Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
taalvikki
Postów 1165
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o! widzę jedną tylko kingę w tym dniu - siebie, więc jeżeli to o mnie chodzi, to przepraszam, nie chciałam nic kraść. :(
grałam pierwszy raz w tym konkursie wczoraj na przysłowiową pałę, bez rozkmin. ale nie sądzę, by to blokowało inne osoby - np. w Lidiowej premii kibica wygrała też moja mama, nosząca to samo nazwisko, co ja. :) Wyświetl w wątku >>
we must suffer to free our pain
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale co to jest nagonka i dlaczego jest zestawiona w parze z krytyką? przecież to zupełnie dwie różne kwestie. nagonka to chamstwo, natomiast krytyka to... krytyka, czyli subiektywna ocena danej pracy. jeżeli ktoś jej nie lubi, to znaczy, że, ekhm, krytykuje (skandal!), nieraz iście artystyczną, pracę krytyków literackich, muzycznych, filmowych.
poza tym, jestem zdania, że i o proszku do prania można napisać świetny tekst (polscy literaci już robili świetne slogany), miast brnąć w żałosne rymowanki, których żadna firma do realnego marketingu nigdy nie wykorzysta.
podsumowując: zabawa, zabawą, ale... wolę się bawić na nieco wyższym poziomie niż "dzięki pięknym włosom czuję się jak celebrytka, doda, duda, doopa, frytka". Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 3 razy.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale to jest jak walka tylko z objawami, a nie przyczynami choroby. i nawet przyznawanie się do tego, że z cwaniactwem się nie wygra. według mnie wystarczy rzetelna ekipa w agencji, która plagiaty, czy pseudoplagiaty znajdzie i ich nie nagrodzi. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
myślę, że tak właśnie będzie. z resztą, sama kiedyś byłam córką i wolałam inspirującą rozmowę z kimś, kto się MNĄ zainteresuje niż byle prezent od kogoś, kto nic o mnie nie wie i wzajemnie. ale cóż, już przywykłam do tego, że ludzie wolą załatwiać sprawy schematami i rzeczami czysto materialnymi. :)
ps. to, że mam inne zdanie, nie oznacza "przemądrzałości", tylko... inne zdanie na temat prezentowego szału. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trochę sobie poczytałam tych haseł i jednak twierdzę, że czytali bełkot i wybierali z tego bełkotu bełkot największy - o księżniczkach, gwiazdach i facetach szalejących na widok włosów potraktowanych elseve. prawda jest taka, że idiotów, którym takie rzeczy się podobają, nie brakuje. ;p
aha. nic nie wygrałam, a, jakby tego było mało, w paru miejscach moje pomysłowe odpowiedzi przegrały z dwuzdaniowymi uzasadnieniami typu: "chcę wygrać, bo tak". przez to wszystko włączył mi się tryb mizantropijno - nihilistyczny. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tyle, z tego, że wiem, by przy następnych konkursach tej agencji pisać chałę niewyobrażalną, aczkolwiek bardzo glamour, cokolwiek to znaczy. taki plus. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o naiwności! tyś potęgą, dzięki której zawsze "uczciwi" wygrywać będą.
ps. nie wiem, jak w tym konkursie, ale w wielu innych już nieraz wygrywały prace nieregulaminowe. może to kiepskie porównanie, bo i waga konkursu inna, ale ostatnio na fb wygrałam coś, a następnie zauważyłam, że przekroczyłam limit znaków. napisałam o tym organizatorowi, a on na to, że "nie szkodzi". Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niestety, mazowsze.
nie wiem, czym się ktoś interesuje, nie znam go, w związku z tym dam mu prezent. lud mnie przeraża.
aha. jako prezent proponuję zapoznanie się z tą dziewczynką. może dzięki temu za rok będzie łatwiej. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam póki co jeden paragon (ciastka są dobre), ale jeszcze nań nie zagrałam. czekam, aż wymyślę coś rzeczywiście dobrego. obstawiam, że nastąpi to jutro. później nie wiem, może raz na kilka dni coś rzucę, choć rzucać się nie zamierzam, wiedząc, jak to jest w konkursach, w których lud widzi magiczne słowo "samochód". Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie, w loterii udziału nie biorą. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a mnie zastanawia IQ osób, które nie potrafią przeczytać zasad i regulaminów. a dodatkowo śmieszy mnie ten paniczny strach przed podaniem peselu. ale cóż, ostatnio z rezerwy dostałam koszulkę z jeżem, bo, jak się domyślam, ktoś nie chciał podać magicznego numeru, więc... bójcie się, bójcie! :D Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czyli, w ramach "dobroci" promowanie nieuczciwości?
test, to test, zasady są jasne. masz rozdawać znajomym i zbierać opinie o produkcie. jeżeli chcesz rozdawać, to polecam branie udziału w klasycznych konkursach i rozdawanie nagród. jest masa konkursów na fb z żarciem do wygrania i nie trzeba tam pisać opinii. sama ostatnio wygrałam tak zestaw od Międzychodu, jakieś kabanosy i inne rzeczy. takie nagrody można rozdawać, gdzie się chce. ale testy to testy - produkty są do sprawdzenia, a nie do rozdania w ciemno i pisania opinii z przysłowiowych pośladów. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
cały świat to chemia. na szczęście można się zabić lub nie urodzić. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie wygrałam, bo w ogóle w tym konkursie nie grałam. tzn smsa dostałam, ale później mnie przeprosili. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a dajcie Wy im spokój z tymi statystykami. wygrałam dziś garnki na numer, który mam chyba od początku jakiegokolwiek grania - czasami u Smolara wygrywałam, czasami nie. ostatnio długo nie, ale dziś tak. więc te Wasze stuprocentowe teorie nie są takie stuprocentowe. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam za przedostatni Wyświetl w wątku >>