Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taalvikki

taalvikki

#6275680 Napisano: 27.10.2016 00:58:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
petunija1 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

MartaZey napisał(a):

A widzieliście wyniki z Fiata 500 styl.pl?
http://www.styl.pl/raporty/raport-stylowe-zakupy/stylowy-fiat/news-konkurs-wygraj-stylowego-fiata-500,nId,2263330
Moim zdaniem ustawka jak nic - nikomu nie znane nazwisko bez doświadczenia konkursowego pisze nagle taką odpowiedź, że jury mdleje i przyznaje mu samochód....

litości. nie czytałaś odpowiedzi, ale oczywiście wiesz lepiej, że powinni nagrodzić jakiegoś startego wyjadacza? czekam, aż ktoś zaraz powie, że to skandal, bo pewnie wygrał ktoś, kto nie dodaje konkursów do bazy, albo ktoś, kto na forum dodał dopiero pierwszy post (a nie jego forumowa psiapsióła) doprawdy, to forum mnie ostatnio zadziwia.  :o

Zadziwia a jednak ciągle tu Jesteś. emotka

jestem, bo, mimo swojego upierdliwego czepialstwa, czuję się tu swojsko. emotka Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6275679 Napisano: 27.10.2016 00:56:43 w Dyskusje o wynikach konkursu
bruce napisał(a):

Brawa dla Pasjonatów - piękne fotki! emotka emotka
https://www.faceb..._mref=message_bubble

https://web.faceb.../?type=3&theater

zdjęcie z kotem zdecydowanie wygrywa. bez pozowania, wymagało uchwycenia "tego" momentu i nie jest pierwszą lepszą fotą z podwórka. gratuluję Autorowi, jeżeli to czyta! emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

taalvikki

#6275516 Napisano: 26.10.2016 17:50:05 w Informują
Almette Biedronka "Natura mnie kręci"/ 6. etap /sms Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6275017 Napisano: 25.10.2016 18:36:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
MartaZey napisał(a):

A widzieliście wyniki z Fiata 500 styl.pl?
http://www.styl.pl/raporty/raport-stylowe-zakupy/stylowy-fiat/news-konkurs-wygraj-stylowego-fiata-500,nId,2263330
Moim zdaniem ustawka jak nic - nikomu nie znane nazwisko bez doświadczenia konkursowego pisze nagle taką odpowiedź, że jury mdleje i przyznaje mu samochód....

litości. nie czytałaś odpowiedzi, ale oczywiście wiesz lepiej, że powinni nagrodzić jakiegoś startego wyjadacza? czekam, aż ktoś zaraz powie, że to skandal, bo pewnie wygrał ktoś, kto nie dodaje konkursów do bazy, albo ktoś, kto na forum dodał dopiero pierwszy post (a nie jego forumowa psiapsióła) doprawdy, to forum mnie ostatnio zadziwia.  :o Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6274858 Napisano: 25.10.2016 14:55:21 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
100krotka napisał(a):

Myślałby kto, że 1000 to dużo emotka 1000 nagród w Biedronce, 1000 opakowań Persila, a ja dostałam jedno, wielkie, okrągłe ZERO emotka emotka emotka

jak lud gra na cały powiat, to dużo przestaje być dużo.  :) Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6274378 Napisano: 24.10.2016 18:41:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
wyprawka szkolna od kurwera. pięknie ulokowana w uroczym plecaku.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6274269 Napisano: 24.10.2016 15:26:59 w SZUKAM....
mczarna napisał(a):

taalvikki napisał(a):

mczarna napisał(a):

adrian1309 napisał(a):

W lays po pierwsze trzeba mieć oryginalne nazwisko A dopiero potem dobry pomysł. Jeśli jesteś Nowak czy Kowalski nie graj

Pierwszy post i juz zamęt siejesz

jaki zamęt? zwykła refleksja.

i czym się różni pierwszy post od setnego? w pierwszym trzeba się wszystkim kłaniać?

A taki zamęt,że już połowa "młodych" forumowiczów pewnie się stresuje swoim nazwiskiem... Post 1 różni się od setnego znacząco - sama domyśl się czym i w czym.Dalej nie komentuję.

no, jakbym się chciała stresować wszystkim, co tu lud wypisuje, a nie takie rzeczy nieraz wypisuje (np. rozmaite dysputy o tym, kto i gdzie i ile razy wygrywa samochody itd), to bym musiała podziękować za jakąkolwiek grę. a pierwszy post to cóż... po prostu post z numerem jeden, więc różni się od setnego, jak się domyślam, numerem.  

ale widocznie mamy inne zdanie. i cóż, mamy prawo do innego zdania. też zamykam temat. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6273738 Napisano: 22.10.2016 21:35:10 w Wkurza mnie...
jackk76 napisał(a):

Wkurza mnie moja kobita!
Mam urlop 2 tygodnie, upatrzone miejsce, hotel 5*, mój kochany Egipt, Marsa Alam - tylko kliknąć i zarezerwowane.
Pytanie - masz paszport? Przecież mam! Ważny? Sprawdź szybko - i duuuupa, 2 dni temu się zwyczajnie skończył  emotka
Zamiast opalania - parasol  emotka

a mnie wkurza takie zachowanie w "związkach". mówienie o partnerce per "kobita" oraz wkurzanie się na nią na forum przez zwykłą pomyłkę, która zapewne każdemu się czasem zdarzyła.  ale co tam, pięć gwiazdek ważniejsze niż spokojny czas z partnerką.

ale nie wiem, może to ja jestem dziwna.   emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6273737 Napisano: 22.10.2016 21:30:17 w TESCO konkursy
kalisto1986 napisał(a):

xpac napisał(a):

a czy konkurs Nivea "Dla Niej i Dla Niego" https://www.tesco...ursy/akcje/27-nivea/
już został rozwiązany ?? Zakończył się 14.09 .....

Jeszcze mają czas emotka

już dzwonili. ale czy obdzwonili wszystkich? Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6273736 Napisano: 22.10.2016 21:28:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

jokan napisał(a):

MartaZey napisał(a):

a mnie wkurzla loteria Almette. Pod koniec wrzesnia dostalam maila z prosba o wyslanie paragonu i wieczka. Stracilam czas na pojscie na poczte i kasę na wysyłkę i co? I nic. Zadnej wygranej, żadnej informacji. Skoro nie wygralam to po co weryfikuja i zawracaja ludziom glowe???

bo sie kody powtarzaja i robia to wyrywkowo, pisali na forum, ze nie oplaca sie odsylac, lepiej kupic nowe i miec nowa szanse i serek:) do zjedzenia

dokładnie, "dodatkowa weryfikacja" nie oznacza wygranej... emotka

no właśnie o to był słuszny "wkurw" - po co zawracają głowę? Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6273734 Napisano: 22.10.2016 21:24:30 w SZUKAM....
mczarna napisał(a):

adrian1309 napisał(a):

W lays po pierwsze trzeba mieć oryginalne nazwisko A dopiero potem dobry pomysł. Jeśli jesteś Nowak czy Kowalski nie graj

Pierwszy post i juz zamęt siejesz

jaki zamęt? zwykła refleksja.

i czym się różni pierwszy post od setnego? w pierwszym trzeba się wszystkim kłaniać? Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6273429 Napisano: 21.10.2016 21:32:45 w WC - rozmowy o wszystkim
banka-manka napisał(a):

Podobno wyszła lista 100 najbardziej pożądanych facetów przez Polki.
I patrząc na zestawienie RMF FM z top 25, muszę co drugie nazwisko googlować, a to co google mi pokazuje i tak nic mi nie mówi  emotka
Czy tylko ja tak mam, że połowa tych facetów to nie wiadomo skąd? Ja się pytam co za Polki głosowały.

Strona RMF FM
http://www.rmf.fm...z-polki-facetow.html
Główna lista
https://www.zaado...top-100-2016-results

jakie tam Polki? mnie nikt nie pytał. ale jak się spojrzy na nazwę "zaadoptujfaceta", to przestaje dziwić, że zestawienie tworzone przez bywalczynie takich miejsc w internetach wygrywa Michał Szpak. aha. na googlowanie tych nieznanych raczej szkoda by mi było czasu. Wyświetl w wątku >>
3 joan, nkba, ace 0

taalvikki

#6273286 Napisano: 21.10.2016 16:39:08 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Intermarche Radzymin wyjątkowo nieszczęśliwe konkursowo. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6272814 Napisano: 20.10.2016 18:40:40 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
escada napisał(a):

znowu nic:(  co zrobić ,żeby odczarować loteryjnego pecha???

olać loterie. ja już parę dni temu postanowiłam, że tak zrobię, bo, cytując klasyka, "nie warto było zrobić nic". przynajmniej zyskam spokój, a farciarze będą mieć jeszcze więcej szczęścia. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6272226 Napisano: 19.10.2016 23:20:48 w Pomocy!!!!
mi też przepadły
Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6272186 Napisano: 19.10.2016 21:57:54 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Nie wiem, czy to lenistwo, wygodnictwo, złośliwość czy zwykła emotka ...
Coraz więcej opisów konkursów zawiera pierdoły, bzdety i nieistotne treści, a nie ma najważniejszego: CO KONKRETNIE?!

"Żeby wziąć udział w konkursie, należy odpowiedzieć na pytanie konkursowe i przysłać swoją odpowiedź"

Nosz qźwa, strasznie odkrywcze emotka Czy naprawdę tak trudno napisać TREŚĆ PYTANIA???!! emotka

przyłączam się. od jakiegoś już czasu widzę coraz więcej konkursów typu: "aby wygrać, zagraj". zapewne trochę przyczyniły się do tego limity, które dają dostęp do wątków (więc lud odwala pańszczyznę i zbiera profity), ale większość to zwykłe niedbalstwo. co z tego, że macie dodanych milion konkursów, skoro lepiej dodać mniej, a poprawnie? Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6272180 Napisano: 19.10.2016 21:48:27 w Wkurza mnie...
escada napisał(a):

iskierka napisał(a):

dzisiaj w Biedronce sprzedawczyni udarła mi róg paragonu  emotka  wygląda jakby pies go wygryzł .Niby to lewy dolny róg  ale znając życie jakby co nie uznają go ...jeszcze byyły na nim zakupy na dwa konkursy  emotka

Iskierka, miałam to samo w Żabce, pani oddarła byle jak i został kawalek paragonu w maszynie i nadziwić się nie mogła,że upierałam się,żeby ten pozostały kawałek też mi dała... nikt normalny nie zrozumie,że dla nas ważniejszy jest dobry paragon niż  kupiony towar emotka ))

nikt normalny nie rozumie też, że gdy się siedzi osiem godzin na kasie w biedronie, to czasem się nierówno urwie. skandal! Wyświetl w wątku >>
1 r_olo 0

taalvikki

#6271660 Napisano: 18.10.2016 22:30:50 w Intermarche
dang21 napisał(a):

monisss napisał(a):

;( maskara z tą loterią 19tka..  słuchajcie wygrywac u Smolara na 1 numer telefonu pod rząd? kurde raz 1 konkursie wygrałam a potem loteria nie loteria zero.. juz tak od jakiegoś miesiąca.. ja rozumiem konkursy ale wszystkie Smolarowe loterie??? a rowery też rozdali za weekend?

Przecież w loteriach liczy się szczęście, więc nie wiem, po co pisać o "czarnych listach". Po prostu nie zostało się wylosowanym lub nasze zgłoszenie się nie spodobało. Proste emotka

a co to znaczy, że w loterii "zgłoszenie się nie spodobało"? Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6271659 Napisano: 18.10.2016 22:29:29 w Intermarche
pszczola napisał(a):

Ostatnio zaszalałam i zagrałam w kilku konkursach ale nie mogę się połapać czy były już wyniki:
-karma dla zwierząt by Smolar?
-kawa Tchibo?
-bobovita kolory- tu doczytałam że informowali, ale czy o bonach też?

karma już była. bobovita nie wiem. tchibo do dziś wybierało i ma 3 dni na powiadomienie z tego, co wiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6271637 Napisano: 18.10.2016 21:37:14 w Sport
jakie nerwy? tutaj to jest tylko kwestia tego, jakim wynikiem przegrają. chyba nikt się nie łudzi, że legia coś w LM zdziała  :D Wyświetl w wątku >>
0 0