Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
taalvikki
Postów 1165
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jestem, bo, mimo swojego upierdliwego czepialstwa, czuję się tu swojsko. Wyświetl w wątku >>
we must suffer to free our pain
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://web.faceb.../?type=3&theater
zdjęcie z kotem zdecydowanie wygrywa. bez pozowania, wymagało uchwycenia "tego" momentu i nie jest pierwszą lepszą fotą z podwórka. gratuluję Autorowi, jeżeli to czyta! Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
litości. nie czytałaś odpowiedzi, ale oczywiście wiesz lepiej, że powinni nagrodzić jakiegoś startego wyjadacza? czekam, aż ktoś zaraz powie, że to skandal, bo pewnie wygrał ktoś, kto nie dodaje konkursów do bazy, albo ktoś, kto na forum dodał dopiero pierwszy post (a nie jego forumowa psiapsióła) doprawdy, to forum mnie ostatnio zadziwia. :o Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak lud gra na cały powiat, to dużo przestaje być dużo. :) Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no, jakbym się chciała stresować wszystkim, co tu lud wypisuje, a nie takie rzeczy nieraz wypisuje (np. rozmaite dysputy o tym, kto i gdzie i ile razy wygrywa samochody itd), to bym musiała podziękować za jakąkolwiek grę. a pierwszy post to cóż... po prostu post z numerem jeden, więc różni się od setnego, jak się domyślam, numerem.
ale widocznie mamy inne zdanie. i cóż, mamy prawo do innego zdania. też zamykam temat. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie wkurza takie zachowanie w "związkach". mówienie o partnerce per "kobita" oraz wkurzanie się na nią na forum przez zwykłą pomyłkę, która zapewne każdemu się czasem zdarzyła. ale co tam, pięć gwiazdek ważniejsze niż spokojny czas z partnerką.
ale nie wiem, może to ja jestem dziwna. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już dzwonili. ale czy obdzwonili wszystkich? Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie o to był słuszny "wkurw" - po co zawracają głowę? Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jaki zamęt? zwykła refleksja.
i czym się różni pierwszy post od setnego? w pierwszym trzeba się wszystkim kłaniać? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jakie tam Polki? mnie nikt nie pytał. ale jak się spojrzy na nazwę "zaadoptujfaceta", to przestaje dziwić, że zestawienie tworzone przez bywalczynie takich miejsc w internetach wygrywa Michał Szpak. aha. na googlowanie tych nieznanych raczej szkoda by mi było czasu. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olać loterie. ja już parę dni temu postanowiłam, że tak zrobię, bo, cytując klasyka, "nie warto było zrobić nic". przynajmniej zyskam spokój, a farciarze będą mieć jeszcze więcej szczęścia. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przyłączam się. od jakiegoś już czasu widzę coraz więcej konkursów typu: "aby wygrać, zagraj". zapewne trochę przyczyniły się do tego limity, które dają dostęp do wątków (więc lud odwala pańszczyznę i zbiera profity), ale większość to zwykłe niedbalstwo. co z tego, że macie dodanych milion konkursów, skoro lepiej dodać mniej, a poprawnie? Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nikt normalny nie rozumie też, że gdy się siedzi osiem godzin na kasie w biedronie, to czasem się nierówno urwie. skandal! Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co to znaczy, że w loterii "zgłoszenie się nie spodobało"? Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
karma już była. bobovita nie wiem. tchibo do dziś wybierało i ma 3 dni na powiadomienie z tego, co wiem. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane