Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anet

anet

#5549838 Napisano: 12.01.2013 10:32:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Brał ktoś udział w konkursie lodziarnia25.pl ? emotka na wymyślenie nazwy? Strasznie jestem ciekawa, co wybiorą, a nie do końca otwiera mi się ta strona, gdyby jakaś dobra osóbka napisała zwycięzką nazwę, byłoby super. Aczkolwiek wynik na stronie ma być zamieszczony bodaj do 17-go. Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5549486 Napisano: 12.01.2013 01:10:44 w co chcielibyście wygrać?
Chciałabym wygrać mikser z promocji mleka Łowickie emotka
W pierwszym losowaniu się nie poszczęściło, może w drugim.. emotka
Poza tym auto emotka jako cel na 2013 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5548789 Napisano: 11.01.2013 03:54:11 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Garnki ze Stokrotki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5545036 Napisano: 08.01.2013 04:58:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nic emotka Nawet z Princessy...nie ma czym rozpocząć 2013 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5543628 Napisano: 07.01.2013 06:28:47 w Oddam za darmo
anet napisał(a):

Mam również do oddania kod Mola z 10-paku chusteczek higienicznych- pierwszej osobie na PW emotka

Oddane puma941- już wysyłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5543623 Napisano: 07.01.2013 06:24:18 w Oddam za darmo
Mam również do oddania kod Mola z 10-paku chusteczek higienicznych- pierwszej osobie na PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5543620 Napisano: 07.01.2013 06:22:49 w Oddam za darmo
Promocja zimowa Kubuś emotka
4AX43CXRHX Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5539014 Napisano: 04.01.2013 09:46:47 w Inne mniejsze markety
mundek2004 napisał(a):

anet napisał(a):

Był swego czasu konkurs w Stokrotce z Winiar Pomysł na.., w którym do wygrania były garnki Tefal, czy ktoś już otrzymał tę nagrodę?...

przy okazji bonów, pytałem babkę to powiedziała że garnki będą wysyłać pod koniec przyszłego tygodnia

Super, dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5537825 Napisano: 03.01.2013 12:27:43 w Inne mniejsze markety
Był swego czasu konkurs w Stokrotce z Winiar Pomysł na.., w którym do wygrania były garnki Tefal, czy ktoś już otrzymał tę nagrodę?... Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5536976 Napisano: 02.01.2013 07:01:38 w Inne mniejsze markety
mia napisał(a):

calliope napisał(a):

Widzę, że już informowali z błyszczykami z Princessy, u mnie 0 wygranych, nie sądziłam że w 1 dzień wszyscy się rzucą na ten konkurs. A jak u was? emotka

U mnie zero na trzy zgłoszenia.
Ale ja kompletnie nie mam szczęścia w loteriach emotka - w to będę grac tylko dlatego, że i tak Princessy zżeram... emotka

U mnie również zero, na 2 zgłoszenia, a sądziłam, że przy takiej ilości nagród się uda emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5522216 Napisano: 18.12.2012 07:09:41 w Wkurza mnie...
kaki76 o masakra emotka no to się nagromadziło tego emotka
Może osobiste pytanie, jak co możesz na pw, jakie wyniki masz tak negatywne ?
A z tymi wózkami to jest tragedia, dziś byłam w realu to przejścia pomiędzy regałami pozastawiane i żeby się dostać w potrzebne miejsce czasem trzeba było iść z drugiej strony bo ludzie nie słyszą słowa przepraszam..i wózek dalej stoi na środku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5522101 Napisano: 18.12.2012 06:12:24 w Wkurza mnie...
jenny21 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

magdus8 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

strasznie martwię się błahostkami, już sama nie mogę tego wytrzymać. Wszystko okropnie przeżywam ostatnio, nie mogę spać, denerwuje się, paznokci to juz nie mam bo pozjadałam wszystkie. Tak bez powodu praktycznie. Tragedia emotka Jak z tego wyjść? Kiedyś tak nie było, a teraz sama ze sobą sobie nie radzę.. Nawet nie mam z kim pogadać o tym, bo koleżanki patrzą na mnie jak na wariatkę.. emotka

Może to jakieś początki depresji ?

nie wiem, ale to chyba za długo trwa. I bardziej mi chodzi o to, że ja martwię się takimi pierdołami, no nie wiem: sprzeczka z koleżanką, czy jakiś komentarz na mój temat. Potem siedzę, analizuję wszystko, myślę o tym, denerwuje się i nie śpię po nocach. Nie potrafie się cieszyć z niczego, bo w głowie siedzą ciągle jakieś wyimaginowane problemy, głupią błahostka jest dla mnie życiową tragedią.. Pewnie i tak nikt tego nie zrozumie emotka

Tez mysle ze to depresja

Niekoniecznie.
efelinkaaa- PW Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5522084 Napisano: 18.12.2012 06:05:35 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

anet - ja miałam wysyłane paragony zwykłym priorytetem i 3 mi zaginęły... a osoba, która mi wysyłała jest godna zaufania, więc wierzę, że było wysłane. Jak już ktoś mi wysyła paragon, to wolę dopłacić i mieć polecony

Sprostowanie: Odezwała się dziś do mnie anitkasc na PW z czego bardzo się cieszę emotka Wysłała paragon już dawno, więc zwracam honor emotka Niemniej przyznam- nerwy mnie poniosły na tą naszą pocztę...bo list gdzieś zaginął widać w natłoku innych ,jeah życie
emotka nadzieję mam, że jakiś listonosz znajdzie go po czasie w swojej torebeli... Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5520751 Napisano: 17.12.2012 11:04:30 w Wkurza mnie...
kadjas123 napisał(a):

Odnośnie poczty to w piątek doszedł mi polecony priorytet wysłany w poniedziałek o godz 13. Szedł 4 dni, dobrze, że to nie było nic pilnego.
Natomiast do dziś nie doszedł mój polecony wysłany 29 listopada-na telefony pocztowe straciłam masę kasy i czasu a list zginął w przestworzach. Mam sobie pisać reklamacje-g... ich obchodzi,że miałam tam wysłane dokumenty emotka

Mnie poczta o dziwo jeszcze nigdy nie zawiodła,ale widać wszystko jest kwestią czasu emotka
kadjas123- tą reklamację to powinni jak najszybciej uwzględnić, zwłaszcza, że w przesyłce były dokumenty.. Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5520547 Napisano: 17.12.2012 09:11:43 w Wkurza mnie...
ktosiu napisał(a):

ziolko napisał(a):

anet bierz pod uwagę, że jest okres przedświąteczny i dostarczanie listów może się wydłużyć

jeśli to był list polecony to możesz sprawdzić status na stronie poczty
jeśli dostaniesz ten numer

Potwierdzam. Byłam dziś na poczcie. Kolejka taaaka, że dawno nie widziałam podobnej. Mnóstwo paczek ludzie wysyłają w ostatniej chwili. Tych, którzy czekają na paragon ode mnie, też proszę o cierpliwość. Wkurza mnie to, że jutro znów tam muszę iść emotka I że ciągle choruję. I że nie mam pomysłu na prezenty.

Przesyłka miała być wysłana listem zwykłym priorytetowym, takie idą szybko i niezależnie (wysyłałam w okresie okołoświątecznym nie raz). Ale bardzo dziękuję, wierzę, że osobie wypadło coś niespodziewanego, czasem tak się zdarza:)

ktosiu- ja też chora emotka obyśmy wyzdrowiały przed Świętami! Z pomysłem na prezenty też u mnie kiepsko, ale jutro idę pobuszować w sklepach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5520513 Napisano: 17.12.2012 08:55:10 w Wkurza mnie...
19790411 napisał(a):

kaki76 napisał(a):

anet napisał(a):

Wkurza mnie, że kupiłam paragon od anitkasc, dokonałam terminowo przelewu, ale paragonu w skrzynce brak emotka Dodatkowo piszę na PW bez odzewu emotka Czy ktoś ma/miał podobnie z tą osobą? Na razie nie piszę w nie polecam wymiany z bo jeszcze naiwnie wierzę, że coś się mogło losowego stać... nie mniej jestem mega zdegustowana emotka

u mnie też było bez problemowo , może na poczcie gdzieś leży teraz maja bałagan świąteczny więc może coś tam się dzieje

Ja również kupowałam paragon u aniktasc - wszystko bezproblemowo. Myślę, że albo zamieszanie przedświąteczne na poczcie, albo coś Jej wypadło ważnego.

Bardzo dziękuję za odzew, w takim razie pewnie coś losowego wypadło. Będę cierpliwie czekać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5520268 Napisano: 17.12.2012 07:31:50 w Wkurza mnie...
malenka89 napisał(a):

anet napisał(a):

Wkurza mnie, że kupiłam paragon od anitkasc, dokonałam terminowo przelewu, ale paragonu w skrzynce brak emotka Dodatkowo piszę na PW bez odzewu emotka Czy ktoś ma/miał podobnie z tą osobą? Na razie nie piszę w nie polecam wymiany z bo jeszcze naiwnie wierzę, że coś się mogło losowego stać... nie mniej jestem mega zdegustowana emotka

ja wymieniłam kiedyś się z tą osóbką i paragon (co prawda nie pocztą, a na maila), ale otrzymałam emotka

Dzięki za odzew, czyli poczekam jeszcze trochę, choc priorytet miał być wysłany w czwartek, więc najpoźniej dziś powinien dotrzeć. Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5520258 Napisano: 17.12.2012 07:26:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
awe napisał(a):

czy były wyniki z łowickiego mleka?

Również czekam emotka ale jeszcze chyba nikt nie wspominał, a nagrod trochę jest, więc wierzę , że jeszcze jest na co czekać emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5520246 Napisano: 17.12.2012 07:23:22 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że kupiłam paragon od anitkasc, dokonałam terminowo przelewu, ale paragonu w skrzynce brak emotka Dodatkowo piszę na PW bez odzewu emotka Czy ktoś ma/miał podobnie z tą osobą? Na razie nie piszę w nie polecam wymiany z bo jeszcze naiwnie wierzę, że coś się mogło losowego stać... nie mniej jestem mega zdegustowana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5514342 Napisano: 14.12.2012 07:15:38 w dzis mam urodzinki
karkocka napisał(a):

Dzisiaj ja stawiam emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0