Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika vazzz

vazzz

#6600344 Napisano: 16.05.2019 10:08:05 w Popraw sobie humor...
Cytaty z książek p. Joanny Chmielewskiej:

– Jak to jest możliwe, żeby przeszło godzinę leżał w waszym biurze trup i żeby nikt go nie zauważył?
– Cicho leżał, to się nie rzucał w oczy.

– Ktoś podniósł słuchawkę.
– Słucham…
Spłoszyłam się okropnie, bo nie zdążyłam nic wymyślić nie zastanawiając się dłużej, krzyknęłam wystraszonym głosem:
– „Szkorbut, Szkorbut”!
W telefonie zapanowała sekunda konsternacji i nagle ten ktoś zabuczał ponuro:
– Lumbago, lumbago…
Oniemiałam. Zanim pomyślałam, że być może należy dalej mówić
konspiracyjnie, usłyszałam własne, pełne niebotycznego zdumienia
pytanie:
– Dlaczego lumbago?!…
– A dlaczego szkorbut? Mnie męczy lumbago, proszę pani, zęby mam w porządku…

Wciąż jeszcze półprzytomna i nawet mi w głowie nie zaświtało, że mam własną twarz, bez maquillage'u á la Basieńka, wobec czego nie wolno mi się nikomu pokazywać. Ziewając okropnie, otworzyłam.
    Za drzwiami stał obcy człowiek wyglądający gburowato.
    – Są tu kury? – spytał niegrzecznym tonem.
    Szaleństwo zakotłowało się we mnie. Co za bydlę jakieś, budzi człowieka o wpół do szóstej rano, żeby pytać o kury!!!
    – Nie – warknęłam, usiłując zamknąć drzwi. Facet je przytrzymał.
    – A co? – spytał niecierpliwie.
    – Krokodyle – odparłam bez namysłu, bliska uduszenia go gołymi rękami.
    Antypatyczny gbur jakby się zawahał.
    – Angorskie? – spytał nieufnie.
    Tego było dla mnie doprawdy za wiele. O wpół do szóstej rano angorskie krokodyle.
    – Angorskie – przyświadczyłam z furią. – Wyją do księżyca.
    – Marchew jedzą?
    – Nie, nie jedzą. Trą na tarce! Wyświetl w wątku >>

vazzz

#6600194 Napisano: 15.05.2019 21:05:26 w Lay's
W ogóle jakoś mało osób pochwaliło się wygranymi. Ja wiem, że to nie jest żaden wyznacznik, ale zazwyczaj było dużo więcej wpisów... Wyświetl w wątku >>
2 vivi, anaesth 0

vazzz

#6595796 Napisano: 05.05.2019 19:04:02 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

androm napisał(a):

jokan napisał(a):

Wyslalam wniosek o zwrot prowizji na Alle$%%$%, ale kupujacy sobie kliknal, ze nie potwierdza tego (ocywiscie nie zaplacil, bo po co? ) i wniosek mi odrzucili. Czy to juz koniec walki w glupim kupujacym?

pisz do allegro, przeciez widzą że nie wpłacił

nie mozna, bo to jest formularz w formie informacji, ze wniosek odrzucony i koniec kropka...

Napisz do nich przez kontakt Allegro. Opisz sytuację i zwrócą Ci pieniądze. https://allegro.pl/pomoc/kontakt Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

vazzz

#6594353 Napisano: 29.04.2019 16:39:06 w Albedo Marketing
ameryka napisał(a):

vazzz napisał(a):

Czy do kogoś z Was dzwoniło dzisiaj Albedo? Podejrzewam, że dzwonili w sprawie konkursu Actimel w Carrefourze, ale były może ze 3 sygnały i nie zdążyłam odebrać a później mieli cały czas zajęte.

tak dzwonili w sprawie weryfikacji klapek. Wybrany w zamówieniu rozmiar niedostępny. Zmiana wzoru lub rozmiaru. 

Dziękuję za odpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6594328 Napisano: 29.04.2019 15:47:56 w Albedo Marketing
Czy do kogoś z Was dzwoniło dzisiaj Albedo? Podejrzewam, że dzwonili w sprawie konkursu Actimel w Carrefourze, ale były może ze 3 sygnały i nie zdążyłam odebrać a później mieli cały czas zajęte. Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6591602 Napisano: 19.04.2019 14:08:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
helcia85 napisał(a):

Kuboty do wyboru białe i czarne, obie pary jak dla mnie beznadziejne. Macie wybór innych modeli?

Tak, tam są z boku (na zdjęciach) strzałki i można nimi przewijać. Widać wtedy inne modele, jest ich 18. Wyświetl w wątku >>
1 helcia85 0

vazzz

#6591599 Napisano: 19.04.2019 14:04:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
freyja88 napisał(a):

babariba napisał(a):

również kultowe klapki Kubota - czy wy też możecie wybrać tylko z dwóch modeli?

Tak. A szkoda, bo liczyłam na te ze zdjęcia emotka
w temacie KUBOTA- pozdro dla kumatych emotka

Również klapki. Tam się da przewijać strzałkami w bok i jest więcej modeli (18). Wyświetl w wątku >>

vazzz

#6583883 Napisano: 26.03.2019 09:33:15 w Pomocy!!!!
nkba napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

nkba napisał(a):

Czy istnieje jakiś sposób aby wysłać coś pocztą tak aby była gwarancja, że dotrze np. jutro? Potrzebuję coś pilnie wysłać emotka Plisss emotka

a nie może być kurier? to jest największą pewność dostarczenia i chyba nawet takie są opcje dodatkowe z pełną gwarancją dostarczenia.

z kurierów mogę tylko inpostem ale oni u mnie tez różnie emotka

A znasz stronę Sendit? Tam możesz zamówić kuriera do domu- przyjedzie i odbierze przesyłkę. Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

vazzz

vazzz

#6580123 Napisano: 13.03.2019 14:15:26 w Avanti
Są już wyniki z ostatniego etapu Cheetos na stronie... Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

vazzz

#6579985 Napisano: 13.03.2019 10:40:48 w moje dzisiejsze wygrane :)
Nie do wiary... Słuchawki z loterii Tic Tac- mail z godz. 9.54 (poczta na Onecie, mail trafił do folderu Oferty). Wyświetl w wątku >>

vazzz

#6578324 Napisano: 08.03.2019 08:56:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Bardzo, bardzo słaby rok... Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6578031 Napisano: 07.03.2019 09:43:04 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Grill z loterii Masła Roślinnego/DPD Wyświetl w wątku >>
1 wiesia30 0

vazzz

#6573950 Napisano: 22.02.2019 11:09:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

buziolek napisał(a):

Tylko delikartę trzeba dać, nabija kartę i rabatuje się. Nie wiedziałam że wygrałam, jakie było moje zdziwienie dzisiaj że kupując mrożone truskawki za 8,5 zł zapłaciłam 1 gr emotka  

U mnie reakcja kasjerek na widok rabatu-bezcenna emotka
A co z wynikami 2 etapu, miały być do 20, czeka ktoś?

Były smsy kilkanaście minut temu. Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6573928 Napisano: 22.02.2019 10:51:32 w Informują
Sms z Walentynkowego konkursu w Delikatesach Centrum (po wysłaniu zgłoszenia nie miałam wiadomości zwrotnej). Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6571531 Napisano: 15.02.2019 13:57:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Taką odpowiedź dostałam od Delikatesów Centrum na Fb odnośnie braku zwrotek na smsy konkursowe: "(...) otrzymaliśmy odpowiedź konkursową. Brak wiadomości zwrotnej to niepożądana usterka techniczna". Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6570879 Napisano: 13.02.2019 10:40:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pipi99 napisał(a):

jokan napisał(a):

estrelitta napisał(a):

slomkab napisał(a):

pipi99 napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

kamea napisał(a):

Konkurs "Walentynki pełne niespodzianek z Delikatesami Centrum"-czy z tego konkursu po wysłaniu sms przychodzi jakaś zwrotka,potwierdzenie?

tak

To ciekawe, bo ja zwrotki nie dostałam emotka moze to wina polskich znaków? Nic nie było o tym w regulaminie...

Tez nie dostalam

Przychodzi zwrotka z nr 3700 Dziękujemy za udział w konkursie i życzymy powodzenia. Zwycięzców poinformujemy o wygranej SMS-em.

mi z virgina zwrotka nie przyszla, a z nju nie moglam nawet wyslac:(

Pisałam do nich przed chwilą na fb, to odpisali, że w regulaminie nie ma nic o smsach zwrotnych. Chyba sami nie wiedzą o co chodzi. Używaliście polskich znaków? Może zgłoszenie  było za długie?  Ja wysyłałam z Play..

Też do nich pisałam, odpisali, że sms powinien dotrzeć w ciągu 24 godzin. Też wysłałam z Play, bez polskich znaków i nie mam wiadomości zwrotnej. Wyświetl w wątku >>
1 kamea 0

vazzz

vazzz

vazzz