Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fragles
Postów 1397
Data rejestracji 03.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak dobrze, że są na forum takie osoby !! Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co sklep to obyczaj
cudaczek zrealizuj w renomie tam babki wiedzą o co chodzi, ja kupiłem co chciałem Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak dołączyliśmy wszystko całą koredspondencję Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
po raz kolejny w takim przypadku powtarzam :
jakie jury takie prace wygrywają Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
standard niestety u nich, nie poddawaj się, rozmawiaj tylko z jedną osobą o ile dobrze pamiętam p.Robert nie dawaj się zbyć
miałem taką samą sytuację z siostrą, dalismy radę choć trwało to trzy tygodnie
a jak nawet zaakceptują paragon itp. to potem zaczynaja się schody z wysyłką Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jeszcze dodatkowo na dowodzie nadania piszę np. Paragon Carrefour i datę Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja wysyłam na jednej kartce oświadczenie, kopię dowodu i paragonu, jakby powiedział, że było wszystko oprócz paragonu od razu wiadomo, że kłamie, dodatkowo wysyłam im wszystko raz jeszcze mailowo, ale oczywiście nigdy nie potwierdzają dotarcia Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Carrefour - Sylwester z Cote'dor 26.11.09 x 2
Carrefour - 101 nagród w Carrefour 4.11.09 x 4
Tesco - Świąteczne zakupy w Tesco (Knorr) 13.11.09 x 3
Polomarket - Polowanie na DVD 6.11.09 x 1
Rossmann - Lirene za 25 zł 12.11.09 x 1
Real - Purina 13.11.09 x 2
Real - Wygraj z Cote d'Or 4.11.09 x 2
Natura - Head & Schoulders 15.11.09 x 2
Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie wygrałem, a mam 4 paragony i tyle sms-ów wysłałem, różne dni wysyłki i zakupu Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jasne, ja też na to przymykam oko (nie należę do zadymiarzy,m wręcz przeciwnie), ale na chamstwo już nie, ale to moje osobiste doświadczenie, po których wszystko już mi w tej agencji przeszkadza
A co do terminów, już to kiedyś pisałem, należy podawać realne, bo wiadomo, że np. kilka dni to za mało na przeczytanie tysięcy prac i tyle, nikt by się nie denerwował. Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no jasne w coś trzeba wierzyć, my w zasadzie już tez nie możemy narzekać, bo ostatnio odpuściliśmy sobie ich konkursy to i nie wygrywamy Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiesz moją żonę widziały osobiście i może dlatego teraz mają z tym problem, nie mogą się uporać psychicznie z tym doświadczeniem i żeby było jasne moja Żona jest piękna Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie odnoszę się do sposobu wyboru prac, ale kwestii organizacyjnych i wysyłki nagród, bo moje prace też im się podobały, do czasu Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja się nie zgadzam, moja żona jest od dawna na wojennej ścieżce z Red Age, a sprawa otarła się o najwyższe szczeble firmy L'oreal i co ? Efekt jest taki, że już nigdy nic u nich nie wygrała, a jak panie wyczaiły ten sam adres to i ja nie wygrywam...
Co nie znaczy, że nie reagujemy, staramy się raczej nawet za cenę wykluczenia interweniować, bo sami jako usługodawcy oferujemy najwyższą jakość usług i ciągle pracujemy nad ich ulepszeniem.
Przyznaję jednak, że bardzo mało osób zgłasza im , a zwłaszcza L'orealowi zaniedbania, bo przy ostatnich pani jadowicie stwierdziła jakoś nikt inny się nie skarży. Rada dla chcących interweniować : nie róbcie tego w red Age (szkoda czasu) tylko od razu u tego kto im zleca konkursy. Panie z agencji mają mało rozumu, ale znają socjotechniki i udają skutecznie, że nie kojarzą faktów, dat, regulaminów i zwalają zawsze wszystko na sponsora przemilczając swoje błędy, nigdy też rzeczowo nie odniosły się do naszych reklamacji ... Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fragles
Postów 1397