Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika anet

anet

#5581805 Napisano: 12.02.2013 16:44:36 w Wkurza mnie...
benasia napisał(a):

a gdzie sa buźki ktore do wiadomosci sie dodaje??? nie podoba mi się coraz bardziej...

mi też się coraz bardziej nie podoba...tyle fajnych rzeczy zniknęło:( Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5581784 Napisano: 12.02.2013 16:41:03 w Wkurza mnie...
po co ta zmiana ;( Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5579743 Napisano: 10.02.2013 10:46:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

kaki76 napisał(a):

ja mam rexona deo spray 9.99 wiec chyba ok

paragon juz po weryfikacji agencji?

Również chciałabym wiedzieć, czy taką nazwę na paragonie uwzględnili? Choć myślę,że powinni
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5577514 Napisano: 07.02.2013 04:46:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
norweska20 napisał(a):

u mnie kiepsko- styczeń 4 błyszcyki z princessy i autko-safarii z lego duplo...czyli żadnych podnoszących na duchu nagród..dla poprawy humoru poczytałam sobie stare @ i sms z wiadomościami o wygranych wcześniej bonach...o jak by było fajnie znowu poczuć tą adrenalinę...i wygrac jakis bon lub voucher wakacyjny..ochh...śledze biorę udział i nicccc....

Słońce, u mnie podobnie. Od początku roku 7 blyszczyków i...i tyle
emotka a gram... Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5576898 Napisano: 07.02.2013 09:13:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bartula napisał(a):

kaki76 napisał(a):

mam tysiaka emotka to sa karty potwierdzone u pani

czyli moja teoria się sprawdziła, rozgryzłam ich emotka
Gratulacje emotka emotka

Gratki kaki76 ! emotka i uznanie dla bartula! emotka
Czyli o dezodorantach nie informują? Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5576876 Napisano: 07.02.2013 09:05:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

bartula napisał(a):

jest jeszcze opcja że wybrali dwie osoby do nagrody głównej (o czym nie raczyli napisać w swoim jakże przejrzystym regulaminie), żeby się zgadzała liczba wygranych z liczbą nagród. Czyli pierwszy dzień zgłaszania a dwa dni trwania konkursu- 2 nagrody, reszta - po jednej

To w takim razie ta teoria jest najlepsza!
I myślę, że już można kaki gratulować emotka

Ino gdzie te ich nagrody pocieszenia?

Dobre!
emotka rzeczywiście tak mogło byc Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5576873 Napisano: 07.02.2013 09:03:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
avatea napisał(a):

anet napisał(a):

izak1000 napisał(a):

anet napisał(a):

ania1234 napisał(a):

assal napisał(a):

4 regulaminowo nie mógł się liczyć, bo 4 lutego ruszał konkurs, a paragon trzeba mieć z dnia wcześniejszego emotka
Kupić dezodorant należało w terminie konkursu, czyli pierwsze wyniki powinny być 5 lutego.
Pomieszał ktoś tam u nich emotka

Też mi się wydaje, że ktoś nieźle zakręcony zajmuje się tym konkursem emotka Ciekawe czy dziś będą kolejne wyniki...

Myślę, że będą emotka tylko ciekawe, o której emotka Ktoś wie, około której godziny pojawiła się wczoraj ta lista zwycięzców?

A może nie było więcej zgłoszeń???

Wczoraj to samo pisałam emotka - też wg mnie jest prawdopodobne, że tylko 2 zgłoszenia zostały wysłane i jedno wygrało tysiąc a jedno dezodorant. Ale niebawem może się dowiemy, jak to jest anialistopad będzie dzwonić.

Niemożliwe, że tylko dwa zgłoszenia poszły emotka Sama coś wysłałam emotka

Aaa, skoro tak, to wychodzi na to, że te 2 nazwiska to po tysiaku
emotka zobaczymy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5576863 Napisano: 07.02.2013 08:56:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izak1000 napisał(a):

anet napisał(a):

ania1234 napisał(a):

assal napisał(a):

4 regulaminowo nie mógł się liczyć, bo 4 lutego ruszał konkurs, a paragon trzeba mieć z dnia wcześniejszego emotka
Kupić dezodorant należało w terminie konkursu, czyli pierwsze wyniki powinny być 5 lutego.

Też mi się wydaje, że ktoś nieźle zakręcony zajmuje się tym konkursem emotka Ciekawe czy dziś będą kolejne wyniki...

Myślę, że będą emotka tylko ciekawe, o której emotka Ktoś wie, około której godziny pojawiła się wczoraj ta lista zwycięzców?

A może nie było więcej zgłoszeń???

Wczoraj to samo pisałam emotka - też wg mnie jest prawdopodobne, że tylko 2 zgłoszenia zostały wysłane i jedno wygrało tysiąc a jedno dezodorant. Ale niebawem może się dowiemy, jak to jest anialistopad będzie dzwonić. Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5576838 Napisano: 07.02.2013 08:34:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ania1234 napisał(a):

assal napisał(a):

Myślę, że będą emotka tylko ciekawe, o której emotka Ktoś wie, około której godziny pojawiła się wczoraj ta lista zwycięzców? Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5576785 Napisano: 07.02.2013 07:43:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaki76 napisał(a):

anet napisał(a):

kaki76 napisał(a):

jest 40 nagrod po tysiaku, nie licza soboty i niedzieli,mi wychodzi to tak,ze 4 tez sie wliczal pomimo nie dzialajacej aplikacji, rano zadzwonie i sie dowiem o co tam chodzi.

kaki76, jak się czegoś dowiesz, daj znać emotka
W sumie rzeczywiście te 2 osoby mogły wygrać tysiąc,ale wtedy tych nazwisk z wygranymi dezodorantami by nie publikowali?

zobaczymy , o 9 dzwonię
emotka , muszę się dowiedzieć bo jestem na tej liście

Aaa! , to super! emotka Ale byłoby fajnie jakby tysiak Ci się trafił!! Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5576771 Napisano: 07.02.2013 07:21:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaki76 napisał(a):

jest 40 nagrod po tysiaku, nie licza soboty i niedzieli,mi wychodzi to tak,ze 4 tez sie wliczal pomimo nie dzialajacej aplikacji, rano zadzwonie i sie dowiem o co tam chodzi.

kaki76, jak się czegoś dowiesz, daj znać emotka
W sumie rzeczywiście te 2 osoby mogły wygrać tysiąc,ale wtedy tych nazwisk z wygranymi dezodorantami by nie publikowali? Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5576701 Napisano: 06.02.2013 10:57:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anet napisał(a):

mia napisał(a):

avatea napisał(a):

A może to są tysiaczki z pierwszych dwóch dni;-)

Według regulaminu był tylko jeden dzień. Bo wątpię, żeby to z dzisiaj były już wyniki. emotka
Aplikacja zaczęła działać dopiero 05.02.

Wyniki są na następny dzień, tak się doczytałam w tym rzecz jasna niejasnym regulaminie emotka Także wg mnie prawdopodobnym jest, że wczoraj wysłały zgłoszenia 2 osoby.

i te osoby wygrały jedna tysiaka a jedna dezodorant emotka inaczej mi to nijak nie pasi...bo dziennie miało być 11 nagrod, więc chyba tylko 2 osoby 5go wysłały... Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5576694 Napisano: 06.02.2013 10:52:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

avatea napisał(a):

A może to są tysiaczki z pierwszych dwóch dni;-)

Według regulaminu był tylko jeden dzień. Bo wątpię, żeby to z dzisiaj były już wyniki. emotka
Aplikacja zaczęła działać dopiero 05.02.

Wyniki są na następny dzień, tak się doczytałam w tym rzecz jasna niejasnym regulaminie emotka Także wg mnie prawdopodobnym jest, że wczoraj wysłały zgłoszenia 2 osoby. Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5576691 Napisano: 06.02.2013 10:49:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asante napisał(a):

Czytam ten regulamin Rexony i zastanawiam się o co w tym konkursie chodzi... Jakieś pomieszanie z poplątaniem, trzeba kupić dezodorant, żeby dostać w nagrodę dezodorant, no już by dali jakiś zestaw żeby to miało sens. W dodatku na stronie jest napisane, że trzeba kupić dowolny produkt, a w regulaminie, że z załącznika nr 1, a załącznika brak. To w końcu mam napisać opinię czy historię z życia. No nie wiem czy to na moje nerwy emotka

Rzeczywiście.. ja wysłałam zgłoszenie i napisałam w końcu o tej sytuacji z życia emotka ,ale czego oni tam oczekują to nie wiem emotka
No i denerwuje mnie brak tego załącznika... Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5576600 Napisano: 06.02.2013 09:09:41 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Znowu nic, ciągle nic, do znudzenia NIC... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5576343 Napisano: 06.02.2013 04:51:00 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

anet napisał(a):

tereniagno napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

ja też na to liczę choć ostatnie 2 konkursy zakończyły się porażką....

To tak jak u mnie emotka Dołączam do klubu emotka

U mnie też tak emotka Przy okazji- jaki był tytuł maila od Kauflandu z wygranym 20 zł? Pamięta ktoś?

Kaufland zabawa Odkrywaj i wygrywaj.

Ok, dzięki. To się uspokoiłam bo w dniu jak wysyłali maile nieopatrznie cosik kauflandowego skasowałam, na szczęście nie miało takiego zwrotu w tytule maila emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5576327 Napisano: 06.02.2013 04:35:52 w Kaufland konkursy
tereniagno napisał(a):

emilka1705 napisał(a):

ja też na to liczę choć ostatnie 2 konkursy zakończyły się porażką....

To tak jak u mnie emotka Dołączam do klubu emotka

U mnie też tak emotka Przy okazji- jaki był tytuł maila od Kauflandu z wygranym 20 zł? Pamięta ktoś? Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5576322 Napisano: 06.02.2013 04:30:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
michaś napisał(a):

Hej, wie ktoś jak to jest. bo mam nowy paragon na tą rexone tylko że jest tam napisane tylko rexona, bez woman. babka w sklepie mowila ze takie tez powinni przyjac w razie wygranej. Prawda to?

Również chciałabym wiedzieć bo też mam taki paragon..
Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5575976 Napisano: 06.02.2013 11:31:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
iva napisał(a):

agamaty napisał(a):

renatak0 napisał(a):

agamaty napisał(a):

czy z Loreala wczoraj dużo było telefonów z trzeciego etapu? Czekam i czekam... i niiiic

a drugi już skończyli ?

no właśnie nie wiem, ale podobno wczoraj już zaczęli trzeci emotka

też czekam na 3 ..nie ogarniam tej loterii

i ja również czekam na 3.. ale pewnie będą dzwonić cały tydzień znów, aż do poniedziałku
emotka
także trzeba czekać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

anet

#5575691 Napisano: 06.02.2013 12:03:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

mam pytanko odnośnie konkursu Rexony http://www.badzpewnasiebie.pl/ to zgłoszenie opisz sytuację, w której rexona dała Ci pewność siebie to w którym miejscu trzeba wpisać? Nie ogarniam ... chyba nie w miejscu opinia emotka Będę wdzięczna za każdą wskazówkę emotka

Chyba właśnie w miejscu opinia...,ale też tego nie ogarniam.
Wysyłał już ktoś może dziś? Wyświetl w wątku >>
0 0