Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ondine
Postów 1601
Data rejestracji 09.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Babcia po jakimś roku skanowania zamówiła mikrofalę. Ale faktycznie robiła to bardzo rzetelnie Jak ktoś ma czas to się opłaci, bo się nic nie traci. Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja już nawet zapomniałam o tym konkursie Ale dziś poniedziałek to pewnie wyników nie będzie (obym się myliła) Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja już parę dni temu wysyłałam, było (0) teraz drugi raz zwrotny i też (0)...
A macie jakiś kod, który sprawdza stan SMSów z kodów? Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A też dostajecie zwrotny, że otrzymujesz (0) SMSów ? Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://imageshack...8/4840/dsc0232rw.jpg
http://imageshack...7/3258/dsc0234mi.jpg
http://imageshack...33/8595/dsc0233d.jpg
Rękawica Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję bardzo jeszcze raz Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:D Dzięki
Szczota odebrana. Tylko numer dowodu pani wołała, za babcię odebrałam, o paragonie całkiem zapomniałam Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
maria1980, to nie jest przyjemny widok, zawsze wychodzę z przekonaniem, że nic nie kupiłam, a rachunek taki... Lepiej kupić drobniejsze, a więcej
ferbek, to faktycznie miły dzień, sam widok tych wielkich kartonów pewnie pocieszny
Ja jadę właśnie odebrać szczoteczkę i mam szybkie pytanie:
Są jakieś aktualne paragonowe konkursy ? Nie wiem czy zdążę je przejrzeć, więc jak ktoś się orientuje to proszę o odpowiedź Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak Ty to zrobiłaś, ja zazwyczaj wychodzę z jedną, max. dwiema reklamówkami i rachunkiem ponad 100 zł Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Aaaaaa niech spadają. Nie znają się na muzyce
Jakiś mały ruch na forum Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powinnaś im powiedzieć, że oni dostają Twoją nagrodę, a nie masz sobie ją wziąć z półki. Trzeba było czekać aż znajdą szczoteczkę na zapleczu, albo niech dzwonią do bardziej zorientowanych z góry, bez nagrody bym nie wyszła
To jakiś mały Rossmann? Może jeszcze nigdy nie wydawały nagrody ... Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No raczej nie. Jakoś mnie to kompletnie nie dziwi Wyświetl w wątku >>
ondine