Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fragles
Postów 1397
Data rejestracji 03.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przychodzi mail i trzeba kliknąć w link żeby potwierdzić udział Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(*)(*)(*) Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lepiej napisać, ja napisałem jakby uznali, że ci co milczą nie maja powodów do niezadowolenia Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, ale nerwy niepotrzebne, facet podpisał za mnie drukowanymi, to ich stary numer, przeróżne rzeczy robią, tłumaczył się, że tak jest szybciej i klienci pozwalaja mu się za siebie podpisywać, a jak drukowanymi to nie łamie przepisów Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
obowiązek obowiązkiem życie sobie, mi raz uciekł jak chciałem przy nim otwierać i nawet nie czekał na podpis Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale nie jestem zdziwiony, jak robili konkurs z wizytą Mikołaja (też P&G i Swiift)to miały być prezenty za 500 zł (dla 5-osobowej rodziny) a były za najwyżej 300 zł w tym 10 lakierów do włosów dla 3 małych dzieci, pani powiedziała, że uwzględnią wiek i sugestie rodzica żenada ... Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie mam takie same przemyślenia, bo lekturze listy nagrodzonych, tyle, że ja szczęścia nie miałem, ale Tobie gratuluję, Twoja wygrana to w tych wynikach miła odmiana
Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może było tak jak w konkursie z sylwesrtowym Paryżem, my czekaliśmy, a zwycięzcy dawno byli powiadomieni ... Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i u mnie Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czemu fart ? zasłużyła dziewczyna dobrą pracą, a fart to przypadek Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja mam tez tak samo, ale oni powinni wiedzieć jakie ceny mają produkty biorące udział w konkursie, u mnie są wyeksponowane na środku działu warzywa owoce
Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale nagród dodatkowych jest tylko 10 na losowanie więc małe prawdopodobieństwo wygranej Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tam mam z nimi spokój nie gram to i mnie nie wkurzają i jestem z siebie dumny, że ich bojkotuję choć im to wisi, ale ja mam satysfakcję, ze kiedyś z nimi wygrałem stracie Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I muszę zweryfikować wypowiedź, wczoraj kupiłem jeszcze jedno opakowanie, porażka, kwaśne, zero soku, wióry
Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1397
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i u mnie Wyświetl w wątku >>