Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
taalvikki
Postów 1165
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
we must suffer to free our pain
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cenzuranik jest właśnie dlatego, że gdy ktoś żebra o lajki nie w temacie "kliknijcie", to jest ok i wszyscy odpisują, że zagłosowane. a gdy w topie teraz ktoś dodał konkursy (z tego, co pamiętam, to za zgodą admina), to zaraz się rzucili na człowieka.
wkurza mnie hipokryzja, niespójność i brak logicznego spojrzenia. oraz totalna niewyczuwalność pewnych aluzji. i żebranie o klikanie nawet w tamtym wątku (po niektórych wypowiedziach sądzę bowiem, że jest to nieuczciwe wobec innych grających i wobec organizatorów). i klikanie z chwaleniem się, że wartość pracy nie ma znaczenia, tylko znajomości. wkurza i będzie wkurzać. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i bardzo dobrze, to znaczy, że nie mają ludzi za idiotów. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie ma tu nic do podziwiania, według mnie. jeżeli ktoś bierze na siebie ileś tam pracy i deklaruje się ją wykonać, to jego obowiązkiem jest się z tego wywiązać. taka robota. a jeżeli ktoś uznaje, że ma za małą flotę - niech organizuje mniejsze akcje.
według mnie wszędzie powinny być listy, a w przypadku nie-loterii także wygrane zgłoszenia. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
teoretycznie nie mogę też pamiętać 'triumfu woli', a jednak pamiętam. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mysle, ze konkursy na glosy to farsa. nie glosuje, a filmikow nie ogladam, bo szkoda czas marnowac, gdy jest tyle dobrych filmow do obejrzenia i tyle fajnej muzyki do posluchania. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
obstawiam raczej, że nie 3 stopnia. w przypadku trzeciego pisali o stopniu, a gdy kiedyś wygrałam u nich pierwszy stopień, to nie było o nim info.
w temacie: 3 stopień z C4. smut. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ostatnio wszyscy się opętańczo spuszczają nad jakimś rysowaniem kredą, ale na szczęście bóg na to patrzy i zesłał nieustający deszcz.
gdy będę w jakimś saloniku prasowym, to sobie zerknę do tego pisemka, ale już teraz wyobrażam sobie, jakie rzeczy wygrały. od dawna nie biorę w takich konkursach udziału, głównie dlatego, że... widzę nagradzane prace. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w przestworzach internetów wczoraj znalazłam, że to oferta kursu ESKK. do mnie też dzwoniło. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i to właśnie pokazuje "sens" takich "konkursów". Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też się nad tym zastanawiam już od jakiegoś czasu. nikt nic nie wie. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziwnie. mi sama kasjerka zaproponowała oddanie kolejnej osobie w kolejce, bo tamta osoba akurat zbierała, a ja nie. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wszystko zgodnie z regulaminem. nie ma zakupionego produktu, nie ma grania. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ale że co? tzn co w tym wspaniałego? dla mnie to norma. zdecydowanie mogę sobie to wyobrazić. Wyświetl w wątku >>