Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fragles
Postów 1397
Data rejestracji 03.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzwonią z tak taka z ofertami z zastrzeżonego
Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W dobie wątku paragony i kwitnącego handlu i wymiany (mimo kryzysu ) ja dostałem za darmo voucher na weekend w apartamencie. I nie jestem w kręgu, bo w ogóle się nie znamy z kadjas123
BARDZO DZIÊKUJÊ Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale przynajmniej będzie miejsce do narzekania i Ci, którzy nie lubią psioczyć z radością je ominą i będą odwiedzać wątek wygrane gdzie zwolni sie miejsce na radość
Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moim zdaniem regulamin nie określa, że ma to być ORYGINAŁ paragonu
przesłanie pocztą paragonu lub faktury zakupu produktu...
Zwykle Peppermint używa w swoich regulaminach zwrotu oryginał lub kopia paragonu (np. w konkursach Clear). Ja akurat mam produkty Dove na fakturze i nie zamiarzam im wysyłac oryginału.
W innych konkursach zdarzało mi się prosić o odesłanie mi oryginału paragonu po sprawdzeniu, gdy miałem tam inne produkty konkursowe. i działało choć trzeba się przypominać to jednak kilka razy mi odesłali.
Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwa produkty muszą być zakupione jednocześnie, czyli na jednym paragonie
Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jedna z bohaterek-Justyna gra od ośmiu lat i wygrywa 1 nagrodę tygodniowo, to 500 nagród wcale nie dziwi
Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak policzyli wszystkie wygrane koszulki i kubki to pewnie wcale nie Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No Kochana to Twój Happy End, autorka zostanie z parasolem Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też nie i teraz i poprzednio
Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie dzwonię z reklamacjami oczywiście
Choć moja siostra wyegzekwowała jednak wspomniany wyżej krem Lancome, doszedł dzisiaj. Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Vita nr 9 2006 rok
Twoje Dziecko nr 4
Vivanotta nr 1
Już nawet do nich nie dzwonię, ale też prawie w ogóle u nich nie gram. Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o ile zrozumiałem to dla tych, którzy jako pierwsi prześlą prawdiłowe rozwiązanie krzyżówek Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spróbuj wyjaśnić... ja zawsze jak do nich wysyłam to robię kopię, bo żądają oryginałów, a mają bałagan. Już dwa razy twierdzili, że nie dostali paragonu (raz przy dużej nagrodzie !), a po reklamacji na poczcie okazało się, że listy dotarły i odbiór podpisany przez babkę z sekretariatu, która nie wiadomo, co zrobiła z paragonami... Ja im nie ufam Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a gdzie to sprawdziłeś ? bo ja szukałem załacznika z listą salonów i nawet tego nie znalazłem ...
Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dopiero co się skończył, chyba mają jeszcze czas
Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0