Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fragles
Postów 1425
Data rejestracji 03.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
czyli są dwa wyjścia :
1.mieć zasady i psioczyć i być narażonym potem jeszcze na zarzuty żeś leń lub nieudacznik
2.robić to samo czyli makiety, rakiety, prezentacje itp. na konkurs hasłowy, dam radę, się za młodu robiło
już się do 2 zbliżałem wczoraj w nocy
Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1425
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wymogi komisji i jury się zmieniają, wszystko wokół gra, huczy, miga i śpiewa, a my jak starzy obrońcy zasad i idei umieramy na barykadach etyki i zasad.
Tym samym otwieramy drogę bardziej postępowym graczom, bo usuwamy się im z drogi i nie mają już nawet z kim konkurować.
A może tak przestać pomagać i zamiast się tutaj ścierać czas podziałać.
Umówmy się, takie prezentacje robią już dzieci w podstawówce i nie zabierają mnóstwo czasu...
Nie mówię żeby iść po bandzie i plagiatować, ale tak podkolorować to i owo. Wtedy jury już nie będzie padać z zachwytu jak się zaświeci i zagra.
Tak sobie dumam, albo szukam usprawiedliwienia dla swoich przyszłych czynów
fragles
Postów 1425
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
fragles
Postów 1425
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Wniosek jest jeden : robić tak samo jak zwycięzca, tylko czy potrafię...
W każdym razie rozważę inne formy przekonywania jury do mojego talentu. Bo inaczej zawsze będę w gronie komentujących wyniki nigdy w zwycięzców.
Jestem pewien, że wiele osób z forum zrobiłoby fantastyczne prace, ale nie chce, bo trzyma się sztywno zasad regulaminu i etyki zawodowej. Tylko po co skoro nawet organizatory nie widzą nic w tym złego. A tak zwiększymy konkurencję i urozmaicimy listy laureatów. Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1425
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
w myśl zasady co nie jest zabronione jest dozwolone
fragles
Postów 1425
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Dzięki za otuchę, jak kretyn jeździłem po dwóch miastach bo nigdzie tej cholernej gry nie było.
Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1425
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ja złożę, wiem, że jeszcze 2 osoby też. Ale i tak już po fakcie pewnie, ale spróbuję. Jakby co to mi zostanie ręcznik
Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1425
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
fragles
Postów 1425
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ani pracy ani listy laureatów, choć to ostatnie ponoć ma nastąpić niedługo, bo próśb o to było więcej... Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1425
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
No właśnie wkurza mnie to i jest dziwne, bo Pani chce mi oferuje w rekompensacie (za co ?) ręcznik, chyba, żeby mnie zakneblować. Nawet nie chodzi mi o to co tam było w pracy, bo wiadomo
fragles
Postów 1425
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Chodzi mi o wyniki, których nie chcą opublikować, bo zwycięzca się nie zgodził na publikację pracy i zdjęć
Czyli ktoś zawiózł, wysłał pocztą lub mailowo ... Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1425
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Ja mam nadzieję, że nie
Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1425
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ja też 3 grałem
Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1425
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Do mnie dzisiaj dzwonili w wczoraj, szybko ... Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1425
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
dziękuję za odpowiedź
Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1425
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
fragles
Postów 1425
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Cóż poradzić grać się nie chce po półrocznej przerwie trudno wrócić. Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1425
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Prace fajne, ale jak taki rygorystyczny Karlsbad, który tworzy regulaminy coraz to wymyślniejsze i obwarowane zaakceptował takie cuda zamiast pisemnej odpowiedzi ? Chyba im serca zaczynają mięknąć, bo mi swego czasu zabrali 1000 zł w Carrefourze za drobną pomyłkę
Wyświetl w wątku >>
fragles
Postów 1425
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
fragles
Postów 1425
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Winiary to koncern Nestle więc tak