Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
olivkap
Postów 965
Data rejestracji 12.04.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do tej pory miałam wrażenie, że raczej były na poziomie. Przecież nie brakowało konkurencji, hasła które koleżanka puściła były naprawdę świetne, twórcze, a urna pękała w szwach, więc było w czym wybierać. Natomiast wygrało hasło w stylu bo tak. Wyświetl w wątku >>
olivkap
Postów 965
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do wyników, to są bardzo dziwne, co najmniej jakby każdy z komisji wybierał indywidualnie. Jedne są świetne, inne to totalne dno Wyświetl w wątku >>
olivkap
Postów 965
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olivkap
Postów 965
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tesco + c4 to już 9 nagród. przy ostatnim ich konkursie na 6 nagród przynajmniej 2 były na forum, więc mam nadzieję że jednak będziemy wiedzieć czy konkurs jest rozstrzygnięty Wyświetl w wątku >>
olivkap
Postów 965
Punkty karne 0
Konkursy dodane
4 x bony Wyświetl w wątku >>
olivkap
Postów 965
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prawdopodobnie przez Święta ten poślizg. Też mi wychodzi że z c4 do wczoraj mieli czas, ale czekamy. Na pewno ktoś z forum wygra Wyświetl w wątku >>
olivkap
Postów 965
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olivkap
Postów 965
Punkty karne 0
Konkursy dodane
..lecz w tym cały jest ambaras żeby dwoje chciało naraz ... może agencja nie chce pierwszego razu z nami Wyświetl w wątku >>
olivkap
Postów 965
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje dla zwycięzców, jak Wy to robicie? Wyświetl w wątku >>
olivkap
Postów 965
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe czy je w ogóle czytają? W tamtym tygodniu wysłałam 2 maile i żadnej odpowiedzi nie dostałam. Mogliby chociaż napisać mamy cię w gdzieś, nie pisz do nas więcej Wtedy już dawno złożyłabym zamówienie.
Jak się nie ma co się lubi... godzinę temu złożyłam już zamówienie. Wyświetl w wątku >>
olivkap
Postów 965
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olivkap
Postów 965
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olivkap
Postów 965
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Popieram. Cierpię na Bracus Nagrodus, potrzebuję lekarstwa Wyświetl w wątku >>
olivkap
Postów 965
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olivkap
Postów 965
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olivkap
Postów 965
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olivkap
Postów 965
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też brałam udział w tym konkursie i u mnie cisza. a nie wiem czy nagród nie mieli przypadkiem rozesłać do dzisiaj... Wyświetl w wątku >>
olivkap
Postów 965
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olivkap
Postów 965
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też się nad tym ostatnio zastanawiałam. Wygląda na to że przez sms 160 znaków, a strona www dopuszcza znacznie więcej.. Wyświetl w wątku >>
olivkap
Postów 965
Punkty karne 0
Konkursy dodane