Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lena5_1985

lena5_1985

#6067856 Napisano: 06.09.2015 12:24:46 w Biedronka
poprostuanette napisał(a):

mia napisał(a):

magnus napisał(a):

Finezyjna napisał(a):

W dniu wczorajszym robiąc zakupy w jednej z Biedronek byłam mile obsłużona przez dziewczynki, które pakowały mi zakupy jednocześnie zbierając na akcję charytatywną, stały przy każdej kasie (czynnej czyli dwie na 5 ) oraz przed sklepem. Zastanawiam się czy są świadomymi konkursowiczami, które mogą zbierać paragony np. po coli emotka

Swoją drogą..dawno nie spożywałam takiej dużej ilości niezdrowej żywności.

Te dziewczynki stoją po to żeby zebrać coś dla ubogich dzieci - czyli np Konkursowe chipsy, cola czy soki a nie odwrotnie - wspierać paragonami konkursowiczaemotka

Szkoda, że nie było takich dziewczynek w piątek, jak kupowałam - z mety z radością oddałabym zakupione cuda zamiast wlec je do samochodu... emotka

ja tez oddałabym te chipsy komus w potrzebie... bo u nas leżą i nikt nie je emotka

jakbymmiała zjeść to co kupiłam to moja waga z 50 kg podskoczyłaby do 80 chyba emotka

A u mnie znajomi przyszli i pojedli i zapas się zmniejszył emotka  A soki schodzą szybko, ja sporo piję soków owocowych, Mąż też. Innych napojów do tego konkursu nie kupowałam póki co, ponieważ gazowanych nie piję, Liptona też nie bardzo.Chyba że byłyby te butelki 0,5 l to od czasu do czasu chętnie bym się napiła. Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6067582 Napisano: 05.09.2015 10:17:00 w Biedronka
magnus napisał(a):

malutka456 napisał(a):

mia napisał(a):

boher401 napisał(a):

Ktoś ma tak opisane laysy? - Chip Katr  ? przejdzie to emotka ?

Jeny.... Popatrz, kurza, dwa posty wyżej...emotka
A co do tego, czy przejdzie, to najlepiej zadzwoń do agencji.emotka

Chyba lepiej zadzwonić i napisać @, tak dla pewności emotka   szukam weny....bo chyba poszła w las, a tu goni mnie czas....emotka

Chyba tak opisują u mnie ChipsZPieca

To pewnie inne chipsy, te Lays Prosto z Pieca a nie karbowane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6067581 Napisano: 05.09.2015 10:14:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
o.lukasz napisał(a):

mam pytanie dane do smolara z konkursu abc trzeba najpóźniej wysłać do środy? oczywiście jak dobrze licze

Tak, do środy włącznie za pierwszy dzień. Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6067471 Napisano: 04.09.2015 22:18:05 w Biedronka
giulietta napisał(a):

a skąd te inne produkty wzięliście jak w reg. jest:

"Po dokonaniu zakupu, o którym mowa w pkt 11a), dokonać zgłoszenia do Konkursu w ramach dostępnej dziennej puliNagród poprzez wypełnienie formularza zgłoszeniowego zamieszczonego na stronie internetowej www.mocnagrod.pl,
zwanej dalej „Stroną Internetową”, zawierającego następujące pola obowiązkowe:
- Wykonanie zadania konkursowego poprzez kreatywne napisanie hasła reklamowego jednego z zakupionych produktów, októrym mowa w pkt 11a)".  

a pkt 11a to: "11. Aby wziąć udział w Konkursie należy:a) w dniach od 31.08.2015 roku do 29.10.2015 roku, dokonać jednorazowego łącznego zakupu co najmniej jednego Produktu
Promocyjnego Frito Lay oraz co najmniej jednego Produktu Promocyjnego Pepsi"   a dodatkowo w formularzu jest   

Też się właśnie nad tym zastanawiam. Co za różnica, czy w haśle reklamowym wkleisz Lays cebulowe czy Cheetos ketchup emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6067441 Napisano: 04.09.2015 21:34:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kasiulll napisał(a):

defed napisał(a):

kasiulll napisał(a):

Hej mam pytanie nieco z innej beczki, przejrzałam forum, ale nie znalazłam podobnego wątku - co w przypadku gdy wygrałam nagrodę RTV/AGD i będę miała kiedyś potrzebę reklamowania a nie mam przecież do niej paragonu ani faktury? Nie ma też żadnej karty gwarancyjnej (dzisiaj chyba jest ona często tożsama z dowodem zakupu?) Albo co jak będę chciała taki sprzęt komuś odsprzedać? Nie mam prawa do reklamowania wygranej rzeczy? Będę wdzięczna za rady od tych co byli już w takiej sytuacji możecie pisać pw:-)

w sytuacji, gdy wygrasz przedmiot, do gwarancji zamiast paragonu jest protokół odbioru/przekazania nagrody,
jak nie masz takiego dokumentu to napisz do agencji, w treści wpisz to co powyżej emotka

a co, gdy odsprzedam taki sprzęt? czy kupujący może się potem takim protokołem podpisanym przeze mnie swobodnie posługiwać?

Ja myślę że tak. Sama sprzedałam sprzęt AGD, który się zepsuł i reklamował go z tym protokołem. Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6067431 Napisano: 04.09.2015 21:27:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiesia30 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

forumowiczka napisał(a):

Witam, wczoraj wysłałam zgłoszenie z biedronki (z promocji 50 zł), kiedy mogę (przy odrobinie szczęścia) spodziewać się wyników?

Jutro, ale najprawdopodobniej beda dopiero w poniedzialek

w poniedziałek

W Regulaminie jest informacja że posiedzenia komisji odbywają się od poniedziałku do piątku. Za czwartek, piątek, sobotę i niedzielę komisja dokonuje wyboru w poniedziałek.  Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6067394 Napisano: 04.09.2015 21:01:27 w Biedronka
ewelka1979 napisał(a):

to podpowiedzcie mi z numerem konta bankowego mam problem tzn mam z mezem 1 konto bankowe oboje wygraliśmy czy mogę podac to samo konto przy mnie i mezu/?

Wiem że ktoś już o to pytał, nawet na infolinii emotka  Ale nie pamiętam co Mu powiedzieli.  Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6067392 Napisano: 04.09.2015 20:57:37 w Biedronka
vazzz napisał(a):

rogalino napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Masakra jakaś z tym dzwonieniem do agencji ...emotka Jeszcze wszyscy bedziemy zalowac tych "watpliwości".które po raz 124 ktos chce rozwiac zawracajac dup ...makabra!

Mam wątpliwości w sprawie godziny zgłoszenia... Dajcie numer, zadzwonię zapytam czy korzystnej grać z rana czy wieczorem... emotka

Hahaha padłam emotka

Zależy mi na infolini powiedzieli że z rana, jednak na maila odpowiedzieli że wieczorem...  emotka

O nie... a mi odwrotnie... trzeba będzie jeszcze raz zadzwonić i spytać!! emotka

Lepiej zadzwonić i zapytać emotka . Jesteście niemożliwi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6067391 Napisano: 04.09.2015 20:56:22 w Biedronka
defed napisał(a):

taalvikki napisał(a):

defed napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

synk napisał(a):

defed napisał(a):

Szanowna Pani
W imieniu Dyrekcji firmy JERONIMO MARTINS POLSKA S.A. pragniemy podziękować za kontakt z Biurem Obsługi Klienta sieci sklepów Biedronka.
W odpowiedzi na zgłoszenie informujemy, że w drodze wyjątku może Pani zwrócić zakupione chipsy, prosimy tylko o zabranie wszystkich paragonów.
Jeszcze raz bardzo dziękujemy za kontakt z Biurem Obsługi Klienta.
Z poważaniem
Biuro Obsługi Klienta JMP S.A.

emotka  I   emotka    BIEDRONKA  emotka

hmmm dla mnie to już przegięcie (mam na myśli próbę zwrotu) . Ale to tylko moja opinia. Nikt nie musi się z nią zgadzać

No troszkę, Czasami za błędy się płaci. poza tym Pringelsy są pyszne, co z tego że w konkursie udziału nie biorą? 

przegięciem jest to, co piszecie  emotka
pani kierowniczka sklepu powiedziała, że jako klient mam prawo zwrotu i że ten sklep zawsze przyjmuje zwroty, bo mają przyjazną klientowi politykę i gdybym przyszła bez tego maila, to także by mi przyjęli zwrot/czy też wymianę na inne chipsy, jak uczyniłam/
kultura osobista bardzo pomaga w polubownym załatwianiu spraw (wszelakich), miło jest gdy obie strony są zadowolone emotka

etam przegięcie. prawo do zwrotu oczywiście jest, ale po prostu mi by było trochę głupio się bić o parę paczek czipsów. ale jeżeli komuś to nie przeszkadza, to ok, więc nie widzę problemu w różnicy zdań. każdy niech działa tak, jak mu fajniej.  :)

taalvikki - dla niektórych suma kilkudziesięciu złotych to nie są drobne kwoty, a taka jest właśnie cena za owe 10 paczek Pringles

czasami mam wrażenie, że sama elita siedzi na tym forum, poza kilkoma wyjątkowo przyjaznymi wyjątkowymi wyjątkami emotka

Nie wrzucaj od razu wszystkich do jednego worka. Każdy wyraża własne zdanie emotka  ja osobiście bym nie poszła o zwrot i tyle w temacie. Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6067361 Napisano: 04.09.2015 20:13:39 w Biedronka
zezowaty_kot napisał(a):

maria1980 napisał(a):

Masakra jakaś z tym dzwonieniem do agencji ...emotka Jeszcze wszyscy bedziemy zalowac tych "watpliwości".które po raz 124 ktos chce rozwiac zawracajac dup ...makabra!

Mam wątpliwości w sprawie godziny zgłoszenia... Dajcie numer, zadzwonię zapytam czy korzystnej grać z rana czy wieczorem... emotka

Hahaha padłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6067359 Napisano: 04.09.2015 20:12:21 w Biedronka
krzych88 napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

krzych88 napisał(a):

Czy w konkursie moc nagród gdy kupiłem dzisiaj produkty muszę również dziś wysłać to hasło czy mogę w całym okresie konkursowym?

Można później.

Dziękuję za szybką odpowiedź. A propo wysłania hasła o zakupionym produkcie to u mnie na paragonie jest tylko nazwa "cheetos 85 95 g", więc chyba można pisać o dowolnym smaku. Czy wy w haśle piszecie tylko np. słowo "Lay's" czy również o  smaku tych czipsów/chrupek?

Ja też tego właśnie nie wiem i piszę smak, przy Cheetosach można dowolny bo na paragonie nie widnieje jaki. No i póki co akceptują, bo wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6067350 Napisano: 04.09.2015 20:00:01 w Biedronka
krzych88 napisał(a):

Czy w konkursie moc nagród gdy kupiłem dzisiaj produkty muszę również dziś wysłać to hasło czy mogę w całym okresie konkursowym?

Można później. Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6067343 Napisano: 04.09.2015 19:52:38 w Biedronka
synk napisał(a):

defed napisał(a):

Szanowna Pani
W imieniu Dyrekcji firmy JERONIMO MARTINS POLSKA S.A. pragniemy podziękować za kontakt z Biurem Obsługi Klienta sieci sklepów Biedronka.
W odpowiedzi na zgłoszenie informujemy, że w drodze wyjątku może Pani zwrócić zakupione chipsy, prosimy tylko o zabranie wszystkich paragonów.
Jeszcze raz bardzo dziękujemy za kontakt z Biurem Obsługi Klienta.
Z poważaniem
Biuro Obsługi Klienta JMP S.A.

emotka  I   emotka    BIEDRONKA  emotka

hmmm dla mnie to już przegięcie (mam na myśli próbę zwrotu) . Ale to tylko moja opinia. Nikt nie musi się z nią zgadzać

No troszkę, Czasami za błędy się płaci. poza tym Pringelsy są pyszne, co z tego że w konkursie udziału nie biorą?  Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6067149 Napisano: 04.09.2015 15:42:45 w Biedronka
asiam napisał(a):

masza napisał(a):

masza napisał(a):

monia24 napisał(a):

buncia88 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

karolkas napisał(a):

kurka kto podpowie w jakim stylu te hasla wysylacie i wygrywacie, na PW proszę. Normalnie skuteczność mam poniżej słów krytyki.

Wierzysz, że ktoś to czyta? emotka

Mnie w ogóle wczoraj na liscie nie było (miałam 3 zgłoszenia). Lista była już zapełniona (500osób). Poszłam po dziecko doprzedszkola, wracam i mam dwa maile o wygranej emotka
Zerkam na listę i są rzeczywiscie dwa Moje zgłoszenia. Jakto robią? Nie mam pojęcia.

Może źle patrzyłaś na listę? Wczoraj była zupełnie inaczej uzupełniana niż dziś i w pierwszy dzień. Zawsze dopisują w kolejności a wczoraj dopisywali nowe nazwiska na pierwsze numery, a pierwsza wpisana osoba schodziła na sam dół.

najlepiej sprawdzić czy sie dostało @ emotka

Najlepiej po otwarciu strony ze zwycięzcami kliknąć" Ctrl  f " i jak wyskoczy mała ramka to wpisać nazwisko i wyszuka na liście. Tak też można sprawdzić jaką się ma konkurencję w swoim mieście.

Dokładnie emotka  Póki co z mojego miasta tylko ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6067141 Napisano: 04.09.2015 15:27:02 w Biedronka
deva napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

deva napisał(a):

coca cola biedronkowa do kiedy jest poinformowana?

Włącznie z wczorajszym dniem, czyli na bieżąco.

dzięki

emotka

Też nad tym ubolewam emotka  Niestety nie mam szczęścia do loterii... Ile dziennie zgłoszeń dajesz? Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6067138 Napisano: 04.09.2015 15:24:17 w Biedronka
deva napisał(a):

coca cola biedronkowa do kiedy jest poinformowana?

Włącznie z wczorajszym dniem, czyli na bieżąco. Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6067127 Napisano: 04.09.2015 15:14:44 w Smolar
norweska20 napisał(a):

z wczoraj Coca-cola biedronka już informowała?

Z tego co widzę lista jest uzupełniona o kolejne 10 osób, ale czy informowali to nie wiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6067069 Napisano: 04.09.2015 14:21:10 w Biedronka
I kolejne 2/2 emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6066905 Napisano: 04.09.2015 11:30:17 w Biedronka
maa napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Nie wiem jak u Was, ale u mnie w 2 na 3 Biedronki jest już Tropicana. Brakuje tylko 2 L Liptonów i Sunbites.

u mnie też Sunbbites nie ma a Tropicanę już dowieźli

U mnie Sunbites kiedyś były koło tych ciast pakowanych i pieczywa chrupkiego, muszę zobaczyć czy jest, bo same Cheetosy to nuuuuda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6066878 Napisano: 04.09.2015 11:16:29 w Biedronka
maria1980 napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

rosik93 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

misiamisiam napisał(a):

katrin1 napisał(a):

slonko365 napisał(a):

barszcz napisał(a):

Dzisiaj jak kolejny raz kupowałam zestaw Cheetosy+Tropicana,to ochroniarz patrzył na mnie jak na wariatkę:-)Urzadzam sobie krótkie,ale kilka razy dziennie spacery,zeby zregenerować organizm po lekach,a ze Biedronka po drugiej stronie ulicy,to kaźdy wypad kończę kupując na konkurs.Co teź się rozgrywa w głowie tego ochroniarza:-))

A ja gdy wchodzę do mojej Biedronki, to co druga osoba znajoma - i weź tu kup na kilka paragonów, żeby na mnie cała wieś jak na wariatkę patrzyła...  emotka

Ja wprawdzie nie znam ludzi z biedronki i innych sklepów w których robię konkursowe zakupy ale ludzie w kolejce a nierzadko również kasjerki i tak patrzą na mnie jak na wariatkę, kiedy każę sobie kilka coli po 1,30 wybijać każdą na inny paragonemotka

znam to emotka i jeszcze do tego pytanie: I to wszystko na osobne paragony ma być??? Po co to Pani??? A ja z wielkim uśmiechem odpowiadam "na konkurs" Fajny widok jak ludziom szczęki opadają i patrzą na mnie z politowaniem emotka

Jakbym siebie widziała, jest identycznie emotka

I u mnie panie w kasie komentują.. " Jak w przedszkolu", "Teraz to się będziemy bawić" "Niech mi Pan zdradzi poco tak" "Jakby nie można było na jednym"  :)

Heh, też to znam.... Ale jak później nie daj Boże wygram- to komentarze: Pani to ma szczęście! Jak pani to robi! Znowu pani coś wygrała?... No i weź tu dogódź...

Ja mam takiego delikwenta w carrefour ,zawsze trafiam na niego i zawsze patrzy na mnie takim wzrokiem "godnym politowania" i ostatnio tez chyba trzy brałam osobno ,a w czwartej miałam więcej produktów niekonkursowych i on tak sarkastycznie do mnie -"to wszystko tez osobno,bo przecież ja mam czas..."A ja do niego no widzi Pan ,Pan ma czas ,a ja wygrane za Pana czas auto ... tak proszę wszystko osobno i wyszłam z 15 paragonami w tym tylko 4 konkursowe...

Jesteś niemożliwa, padłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0