!) Jak tak dalej pójdzie to Smolar i inne agencje przestaną przez to robić konkursy i loterie i ciekawe co wtedy niektórzy z was będą robić, zbierać butelki?
Tak czy inaczej życzę wszystkim wygranych emotka

zapomniałeś dodać  puszki , makulaturę i  korki z butelekemotka

ale jakie donosy? toż to zwykłe opinie na temat działania konkretnej firmy. bo nie świadczy chyba dobrze o agencji, gdy wysyła info o nagrodach do ludzi, którzy nie grali. nie wiem też, co ma do rzeczy ilość zgłoszeń? no, chyba, że jako loteryjny, mówisz tylko o loteriach, bo tam rzeczywiście powinna na wygraną wpływać głównie ilość. natomiast gdy konkurs jest kreatywny - czynnikiem decydującym powinna być jakość - bo spokojnie można wygrać jednym dobrym zgłoszeniem. wcale nie zamierzam chwalić więc agencji, która nie pomyślała i wzięła sobie za dużo na głowę. a przynajmniej nie zamierzam chwalić jej za tę konkretną serię euro - konkursów. trudno. obrażą się i nie zrobią konkursu, to zrobi ktoś inny, o to się akurat nie martwię. więc proszę nie nie obrażać ludzi i nie oskarżać o lenistwo, bo nieraz więcej pracy wkłada się w JEDNO zgłoszenie niż w kupowanie ton produktów, które pózniej mają mi zalegać w domu. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6199233 Napisano: 19.05.2016 03:08:35 w Smolar
edzia21 napisał(a):

kadett33 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

jankowska napisał(a):

Ja też nie przepadam za Smolarem, ale skąd wiecie, że nie czytali zgłoszeń w trakcie konkursu... Moim skromnym zdaniem w Lidlu wygrało moje najlepsze hasło więc uważam, że mogli czytać zgłoszenia.

konkurs w Lidlu skończył sie w niedziele,a oni informowali już następnego dnia emotka zastanawiam sie kiedy to wszystko przeczytali

no mogli każdego dnia czytać z poprzedniego dnia, więc w poniedziałek musieli tylko przeczytać z weekendu.

biorąc pod uwagę fakt, ile mają innych akcji konkursowych i promocyjnych B2C oraz  dla segmentu B2B... oraz INNYCH agencyjnych spraw na głowie, nie mają co robić tylko siedzieć i codziennie dumać nad zgłoszeniami z danego sklepu. Czysta utopia. Wejdźcie sobie na stronę smolara i zobaczcie ile osób jest faktycznie odpowiedzialnych za akcje stricte promocyjne. Chyba że Pan Robert trzyma ich w piwnicy, systematycznie chłoszcze...a oni "czytają" przez 24h/dobę 7 dni w tyg emotka

o. tak właśnie być powinno!  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6199229 Napisano: 19.05.2016 02:07:37 w Dziś cieszę się z.....
cieszę się, że jest osoba, która potrafi nagle - ni to z d*py ni z podziemi - zostawić wszystko i przyjechać do mnie na skuterze, krążąc przez ponad połowę Polski, tylko dlatego, że nie widzi mnie od 2 dni, a kolejnych 3 nie chce czekać. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6199142 Napisano: 18.05.2016 21:14:13 w Smolar
donia7 napisał(a):

defed napisał(a):

jankowska napisał(a):

Ja też nie przepadam za Smolarem, ale skąd wiecie, że nie czytali zgłoszeń w trakcie konkursu... Moim skromnym zdaniem w Lidlu wygrało moje najlepsze hasło więc uważam, że mogli czytać zgłoszenia.

Jestem z tych nielicznych, co wierzą, że Smolar czyta, ew. czyta z wybranej puli.

Nie potrafię uwierzyć natomiast w losowanie w konkursach, gdyż zdarza mi się tam wygrywać hasłami, a w loteriach NIGDY (w obu formach promocji biorę udział porównywalnie często). 

ja też ... W loteriach nie wygrywam nigdy, w kreatywnych sporadycznie, ale mimo to nie rozumiem tej nagonki na Smolara...

nie chodzi o nagonkę, ale takie akcje, jak dziś nie świadczą o niczym dobrym. do tej pory lubilam smolara i wierzyłam, że czyta, ale teraz sami sobie strzelili w stopę tyloma konkursami na raz, przy tak małej ilości czasu na wybór zwycięzców. oczywiście, mogą czytać w trakcie, ale później to, co przyszło pierwszego dnia, wypada porównać z tym, co przyszło w ostatniej minucie. a przy wielu zgłoszeniach wątpię, by dało się to rzetelnie zrobić w ciągu połowy dnia. 

aha. dla mnie czytanie "z wybranej puli", to już pół-loteria. powinni wybierać ze wszystkich zgłoszeń, nawet kosztem dłuższego czekania na wyniki. takie moje zdanie. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6199017 Napisano: 18.05.2016 17:20:55 w Smolar
stamp2 napisał(a):

juz wysyłają smsy z przeprosinami,maja wyslac upominek w ramach przeprosinemotka odpisałem zeby sobie wsadziliemotka

:D

no Smolar bardzo mnie zawodzi w tych konkursach piwnych..  ktoś tam pisał, że przecież tutaj trzeba się spieszyć, bo to bilety, ale przecież wystarczyło... zrobić konkurs trochę wcześniej i dać sobie więcej czasu na ogarnięcie tematu. 

inna sprawa, że nagroda w postaci czteropaku to absurd, gdy trzeba oświadczenia i paragony pocztą wysyłać. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6198530 Napisano: 17.05.2016 21:00:50 w Żegnamy zmarłych
klaudaa napisał(a):

magdalena1020 napisał(a):

babariba napisał(a):

Halina Skoczyńska - wybitna wrocławska aktorka

emotka

po nazwisku  nie kazdy kojarzy ale to babcia z Rodzinki.pl

po pseudo rodzinkach też nie KAŻDY kojarzy, to aktorka, która grała też w teatrach. Wyświetl w wątku >>
[*] 0

taalvikki

#6197527 Napisano: 16.05.2016 16:12:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mnie też Smolar wylosować nie zechciał emotka  
idę się napić tego Okocimia.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6197505 Napisano: 16.05.2016 15:34:42 w Smolar
mksmichal napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

termitek99 napisał(a):

A czy MILA - Carlsberg też już rozstrzygnięta? Czy były smsy już?

Nie było czekamy

mila chyba dopiero wczoraj sie konczyla

C4 też się wczoraj kończył, ale już zdążyli wszystko "przeczytać". Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6197225 Napisano: 15.05.2016 23:24:18 w Wkurza mnie...
wkurza mnie:

"oto moja odpowiedź konkursowa w formie filmiku <tutaj mamy prezentację banalnych słówek, która nie ma nic do przekazania, ale jest na youtube, więc ma wygrać>" Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6197024 Napisano: 15.05.2016 00:18:48 w WC - rozmowy o wszystkim
mczarna napisał(a):

Kto pamieta piosenkę/kobieta, co śpiewała albo tuż po Szpaku albo dalej? Z jakiego kraju?

Australia bodajże, jakaś Dami Im (skądinąd koreańsko - australijskiego pochodzenia). aha. to konkurs EUROwizji?  bo nie wiem, odkąd Australia leży w Europie.  emotka
w każdym razie - porażka z tymi wynikami i wcale nie chodzi mi o Szpaka. a w kolejnym każdym razie - ten konkurs jest coraz bardziej żałosny. wróciłam zmęczona do domu i włączyłam wyniki sama nie wiedząc, dlaczego. obrzydliwość.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6196360 Napisano: 13.05.2016 14:53:57 w Paragony
kupię paragon na kosmetyki garnier z tesco, ewentualnie odsprzedam wygrany numer/ nieaktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6195388 Napisano: 12.05.2016 00:41:17 w Wkurza mnie...
wkurza mnie granie o jakieś większe nagrody, a później narzekanie, że owe nagrody są złe - bo do spa se trzeba dojechać, a ja ze śląska. losie drogi - nie pasuje nagroda, nie graj, a nie jęcz, że spa pod nos powinno przybyć niczym cyrk. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6195145 Napisano: 11.05.2016 16:26:03 w Informują
garnier5 to leclerc. ale z tesco (garnier6) też szły, bo tylko tam grałam  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6193402 Napisano: 09.05.2016 02:54:01 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

kalka napisał(a):

Ja już ryczę ... 
Ja, obca baba czuję jak coś ściska za gardło, kiedy pomyślę o tym nieszczęściu, a co przeżywają rodzice dzieciątka...!?

emotka Żal każdego człowieka, który przedwcześnie odchodzi, a najbardziej - Dziecka.

dlaczego najbardziej dziecka? a tego, który przedwcześnie nie odchodzi, to już nie żal? w ogóle to gdzie jest granica "przedwczesności"? wiele osób umiera każdego dnia i każdego jakoś tam szkoda, choć tak naprawdę to w żałobie płacze się głównie nad sobą i nad tymi, co zostali, niż nad tymi, którzy umarli.

wkurza mnie... robienie z dzieci nadludzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6193401 Napisano: 09.05.2016 02:50:10 w Żegnamy zmarłych
umarło dziś sporo osób, o których nikt nie napisał, bo albo nie były znane, albo były za stare. i ja tych właśnie żegnam. dobranoc. Wyświetl w wątku >>
[*] 0

taalvikki

#6193400 Napisano: 09.05.2016 02:46:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mksmichal napisał(a):

http://www.smolar...nkurs-carlsberg-mila Konkurs Carlsberg i Okocim w Mila zakonczył się? widzę sprzeczność pomiędzy regulaminem a plakatem i info na stronie.... wysyłał ktoś smsa po terminie?

dla mnie wiążący jest regulamin. jeszcze nie grałam, ale zagrać zamierzam.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6193212 Napisano: 08.05.2016 00:49:21 w Wkurza mnie...
a mnie wkurza/tfu! śmieszy, że ludzie nadal masowo lubują się w dokładaniu komuś losowemu do wygranej, bo w sumie na tym całe to lotto się opiera  :D Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6193163 Napisano: 07.05.2016 21:14:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

Nie mogę się przegrzebać przez forum, czy w Lidlu Okocim Mocne bierze udział w grze o bilety? emotka

"Zakup promocyjny – jednorazowy zakup minimum czterech dowolnych sztuk piwa markiCarlsberg i/lub Okocim", czyli według mnie Mocne też bierze udział, bo jest z marki Okocim. poza tym widnieje na plakacie. ja dziś nabyłam i zamierzam na Mocne zagrać. Wyświetl w wątku >>
0 0