Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kunlu
Postów 550
Data rejestracji 04.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
I te promocyjne są coraz droższe (( wielka szkoda Wyświetl w wątku >>
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
niby tak, ale nigdy nie wiesz, czy uznają, czy nie - bo przecież nie napiszą "nie uznaliśmy pani sms, bo był za długi" tylko po prostu nie dostaniesz nagrody Wyświetl w wątku >>
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Leclerc - Fanta i cola
Rossman - rowery pepsi
Wyświetl w wątku >>
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ja w ogóle w przypływie zaciemnienia nie wpadłam na to, żeby do mojego sms wpleść wyraz "knorr" albo "hellmans" ... Wyświetl w wątku >>
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
wątek baaardzo motywujący!
mam nadzieję, że konkursów będzie coraz więcej i coraz więcej nagród!:))
a powiedzcie, ci co już grają kilka ładnych lat - łątwiej było wygrać wtedy? podejrzewam, że konkursów było mniej, ale pewnie konkurencja też mniejsza? Wyświetl w wątku >>
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
otóż to - moim znajomi biorą udział, bo mają zmywarke, w przeciągu 2 tyogni i tak musiliby kupić tabletki do zmywarki, wiec kupili somat - jak wygraja, to bedą mieli dodatkowy zapas za 80 zł, a jak nie, to nic się nie stanie, bo i tak by to kupili -w innych sytuacjach moim zdaniem bez sensu jest brac udział
Podobnie moim zdaniem jest z Vanishem - niby nagrody (kitchenAid) super, ale jak sie na to trzezwo spojrzy, to ... ludzie, którzy wygrali pisali, że tej ekskluzywnej poscieli za 800 (!!!) zł nigdzie nie ma w necie, ze to nieznana firma, fartuchy niby wartośc 200 zł, ale wątpię czy ktokolwiek dałby za nie choćby 100 zł Wyświetl w wątku >>
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
co do konkursy somat - to moim zdaniem on się zupełnie nie opłaca - wydać prawie 40 zł na niepewna nagrodę o wartości 80 zł? zupełnie bez sensu. może jesli ktos i tak kupowałby teraz coś do zmywarki, to okej, ale specjalne zakupy ? to nie dla mnie.
(5 nagród na warsztatu nawet nie wliczam do puli, bo moim zdaniem szanse marne - no i poza tym nie jest podane, w jakim terminie, wiec bardzo mozliwe, ze nie mogłabym pojechać np.) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
chyba chodziło o to, że kilka dni temu ktoś doładował za 5 zł i ma ważne do sierpnia 2015 roku - czyli 1 rok.
A "pod koniec czerwca" dołądowałam i miałam wrażne do czerwca 2015 roku też oznacza, ze przedłużyło na rok, bo był przecież czerwiec 2014.:) Wyświetl w wątku >>
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
mam paragony, przegapiam terminy itd. Wyświetl w wątku >>
kunlu
Postów 550
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
2. odkurzacz