Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fragles

fragles

#2959599 Napisano: 22.12.2009 04:38:33 w PODZIĘKOWANIA
Ogromne podziękowania dla inka113za wielkie serce emotka i bezinteresowność, czyli oddanie za uśmiech nagrody, o której marzyła moja Żona.
emotka emotka emotka emotka emotka
Jak dobrze, że są na forum takie osoby !! Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2928774 Napisano: 09.12.2009 09:40:53 w Rossmann
magdus8 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Odbierał ktoś może bony z Loreala za 200 zł w jakimś Rossmannie we Wroccławiu-bo tam,gdzie odbierałam pani twierdziła,że można za to kupić tylko produkty Loreal emotka

Nieprawda, można kupić wszystko co się znajduje w Rossmannie. Ja już wykorzystałam 2 takie bony i nie było żadnych problemów emotka

co sklep to obyczaj
emotka
cudaczek zrealizuj w renomie tam babki wiedzą o co chodzi, ja kupiłem co chciałem Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2928566 Napisano: 09.12.2009 08:53:51 w Paragony
Mam paragony z Carrefour Cote D'Or z 25.11.09 zapomniałem wysłać sms-a Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2927257 Napisano: 09.12.2009 03:00:48 w TESCO konkursy
kalisto1986 napisał(a):

fragles napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

normalnie jakas paranoja emotka
odnosnie tego ze nie ma zadnych z moich wygranych na liscie
medias twierdzi ze nie dotarly do nich zadne paragony a jeden dotarl ale zly, gorzej ze to oni mi mowili jaki nr jaki nr paragonu mialam cala korespondecje z nimi gdzie jest napisane ze wszystko jest ok z dokumentami tylko ze wszystko jest na zepsutym laptopie mam nadzieje ze uda sie to wszystko odzyskac

standard niestety u nich, nie poddawaj się, rozmawiaj tylko z jedną osobą o ile dobrze pamiętam p.Robert nie dawaj się zbyć
miałem taką samą sytuację z siostrą, dalismy radę choć trwało to trzy tygodnie
a jak nawet zaakceptują paragon itp. to potem zaczynaja się schody z wysyłką emotka

nie rozmawialam z nimi rozmawiam z glownym organizatorem abfoods , a wymusieliscie przedstawiac cala swoja korespodencje ?

tak dołączyliśmy wszystko całą koredspondencję Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2927246 Napisano: 09.12.2009 02:58:05 w Dyskusje o wynikach konkursu
grancias napisał(a):

taaga20 napisał(a):

jenny21 napisał(a):

copacabana napisał(a):

sss199 napisał(a):

Jak przeglądam ostatnie wyniki konkursów , to z przykrością stwierdzam , że teraz w inny sposób jak rymowanką nie można wygrać.
W każdym konku choćby pytanie dotyczyło głodu w afryce , to i tak trzeba napisać kretyńską rymowankę . emotka

też zauważam tę tendencję emotka niby wierwszyki fajne i radosne ale... czy to im się już nie przejadło??? Bo dla mnie to rymowanki tracą wyjątkowość...

zgadzam sie dwuwiersz rymowany tylko to gwarantuje szanse na wygrana...

przejadło - nie przejadło ... każdy rymuje jak umie, tworzy, układa ... za to należy mu się nagroda! Lepsze to niż DODAJ DO ULUBIONYCH! emotka

Dokladnie teraz bez rymow nie ma sie raczej szans na wygrana. Ostatnio bralem udzial w konkursie, typu: dlaczego to wlasnie Ty powinienes wygrac nagrode. No to sie rozpisalem emotka ... oczywiscie zwyciezyly rymy emotka

po raz kolejny w takim przypadku powtarzam :
jakie jury takie prace wygrywają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2927235 Napisano: 09.12.2009 02:55:13 w TESCO konkursy
kalisto1986 napisał(a):

normalnie jakas paranoja emotka
odnosnie tego ze nie ma zadnych z moich wygranych na liscie
medias twierdzi ze nie dotarly do nich zadne paragony a jeden dotarl ale zly, gorzej ze to oni mi mowili jaki nr jaki nr paragonu mialam cala korespondecje z nimi gdzie jest napisane ze wszystko jest ok z dokumentami tylko ze wszystko jest na zepsutym laptopie mam nadzieje ze uda sie to wszystko odzyskac

standard niestety u nich, nie poddawaj się, rozmawiaj tylko z jedną osobą o ile dobrze pamiętam p.Robert nie dawaj się zbyć
miałem taką samą sytuację z siostrą, dalismy radę choć trwało to trzy tygodnie
a jak nawet zaakceptują paragon itp. to potem zaczynaja się schody z wysyłką emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2919122 Napisano: 07.12.2009 01:46:28 w Carrefour konkursy
fragles napisał(a):

olus15 napisał(a):

ja zawsze przed wysyłką robię zdj paragonu

ja wysyłam na jednej kartce oświadczenie, kopię dowodu i paragonu, jakby powiedział, że było wszystko oprócz paragonu od razu wiadomo, że kłamie, dodatkowo wysyłam im wszystko raz jeszcze mailowo, ale oczywiście nigdy nie potwierdzają dotarcia emotka

a jeszcze dodatkowo na dowodzie nadania piszę np. Paragon Carrefour i datę Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2919111 Napisano: 07.12.2009 01:43:59 w Carrefour konkursy
olus15 napisał(a):

ja zawsze przed wysyłką robię zdj paragonu

ja wysyłam na jednej kartce oświadczenie, kopię dowodu i paragonu, jakby powiedział, że było wszystko oprócz paragonu od razu wiadomo, że kłamie, dodatkowo wysyłam im wszystko raz jeszcze mailowo, ale oczywiście nigdy nie potwierdzają dotarcia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2919084 Napisano: 07.12.2009 01:34:38 w Paragony
Mam paragony :
Carrefour - Sylwester z Cote'dor 26.11.09 x 2
Carrefour - 101 nagród w Carrefour 4.11.09 x 4
Tesco - Świąteczne zakupy w Tesco (Knorr) 13.11.09 x 3
Polomarket - Polowanie na DVD 6.11.09 x 1
Rossmann - Lirene za 25 zł 12.11.09 x 1
Real - Purina 13.11.09 x 2
Real - Wygraj z Cote d'Or 4.11.09 x 2
Natura - Head & Schoulders 15.11.09 x 2

Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2909968 Napisano: 03.12.2009 09:57:19 w Carrefour konkursy
inka113 napisał(a):

przemekm77 napisał(a):

melissa napisał(a):

olus15 napisał(a):

ciekawe
mam kod którego nie było w liście i wygrałam emotka
jak oni o sprawdzali
wyślę z tego sklepu
zobaczymy

Moim zdaniem wysłali info o wygranej zabawce na WSZYSTKIE zgłoszone SMS-y.

Ponawiam pytanie - jest ktoś, kto wysłał SMS-a na J&J i NIE wygrał zabawki?

wyczuwam jakąś padakę w tym konku
coś za duzo wygranych jak na ilości opisane w regulaminie
będzie afera emotka emotka

nagród było jednak sporo... ja wysyłałam z 2 telefonów (dwa razy) po dwa jednego dnia i wygrana jest ok! na 4 smsy wygrały 2!

ja nie wygrałem, a mam 4 paragony i tyle sms-ów wysłałem, różne dni wysyłki i zakupu Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2886834 Napisano: 26.11.2009 02:28:39 w TESCO konkursy
olus15 napisał(a):

fragles napisał(a):

olus15 napisał(a):

ja mam tak samo
praktycznie 100% wygrywalność
widać , że czytają emotka

ja nie odnoszę się do sposobu wyboru prac, ale kwestii organizacyjnych i wysyłki nagród, bo moje prace też im się podobały, do czasu emotka

tak wiem rozumiem emotka
ale jak wygrywam to nie przeszkadza mi organizacja
nawet jak nagroda przychodzi grubo po czasie
przynajmniej nie rozwiązują na szybko

Jasne, ja też na to przymykam oko (nie należę do zadymiarzy,m wręcz przeciwnie), ale na chamstwo już nie, ale to moje osobiste doświadczenie, po których wszystko już mi w tej agencji przeszkadza emotka
A co do terminów, już to kiedyś pisałem, należy podawać realne, bo wiadomo, że np. kilka dni to za mało na przeczytanie tysięcy prac i tyle, nikt by się nie denerwował. Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2886821 Napisano: 26.11.2009 02:25:59 w TESCO konkursy
siwy28 napisał(a):

fragles napisał(a):

siwy28 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

A ja lubię ich agencje emotka
W ich konkursach przeważnie udaje mi się wygrać emotka
Mają dobry gust emotka emotka

i ja nie mogę narzekać,zawsze miłe,radosne a że po terminie.....cóż ale nagrody w końcu do mnie trafiają:)

wiesz moją żonę widziały osobiście i może dlatego teraz mają z tym problem, nie mogą się uporać psychicznie z tym doświadczeniem emotka i żeby było jasne moja Żona jest piękna emotka

co do piękności nie protestuje:))na pewno masz rację a co do agencji...wolę ich postrzegać pozytywnie,po ciagłych akcjachw innych agencjach chcę wierzyć że ta jest w miarę porządna emotka emotka

no jasne w coś trzeba wierzyć, my w zasadzie już tez nie możemy narzekać, bo ostatnio odpuściliśmy sobie ich konkursy to i nie wygrywamy Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2886796 Napisano: 26.11.2009 02:20:51 w TESCO konkursy
siwy28 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

A ja lubię ich agencje emotka
W ich konkursach przeważnie udaje mi się wygrać emotka
Mają dobry gust emotka emotka

i ja nie mogę narzekać,zawsze miłe,radosne a że po terminie.....cóż ale nagrody w końcu do mnie trafiają:)

wiesz moją żonę widziały osobiście i może dlatego teraz mają z tym problem, nie mogą się uporać psychicznie z tym doświadczeniem emotka i żeby było jasne moja Żona jest piękna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2886788 Napisano: 26.11.2009 02:19:07 w TESCO konkursy
olus15 napisał(a):

ja mam tak samo
praktycznie 100% wygrywalność
widać , że czytają emotka

ja nie odnoszę się do sposobu wyboru prac, ale kwestii organizacyjnych i wysyłki nagród, bo moje prace też im się podobały, do czasu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2886775 Napisano: 26.11.2009 02:15:48 w TESCO konkursy
ciriness napisał(a):

fragles napisał(a):

ciekawe tylko dlaczego mimo tylu zaniedbań L'oreal im zleca w dalszym ciągu prowadzenie konkursów, lepiej chyba nie wiedzieć, zrobiliby w końcu konkurs na przeprowadzenie konkursu, jakiś fachowiec od nas by wygrał emotka

dlatego że nikt im tego nie zgłasza, ja dzwoniłam teraz do loreal w sprawie konkursu real gdzie red age miała wysłać nagrody do 15 października i nadal ich nie ma i nawet powiedzieli że sponsor nie dostarczył to pani z loreal była w szoku, bo oni ponoć te nagrody już dawno mieli i wyraziła oburzenie, że agencja tak się zachowuje (m.in. brak wysyłki, brak odpowiedzi i informacji)
Wystarczyłoby kilka telefonów od różnych osób i konkursów i w końcu by loreal zrobił porządek z tą agencją a tak to oni nie mają pojęcia że jest problem.

To samo było w konkursie knorr w tesco, nowy konkurs nie prowadzi już AHA tylko Dynamix Box, jak widać nasze reklamacje poskutkowały emotka

Ja się nie zgadzam, moja żona jest od dawna na wojennej ścieżce z Red Age, a sprawa otarła się o najwyższe szczeble firmy L'oreal i co ? Efekt jest taki, że już nigdy nic u nich nie wygrała, a jak panie wyczaiły ten sam adres to i ja nie wygrywam...
Co nie znaczy, że nie reagujemy, staramy się raczej nawet za cenę wykluczenia interweniować, bo sami jako usługodawcy oferujemy najwyższą jakość usług i ciągle pracujemy nad ich ulepszeniem.
Przyznaję jednak, że bardzo mało osób zgłasza im , a zwłaszcza L'orealowi zaniedbania, bo przy ostatnich pani jadowicie stwierdziła jakoś nikt inny się nie skarży. Rada dla chcących interweniować : nie róbcie tego w red Age (szkoda czasu) tylko od razu u tego kto im zleca konkursy. Panie z agencji mają mało rozumu, ale znają socjotechniki i udają skutecznie, że nie kojarzą faktów, dat, regulaminów i zwalają zawsze wszystko na sponsora przemilczając swoje błędy, nigdy też rzeczowo nie odniosły się do naszych reklamacji ... Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2886690 Napisano: 26.11.2009 01:56:03 w TESCO konkursy
ciekawe tylko dlaczego mimo tylu zaniedbań L'oreal im zleca w dalszym ciągu prowadzenie konkursów, lepiej chyba nie wiedzieć, zrobiliby w końcu konkurs na przeprowadzenie konkursu, jakiś fachowiec od nas by wygrał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2886671 Napisano: 26.11.2009 01:50:25 w TESCO konkursy
Red Age jak zawsze spóźnieni i w pretensjach i komentarzach na temat tego, że już kiedyś pan u nas wygrał prawda ?. Szkoda, że tego samego kryterium do siebie nie stosują, już kiedyś organizowali konkurs dla L'oreal prawda ? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2886642 Napisano: 26.11.2009 01:40:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
inga_iga napisał(a):

wydaje mi się,ale mogę sie mylić,że hasło wygrało także w jakimś konkursie Makro, chodzi mi po głowie jakaś wódka ale nie pamiętam szczegółów.

w Makro, a wcześniej w Grafie chyba w konkursie kauflandu Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2883253 Napisano: 25.11.2009 03:25:25 w Połączenia nieodebrane
annb napisał(a):

8.26 i 8.36 dziś,zastrzeżony,dzwonili do kogoś?

tak, facet z ING chciałem go zabić Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#2881593 Napisano: 25.11.2009 12:58:33 w Carrefour konkursy
kajeczka napisał(a):

jasnoska napisał(a):

aneczkar10 napisał(a):

kolastynka napisał(a):

jkkp napisał(a):

alaalex40 napisał(a):

czy tylko ja nie wygralam tych bonow carrefour 1000zl emotka jak mi na czyms zalezy nigdy nie moge wygrac;/

emotka nie tylko Ty, może razem popłaczemy i jeszcze jutro całkiem się załamię jak z Polo nie zadzwonią z DVD emotka

Ja też nie wygrałam tych bonów. emotka

nie jesteście same, real w plecy carrefour w plecy emotka

u mnie ostatnio to wszystko w plecy emotka

a u mnie-zawsze w plecy emotka to już taka tradycja chyba emotka emotka

i u mnie zupełna kicha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0