Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
anet
Postów 1100
Data rejestracji 27.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mimo to gratuluję!
Ciekawe co z trzema pozostałymi,ale też już pewnie rozdane.
Ps A czy na numery tel 888-... ktoś dostał eska? Wyświetl w wątku >>
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na Wojska Polskiego, czy w innym?
Ciekawe , czy to ślą wg kodów, czy wg numerów tel jednak Wyświetl w wątku >>
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wow, gratuluje!!
A czy dostał ktoś już smsa z bydgoskich?
u mnie cisza...
Wyświetl w wątku >>
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja to mam nadzieję, że jeszcze z I etapem się nie uporali
Wyświetl w wątku >>
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękujemy cudaczku za odrobinkę nadziei! Wyświetl w wątku >>
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O tak, już właśnie przed chwilą widziałam w MDW. Ciekawe, czy jutro jeszcze będą obdzwaniać 1szy tydzień, czy już koniec..
Wyświetl w wątku >>
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem, wysłałam jedno zgłoszenie na poprzedni tydzień i teraz chciałam wysłać drugie. O wynikach nic mi nie wiadomo.
Wyświetl w wątku >>
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy 1 osoba może wygrać 1 nagrodę na cały konkurs, czy na dany etap?
Przytaczam regulamin bo jakoś nie mogę zajarzyć... 5.3. Po każdym etapie przyznawana będzie jedna Nagroda II stopnia oraz pięć Nagród III stopnia.
5.4. Po zakończeniu wszystkich etapów Komisja konkursowa przyzna Nagrodę Główną.
5.5. Jedna osoba może wygrać jedną nagrodę. Jeżeli Uczestnik będzie się kwalifikował do nagród
w Konkursie więcej niż jeden raz Organizator przyzna mu jedną nagrodę, a druga nagroda/y
zostanie przekazana kolejnej osobie na liście zwycięzców zgodnie ze sporządzonym raportem.
Wyświetl w wątku >>
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do mnie też nie
Wyświetl w wątku >>
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pamiętam, że zakupy robiłam w pośpiechu.., co nie usprawiedliwia mojego roztargnienia Tym razem dokładnie wpatrywałam się w nazwę produktu co by się nie pomylić Wyświetl w wątku >>
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
a czy pisałaś też bez przecinków? Bo że TakMożnaToWiem , ale zastanawiam się nad moim bezprzecinkowym i bezkropkowym zgłoszeniem Wyświetl w wątku >>
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wysłałam jedno
o moich planach noworocznych w stosunku do rodziny
Pisałam WTenSposób i nie używałam nawet przecinków Wyświetl w wątku >>
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakby ktoś tam dzwonił, to niech da znać...
Szukałam tej całej lodziarni w necie, to jedyne co się wyświetla pod tym adresem i nazwiskiem, to jakiś sektor odzieżowy... Wyświetl w wątku >>
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hahah
samochód konkursowicza na bogato
Potem to już tylko kazał dmuchać po prostu padam Wyświetl w wątku >>
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wysłałam 3 nazwy dwuwyrazowe i 1 trzywyrazową Jedna to taka troche abstrakcyjna, inna w stylu śnieżnej krainy. Tak czy siak mam teraz mega wątpliwości co do autentyczności konkursu, miejmy nadzieję, niepotrzebnie... Wyświetl w wątku >>
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
anet
Postów 1100
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mixik, szczerze mówiąc również zauważyłam tą końcówkę adresu strony z konkursem, niestety po fakcie. Może ktoś jest z okolic tego Mieroszyna i jest w stanie potwierdzić autentyczność tej firmy?
Wyświetl w wątku >>