Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika lena5_1985

lena5_1985

#6075390 Napisano: 17.09.2015 12:49:08 w Wkurza mnie...
cher20 napisał(a):

Wkurza mnie...Kaufland emotka Po kilkuletniej! przerwie postanowilam wziac udzial w konkursie Kaufland Syoss i juz 2 razy wysylam sms a tu błedna tresc wiadomosci:( jak to cholerstwo wyslac  z cudzyslowiem??? Help

Jakim cudzysłowiem?? Nie wpisuje się cudzysłowia tylko to co piszą w cudzysłowiu, cytują.... Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6075389 Napisano: 17.09.2015 12:47:57 w Wkurza mnie...
kaskaderka1 napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

fino napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

fino napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

fino napisał(a):

Wkurza mnie Poczta Polska. Kolejny w tym miesiącu list polecony priorytetowy zaginął! emotka  emotka

Twój też??

Dwa tygodnie temu wysłałam list do Unique One, szedł 9 dni z winy Poczty (wysłali jak się okazało nie do tego Urzędu, na który wskazywał docelowy kod pocztowy i cud, że w końcu dotarł, bo nikt nie umiał mi pomóc). Dwa dni temu wysłałam do Smolara, jest już 12:19 i nie ma statusu, że "przekazano do doręczenia", obawiam się, że znowu zrobili coś nie tak. emotka  Dodam, że adresy drukuję, więc nie ma mowy o tzw. nieczytelnym piśmie.

Spokojnie, pewnie jeszcze dojdzie dzisiaj lub jutro. Niestety mój wysłany do Smolara został 9 dni temu i nadal nie dotarł...A było tam 9 oświadczeń z paragonami,....

Najlepsze jest to, że na Poczcie nie potrafią nawet poprawnie odczytać statusów przesyłek. Status "decyzja o dosłaniu" + nawa Urzędu = dla nich wysłana do tego Urzędu, a oznacza wysłanie Z tego Urzędu do prawidłowego, to też mi wówczas nieźle ciśnienie podniosło, bo wynikało z tego, że list będzie dłużej krążył. Przeprosiny dostałam dopiero po doręczeniu listu. 5,50 to nie tak mało i jednak chciałoby się, żeby usługa była wykonana jak należy. emotka  Pozostaje mieć nadzieję, że nasze listy jednak dotrą do adresatów. emotka  

Jeszcze w to  wierzę, choć coraz mniej...

Czasem jest tak że informacje nie są na bieżąco wpisywane do systemu.
Polecony dawno doszedł , ale nadal figuruje że nie dotarł do adresata.

No niestety nie doszedł, pytałam Odbiorcę czyli Organizatora konkursu... Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6075385 Napisano: 17.09.2015 12:41:46 w Wkurza mnie...
fino napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

fino napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

fino napisał(a):

Wkurza mnie Poczta Polska. Kolejny w tym miesiącu list polecony priorytetowy zaginął! emotka  emotka

Twój też??

Dwa tygodnie temu wysłałam list do Unique One, szedł 9 dni z winy Poczty (wysłali jak się okazało nie do tego Urzędu, na który wskazywał docelowy kod pocztowy i cud, że w końcu dotarł, bo nikt nie umiał mi pomóc). Dwa dni temu wysłałam do Smolara, jest już 12:19 i nie ma statusu, że "przekazano do doręczenia", obawiam się, że znowu zrobili coś nie tak. emotka  Dodam, że adresy drukuję, więc nie ma mowy o tzw. nieczytelnym piśmie.

Spokojnie, pewnie jeszcze dojdzie dzisiaj lub jutro. Niestety mój wysłany do Smolara został 9 dni temu i nadal nie dotarł...A było tam 9 oświadczeń z paragonami,....

Najlepsze jest to, że na Poczcie nie potrafią nawet poprawnie odczytać statusów przesyłek. Status "decyzja o dosłaniu" + nawa Urzędu = dla nich wysłana do tego Urzędu, a oznacza wysłanie Z tego Urzędu do prawidłowego, to też mi wówczas nieźle ciśnienie podniosło, bo wynikało z tego, że list będzie dłużej krążył. Przeprosiny dostałam dopiero po doręczeniu listu. 5,50 to nie tak mało i jednak chciałoby się, żeby usługa była wykonana jak należy. emotka  Pozostaje mieć nadzieję, że nasze listy jednak dotrą do adresatów. emotka  

Jeszcze w to  wierzę, choć coraz mniej... Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6075372 Napisano: 17.09.2015 12:28:03 w Wkurza mnie...
fino napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

fino napisał(a):

Twój też??

Spokojnie, pewnie jeszcze dojdzie dzisiaj lub jutro. Niestety mój wysłany do Smolara został 9 dni temu i nadal nie dotarł...A było tam 9 oświadczeń z paragonami,.... Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6075363 Napisano: 17.09.2015 12:19:51 w Wkurza mnie...
fino napisał(a):

Twój też?? Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6075346 Napisano: 17.09.2015 12:01:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
erychta00 napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

erychta00 napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

agicho napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

erychta00 napisał(a):

dostałam dziwny telefon a później smsa z jakiegoś m-klub.net. jak się z tego dziadostwa wypisać ? emotka

Chyba się nie da, próbowałam wiele razy... 

Wszystko się da- http://www.m-klub...egulamin_serwisu.pdf

Taaaa tylko że ja dostaję informację że nie mam aktywowanej subskrypcji. I to jest prawda, po prostu ciągle dostaję smsy że mam wziąć udział.

hmmm.. To może jest tak, że u nich rzeczywiście nas jeszcze nie ma i nie możemy anulować, bo wysyłają dopiero informację o promocjach. Jednak gdzieś jesteśmy na pewno emotka

Ja już od dawna te smsy dostaję niestety emotka

tylko że najpierw zadzwonił automatyczny sekretarz emotka

Do mnie bardzo rzadko, ale też czasami dzwoni emotka  Wczoraj kilku znajomych na FB się skarżyło na to, więc to jakaś fala emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6075343 Napisano: 17.09.2015 11:57:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
erychta00 napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

agicho napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

erychta00 napisał(a):

dostałam dziwny telefon a później smsa z jakiegoś m-klub.net. jak się z tego dziadostwa wypisać ? emotka

Taaaa tylko że ja dostaję informację że nie mam aktywowanej subskrypcji. I to jest prawda, po prostu ciągle dostaję smsy że mam wziąć udział.

hmmm.. To może jest tak, że u nich rzeczywiście nas jeszcze nie ma i nie możemy anulować, bo wysyłają dopiero informację o promocjach. Jednak gdzieś jesteśmy na pewno emotka

Ja już od dawna te smsy dostaję niestety emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6075339 Napisano: 17.09.2015 11:50:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

erychta00 napisał(a):

Taaaa tylko że ja dostaję informację że nie mam aktywowanej subskrypcji. I to jest prawda, po prostu ciągle dostaję smsy że mam wziąć udział. Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6075330 Napisano: 17.09.2015 11:39:01 w Zakupy na konkursy - usługi
Szukam osoby, która zrobi mi zakup na konkurs coca-cola w Biedronce dziś i jutro. Zapraszam na priv. Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6075324 Napisano: 17.09.2015 11:34:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
erychta00 napisał(a):

Chyba się nie da, próbowałam wiele razy...  Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6075323 Napisano: 17.09.2015 11:33:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ci co wygrali w Prince Polo - ile zgłoszeń daliście i jakie bony wybieraliście? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6075270 Napisano: 17.09.2015 10:50:50 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

...że do tej pory mój list polecony jest listem widmo i nie dotarł do Organizatora...

a skąd pewność że nie dotarła?
Należy wziąć pod uwagę, że śledzenie listów poleconych działa z opóźnieniem. Nie wiem czy inni też się z tym spotykali, ale ja po wpisaniu ostatnio wysłanego listu poleconego który wysyłałam dziewczynie z zakupami allegro w ogóle nie istnieje wg systemu śledzenia. Przesyłka wysłana w agencji pocztowej (nie na poczcie) bezpiecznie dotarła do odbiorcy.

Potwierdzone na Poczcie i u Organizatora, Wysłane 9 dni temu, trochę długo prawda? Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6075244 Napisano: 17.09.2015 10:20:04 w Biedronka
ladyinred napisał(a):

joan napisał(a):

malenka89 napisał(a):

w Tyskim na zdjęciu nie może być dziecka?? bo zastanawiam się dlaczego odrzucili moje zdjęcie.

Nie może się pojawić dziecko - wcześniej komuś również za to odrzucili zgłoszenie.

a ja swoje w brzuchu przemycilam, widac i to bardzo - w sumie tez powinni odrzucic  :o

No kobiety w ciąży też nie powinny być z tego co wiem. Dlatego ja w tym konkursie udziału nie biorę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6075243 Napisano: 17.09.2015 10:19:13 w Biedronka
malenka89 napisał(a):

w Tyskim na zdjęciu nie może być dziecka?? bo zastanawiam się dlaczego odrzucili moje zdjęcie.

Przecież to konkurs dotyczący produktu alkoholowego... Więc 18+ Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6075219 Napisano: 17.09.2015 09:50:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Vivacia napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

Vivacia napisał(a):

marionzzz napisał(a):

Vivacia napisał(a):

migi napisał(a):

Vivacia napisał(a):

Pytał ktoś może Albedo, ile produktów trzeba kupić na konkurs Graala? W zasadach napisali "kup dowolny produkt", a w regulaminie już mowa o trzech...

Ja będę się trzymać regulaminu i nawet nie dyskutować, skoro tak zapisali emotka

No ja też kupiłam trzy, ale tak sobie myślę, że może w regulaminie się rozpędzili? emotka Gdyby można było kupić jedno opakowanie to bym spróbowała jeszcze raz, ale na trzy kolejne to mnie nie stać emotka

dzwoniłam na infolinię (nr macie podany na stronie jeśli ktoś chce sam zadzwonić ) -wystarczy jeden produkt czekają na zmianę regulaminu

Dzięki! emotka

A co to za konkurs? emotka

http://www.e-konk...al.html#.VfpvEJe2omY

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6075206 Napisano: 17.09.2015 09:42:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Vivacia napisał(a):

marionzzz napisał(a):

Vivacia napisał(a):

migi napisał(a):

Vivacia napisał(a):

Pytał ktoś może Albedo, ile produktów trzeba kupić na konkurs Graala? W zasadach napisali "kup dowolny produkt", a w regulaminie już mowa o trzech...

Ja będę się trzymać regulaminu i nawet nie dyskutować, skoro tak zapisali emotka

No ja też kupiłam trzy, ale tak sobie myślę, że może w regulaminie się rozpędzili? emotka Gdyby można było kupić jedno opakowanie to bym spróbowała jeszcze raz, ale na trzy kolejne to mnie nie stać emotka

dzwoniłam na infolinię (nr macie podany na stronie jeśli ktoś chce sam zadzwonić ) -wystarczy jeden produkt czekają na zmianę regulaminu

Dzięki! emotka

A co to za konkurs? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6075188 Napisano: 17.09.2015 09:24:05 w Wkurza mnie...
...że do tej pory mój list polecony jest listem widmo i nie dotarł do Organizatora... Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6075186 Napisano: 17.09.2015 09:22:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Coś czuję że dzisiaj będzie kiepski dzień emotka  w tym Biedronka. Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6074788 Napisano: 16.09.2015 16:30:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
akaska napisał(a):

Wiecie może, czy można w jednej kopercie wysłać 2 paragony z konkursu biedronki moc nagród? Jeśli tak, to trzeba 2 oświadczenia czy wystarczy jedno?

Można w jednej, ale do każdego wygranego paragonu osobne oświadczenie. Wyświetl w wątku >>
0 0

lena5_1985

#6074760 Napisano: 16.09.2015 16:19:03 w Biedronka
chochliczka napisał(a):

joan napisał(a):

79magda napisał(a):

Dzwońcie, dzwońcie, pytajcie, czy zgłoszenia wysyłać przed wypiciem Liptona, czy lepiej po, czy bekanie po Pepsi sprawia, że szanse na kaskę maleją oraz zapytajcie, czy wypełnianie formularza paluchami tłustymi od chipsów przekreśla szansę na wygraną... Każde pytanie jest ważne!

emotka

ee no i jeszcze podstawowe pytanie- czy skoro naklejki w chipsiorach nie znalazlam oznacza, ze szansy na wygranie 50tki tez nie ma?emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0