Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taalvikki

taalvikki

#6270763 Napisano: 17.10.2016 16:07:45 w Czy informują/ informowali?
luko922 napisał(a):

Natura mnie kręci Almette Biedronka - były wyniki za pierwsze etapy czy czekają do końca? 

w tamten poniedziałek ktoś pisał, że dostał info o wygranej z czwartego etapu. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6270304 Napisano: 16.10.2016 21:56:04 w Wkurza mnie...
mczarna napisał(a):

Wkurza mnie,że od jakiegoś czasu jest straszny bałagan w danych wątkach.Głosy zbiera się poza wątkiem Kliknijcie i do tego ludzie jeszcze klikają, linki do konkursów,żeby sobie leniwcy dodawali wrzuca się do topu Teraz .Niedługo w topie Biedronka będzie się pisać o Carrefourze,a we Wkurza mnie o Moich Dzisiejszych Wygranych itd...

cenzuranik jest właśnie dlatego, że gdy ktoś żebra o lajki nie w temacie "kliknijcie", to jest ok i wszyscy odpisują, że zagłosowane. a gdy w topie teraz ktoś dodał konkursy (z tego, co pamiętam, to za zgodą admina), to zaraz się rzucili na człowieka.

wkurza mnie hipokryzja, niespójność i brak logicznego spojrzenia. oraz totalna niewyczuwalność pewnych aluzji. i żebranie o klikanie nawet w tamtym wątku (po niektórych wypowiedziach sądzę bowiem, że jest to nieuczciwe wobec innych grających i wobec organizatorów). i klikanie z chwaleniem się, że wartość pracy nie ma znaczenia, tylko znajomości. wkurza i będzie wkurzać.  Wyświetl w wątku >>
1 onmyown 0

taalvikki

#6270064 Napisano: 15.10.2016 22:47:44 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
mam pytanie: czy dodawanie w MDW konkursów nie z bazy tudzież pisanie o jakichś prywatnych nagrodach będzie jakoś karane? bo nie chce mi się czytać o nagrodach dyrektora na dzień nauczyciela itp. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6269806 Napisano: 14.10.2016 23:55:57 w Zdjęcia naszych wygranych
joan napisał(a):

nelunia napisał(a):

emotka  trzeba uważać żeby dziecko nie połknęło tego misiu  emotka

To by chyba musiało być dziecko hipopotama emotka Ale rzeczywiście, oczka temu miśkowi malec mógłby wydłubać, a ostrzeżenia o wieku minimalnym lat 3 nie dali...

W każdym razie: tak wygląda ten ich "upominek do biletu".

i bardzo dobrze, to znaczy, że nie mają ludzi za idiotów. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6269748 Napisano: 14.10.2016 22:22:50 w Smolar
edzia21 napisał(a):

rpk napisał(a):

eliot120282120282 napisał(a):

Witam,
wiecie czy została gdzieś opublikowana lista laureatów loterii Coca Cola z Biedronki ?
Jeżeli tak to proszę o namiary

Raczej nie będzie. Smolar bardzo niechętnie zamieszcza listy laureatów. Ciekawe jaki mają w tym cel emotka

Cudów bym się raczej nie dopatrywała...zapewne zwyczajny brak czasu. Podziwiam ich, że tyle zleceń ogarniają swoją "skromną flotą"  emotka

nie ma tu nic do podziwiania, według mnie. jeżeli ktoś bierze na siebie ileś tam pracy i deklaruje się ją wykonać, to jego obowiązkiem jest się z tego wywiązać. taka robota. a jeżeli ktoś uznaje, że ma za małą flotę - niech organizuje mniejsze akcje.

według mnie wszędzie powinny być listy, a w przypadku nie-loterii także wygrane zgłoszenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6269687 Napisano: 14.10.2016 20:19:51 w Dziś w telewizji polecam film...
cb656 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

bruce napisał(a):

"Ja, Klaudiusz" 

"Ja, Klaudiusz"! Myślałam, że już nikt o tym nie pamięta...  Wielce mi miło, że się myliłam. emotka

Ty nie możesz "pamiętać" pierwszej edycji, za młoda jesteś. emotka

teoretycznie nie mogę też pamiętać 'triumfu woli', a jednak pamiętam. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6268607 Napisano: 12.10.2016 21:06:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
newlevel napisał(a):

http://konkurs.neckermann.pl Co myślicie nt. filmów? Czy nie dziwne, że wyniki są niejawne do samego końca? Przecież jawny licznik przy drobnych różnicach napędzałby konkurencję.

mysle, ze konkursy na glosy to farsa. nie glosuje, a filmikow nie ogladam, bo szkoda czas marnowac, gdy jest tyle dobrych filmow do obejrzenia i tyle fajnej muzyki do posluchania. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6268575 Napisano: 12.10.2016 20:13:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
carissma napisał(a):

donpedro9 napisał(a):

C4 Colgate, chyba nagrodę 3 stopnia, bo nie napisali co za nagroda emotka

Ja wygrałam III stopnia i dokładnie to w smsie opisali, więc gratuluję Ci (myślę, że wyższej) wygranej emotka

obstawiam raczej, że nie 3 stopnia. emotka   w przypadku trzeciego pisali o stopniu, a gdy kiedyś wygrałam u nich pierwszy stopień, to nie było o nim info.

w temacie: 3 stopień z C4. smut. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6268571 Napisano: 12.10.2016 20:10:11 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
'to jest, k...., dramat w tym antyludzkim państwie!' Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6268557 Napisano: 12.10.2016 19:52:07 w Dyskusje o wynikach konkursu
bamfarfe22 napisał(a):

assal napisał(a):

Siedzę w poczekalni u dentysty, przeglądam gazety, w tym nowy numer "Cztery Kąty", a tam wyniki konkursu fotograficznego.
Czuję, że co niektórzy niepotrzebnie czas tracili.
Niech mi ktoś powie, na czym polega fenomen panny na drabinie?  emotka
Widzę ją co konkurs ostatnio  emotka
W gazecie kilka zdjęć, reszta ma być na stronie. Jak ktoś wysłał coś fajnego, lepiej niech nie zerka i się nie denerwuje  emotka

Niestety widziałam dziś w kiosku. Chyba faktycznie zbyt fajne zdjęcie wysyłałam  emotka  sorry ale rozumiem w konkursach dla dzieci rysowanie kredą po asfalcie ale żeby cztery kąty dało za to 1 miejsce? Gdyby jeszcze całość miała świetne kolory czy cuś  emotka  reszta też mnie jakoś nie urzekła a mówię tylko o forach w gazecie zamieszczonych. Aż jestem ciekawa co wygra/wygrało w Dom&Wnetrze bo nie wiem czy wyniki były a dałam tam na prawdę myślę oryginalną i fajną fotkę. 

ostatnio wszyscy się opętańczo spuszczają nad jakimś rysowaniem kredą, ale na szczęście bóg na to patrzy i zesłał nieustający deszcz.  

gdy będę w jakimś saloniku prasowym, to sobie zerknę do tego pisemka, ale już teraz wyobrażam sobie, jakie rzeczy wygrały. od dawna nie biorę w takich konkursach udziału, głównie dlatego, że... widzę nagradzane prace.  Wyświetl w wątku >>
1 gopablo1 0

taalvikki

#6267756 Napisano: 11.10.2016 16:37:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
loteriom mówię gromkie: NIE. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6267751 Napisano: 11.10.2016 16:30:34 w Połączenia nieodebrane
Kwiatuszek2506 napisał(a):

616580134 ktoś coś kojarzy? emotka

w przestworzach internetów wczoraj znalazłam, że to oferta kursu ESKK. do mnie też dzwoniło. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6267332 Napisano: 10.10.2016 23:07:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dobrzy ludzie, co to za wyprawka szkolna, która była do wygrania w curver i która rzekomo jest warta 500 PLN? czyżby wrzucali banknoty do plecaka?  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6266617 Napisano: 10.10.2016 00:17:14 w co chcielibyście wygrać?
pieniądze i pieniądze. dają mi szczęście. Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6266477 Napisano: 09.10.2016 17:45:14 w WC - rozmowy o wszystkim
bruce napisał(a):

Ok, wsio jasne emotka , zawsze pisz, jak potrzeba, bo - jak głoszą reklamy - "nieważne: gdzie, ważne: z kim" - głos oddam zawsze dla Znajomego, zgłoszenie to w moim odczuciu rzecz "ostatniorzędna". emotka

no i to właśnie pokazuje "sens" takich "konkursów".  Wyświetl w wątku >>
0 1 brucee

taalvikki

#6266327 Napisano: 08.10.2016 23:27:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilona162 napisał(a):

p.s. na maile nie odpisuja od dawna

ilona162 napisał(a):

a mnie ciekawi czy ktos wygrał w konkursie Burn prowadzonym przez.agencję fortis w konkursie 'Spotkaj sie z Busta Rhymes'. Żadnego info

też się nad tym zastanawiam już od jakiegoś czasu. nikt nic nie wie. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6266012 Napisano: 07.10.2016 21:20:22 w Biedronka
magchem napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):

czasami, gdy klient stojący w kolejce przede mną nie chce naklejek to pytam czy ja mogę je zabrać - zawsze się zgadzają bo zawsze na zakupach jestem z synkiem i myślą ze dla niego zbieram.

wczoraj też tak chciałam zrobić ale Pani kasjerka powiedziała ze nie można, tonem dość nie miłym, ale w innych daja

dziwnie. mi sama kasjerka zaproponowała oddanie kolejnej osobie w kolejce, bo tamta osoba akurat zbierała, a ja nie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6265812 Napisano: 07.10.2016 15:32:45 w moje dzisiejsze wygrane :)
bilety na behemotha i batushkę  ^^ Wyświetl w wątku >>
1 shell 0

taalvikki

#6265465 Napisano: 06.10.2016 22:55:24 w Wkurza mnie...
magalan83 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Wczoraj przegapiłam konkurs syoss ,zasnełam i zapomniałam wysłać 2 zgłoszenia,dziś wkurza mnie pogoda zimno i cały dzień leje 

emotka  wczoraj ułożyłam odpowiedź pod konkurs ITM Tchibo, paragon na forum zakupiony, dziś zorientowałam się że konkurs trwał do wczoraj emotka  odpowiedź chciałam wysłać teraz  emotka  

wszystko zgodnie z regulaminem. nie ma zakupionego produktu, nie ma grania.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6265430 Napisano: 06.10.2016 21:09:56 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

Nikt się wczoraj nie zgłosił po zapomniany paragon, ale chciałam podzielić się moimi przemyśleniami emotka

Otóż: w/w paragon był na farbę do włosów Syoss. Ten pan przyjechał do Kauflanda ciemną porą i w totalnej ulewie tylko po to, by kupić swojej ukochanej farbę do włosów. Możecie to sobie wyobrazić? Biorąc pod uwagę, że to jednak nie był konkursowicz... buziaki dla wspaniałego pana! emotka

no ale że co? tzn co w tym wspaniałego? dla mnie to norma. zdecydowanie mogę sobie to wyobrazić. Wyświetl w wątku >>
0 0