Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fragles
Postów 1397
Data rejestracji 03.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak sobie to czytam i się wkurzam
Ja też nie podaje danych jeśli nie trzeba, żeby za nazwisko mnie nie wykluczyli, ale do szału doprowadza mnie to ograniczanie, zwalczanie itp. zawodowych graczy, bo
1. zawodowo z powodzeniem zajmuje się zupełnie czym innym i z tego żyję
2. gdyby nie miłośnicy konkursów niektóre agencje miałyby zerowe osiągnięcia w tej materii, a producenci zyski
3. skoro ja nie mogę wygrać kilka razy w tym samym konkursie (mam na myśli opisówki, bo w takich na ogół gram) to dlaczego agencja np. Red Age robi cały czas konkursy firmie L'oreal ? Oczywiście wiemy czemu, ale tego pańcie czytajace prace zdają się nie dostrzegać
4. jeśli konkurs jest opisowy i ktoś jest najlepszy po raz kolejny to dlaczego mu nie przyznawać nagrody ? Bo jest dobry i trzeba dać innym szansę ? Powiedzcie to samo jakiemukolwiek sportowcowi czy drużynie jak wygrywa na każdych zawodach czy meczach... a czy sport to nie konkurs tylko w innej formie ?
5. osoby z agencji reklamowych są najczęściej sfrustrowane, bo marzące o karierze copywritera niespełnione zawodowo, które oddelegowali do telefonów i informowania o wygranej, bo haseł pisć nie umiały, wiec jak czytają nasze to ciśnienie im skacze
uff, tyle, bo ciśnienie mi skoczyło Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
30.10, 31.10, 2.11, 4.11
Tylko konkretne propozycje PW Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie takie same paragony ma i ja PW Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a moja teściowa cudna, za to moja mama daje się we znaki Żonie strasznie Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki ale nie grałem w Kinder Bueno Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gillette Rossmann
Schwarzkopf Carrefour 28.08
inne też ... Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
komisji konkursowej lub maszynie losującej się podobało Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i tak jest jedno i to zmienione, mimo że umawialiśmy się, że każdy napisze dodaj do ulubionych Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beztalencia to takie hasła wybierają Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
raczej losowali :
9.2. Uczestnik Konkursu, zakwalifikowany do otrzymania nagrody głównej, którego zgłoszenie spełnia
warunki Regulaminu zostanie poinformowany przez Organizatora poprzez wiadomość SMS na numer
podany w zgłoszeniu potwierdzoną poprzez osobisty kontakt telefoniczny w ciągu 2 dni roboczych
(z pominięciem sobót) licząc od dnia losowania. Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja też Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
miałem tak u nich kilka razy-standart Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie sądzę Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zaraz zaraz, przecież MediasMobile jest od weryfikacji, a w regulaminie do reklamacji jest podany adres mailowy właśnie ... Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i ja Wyświetl w wątku >>