Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika vazzz

vazzz

vazzz

#6380981 Napisano: 19.07.2017 21:26:18 w Kaufland konkursy
mama2006 napisał(a):

a do mnie nie dotarł emotka

Ja też jeszcze czekam na swój, natomiast do chłopaka dotarł dosłownie przed chwilą ;o Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6372286 Napisano: 26.06.2017 20:55:59 w Intermarche
doris1 napisał(a):

vazzz napisał(a):

Mam pytanie do osób, które w poprzednich latach odbierały nagrody z Brocomarche. Jak to wszystko wygląda? Bo wiem, że ktoś ma się ze mną jeszcze kontaktować w tej sprawie. Z tym, że nie będzie mnie przez pierwsze dwa tygodnie lipca i nie wiem czy osoba, która będzie do mnie dzwonić będzie "elastyczna" jeżeli chodzi o termin odbioru nagrody czy też będzie z góry narzucony jeden termin. Wiem, tylko że ostateczna data to 18 lipiec. Zapewne w każdym sklepie jest inaczej, ale byłabym wdzięczna za sugestie.

Termin jest ustalony z góry i wtedy wydawana sa wszystkie nagrody.  Będą informowac o terminie telefonicznie, ale poprzednim razen też nie powiedzieli jaka to nagroda.  Dopiero na miejscu się dowiesz.

Dziękuję. Mam nadzieję, że nie będę musiała przerywać wyjazdu żeby pojechać po... termos ;/ Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6372195 Napisano: 26.06.2017 17:50:23 w Intermarche
Mam pytanie do osób, które w poprzednich latach odbierały nagrody z Brocomarche. Jak to wszystko wygląda? Bo wiem, że ktoś ma się ze mną jeszcze kontaktować w tej sprawie. Z tym, że nie będzie mnie przez pierwsze dwa tygodnie lipca i nie wiem czy osoba, która będzie do mnie dzwonić będzie "elastyczna" jeżeli chodzi o termin odbioru nagrody czy też będzie z góry narzucony jeden termin. Wiem, tylko że ostateczna data to 18 lipiec. Zapewne w każdym sklepie jest inaczej, ale byłabym wdzięczna za sugestie. Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6371878 Napisano: 26.06.2017 09:36:06 w Giełda Kodów ; )
Mam 11 kodów Coca-Cola, wymienię je na kody Lays lub inne. Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6370979 Napisano: 23.06.2017 10:44:18 w PLAGIATY
Dzień jak co dzień...
Strona na Facebooku: Słoneczna Tłocznia ogłosiła konkurs. Wygrała Pani, która napisała te oto słowa:

" Po prostu:
po słodkich malinach,
po bitej śmietanie z truskawkami,
po kompocie z wiśniami,
po życie, które na polach dojrzewa,
po słowiku, co wieczorami śpiewa,
po boćkach uczących się latać,
po ogrodach tonących w kwiatach,
po świerszczach koncertujących na łące,
po wygrzewającej się na mleczu biedronce,
po zapachu skoszonej trawy i róż,
I... już!"

A tu słowa piosenki, której autorką wyżej wymieniona Pani nie jest:

Tato, czy już lato?
Powiedz, proszę!
Powiedz, tato, po czym można poznać lato?
Skąd na przykład wiadomo, że już się zaczyna?
Po prostu:
po słodkich malinach,
po bitej śmietanie z truskawkami,
po kompocie z wiśniami,
po życie, które na polach dojrzewa,
po słowiku, co wieczorami śpiewa,
po boćkach uczących się latać,
po ogrodach tonących w kwiatach,
po świerszczach koncertujących na łące,
po wygrzewającej się na mleczu biedronce,
po zapachu skoszonej trawy i róż,
I... już!

Także jak widać jest to plagiat. Rzecz jasna ludzie zaczęli się burzyć w komentarzach jednak usłyszeli, że jest w nich "tyle złości i goryczy" i powinni mieć "więcej dystansu" i te komentarze są "aktem zazdrości". Dodatkowo niektóre nieprzychylne komentarze zostały usunięte... Wyświetl w wątku >>

vazzz

vazzz

#6365071 Napisano: 07.06.2017 11:04:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No i Lidia nie zrobiła prezentu urodzinowego, na 1100 szczoteczek do testowania oczywiście nie mam żadnej, przez pół roku moje wygrane w loteriach to: silikonowa foremka z MR i bon do Mili na 10zł... Bida Panie! Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6365025 Napisano: 07.06.2017 10:18:00 w Lay's

vazzz

#6363979 Napisano: 05.06.2017 11:09:37 w Wkurza mnie...
Rzecz w tym, że nawet jak są narysowane linie to niektórzy parkują jak chcą. A co do parkowania w bramie to nam się wydaje oczywiste, że robić tego nie można, ale niektórzy interpretują to po swojemu emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6363956 Napisano: 05.06.2017 10:39:49 w Wkurza mnie...
koper napisał(a):

vazzz
Za każdym razem dzwońcie na straż miejską lub policję. No i zgłaszajcie to do zarządcy terenu. Tylko tak oficjalnie, na piśmie, żeby po zgłoszeniu pozostał ślad...

Dziękuję za rady. Musimy się tym porządnie zając, bo na razie tak trochę odbijamy się od ściany do ściany. Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6363938 Napisano: 05.06.2017 10:08:58 w Kaufland konkursy
delfinka101 napisał(a):

Czy mieliście jakieś informacje o wysyłce? Bo zaczynam się zastanawiać czy dobry skan im dałam.Zero wiadomości

Agencja nie wysyła maili informujących o wysyłce, co najwyżej Twój kurier może się z Tobą skontaktować, że wiezie przesyłkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6363937 Napisano: 05.06.2017 10:07:41 w Wkurza mnie...
Urząd Miasta ze dwa lata temu postanowił wybudować pod naszym domem mały parking. Na początki mistrzowie kierownicy co i rusz wjeżdżali nam w ogrodzenie, po interwencji postawiono słupki co też mistrzom kierownicy nie przeszkadzało aby w nie wjeżdżać. Nie mówię też ile razy ktoś staje u nas centralnie w bramie i na zwrócenie uwagi reaguje: Pani czeka aż wyjadę? Ale przecież mnie nie było tylko chwilę, a jak się czeka to się czas dłuży... Mistrzynią była inna pani, której wujek zwrócił uwagę, bo akurat miał wyjeżdżać od nas z placu a ona wyjazd zastawiła i po zwróceniu uwagi powiedziała, że ona nie odjedzie, bo przecież zaraz wróci emotka Naprzeciwko jest mały chodnik, który też notorycznie jest zastawiany samochodami i przed chwilą kierowca autobusu stał i przez 5 min trzymał rękę na klaksonie, bo samochody całkowicie zablokowały mu przejazd. Nic to nie dało i musiał wycofywać przez całą ulicę ;/ Wizyty w urzędzie nic nie dają, bo zmienił się burmistrz, który na takie głupoty jak rozmowa z mieszkańcami nie ma czasu. Policja przyjechała raz, wypisała mandaty i koniec. Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6361623 Napisano: 30.05.2017 10:59:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Bieda. Z nędzą! Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6358997 Napisano: 23.05.2017 09:53:18 w Informują
Smsy z loterii Mila/II etap. Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6357293 Napisano: 17.05.2017 17:38:51 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Avanti zupełnie nagle przestało mnie lubić. Widocznie mój poziom kreatywności drastycznie spadł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6355367 Napisano: 12.05.2017 09:46:26 w Czy informują/ informowali?
ambi_9 napisał(a):

Czy soraya / drogeria natura informowała? emotka

Nie, mają czas do środy. Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6354121 Napisano: 09.05.2017 15:35:14 w Kaufland konkursy
Ja mam smsa z nr 884... Wyświetl w wątku >>
0 0

vazzz

#6350205 Napisano: 26.04.2017 11:24:26 w Lay's
Są wyniki za piątek, sobotę i niedzielę, 40-42 dzień. Wyświetl w wątku >>
1 specjal 0

vazzz

#6349722 Napisano: 25.04.2017 09:55:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stamp2 napisał(a):

monisss napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

monisss napisał(a):

stamp2 napisał(a):

nie byłem,udziału nie brałem ale info mam z pewnego zródła:w loterii M1 w Markach Skode Kodiaq wygrała pani Lora Szafran emotka emotka emotka emotka emotka .Jak to przypadki chodzą po ludziach emotka

ja tam bylam. taka blondyna wygrala. ale chyba faktycznie Szafran. a imienia nie slyszalam.a kto to?
tak to chyba ona ... a mowilam mezowi ze wygra ten kto ma hajs;)

https://www.googl...=chrome&ie=UTF-8

wpisalam emotka  kilka lat temu na finale loterii w m1 byl trambandt..stal, ledwo stal, ledwo zipal,ledwo drzwi w nim sie otwieraly;) w srodku bylo baaardzo sedziwe malzenstwo.akurat . pani glucha i juz widac ze taka nie bardzo ogarnieta... nagle wyczytali...tego Pana! dostal bon.nie pamietam jaki... Jeny jak mi sie milo zrobilo! ze ten Pan cos wygral... szkoda ze tak zawsze nie jest:( Pan wysiadl a biedna Pani sie bardzo denerwowala gdzie jej maz... Pamietam ze duzo osob jej tlumaczylo ze wygral ale ona nie czaila... no ale reasumujac los sie do nich usmiechnal i to bylo ekstra:)
maz mowi,ze to nie ona:P ale ja tam twarzy nie odrozniam emotka a imienia nie slyszalam. wiec musialby ktos potwierdzc inny emotka

najważniejsze że imie i nazwisko na 100% się zgadza,twarz z taką kasą niekoniecznie musi się  zgadzać emotka

Ja się o tym dowiedziałam wczoraj zupełnie przypadkiem kiedy to do narzeczonego w pracy przyszedł kierowca i tak sobie zaczął opowiadać, że on to czasami bierze udział w jakichś konkursach w marketach i że oczywiście nic nie wygrywa, ale już wie dlaczego! Bo w jednym takim konkursie (loterii zasadniczo) to wygrała taka piosenkarka i to na pewno po układach! I opowiadał podekscytowany, że w innej tego typu akcji losowali 5 czy 6 osób z czego trzech z nich nie było w momencie losowania i nagroda im przepadła. I ogólnie był zbulwersowany, bo koło niego stał Pan, który miał cały segregator paragonów i mówił, że on w tym markecie to wydał już "ileś" tysięcy złotych i, że ta nagroda mu się należy! Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0