Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fragles
Postów 1397
Data rejestracji 03.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moje też pyszne, przerobiliśmy na sok, słodziutkie i baaaaardzo soczyste )) Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2x paragon z 16.12.09 godz. 16:13, 16:14
2x paragon z 18.12.09 godz. 15:33, 15:34
Sprzedam lub nagrodę przyjmę Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taaa, stary numer Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i to czasem nie własnego autorstwa jak zawsze
Warto dbać o środowisko, ponieważ... jeśli nie my, to kto, jeśli nie teraz, to kiedy? Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
2x paragon z 16.12.09 godz. 16:13, 16;14
2x paragon z 18.12.09 godz. 15;33, 15:34 Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oferty PW Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też nie czekam bo zapomniałem potwierdzić zgłoszenia mailem Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tak to zrozumiałem :
1.możesz kupić w Realu lub w innym sklepie
2.ja zrozumiałem, że nie, czyli jeden paragon, jedno zgłoszenie
3. bo w Kauflandzie jest osobny konkurs z nagrodami w postaci 120 zestawów za 600 zł każdy, ale możesz kupić w Kauflandzie i nie grac o kosmetyki a o wycieczkę Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie, teksty wybiera jury wg swojego SUBIEKTYWNEGO uznania więc o co pretensje do autorów Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dlatego ja jestem za tym żeby nie publikowali ani list zwycięzców,a tym bardziej zwycięskich tekstów, bo albo tekst zły i gadanie na forum, albo jak dobry to zaraz tysiąc razy zostanie powielony i tylko niepotrzebne nerwy, a jest tyle spraw ważnych dla konkursowiczów, których jakoś nikt nie ma odwagi poruszyć Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skan lub zdjęcie mailem Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tylko skończyłem, co Ty zaczęłaś Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A moim zdaniem kręcą (bo oni mają wybierać zwycięzców), jak zawalą zawsze obciążają L'oreala, co okazuje się kłamstwem jak się sprawdzi. Ale ja się nie odzywam więcej, bo ostatnio jak narzekałem to większość piała z zachwytu na d red Age i twierdziła, że nie przeszkadza im czekanie byleby wygrywali Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
specjalnie nie bezmyślnie z pewnością Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i żeby była jasność zanim zaczniecie linczować ja gram na siebie, Żona czasem na siebie, czyli jedno gospodarstwo domowe, ale dawno odpuściłem nerwy z powodu zbyt wielu wygranych przez jedną osobę lub rodzinę, bo jak widać są tacy co wszystko potrafią obejść, jak nie wiem ... Lepiej ten czas poświęcić na konkursy
Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
popieram
zabrońcie sportowcom wygrywać kilka razy pod rząd
a tak na marginesie moja szwagierka ma dosyć rzadkie nazwisko, a jest osoba o tym samym imieniu i nazwisku jak ona i tez gra w konkursach i zdarza się, że obie są na jednej liście, choć rzadko, ale jednak i co wtedy ? Lecą gromy, że jedna osoba a wygrały dwie, czasem organizatorzy pewnie eliminują jedną lub drugą zupełnie niezasłużenie ... Wyświetl w wątku >>