Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
taalvikki
Postów 1165
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ej, ale przecież nie musisz brać udziału i jeść laysów, jest masa innych konkursów. jak ja widzę konkurs z wódką, której nie piję, to sobie odpuszczam, a nie wlewam w siebie pod przymusem. ale jak już masz przymus grania, to laysy możesz oddać komuś, kto je zje bez odruchów wymiotnych...
a reklamę to sobie laysy robią na zwykłych konsumentach, którzy widzą plakat konkursowy i może z raz kupią, nawet nie grając, ale widzą, że lays coś rozdaje, więc jest fajną, proludzką marką. Wyświetl w wątku >>
we must suffer to free our pain
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale jakie donosy? toż to zwykłe opinie na temat działania konkretnej firmy. bo nie świadczy chyba dobrze o agencji, gdy wysyła info o nagrodach do ludzi, którzy nie grali. nie wiem też, co ma do rzeczy ilość zgłoszeń? no, chyba, że jako loteryjny, mówisz tylko o loteriach, bo tam rzeczywiście powinna na wygraną wpływać głównie ilość. natomiast gdy konkurs jest kreatywny - czynnikiem decydującym powinna być jakość - bo spokojnie można wygrać jednym dobrym zgłoszeniem. wcale nie zamierzam chwalić więc agencji, która nie pomyślała i wzięła sobie za dużo na głowę. a przynajmniej nie zamierzam chwalić jej za tę konkretną serię euro - konkursów. trudno. obrażą się i nie zrobią konkursu, to zrobi ktoś inny, o to się akurat nie martwię. więc proszę nie nie obrażać ludzi i nie oskarżać o lenistwo, bo nieraz więcej pracy wkłada się w JEDNO zgłoszenie niż w kupowanie ton produktów, które pózniej mają mi zalegać w domu. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o. tak właśnie być powinno! Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie chodzi o nagonkę, ale takie akcje, jak dziś nie świadczą o niczym dobrym. do tej pory lubilam smolara i wierzyłam, że czyta, ale teraz sami sobie strzelili w stopę tyloma konkursami na raz, przy tak małej ilości czasu na wybór zwycięzców. oczywiście, mogą czytać w trakcie, ale później to, co przyszło pierwszego dnia, wypada porównać z tym, co przyszło w ostatniej minucie. a przy wielu zgłoszeniach wątpię, by dało się to rzetelnie zrobić w ciągu połowy dnia.
aha. dla mnie czytanie "z wybranej puli", to już pół-loteria. powinni wybierać ze wszystkich zgłoszeń, nawet kosztem dłuższego czekania na wyniki. takie moje zdanie. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:D
no Smolar bardzo mnie zawodzi w tych konkursach piwnych.. ktoś tam pisał, że przecież tutaj trzeba się spieszyć, bo to bilety, ale przecież wystarczyło... zrobić konkurs trochę wcześniej i dać sobie więcej czasu na ogarnięcie tematu.
inna sprawa, że nagroda w postaci czteropaku to absurd, gdy trzeba oświadczenia i paragony pocztą wysyłać. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po pseudo rodzinkach też nie KAŻDY kojarzy, to aktorka, która grała też w teatrach. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
idę się napić tego Okocimia. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
C4 też się wczoraj kończył, ale już zdążyli wszystko "przeczytać". Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"oto moja odpowiedź konkursowa w formie filmiku <tutaj mamy prezentację banalnych słówek, która nie ma nic do przekazania, ale jest na youtube, więc ma wygrać>" Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Australia bodajże, jakaś Dami Im (skądinąd koreańsko - australijskiego pochodzenia). aha. to konkurs EUROwizji? bo nie wiem, odkąd Australia leży w Europie.
w każdym razie - porażka z tymi wynikami i wcale nie chodzi mi o Szpaka. a w kolejnym każdym razie - ten konkurs jest coraz bardziej żałosny. wróciłam zmęczona do domu i włączyłam wyniki sama nie wiedząc, dlaczego. obrzydliwość. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dlaczego najbardziej dziecka? a tego, który przedwcześnie nie odchodzi, to już nie żal? w ogóle to gdzie jest granica "przedwczesności"? wiele osób umiera każdego dnia i każdego jakoś tam szkoda, choć tak naprawdę to w żałobie płacze się głównie nad sobą i nad tymi, co zostali, niż nad tymi, którzy umarli.
wkurza mnie... robienie z dzieci nadludzi. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dla mnie wiążący jest regulamin. jeszcze nie grałam, ale zagrać zamierzam. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Zakup promocyjny – jednorazowy zakup minimum czterech dowolnych sztuk piwa markiCarlsberg i/lub Okocim", czyli według mnie Mocne też bierze udział, bo jest z marki Okocim. poza tym widnieje na plakacie. ja dziś nabyłam i zamierzam na Mocne zagrać. Wyświetl w wątku >>