Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ondine
Postów 1601
Data rejestracji 09.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki. Więc czekam Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja to nawet nie wiem kiedy to wszystko się pokończyło. Weszłam wczoraj i byłam w szoku, że tylko 2 konkursy zostały A miałam takie ambitne plany... trudno są rzeczy ważne i ważniejsze Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I zmniejszam sobie ekran, żebym nie musiała zjeżdżać z każdym nowym pytaniem w dół, a to też dodatkowe sekundy
Jeszcze jeden sposób znalazłam na to, żeby pierwsza odpowiedź sama się zaznaczała (ale jeszcze nie sprawdziłam czy działa w 100% - przy kolejnym quizie) .
Ostatnio zagrałam tylko w Fusswohl, nie wygrałam, więc już mi się nie chciało spędzać godzin na szukaniu odpowiedzi Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też napisałam I myślałam o tym samym może jak ich zasypiemy skargami to coś zdziałają Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale dlaczego nie napiszecie do nich czy czegoś z tym nie zrobicie? Przecież mówiłam, od narzekania kolor farby się nie zmieni, o to tu chodzi Zawsze będę mogła zgarnąć jeszcze trzy
P.S. Ja o rower nie grałam, więc nie zaglądam Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jasne, że powinna, ale Rossnet zawodzi na całej linii i to nie pierwszy raz Z drugiej strony co mają powiedzieć ci, którzy podostawali inne rowery warte dużo więcej.. Pisaliście do nich w ogóle w tej sprawie? Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie tym bardziej dlatego nie ma sensu tak przeżywać 13,99 zł... Darowanemu koniowi w zęby się nie zagląda...
WIEMY JUŻ WSZYSCY, ŻE DOSTALIŚCIE ZŁE KOLORY FARB...
Wiedziałam, że wyników nie będzie. Kpiny.... Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla chcącego nic trudnego. Są sposoby i na takie quizy. Też mam kiepskie łącze. Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja chyba nie łudzę się, bo żadnej specjalnej metody na quizy nie mam. Ale też bym wiedziała czy grać czy nie. Te ostatnie odpuściłam co się pokończyły tylko w Stopy zagrałam:) Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dookładnie, zaczynam wątpić, że dadzą je dziś. Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Będzie przypadkowa okazja do zmiany kolorku
Tak Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już nawet nie czekam, bo jestem prawie pewna, że 29 wyników konkursu stopowego też nie będzie
Zresztą to było nieco naiwne liczyć, że po dwóch dniach od zakończenia konkursu dadzą zwycięzców Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie mi o nim przypomniałaś Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.rossne....aspx?contestId=1239
Pisali, że DPD Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sprawdź czy masz w moich konkursach
Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie. Tak naprawdę oba te produkty się nadają... Nie rozumiem, pytania w tych quizach jakby gra była co najmniej o samochód... Wyświetl w wątku >>
ondine
Postów 1601
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja odebrałam za kogoś, ale musiałam mieć numer dowodu osobistego tej osoby, która wygrała:)
dochaaa, a ja zaznaczyłam Hair Wet Gel Wyświetl w wątku >>