Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
taalvikki
Postów 1165
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chała prędzej. Wyświetl w wątku >>
we must suffer to free our pain
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki za odpowiedź.
właśnie o to mi chodzi, że chcę grać uczciwie dalej. a nie wiem, czy da się to zrobić bez odpuszczania konkursu. ale chyba teraz jeszcze nikt tego nie wie. mam nadzieję jednak, że lud nie wysyła swoich twarzy na cudze nazwiska, bo, jak piszesz, to idiotyczne. :) Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zależy od osobowości dziecka i tego, w czym się lepiej czuje. nie skupiałabym się w tym przypadku na rozmaitych poradnikach stylu, gdyż nie o to idzie w tym wydarzeniu. tak więc: radzę najspokojniej pogadać z dzieckiem i wybrać coś, co będzie jakoś pasowaiło.
ps. spodnie w kant i krawaty u dzieci zawsze sprawiały u mnie wrażenie komicznych. z drugiej strony, przesadnie kolorowe ubranka także. osobiście więc gustuję w rzeczach stonowanych, acz wygodnych. jeansy spokojnie więc dają radę, podobnie sportowe buty. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i tak zrobię, chyba, że namówię znajomych, by grali sobą i swoimi twarzami.
ciekawa jestem zaś opinii, jak inni rozwiązują ów dylemat ;) o ile w ogóle ktoś się nad tym dylematem zastanawiał... Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie kalkuluje się
ja natomiast zastanawiam się nad inną kwestią. otóż przez 2 dni z rzędu wysyłałam zgłoszenia uczciwie na siebie, bo na zdjęciach była albo moja twarz, albo moja z inną osobą. i teraz - pierwszego z tych dni zgarnęłam komin, a w mojej opinii drugie zdjęcie było fajniejsze. wiem, że, według regulaminu, nic już ono nie ugra. tylko zastanawiam się, jak mam dalej grać? wysyłać swoje foty podając dane innych osób /czego nienawidzę/? czy już po prostu muszę odpuścić konkurs? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziś wygrałam pierwszy komin, było to moje drugie zgłoszenie - oba wysyłałam późnym wieczorem, jak zawsze do Lidii i wielu innych konkursów. więc pora raczej nie ma znaczenia. :) Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co do koloru kominów, to ja obstawiam, że są one w kolorze lay'sów Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki
a co do naśnieżarki, to celowałam w nagrodę główną - wtedy bym mogła sobie pojechać tam, gdzie jest śnieg. tylko, że wtedy nie miałabym sanek... jak żyć? Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dotarły dzis do mnie sanki Piccolino z gerbera z ITM.
wie ktoś może, jaki to dokładnie rodzaj/model? a może ktoś chce kupić?
/aha. teksty "po co grasz o sanki, skoro chcesz sprzedać" proponuję sobie darować/ Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie miasto, tylko mieszkańcy. i to mnie wkurza. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale jakie treści i dlaczego są "nieodpowiednie dla sześciolatków" i dlaczego lekko horrorowate rzeczy się do nich zaliczają? bo dla każdego ten termin oznacza coś innego? co dokładnie tam było?
------------------------------
opis i format okładki skojarzył mi się ze "Starą Baśnią" ale to raczej na pewno nie to, bo to nie bajki. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to nie osoba, to partia! Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie. "swojej". ale jak widać niektórzy będą pajacować nawet po to, by dostać fishburgera. o losie. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bardzo dużo ma, tak samo jak do wielu innych dziedzin, w których żyją wielcy wyznawcy boga. bo wielu ma się za wierzących, dobrych i wspaniałych, tyle, że to pozwala im na spokojne odwalanie głupot.
ot, pierwszy lepszy przykład: wielce wierzący człowiek potępia to, że przygarnęłam dwa koty, bo "koty to nie dzieci", a drugi opowiada mi o tym, że, opiekując się kotami, jestem złym człowiekiem, bo koty powinny mieszkać na dworze i tam się płodzić, jak chcą.
więc: jeżeli ktoś się ma za wierzącego i dobrego, to powinien to okazywać w każdej dziedzinie, a nie tylko w wybranych.
---------------------------------------------
a co do wkurzenia i 500 plus to wkurza mnie 500 plus, bo wolę wydać swoje pieniądze na co chcę i pomóc za nie komu chce, a nie dziecku pierwszego lepszego sąsiada, który może być patologią.
wkurza mnie też, że ludzie nie widzą, że by coś rozdać, rząd najpierw jeszcze więcej nam zabiera. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a według mnie AKCJE typu: "kup pralkę, dostaniesz gratis proszek" nie powinny być w ogóle podpinane pod KONKURSY. to są zwykłe promocje i osobiście wydzieliłabym dla nich osobne miejsce. konkurs to dla mnie bowiem akcja, w której muszę jakoś się wykazać kreatywnie (w tymalbo i nie w tym są loterie, gdzie muszę wykazać się fartem), a nie pieniężnie. "dostać" to dla mnie nie jest wyzwanie konkursowe. i będę to powtarzać do końca swych dni. Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no, znam trochę takich "nieszczęśników". zdarzało się nawet, że, po miesiącu, w którym wydawali na co popadnie, przybywali do mnie, bym pożyczyła 5 dych na jedzenie do końca miesiąca, choć wiedzieli, że wtedy byłam w kiepskiej sytuacji, a ubrań nie kupowałam, jak oni, w galeriach, tylko w lumpeksach. ale to już taka trochę polska "kultura", której szybko się nie zmieni... Wyświetl w wątku >>
taalvikki
Postów 1165
Punkty karne 0
Konkursy dodane