Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fragles
Postów 1394
Data rejestracji 03.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale mi pan powiedział, że mają być obie strony, bo na drugiej jest adres zameldowania ... Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja dużo nie wygrywa i spotkałem się z tym tylko przy wygranych w Medias, a jakoś nikt agencji nie podpowiedział, że można zakleić wrażliwe dane. Bo można sobie wyobrazić co się dziej jak taki list zaginie... Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja czekam, żałuję, ze nie wziąłem fotelika, byłby na prezent bo na chrzest idę Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie znam innej agencji reklamowej, która miałaby takie wymagania, zwłaszcza przy wygranych małej wartości. Moja koleżanka zrezygnowała z tego powodu z nagrody, bo nie chciała wysyłać kopii tak ważnego dokumentu pocztą. Dodam, że ma powód bo kiedyś korzystając z jej dowodu ktoś wziął tv na raty, ale to inna historia.
Uważam, że ten zapis regulaminowy do duża przesada niczym nieuzasadniona.
Znam kilka osób, które dzwoniły do Medias i pytały o powód takiego zapisu w regulaminie i każda z nich uzyskiwała inną odpowiedź i komentarz tylko pan/i jest tym zdziwiona a tysiące zwycięzców odsyła dowody i nic nie ma przeciwko. A uzasadniano, że :
- taki wymóg ma organizator promocji, fundator nagród itp.
- dowód jest po to by sprawdzić czy zwycięzca jest pełnoletni
- do weryfikacji meldunku (bo jest 1 nagroda na gospodarstwo domowe)
Unilever czy Henkel na przykład robią też promocje w innych agencjach i one nie chcą dowodu więc nie o to chodzi. Wystarczy program, który wychwyci ten sam adres przy danych zwycięzców, a pełnoletniość identyfikuje sam pesel.
Ale myślę, że chodzi o co innego, ktoś kiedyś napisał regulamin z takim zapisem i teraz jest kopiowany, a zmieniane dane i tyle. Co między innymi było przyczyną błędu z konkursem Knorra i nr 7135 i 7141.
Interesuje mnie w jaki sposób przechowują te kopie dowodów ? Przecież są tam wszystkie dane, wzór podpisu itp.
Co Wy na to ?
Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
justyna.sadura@redage.pl
w temacie maila Garnier corpo Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
odpowiadam tu bo nie nadążam na PW :
dzwoni zastrzeżony nr, proszą o adres, potwierdzenie, że się grało i nie jest z Unilevera i jest się opiekunem prawnym dziecka do 13 lat i prześlą wszystkie dokumenty listem, trzeba będzie odesłać dokument potwierdzający prawną opiekę (akt urodzenia lub tym podobne) i oryginał paragonu Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1. Herbale z Reala
2. Garniery na ogólnopolski
Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale przynajmniej Tigerki były tanie jak barszcz bo za 1,99 a w innych sklepach u mnie nawet po 5,90 zł u mnie na 10 zgłoszeń dwie wygrane Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ten z Thalgo ? Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a myślałem, ze tylko ja na ostatnią chwilę gram Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pan odpowiedzi na pytania tworzy na poczekaniu jak my prace konkursowe Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
el./fax: +48 42 633 87 98
tel.: +48 42 633 95 44 Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratulacje !! Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uczciwiej by było gdyby ustalali realne dla siebie terminy rozwiązania konkursów Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam z 4.09 (kupiłem, a wysłałem 6.09 )oraz z 10.09
Wymiana lub oferty na PW Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1394
Punkty karne 0
Konkursy dodane