Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taalvikki

taalvikki

#6313248 Napisano: 21.01.2017 19:00:25 w Lay's
cb656 napisał(a):

dolly napisał(a):

Czy w laysach jest galeria wygranych zdjęć? Nie gram, wiec nie wiem, nie bić,  jestem delikatna   emotka

Nie ma podglądu nagrodzonych prac. I chwała za to Organizatorowi emotka

chała prędzej. emotka Wyświetl w wątku >>
2 brucee, agicho 0

taalvikki

#6312617 Napisano: 19.01.2017 19:04:40 w Żegnamy zmarłych
Rafał Wójcikowski. poseł z Kukiz15 - jedynej rozsądnej opcji w naszym upadającym kraju.  :( Wyświetl w wątku >>
[*] 0

taalvikki

#6312366 Napisano: 19.01.2017 01:07:05 w Lay's
petunija1 napisał(a):

taalvikki ja wysłałam po wygraniu komina jeszcze 3 zgłoszenia na siebie,z góry zakładając,że na komin nie mam szans.
Czy na pewno nie mam szansy na telefon,nie wiem,ale nie chce teraz słać na pół rodziny,bo to dla mnie idiotyczne.Taka ilość szalików mi niepotrzebna.
Mam w zasadzie tylko nadzieję,że jest możliwość trafienia lepszej nagrody kolejnym zgłoszeniem,ale jak będzie?Who knows...
Dopóki ktoś tak nie wygra,zostanę tylko pobożne nadzieje. emotka

dzięki za odpowiedź. emotka

właśnie o to mi chodzi, że chcę grać uczciwie dalej. a nie wiem, czy da się to zrobić bez odpuszczania konkursu. ale chyba teraz jeszcze nikt tego nie wie. mam nadzieję jednak, że lud nie wysyła swoich twarzy na cudze nazwiska, bo, jak piszesz, to idiotyczne.  :) Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6312034 Napisano: 18.01.2017 00:44:12 w WC - rozmowy o wszystkim
bridget napisał(a):

doradźcie  proszę, u  mnie temat komunii na tapecie i ubioru dziecka? wychodzę z praktycznego punktu widzenia czy zamiast tych "ślubnych " bucików ubranych na komunie  i biały tydzień przejdą   czarne  sportowe, z czarną  podeszwą?https://www.zalan...-ad543a19w-q12.html, czy jednak nie iść  ta droga? i spodnie  dadzą radę  jako stonowane jeansy mogą być również czarne, bez żadnych łat, naszywek, bardziej proste? czy jedynie garniturowe  na kant, których juz więcej mój dziec nie założy??

zależy od osobowości dziecka i tego, w czym się lepiej czuje. nie skupiałabym się w tym przypadku na rozmaitych poradnikach stylu, gdyż nie o to idzie w tym wydarzeniu. tak więc: radzę najspokojniej pogadać z dzieckiem i wybrać coś, co będzie jakoś pasowaiło. 

ps. spodnie w kant i krawaty u dzieci zawsze sprawiały u mnie wrażenie komicznych. z drugiej strony, przesadnie kolorowe ubranka także. osobiście więc gustuję w rzeczach stonowanych, acz wygodnych. jeansy spokojnie więc dają radę, podobnie sportowe buty. Wyświetl w wątku >>
1 79magda 0

taalvikki

#6312027 Napisano: 17.01.2017 23:00:31 w Lay's
cb656 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

ja natomiast zastanawiam się nad inną kwestią. (...) zastanawiam się, jak mam dalej grać? wysyłać swoje foty podając dane innych osób /czego nienawidzę/? czy już po prostu muszę odpuścić konkurs?

emotka
No jestem w szoku, gwiezdnym amoku!
Jak to tak, ostoja praworządności, przejrzystych zasad ZASTANAWIA SIĘ, czy się złamać?! emotka
No bój się Laysa dziewczyno...
Pytasz co zrobić? Ja Ci radzę: BĄDŹ KONSEKWENTNA i tak, jak innych wzywasz do trzymania się uczciwie zasad, sama też (a może PRZEDE WSZYSTKIM) daj dobry przykład! emotka emotka

no i tak zrobię, chyba, że namówię znajomych, by grali sobą i swoimi twarzami. emotka

ciekawa jestem zaś opinii, jak inni rozwiązują ów dylemat  ;)  o ile w ogóle ktoś się nad tym dylematem zastanawiał... Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6311909 Napisano: 17.01.2017 17:25:38 w Lay's
noisy0000 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

a że im sie nazbierało fotek to mogli wybierać losowo...

Raczej nie...
Avanti lubi prostotę + dobry pomysł. Spróbuj się do tego zastosować.
Życzę powodzenia emotka

Ja jestem ciekawa czy wygrywają tylko szczere uśmiechy prezentujące pełne uzębienie emotka  W końcu można się ładnie/uroczo/niewinnie uśmiechnąć nie pokazując ząbków  emotka
W każdym razie tak jak wspominałam, moja koleżanka zgarnęła Samsunga prostym zdjęciem pięknego, śnieżnobiałego uzębienia  emotka  także szybka wizyta u dentysty i S7 gwarantowane  emotka

nie kalkuluje się emotka

ja natomiast zastanawiam się nad inną kwestią. otóż przez 2 dni z rzędu wysyłałam zgłoszenia uczciwie na siebie, bo na zdjęciach była albo moja twarz, albo moja z inną osobą. i teraz - pierwszego z tych dni zgarnęłam komin, a w mojej opinii drugie zdjęcie było fajniejsze. wiem, że, według regulaminu, nic już ono nie ugra. tylko zastanawiam się, jak mam dalej grać? wysyłać swoje foty podając dane innych osób /czego nienawidzę/? czy już po prostu muszę odpuścić konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6311847 Napisano: 17.01.2017 14:51:10 w Lay's
stokrotka238 napisał(a):

Kurczę miałam w mojej opinii rewelacyjne zdjęcie, a tu nawet komina nie mam emotka  Stąd moje pytanie czy ktoś sprawdzał czy wszyscy laureci 1 etapu byli zwycięzcami kominów? Łudzę się, że od razu postanowili mu przyznać telefon nie jakiś tam komin  emotka
Ps: Czy wygrywacie zgłoszeniami wysłanymi również wieczorem albo w nocy? Bo tak myślę, może za późno wysłam i się już limit nagród an ten dzień skończył?

dziś wygrałam pierwszy komin, było to moje drugie zgłoszenie - oba wysyłałam późnym wieczorem, jak zawsze do Lidii i wielu innych konkursów. więc pora raczej nie ma znaczenia.  :) Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6311461 Napisano: 16.01.2017 18:28:23 w Lay's
cb656 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

Czy ktoś się odważy wysłać takie zdjęcie? emotka

Ale po co?
Wcale nie pasuje do założeń konkursu, nie jest radosne

a kto decyduje o tym, co jest radosne? dla mnie to jest fajniejsze niż sztuczne uśmiechy zrobione na wybielającej paście pewnego polskiego milionera. 

a co do koloru kominów, to ja obstawiam, że są one w kolorze lay'sów emotka Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6310806 Napisano: 13.01.2017 20:37:27 w Lay's
oj, to skoro wygrywają zdjęcia zbyt piękne to chyba czas odpuścić ten konkurs. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6310805 Napisano: 13.01.2017 20:35:52 w SZUKAM....
scrabble napisał(a):

taalvikki napisał(a):

dzień dobry! 
dotarły dzis do mnie sanki Piccolino z gerbera z ITM. 
wie ktoś może, jaki to dokładnie rodzaj/model? a może ktoś chce kupić?

/aha. teksty "po co grasz o sanki, skoro chcesz sprzedać" proponuję sobie darować/

Na dworze temperatura na plusie, a naśnieżarki nie wygrałaś? emotka

Po fotce na plakacie wyglądają mi na te http://www.borowk...KA-REG.-PODNOZKI/118
ale trzeba sprawdzić co jest na wyposażeniu, bo od tego zależna jest cena. 

dzięki emotka

a co do naśnieżarki, to celowałam w nagrodę główną - wtedy bym mogła sobie pojechać tam, gdzie jest śnieg. tylko, że wtedy nie miałabym sanek... jak żyć? emotka Wyświetl w wątku >>
1 scrabble 0

taalvikki

#6310789 Napisano: 13.01.2017 19:48:13 w SZUKAM....
dzień dobry! 
dotarły dzis do mnie sanki Piccolino z gerbera z ITM. 
wie ktoś może, jaki to dokładnie rodzaj/model? a może ktoś chce kupić?

/aha. teksty "po co grasz o sanki, skoro chcesz sprzedać" proponuję sobie darować/ Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6309642 Napisano: 10.01.2017 23:10:01 w Wkurza mnie...
Monika11 napisał(a):

bridget napisał(a):

dolly napisał(a):

bridget napisał(a):

wkurza mnie fakt,ze musiałam  dziś przed 5 wstać jak za PRL-u żeby zapisać   dziecko na półkolonie, a i  tak byłam 13 ( pierwsza osoba stała już od 4 z krzesełkiem  pod CRS-em) gdy zapisy były od 7:30 emotka w wakacje koleżanka stała od 5:30 i nie udało jej się zapisać   dziecka... no ale temat do przodu.. emotka tylko ja padnięta.

A co to za kolonie, zs trzeba sie tak zapisywać?   emotka

półkolonie od  9-15  ale dofinansowane z  Miasta  , koszt tyg tylko 150 - inne zazwyczaj od 350 wzwyż

150 ? U mnie  za darmo -wyjścia do kina , na basen -miasto sponsoruje z tego co wiem

nie miasto, tylko mieszkańcy. i to mnie wkurza.  Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6309318 Napisano: 09.01.2017 23:14:33 w WC - rozmowy o wszystkim
marzenier napisał(a):

KochanI.
Wiem,ze szanse są bliskie zeru,ale może...
Czy ktoś może w Waszym dzieciństwie spotkał się z książkowym wydaniu strasznych bajek.
Pamietam,ze ok 25 lat temu(wiem wiem strasznie dawno)wpadła mi w ręce książka.Pamiętam,ze miała rozmiar A4,pamiętam ze miała okładke szara,coś jak powleczona lnem...Pamiętam,ze zdecydowanie byly w niej treści nieodpowiednie dla sześciolatków.
Były w niej opowiadania takie Hmmm mm lekko horrorowate.
Wiem,ze szanse są bliskie zeru,ale moze coś ktoś ....
HELP!!!

ale jakie treści i dlaczego są "nieodpowiednie dla sześciolatków" i dlaczego lekko horrorowate rzeczy się do nich zaliczają? bo dla każdego ten termin oznacza coś innego? co dokładnie tam było?

------------------------------

opis i format okładki skojarzył mi się ze "Starą Baśnią" ale to raczej na pewno nie to, bo to nie bajki. Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6308761 Napisano: 08.01.2017 19:57:50 w Wkurza mnie...
kumulacja napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

bruce napisał(a):

W temacie - wkurza mnie totalnie spam SMS-owy: dosłownie teksty, które otrzymuję, przekraczają wszelkie dopuszczalne normy i to w każdej możliwej dziedzinie, spokojnie podlegając pod niejeden kodeks. emotka

Odnośnie spamu smsowego, to dwa dni temu dostałam spam zaczynający się od słów: "Do jasnej cholery" Czy też cholera jasna" emotka

Z numeru 72047: Do CHOLERY! Ta osoba KOCHA Cię! Zrobi z MIŁOŚCI wszystko! Obsypie BOGACTWEM! Zaopiekuje się! Da PIENIĄDZE i otoczy OPIEKĄ! odp KTO na 72047 znam nr tel! 2,46 Re-g

to nie osoba, to partia! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6308536 Napisano: 07.01.2017 01:23:20 w SZUKAM....
toka napisał(a):

nkba napisał(a):

Kate92 napisał(a):

malgorzata_b napisał(a):

pini napisał(a):

Kto ma smycz North Fish i podzieli się kilkoma zdjęciami?  emotka

Ja też chętnie bym skorzystała jeśli byłby ktoś tak miły emotka

Smycze North Fish - towar poszukiwany emotka

A o co chodzi z tymi smyczami?

wklejam cytat z fb emotka osiadacze promocyjnej smyczy North Fish! 
 Chcecie Fishburgera za 1 zł? 
Każdy, kto w komentarzu pod tym postem wrzuci zdjęcie swojej promocyjnej smyczy North Fish, otrzyma od nas kod uprawniający do odebrania Fishburgera za 1 zł. 

no właśnie. "swojej". ale jak widać niektórzy będą pajacować nawet po to, by dostać fishburgera. o losie. Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6308312 Napisano: 05.01.2017 22:43:01 w Wkurza mnie...
koper napisał(a):

edith napisał(a):

(...) co ma kościół do sterylizacji kotów?? emotka  (...)

Chyba nie chodziło o samą sterylizację, tylko co dzieje się ze świeżo urodzonymi kotkami... że jak ktoś kto chodzi do kościoła może się ich "pozbywać"...

bardzo dużo ma, tak samo jak do wielu innych dziedzin, w których żyją wielcy wyznawcy boga. bo wielu ma się za wierzących, dobrych i wspaniałych, tyle, że to pozwala im na spokojne odwalanie głupot.

ot, pierwszy lepszy przykład: wielce wierzący człowiek potępia to, że przygarnęłam dwa koty, bo "koty to nie dzieci", a drugi opowiada mi o tym, że, opiekując się kotami, jestem złym człowiekiem, bo koty powinny mieszkać na dworze i tam się płodzić, jak chcą.   emotka

więc: jeżeli ktoś się ma za wierzącego i dobrego, to powinien to okazywać w każdej dziedzinie, a nie tylko w wybranych. 

---------------------------------------------

a co do wkurzenia i 500 plus to wkurza mnie 500 plus, bo wolę wydać swoje pieniądze na co chcę i pomóc za nie komu chce, a nie dziecku pierwszego lepszego sąsiada, który może być patologią. 

wkurza mnie też, że ludzie nie widzą, że by coś rozdać, rząd najpierw jeszcze więcej nam zabiera.  Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6305872 Napisano: 30.12.2016 10:58:20 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
500 PLN od IQ Marketing / tyskie chmielone na zimno/ żabka  Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6304508 Napisano: 23.12.2016 23:59:30 w Co jest zbędne, co potrzebne a co mogłoby być??
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

Jeśli chodzi o publikację konkursów i wybór kategorii, moja wizja jest taka:

• jeśli fotografię należy podesłać na np. FB to ląduje on do kategorii Konkursy na Facebooku ale w tytule dodawany jest komentarz, że to konkurs fotograficzny
  • jeśli najpierw należy dokonać zakupu jakiegoś produktu/usługi to pojawia się on w kategorii Konkursy promocyjne z dopiskiem konkurs fotograficzny
  • jeśli konkurs fotograficzny odbywa się w jakimś mieście/województwie to ląduje w kategorii Konkursy lokalne z dopiskiem że jest to konkurs fotograficzny
  • jeśli coś jest za darmo czyli wystarczy wypełnić formularz to trafia do nagrody gwarantowane, gdy trzeba coś kupić by coś dostać trafia do konkursy promocyjne 

Bądźmyż konsekwentni w tym, do Jasnej Góry! emotka
Jeśli w tytule ktoś zadbał o dopisek "Zdobądź maskotkę Plush za darmo", to spodziewam się totalnej DARMOCHY, ale jak w pierwszym zdaniu jest informacja, jak byk czytelna: "Kup starter Plus na Kartę, a następnie w ciągu max. 3 dni doładuj swoje konto za min. 30 zł" niechże to się nie nazywa "ZA DARMO", bo darmowy w tym jest tylko kurier emotka

a według mnie AKCJE typu: "kup pralkę, dostaniesz gratis proszek" nie powinny być w ogóle podpinane pod KONKURSY. to są zwykłe promocje i osobiście wydzieliłabym dla nich osobne miejsce. konkurs to dla mnie bowiem akcja, w której muszę jakoś się wykazać kreatywnie (w tymalbo i nie w tym są loterie, gdzie muszę wykazać się fartem), a nie pieniężnie. "dostać" to dla mnie nie jest wyzwanie konkursowe. i będę to powtarzać do końca swych dni. emotka Wyświetl w wątku >>
2 mirai, monisss 0

taalvikki

#6304487 Napisano: 23.12.2016 22:23:26 w Wkurza mnie...
katrin22 napisał(a):

Wkurzają mnie ludzie, którzy siedzą w domu z dziećmi, udają samotnych rodziców, biorą na to sporo kasy- tyle co zarabia nie jeden prezes, szastają kasą, bo kupują co najlepsze, najdroższe, firmowe, by się pokazać, a potem płączą, że już nie mają pieniędzy, że w tym miesiacu, bo już na pieluchy nie starcza......

noż &^(*^*%&))))#### 

no, znam trochę takich "nieszczęśników". zdarzało się nawet, że, po miesiącu, w którym wydawali na co popadnie, przybywali do mnie, bym pożyczyła 5 dych na jedzenie do końca miesiąca, choć wiedzieli, że wtedy byłam w kiepskiej sytuacji, a ubrań nie kupowałam, jak oni, w galeriach, tylko w lumpeksach. ale to już taka trochę polska "kultura", której szybko się nie zmieni... Wyświetl w wątku >>
1 katrin22 0

taalvikki

#6304485 Napisano: 23.12.2016 22:20:16 w Wkurza mnie...
wkurza mnie, że niektórzy nie potrafią wygrywać. Wyświetl w wątku >>
0 0